|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Tyle chciałam napisać a godzinę zajeło mi wbicie trzech zdjęć do galerii
![]() Wszystkiego Naj dla solenizantów ![]() ![]() Kamila masz talent dziołcha ![]() ![]() Zaharia - mi też wypadają, ja stosuję różne produkty ale polecam Ci ampułki z Radicala kosztują 30 zł za 15 szt a wydaje mi się że jest poprawa. No i jeśli nie karmisz to koniecznie coś ze skrzypem ![]() Pietrusia może wogóle przestajcie używać tych chusteczek bo mojemu Wikiemu też się robiło odparzenie od chusteczek właśnie i teraz tak raczej sporadycznie używamy Dobra idę bo jak tżt wróci to będzie że pół dnia na mamusiach siedze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zadomowienie
|
hehehe, wkrótce wszystkie, które nie mają okresu wylądują na wątku "mamusie listopadowo-grudniowe 2010"
![]() ![]() ![]() Blancik tez jakis marudny dzis... poszlam na pedicure to strasznie tż zycie uprzykrzala, niby zęby, ale jak wrocilam i ją wzielam na raczki to sie momentalnie uspokoila... cycek mały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż wolałabym tak za 1,5 roku gdzieś ![]()
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Ja tyż łysieję ...ech i to jak... narazie mam tlyko jakiś szampon... spróbuję jeszcze jakiś tablet:P
Nawet nie mówcie z torbami bym poszła przy kolejnym dzieciu:P i napewno w pokoju bez klamek hehe znowu kolki, brzuszki, płacze, brak snu... szpitale jakieś aż mnie ciary przesżły... teraz długa przerwę muszę mieć... Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-04-07 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zadomowienie
|
ja jestem za modelem rodziny 2+1+pies
![]() moje studia... i zaległy egzamin... przy moim dziecku nie moge w spokoju Cosmo poczytac, a co dopiero uczyc sie prawa międzynarodowego publicznego, ktore zreszta jest nudne jak flaki z olejem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
A ja sie w koncu zapisalam do fryzjera na slub i na podciecie w piatek
![]() ![]() Ja jeszcze nie mam @ i mam nadzieje, ze dlugo nie przyjdzie- jest dobrze jak jest ![]() a co do edukacji to moj tz chce mnie wyslac na kurs rachunkowosci...i sie zastanawiam. Jestem po studiach ekonomicznych ale rachunkowosci mialam tyle co kot naplakal. Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-04-07 o 21:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Domi ja tam się cieszę, że obciełam kudły, bo potrzebowałam po tej całej ciąży odmiany... Lubie jakiś nowy etap zaczynać z nową fryzura
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza
![]()
#1180 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wystawialam, to nie moglam nadazyc z malowaniem i przez takie "hurtowe" zamowienia prawie mi obrzydlo... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja ostatnio pisalam sobie praca na temat pokoju na swiecie i pisze "jedna z przyczyn kryzysow ogolnoswiatowych jest miedzy innymi..." a w tym momencie maly nagle "A buuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!".. . ![]() ![]() Cytat:
![]() Druga! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Młody łaskawie obudził się dopiero o 6 ![]() Ale i tak jestem bardzo nieprzytomna ![]() Ciekawe czy przyjdzie dzisiaj krzesełko, bo w sumie zamówiłam wczoraj rano za pobraniem, więc jeśli tak jak ogłaszają się, wysyłają codziennie, to kurierem moze już być dzisiaj albo jutro . W ogóle to zastanawiam się, czy nie sprzedać leżaczka, bo Młody nie lubi w nim siedzieć, używam właściwie tylko do jedzenia. Zobaczę czy jak przyjdzie krzesełko, będziemy używać leżaczka, jeśli przez miesiąc nie, to go sprzedam, po co zagracać dom niepotrzebnymi sprzętami. Za to mogę coś kupić innego Filutkowi, podoba mi się np. ta duża mata którą Karenina kupiła ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dużo zdrówka i radości dla Blaneczki i Lenki, żeby ciągle zaskakiwały swoje Mamusie nowymi umiejętnościami ![]()
![]() |
#1182 |
Zadomowienie
|
kochane wklejam Wam zdjęcie z chrzcin
![]() hmmm wyszło przyzwoicie wszystko się skończyło o 16 mama zachowywała się ładnie i teściówka również ![]() ![]() A jeszcze się pochwalę wózeczkiem http://www.allegro.pl/item991118410_...ka_gratis.html JUż jeździmy w nim bo skórkowaniec strasznie płacze w głębokim ![]() ![]() Nie wiem już chce siedzieć twardo tylko czy to nie za szybko?ale z drugiej strony co mam ją przywiązać?
