|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
|
|
|
|
#2132 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Villee jest najlepszy, Villee rządzi [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18421662] to Żbiku dawaj z nami . w 4 osoby mozemy zamieszkać ![]() Bibliografia zrobiona, aczkolwiek ( widziałyście ten występ klik Jak napiszę matmę dobrze, to pójdę. ![]() aleee żaal. Jestem żal, mega żal.
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18421662]widziałyście ten występ klik[/QUOTE]
Haha, dobrą ma gadkę.
|
|
#2134 |
|
BAN stały
|
macie jakies stronki z arkuszami cieakwe albo jakies przydatne..? podajcie linka jak mozecie.. trzeab sie ostro wziasc za ta nauke,ja zaczynam od jutra
|
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
proszę mi polać. bo jak nie to sobie sama poleję. ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() masarka. du.pa a nie wolny kraj. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18414442] no i na jutro muszę oddać bibliografię.najpóźniej do piątku. . świetnie. miałam sobie rozplanowane, tak że do końca miesiąca dałabym radę. a dzisiaj polonistka mówi ,że bibliografia musi być złożona miesiąc przed egzaminem pisemnym ,a nie jak wcześniej mówiła przed ustnym. świetnie kur.wa. teraz muszę wszystko na szybko zrobić. coż. moja szkoła jest świetna [/QUOTE]ła. dziwnie. bo przecież do 7 jest ostateczny termin na cke ![]() bo 7 maja zaczynają się matury ustne
|
||
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie dzisiaj się mnie mama pytała czy jakaś wywiadówka jest
bo ktoś jej w pracy powiedział zapytam kumpla jutro w szkole czy mówił swojej mamie o wywiadówce, to jak powiedział to też powiem, bo on też z maturalnej. bo ja mówię do mamy, że "yyy,nie no maturalne chyba nie mają "a jej jakaś koleżanka,co a córkę w 1 kl. gimnazjum, powiedziała.. hmm. wolałabym żeby nie szła, bo chciałam dać usprawiedliwienie, a tak dziwnie, jak dam od mamy uspr. a mama na wywiadówkę przyjdzie hmm.. i w sumie jeszcze się będzie musiała w dzienniku podpisac, a to znowu lipa - podpis mój na uspr. no i kartki z ocenami rozda Bacha moja :pała:
|
#2137 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czasem już sama nie wiem, czy lepiej na zadaniach się uczyć, czy jak... kurna, nie mogę na samych zadaniach, bo wiedzę też muszę mieć. i w ogóle czekam do 10 żeby kupić sobie jakieś zbiory maturalne z zadaniami z biol ![]() za wczasu cholera. zastanawiam się jakie ![]() abc maturalne jest spoko, ale chyba skseruję od kogoś z klasy ![]() i może tą omegę? BEATA! poleć coś ![]() bo operon mnie wkurza ![]() mam dziś ochotę na tiramisu ![]() Cytat:
a jak te arkusze robisz? najpierw cały sama, potem z kluczem sprawdzasz? wiecie na czym się przyłapałam dziś robie sobie jakieś zadanie maturalne z biol i zastanawiałam się CO MOZE BYC W KLUCZU! ![]() ![]() a operonowym vademecum czasem jest wręcz za dużo info ![]() no i czasem tych ważniejszych nie ma. takie jest niedokładne, ale generalnie przydatne. a abc tak, jak mówiłam spoko jest. na myślenie. Cytat:
?Cytat:
![]() zdążysz przeczytać, bo nie wszystko jest tam Ci potrzebne. Duzo informacji jest ponad wymagania. jak będziesz przeglądała, to zobaczysz, że nie musisz wszystkiego ogarniać. a ja lubię wsip, bo jest tak jasno i logicznie opisane wszystko choć ja to i tak ze stu książek się ucze xD Cytat:
