![]() |
#4921 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rzucić palenie
Cytat:
![]() ![]() No ale dzięki temu poznałam mojego męża, byłam jego nauczycielką-korepetytorką ![]()
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Cześć tymena
![]() ![]() ![]() Oshinek to chociaż jeden mega pozytyw skazy ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2010-04-07 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Pewnie się nie mógł na matmie skupić
![]() ![]()
#4926 |
Zakorzenienie
|
Hihi, mój mnie ściemnił na ciemnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Tymena to fajnie mieliście
![]() ![]() Super się z Wami gawędziło ![]() ![]()
#4928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z Tobą też, i pamiętaj o słowie danym starszym koleżankom ![]()
![]() |
#4929 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() No a, a tego 'Sinus cosinus daj Boże 3 minus" to nie słyszałam, ale zarąbiste, popłakałam się prawie ze śmiechu ![]() Elunka gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, została mi 1 fajka, którą niedługo idę zjarać na spacerze i koniec. Ciekawa jestem, czy jeszcze we mnie wierzycie? ![]() ![]() Oshinek, miałaś napisać na priva co u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Syla cześć
![]() ja wierzę.... sama się męczę tyle czasu więc wiem że chcesz. Jak zapalisz to też będziesz musiała iść na wykład z matmy do oshinka ![]()
#4931 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No na wykłady z matmy to jeszcze pół bidy, gorzej jakby mi dała kredę i do tablicy zadania rozwiązywać kazała, normalnie słabo mi się robi na samą myśl ![]() Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2010-04-08 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Stworzymy nowy sposób rzucenia palenia - straszenie matmą, założymy wspólną firmę i będziemy $$$ trzepać
![]() ![]()
#4933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- No i koniec. Właśnie wypaliłam ostatniego faja ![]() Trzymajcie kciuki ![]() Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2010-04-08 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem że miałam napisać, ale strasznie dużo się działo, teraz już mogę tylko powiedzieć, że jest SUPER! ![]() (Postaram się jakąś relację przygotować w piątek/sobotę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
Syluś, odezwij się jak Ci idzie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Rozeznanie
|
Hej Tymenko
![]() ![]() ![]() Wiem, że na początku łatwo nie będzie ale ostatnio paliłam 2 paczki ![]() Teraz jestem spokojna, nawet bardzo ![]() Oshinuś, dziękuję za kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Kumam, ja przed pracą paliłam ok 5ciu na czczo a zaczynałam prace o 7.30
![]() I to jest ten moment kiedy człowiek mówi sobie dość! Dzielna z Ciebie dziewczynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Poważnie się zastanawiałam, czy jestem normalna,też czułam obrzydzenie ![]() Tymenko, dziękuję, ze zawsze jesteś, wspierasz i rozumiesz ![]() Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2010-04-08 o 22:04 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor dziewczyny. Wpadam do was noca, troche zeby sie pochwalic, bo w sumie nikomu to jeszcze nie imponuje a troche dodac motywacji. Troche pisalam tu w styczniu tego roku - moja pierwsza proba rzucenia w tym roku (w zyciu 4 :/) no i skonczylo sie na ograniczaniu - tak mniej wiecej o polowe. Pociagnelam tak do kwietnia i od 4 dni juz nie pale wcale
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#4941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za radę, tak będę myśleć, nie chce, żeby faje mną rządziły. Gratuluję Ci niepalenia ![]() ![]() [QUOTE=oshinek;18453702]Sylcia trzymaj się i nie daj się, bo najgorsze przed tobą, początki są fajne, jest motywacja, człowiek się trzyma, ale po pewnym czasie niestety dopada głód.... pomyśl wtedy o trygonometrii i staniu pod tablicą z kredą ![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]() Wiem, najdłużej nie paliłam 1,5 miesiąca i wtedy dopadł mnie taki głód ( w sylwestra), ze myślałam, że umrę z głodu. No i zapaliłam, a później bardzo długo żałowałam ![]() ![]() O tej trygonometrii to mi nawet nie wspominaj proszę ![]() ![]() Wieczorem zaczęłam mieć nerwy, wszystko mnie wkurzało, ale ja już znam te numery i nie dam się głodowi ![]() do jutra ![]() Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2010-04-08 o 23:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Syla, TLU - kciuki za Was i za mnie też ![]()
![]() |
#4943 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Z wielka duma oglaszam, ze nie pale od 41 dni i nie zamierzam wiecej zapalic. Jezeli ktoras z Was chcialaby przeczytac "Łatwy sposób na rzucenie palenia" Allena Carra, niech napisze do mnie prywatna wiadomosc i poda swojego maila, wysle PDF.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Zadomowienie
|
hej Wizażystki !!!
