|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
BAN stały
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
dobrze ze z biologii ustnych nie ma ![]() o widze kolejna maturzystka zdajaca biologie. super ![]() u mnie myslalam ze padne jak sie dowiedzialam ze na wszytskie 4 klasy biologie zdaje tylko.....2 osoby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam tak mniej więcej zrobioną bibliografię. ale kurde tak lipnie jest. Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się boję, że nie dostanę się na żadne fajne studia i do końca życia zostanę w tym smutnym jak ci.pa mieście. Sorry, taki mnie nastrój dopadł, chodźcie na lody ze mną. ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18417064] Żbikuuu pomyśl sobie że jak nie będziesz się uczyła to nie zamieszkamy razem ![]() ![]() Ale ja chcę, CHCĘ się uczyć, tylko nie mogę jakoś. Nie wiem co jest, przecież się wysypiam itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, mam takie pytanie, znacie może jakiś fajny program do nauki angielskiego na komp? Kiedyś jak byłam młodsza miałam świetny, przechodziło się kolejne etapy i w ciekawy sposób to było zrobione. Teraz nie mogę nic podobnego znaleźć;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam niestety. ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Na UAM se chyba jeszcze złożę ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Akustyka co można po czymś takim robić ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
lowe Cię i Twoje komentarze na biało. mam to samo. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18417064] Żbikuuu pomyśl sobie że jak nie będziesz się uczyła to nie zamieszkamy razem ![]() ![]() właśnie, Kamila dobrze mówi, polać jej ! ![]() Karolina, daruj sobie Poznań ![]() Cytat:
![]() ![]() czytałam gdzieś na wizażu kiedyś o tym, tzn. jakaś laska to studiowała. jako dodatkowy kierunek do fizyki jakiejśtam. a nie ma na stronie UAM podane co po tym można? (bo mi się wydaje, ze ona właśnie do z Poznaniu studiowała).
![]() |
#2107 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też nie mogłam się przemóc jakoś. Teoria mnie męczyła, więc przeszłam do samych zadań i mam wrażenie, że więcej się uczę, gdy je robię, aniżeli miałabym wkuwać. Do biologii trzeba umieć myśleć, a myślę, że z tym akurat nie masz problemu. Nosek do góry. ![]() Pisz na gadu, jakbyś chciała pogadać. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18417064] Żbikuuu pomyśl sobie że jak nie będziesz się uczyła to nie zamieszkamy razem ![]() ![]() To uderzacie do Gdańska, zdaje się ? ![]() Cytat:
A z jakich książek korzystasz? Ja nie mogłam przebrnąć przez operon, nudził mnie okrutnie, więc przerzuciłam się na villego i WSiP + testy, arkusze. Cytat:
![]() Uboga. ![]() U naszego jedynego rodzynka klasowego napisała : TO SĄ KPINY! ![]()
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ze mną zamieszkasz, to te komentarze nie będą na biało. Bo może jak piszę, to nie klnę tak, ale jak już mówię to bardzo. Jej, zła kobita ze mnie ;p Ostrzegam Cię. <polewa Kamili> <polewa Martynie> <czeka aż ktoś jej poleje> <w końcu polewa sobie sama> <polewa reszcie> <chlejemy> <zgon na wizażu> Alternatyw szukam, ale to jak się do Gda nie dostanę. Też się odchudzam ![]() No Posen, posen, ale tam za bardzo nie napisali o co chodzi. Dobra, mniejsza i tak nie chcę na to iść. A po filmoznawstwie albo bibliotekoznawstwie co się robi ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Żebyś nie była jedyną złą kobitą tutaj - ja też klnę. ![]() A do Gda była już rejestracja ? Myślałam też nad nim, Łodzią, Poznaniem, Krakowem. I nadal nie wiem, co by było najlepsze dla mnie. ![]() Po filmoznawstwie krytyk filmowy najprawdopodobniej ![]()
![]() |