![]() ale jestem dziś zmasakrowana ![]() oddawaliśmy te bibliografie, i ja mam tak, że mam wpisane w kolejności, w jakiej będę o nich mówiła, i jak mam w konspekcie. spoko, to jest ok. ale T. mówi do mnie, że powinnam najpierw ksiązki napisać, potem filmy. ja się pytam, czy w takim razie napisać alfabetycznie? a ona, że może zostać w kolejności konspektu ale żeby oddzielić. tylko, że wtedy to dopiero będzie z ), ani alfabetycznie, ani nijak tata też ja wysmiał. ![]() a jutro mam próbną z matmy ![]() i dziś czekałam cały dzień na 7 lekcje - polski ![]() już nie wiem, na jakie przedmioty ja mam chodzić, najchętniej to bym w ogóle nie szła, ale nie mogę noooo
|
|||||
|
|
|
#2138 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() to skad bierzecie te arkusze maturalne..?? na cke szukalam i nie moge znalesc nie ogarniam tej ich strony,wlaczaja mi sei caly czas jakies inne reklamy |
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle, dialog z ostatnich minut : Mama: Gdzie ta babka? W: W szafie leży. M: Co? Jak to w szafie? W: No, w szafie. Babcia przyszła, to schowałam. Mama otwiera szafę moją, wyjmuje to ciasto, a tam normalnie kamień. Tłumaczenie: Babcia jest cukrzykiem i nie może jeść takich rzeczy, a że jest łakoma...
|
|
#2140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to są zazwyczaj arkusze z cke, inne są np. w jakichś książkach, można popatrzeć też na rapidshare.
|
|
|
#2141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Operon, Oficyna Edukacyjna [tu jest mnóstwo zadań na myślenie i dużo wykraczających poza poziom, ale generalnie dobry zbiór] i tę Omegę [dużo szczegółów]. -------- Kamila, w tyłek dostaniesz, siedzę i oglądam YCD. ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Jidę jeższe wykonać z jeden arkusz z chemji.
|
|
|
#2142 |
|
BAN stały
|
jest taki przedmiot jak WoT..?? pierwsze slysze -Wiedza o Tanacu,bo znalzlam egzamin do tego;o
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18421662]t
Bibliografia zrobiona, aczkolwiek ( widziałyście ten występ klik aczkolwiek oba wystepy były żenujace. Cytat:
|
|
#2144 |
|
Zadomowienie
|
|
#2145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My robimy sporo z rozszerzenia(w końcu klasa matematyczna) jednakże osoby, które zdają tylko podstawę pisza spr tylko z zakresu podstawowego co niestety przekłada się na duże gorsze oceny dla rozsz. Matura próbna poszła nam całkiem nieźle. Z podstawy wahało się od 70 do 90% najczęściej. Z rozsz było nieco gorzej- 1 osoba nie zdała a głowny wynik to było ok. 50-60%.
|
|
|
#2146 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ucz się !! oj ma ![]() Cytat:
ciekawe.muszę to sprawdzić.bo nam powiedziała że trzeba oddać miesiąc przed egzaminem. a resztę można później. bezsens., pooglądaj sobie a widziałaś tę dziewczynę co się śmieje jak foczka ? ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- były. zwłaszcza ten 14latek ![]() nieee. to wcześniejsze odcinki
|
||
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Eliminacje. Źle się wyraziłam.
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18423060]pooglądaj sobie a widziałaś tę dziewczynę co się śmieje jak foczka ? Nie przeglądam już! Nie widziałam! ---------- Idę do książek. Mama mi nie chce usprawiedliwić dzisiejszego dnia. Nie dociera do niej, że ja w tym momencie więcej zrobię w domu niż w szkole. W szkole tylko na chemię mogę chodzić, bo tylko tam mogę jeszcze skorzystać.
|
|
#2148 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, ale z daleka, bo mnie ugryzie ..
![]() własny żółw mnie nie kocha .
|
|
#2149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Możesz
Przedstaw ją obliczu memu. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że zdajesz to, co ja :P Gdzie się wybierasz, na co?