Dołączam do nie palących. Nie palę 62 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zadomowienie
|
oshinek, syla, elunka (przepraszam jesli kogos pominelam) dziekuje bardzo za 'pochwale'
![]() marleya piszesz, zeby nie wierzyc ludziom ze to meczarnia a rzucasz z tabexem - tez kiedys rzucalam z tabexem i wierz mi jest duzo latwiej. jakbym mogla kupic tabex od razu bym to zrobila, ale tu gdzie mieszkam nie ma. bez wspomagaczy jest trudniej i naprawde zdarzaja sie baaaardzo ciezkie momenty - nie mowie tego zeby ludzi zniechecac, ale dlatego, ze mam porownanie. poza tym chyba warto wiedziec czego sie spodziewac. jakby mi ktos powiedzial, ze jest latwo to tego kryzysu po 2 dniach bym nie przetrwala. przetrwalam bo bylam psychicznie przygotowana na takie jazdy. a decyzji o rzuceniu ci gratuluje i tak trzymaj. a co do mitow rzucania palenia, ze niby zawsze waga skacze w gore - od kiedy nie pale zaczelam wiecej cwiczyc (wlasciwie za kazdym razem jak mi sie chce na tyle palic, ze nie wiem co ze soba zrobic) i do tego pije tony wody i schudlam kilogram od dnia rzucenia ![]() ![]() ![]() syla: co do ograniczania albo palenia jak smok - mam tak samo, tylko ja po prostu codziennie probowalam rzucic i codziennie mi sie nie udawalo, czasem byly 4 fajki czasem 10 ale sie nie poddawalam i nadal probowalam. 3 miesiace tak (to sie nazywa silna wola ![]() do wszystkich dziewczyn na tym watku : rowniez trzymam za was kciuki, damy rade a w nagrode bedziemy mlodsze, zdrowsze i bogatsze. ![]() Edytowane przez TLU Czas edycji: 2010-04-09 o 19:25 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
I ja się nie zgodzę z tym, że rzucanie palenia jest łatwe
![]() ![]() To za****ście stresujący i ciężki czas, który często przepłaca się depresją, zanim człowiek nie przestawi swojego myślenia i zacznie cieszyć się wolnością. Ja pomimo, że nie pale ponad rok, łapie sie czasem na tym, że z zazdrością spojrzę na palacza. To oczywiście jest pierwszy odruch, zaraz mija to uczucie ale czasem wracają wspomnienia letnich wieczorów w miłym towarzystwie z papieroskiem w ręku. I sobie czasem pomyślę, do diabła to palenie było fajne. Tak jakoś kojarzy mi się z beztroską i młodością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Wtajemniczenie
|
Sylcia, Elunka jak wam idzie???
#4948 |
Raczkowanie
|
hej rzucaczki!
od dluzszego czasu czytam watek... i dzis sie dowiedzialam ze jestem w ciazy ![]() ostatniego papieroska zapalilam dzis rano i mam nadzieje ze to bedzie ostatni... w ciagu nastepnych 2 lat |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4950 |
Raczkowanie
|
no zobaczymy
na razie stawiam sobie cele ktore moge wyobrazic... koniec zycia to mam nadzieje baaaaaardzo dlugo ![]() zobaczymy jak mi sie uda, na pewno sie staralam jak pale z 5 lat to chyba dluzszej przerwy niz jeden dzien nie mialam... bede pisac na biezaco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.