#2110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśleć to ja myślę, ale wiedza też jest potrzebna. Uderzamy, będziemy miały blisko na wakacje nad morzem ![]() Rurki z kremem to nie bardzo, ale gofra lubię ![]() Teraz robię abc maturalne biologia. Z biblioteki wypożyczyłam na święta. I mam Villego, podoba mi się. Vademecum operonu jeszcze, ale dziwne jest, trochę mi tam brakuje. Musze jeszcze arkusze podrukować, ale mi się już skończyły chyba, większość CKE zrobiłam. Nie mam Twojego gadu chyba ![]() I wracam do książek, godzinę przerwy miałam. Łaa, muszę sobie jakoś ta naukę rozplanować, angielski mam do zrobienia jeszcze. Arkusze z maty zrobić, sporo tego. W piątek facia od maty próbną PR nam robi, zobaczymy jak to będzie z tym. ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Jak zwykle mega doinformowana. A bibliotekarką po bibliotekoznawstwie ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 3869698 ![]() Jeżu, matma PR? Nie wiedziałam, że ją piszesz. ![]() To poczekamy co nam Martyna, która powinna mieć na drugie Wszystkowiedząca, odpisze. ![]() ![]() Nasza pani bibliotekarka z tego co wiem, wcześniej była kioskarką( ![]()
![]() |
#2112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no do Gdańska. i właśnie szukamy mieszkania. ale jakoś kiepsko idzie. cho z nami ![]() ![]() Cytat:
![]() znam też kilka osób jeszcze na inżynierii materiałowej. spoko, ja też klnę. słyszałaś przez tel. dostaniesz się. to,co byś mogła na biało to wywalisz na czarno ![]() trzeba było dać czcionkę 6. ![]() po filmoznawstwie i bibliotekoznawstwie? pierdzieć w stołek. abo pracować w macu, kfc... Cytat:
dokładnie. w archiwum można pracować po tym. albo w muzeach.
![]() |
#2113 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W bibliotece się pracuje. ![]() Ja też szukam dla siebie jakiejś alternatywy, jakbym się nie dostała na psychologię. Może pedagogika albo etnologia ? ![]() edit Martyna już teraz szukacie mieszkania ? ![]()
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakbym się dostała i rzeczywiście byłaby możliwość mieszkania razem, to jestem jak najbardziej za. ![]() Że niby ja? A skąd, a gdzież tam bym śmiała, no co ty ! (no ale na to pytanie mogłabyś już odpowiedzieć.) ![]()
![]() |
#2116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie ![]() Koleżanka mi mówiła, że na jakiejś uczelni w Stanach mają kierunek jakiegośtam faceta, i tylko o nim się uczą. Co po tym robić ? ![]() Pedagogika to nic ciekawego, tyle osób to teraz studiuje. Raczysz sobie żartować Martyno ? Cytat:
Nie lubię sama się pociągiem tłuc. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Wtajemniczenie
|
A ja sama we Wrocławiu będę ?
![]() ![]() ![]()
#2118 | ||||||
Zakorzenienie
|
Jakie Żbiki, prawie w ogóle do szkoły nie chodzą
![]() 30 km! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdjęcie z ogniska na ostatnie zakończenie roku szkolnego: 10 butelek po wódce Zdjęcie wstawione dzień po wyjeździe do opery: 6 butelek J. z kuflem piwa ![]() Z 18 D.: de Luxe na pierwszym planie, tak rozświetlony, reszta w mroku i Tżt z miną ![]() Jeszcze kiedyś było z 18 B. takie kieliszki stukające się, ale się zapodziało, ma być na prezentacji studniówkowej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tż mi dzisiaj pokazywał podobnego demota. "Przez nią nie mam czasu na naukę, ona przez naukę nie ma czasu dla mnie" Cytat:
![]() U nas też jedna ma ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18417064]Żbikuuu pomyśl sobie że jak nie będziesz się uczyła to nie zamieszkamy razem ![]() ![]() A ja sobie na razie daję spokój z mieszkaniem, itd. ![]() Ja idę ![]() Cytat:
Dzisiaj: ja: a będziemy mieli maturę próbną, taką w klasie? ona: nie Aha. ![]() Moja babka od polskiego z gimnazjum i wychowawczyni była po bibliotekarstwie ![]() Ja nie słyszałam ![]() Albo przy mnie się kulturalne hamowałaś ![]() ----- Słuchajcie, siedzę i upajam się myślą, że nie ma mnie jutro na dwóch angielskich ![]() Nie pisałam wczoraj, bo mi się zapomniało. Dialog kolegów w autobusie: J: Polski jest 4ego. To będziemy pić później, no nie? (no, trochę mniej kulturalnie powiedział ![]() T: I matmę będziemy na rauszu pisać?! J: To co, matma 5ego?!!?!!? T: No, nie wiedziałeś? Angol 6ego J: Ja pie.... poj... ich, dzień po dniu? ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-07 o 18:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Jak zaprosisz...