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, wiem, jestem córą marnotrawną. Ale tak sobie myślę, że jeśli nie wyprowadzę się z domu teraz, to nie zrobię tego przed 30stką... poza tym potrzebuję zacząć wszystko od nowa. No i na UE w Krakowie są finanse i rachunkowość, a we Wrocławiu - Bachelor Studies in Finance bezpłatnie!Ale spoko. I tak mi się nie uda
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mało czasu zostało a ja w lesie:PA ty na co się wybierasz?
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zdałam próbną. Na 40%
|
|
|
|
#2154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ej, a mi mówiła, że za pół godziny się zaczyna ![]() Cytat:
Czemu miałabyś się nie dostać? ![]() ----- Kurde, jutro mam pierwszą matmę, potem wolną, pp i ten konkurs. ![]() I mi się nie chce rano wstawać, ale tak nie iść też głupio ![]() Gdzie Dorota? Bo coś tego ludka śmiesznego dawno nie widziałam.
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-07 o 21:05 |
|||
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18423060]
tak? ciekawe.muszę to sprawdzić.bo nam powiedziała że trzeba oddać miesiąc przed egzaminem. a resztę można później. bezsens., pooglądaj sobie a widziałaś tę dziewczynę co się śmieje jak foczka ? [/QUOTE] no, miesiąc przed startem egzaminów ustnych ![]() a konspekt tydzień przed. dziwnie, że u Ciebie sobie inaczej zrobili ![]() jaka foczka? ja nie widziałam, poprosze linka ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Kamila, ile % grapesów masz? zdążymy na złoto ?---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- ja to sie zastanawiam co z Basia
|
|
|
|
#2156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawe, gdzie są najniższe progi na FiR ![]() i ja zdałam. na 36%. Teraz już mi lepiej idzie, ale i tak będzie za mało, nie wiem, co zrobić, chce bardzo do Warszawy na ekonomiczny kierunek |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, apropo Twojego marudzenia co do wagi - powinnas obejrzec nowy program Gok Vana na tvn style
![]() opowiada o tym jak był gruby (130 kg)
|
|
|
|
#2158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Matme zdałam równiutko na 50% ![]() Czy wy też macie teraz takie dziwne te lekcje? Dzisiaj miałam 4 lekcje i właściwie nic nie robiliśmy. Tak samo się zapowiada cały następny tydzień. Czy to jest normalne? Bo w sumie wolałabym się uczyć w domu niż marnować tam swój cenny czas przed matura :P Prezentacja się też sama nie zrobi
|
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale też z kilkunastoma tysiącami w kieszeni. Spokojnie utrzymałabym się za to przez rok. A potem w wakacje znowu wyjazd. Tylko boję się, że nikt nie będzie mnie chciał, albo że będzie be, albo że trafię do burdelu Albo po prostu stchórzę i będę mieszkać z mamą do końca życia jak jakiś 40-letni prawiczek.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

Boję się.

Ciekawe ile zdążę przeczytać z tych 900 stron w 33 dni [biologia jest 10 maja 

. świetnie. miałam sobie rozplanowane, tak że do końca miesiąca dałabym radę. a dzisiaj polonistka mówi ,że bibliografia musi być złożona miesiąc przed egzaminem pisemnym ,a nie jak wcześniej mówiła przed ustnym. świetnie kur.wa. teraz muszę wszystko na szybko zrobić. coż. moja szkoła jest świetna [/QUOTE]

ale to są zazwyczaj arkusze z cke, inne są np. w jakichś książkach, można popatrzeć też na rapidshare.

Nie dociera do niej, że ja w tym momencie więcej zrobię w domu niż w szkole. W szkole tylko na chemię mogę chodzić, bo tylko tam mogę jeszcze skorzystać.