![]() Cytat:
![]() Haha, doinformowanie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szukamy jednej osoby do spółkowania pokoju ![]() w Gda nie było jeszcze rejestracji, na UG od 4 maja :P Cytat:
![]() a ja mam jutro wywiadówkę ![]() nie wiem czy informować rodziców ![]()
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A matma, nie chce mi się zadań robić i są efekty. A w szkole z R prawie nic nie robimy. Czyli idzie mi beznadziejnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zadomowienie
|
Jeśli wydarzy się cud, to ja też uciekam do Wrocławia
![]() Cooooo zaaaaaaaaa dzieeeeeeeeeeń. Nawet w mojej kujońskiej klasie frekwencja wynosi 50%. Ja poszłam i niby spoko, bo 3 lekcje i nic się na nich nie robiło... ale... ja nie mam czasu nic nie robić ![]() A babka od francuskiego tym co zdają każe chodzić do końca bo inaczej podwójne nieobecności ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mów, ja też nigdy nie mówię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Moja lekcja matmy przez 3 lata wygladala tak ze przychodzilismy jak do knajpy i gadalismy o wszytskim ale nie o matmie(koneic swiata,ogladalismy pierwsza milosc itede)a teraz przyjdzie napisac mature z tych lat no landie,To sie chyba zalamac mozna. ![]() Co do nauki tez mam to samo,narazie uzce sie biologii jak skoncze material wezme powtorke matmy jakos kolwiek bo w tym roku zaczelismy cokolwiek robic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |||
Zakorzenienie
|
Ej no, weźcie PRZYSTOPUJCIE.
![]() Cytat:
![]() U mnie w klasie jakieś 20/26 osób zdaje biologię. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18417064]Żbikuuu pomyśl sobie że jak nie będziesz się uczyła to nie zamieszkamy razem ![]() ![]() A mnie motywuje plakat, który dostałam od pana doktora z Łodzi. ![]() Cytat:
Karolina, mogę Ci ją ukazać. ![]() Cytat:
Villee dziś przejrzałam i chyba przerzucam się na nią z Lewińskiego. ![]() ![]() duuuuuuuużo fajnych rzeczy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale ja naprawdę tak
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Olga, skoro piszesz >90, to czemu nie zdecydowałaś się na R? ![]() Tak mnie wypizgało wczoraj w tej Częstochowie, że teraz siedzę z gorącą herbatą pod kocem ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Ale ludziów na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() to Żbiku dawaj z nami ![]() ![]() Cytat:
![]() dostaniesz sięę ![]() ale macie fajnie ![]() Żbiku jestem na gadu jakby co. Bibliografia zrobiona, aczkolwiek ( widziałyście ten występ klik ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Wtajemniczenie
|
Coś mam wrażenie, że nic. No nie wiem, ale wydaje mi się, że bibliotekoznawstwo to musi być straasznie ciekawy kierunek
![]() Cytat:
![]() Ale orient ![]() kurde. ułożyliśmy zółwiowi ładnie konara i kamyczki, to wszystko rozwalił ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-04-07 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
BAN stały
|
A ja jutro mam fakultet z bio0logii a sie nic dzisiaj nie uczylam,no mnei chyba baba zatlucze :d
rozwiazujecie jakies testy egzy z przedmiotow..? macie jakies ciekawe stronki..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.