#1183 | |||
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja również ![]() Cytat:
![]() ja z Oskarem raz wybrałam się w spacerówce, ale stwierdziłam, że nie ma co bo i tak natychmiast zasnął. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki, regularnie was podczytuję ale jakoś nie mam weny pisać... to chyba ta pogoda
![]() ![]() ![]() u mnie okresu też ani widu ani słychu (od 16.12) ale wcale mi za tym nie tęskno! Zahario, mnie też włosy wypadają jak szalone ![]() Poza tym, strasznie mi strzela w stawach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mate moge z czystym sercem polecic ![]() Wczoraj polozylam ja malemu na tarasik i super sie nadaje! Do ogrodu tez, na trawke polozyc a tak mieciutko fajnie ![]() A tu jak ktos chce sie posmiac z mojego lobuziaka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Oi7_lFGg8Ek
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
karenina19 co to za mata, na której Twój chłopiec się tak ładnie przekręcał? Gdzie ją mogę dostać? Jest świetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, mój robi tak samo, tylko bardziej się denerwuje ( bo to taki nerwus, po Tatusiu ![]() Stylem na raczka ![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-04-08 o 08:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Marta i sprawdza się ten wózek Coneco? bo mi się podoba
![]() ![]() A Wy macie jakieś sprwdzone spacerówki ![]() Najlepsze życzonka dla Lenki i Blanki ![]() Dziewczyny ale te włosy nawet na łysych plackach muszą odrosnąć nie? Po ciąży co ma wypaść i tak wypadnie... Karenina słodziak!!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-04-08 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Jeszcze pytanie mam, od kiedy kaszki wprowadzac? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |||||
Zadomowienie
|
heloł
![]() dziecko mi się psuje, budzi mi sie 1 raz w nocy!! składam reklamacje!!!! i do tego obudziła się o 6 zamiast o 7 i dziś wyglądam tak ![]() i jadę dziś do mojej pracy uzgodnić ci i jak, Szef z Finlandii przyjechał więc muszę się pokazać ![]() sto lat dla wszystkich małych solenizantów ![]() ![]() Cytat:
![]() co do włosów to też garściami mi wychodzą, no ale taka kolej rzeczy niestety . wątpię zeby jakieś ampułki czy tabletki pomogą... a ja 2+2, ewentualnie zgodzę się na chomika ![]() ![]() Cytat:
![]() i przed ślubem lepiej nie ścinaj włosów, będziesz żałować ![]() Cytat:
![]() ja nic na razie nie sprzedaję. Cytat:
![]() wózek fajny. a jak się prowadzi? bo ma takie śmieszne uchwyty. ja Olkę sadzam na półleżąco, lekarka mi powiedziała, że dopóki dziecko samo nie usiądzie,żeby nie sadzać, bo kręgosłup jeszcze nie gotowy jest. Cytat:
boski jest Andre ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja narazie jestem bardzo zadowolona cena przystępna,jest lekki fajnie łatwo się prowadzi,wygląda inaczej niż wszystkie ![]() Oliwia też zadowolona bo wreszcie wszystko widzi ![]() Ja mieszkam w mieście i też myślę jak zda egzamin w zimnie ale widzę tu dość sporo ich jeżdzi więc myśle że damy radę ![]() Ma też dużo dobrych opinii ja jestem zadowolona i to bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() Kierowca od 25 listopada 2013 ![]() Edytowane przez martaN23 Czas edycji: 2010-04-08 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Pogadam o tym wózku z Tż-tem... a nie jest za szeroki? i fajnie się go składa np. do samochodu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 3014706 Cytat:
![]() Hehehe...daja rade te nasze maluchy, co? ![]() ![]() ![]() No, gadula to on jest totalny...a jak z wozka ludzi zaczepia... ![]() ![]() Kupilam wczoraj dwie sukienko-bluzki, ale stwierdzam, ze sa zbyt podobne i jedna musze oddac, tylko nie mam pojecia ktora..? ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-04-08 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1197 |
Wtajemniczenie
|
kareninko ten twój malutki brzdąc jest naprawde przesłodki
![]() ![]() I STO LAT I DUŻO ZDRÓWKA DLA NASZYCH KOLEJNYCH SOLENIZANTÓW CZYLI DLA LENKI I BLANKI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś jadę kupić buty i tak się zastanawiam....te: http://www.primamoda.com.pl/index.ph...roduct_id=3402 czy te: http://www.primamoda.com.pl/index.ph...roduct_id=3405 te pierwsze chyba bardziej praktyczne, lubie peep toe, a z tą gołą pieta to roznie... i sama juz nie wiem,ale wezowa skorka mi sie podoba ![]() W ogole to polecam moja diete... caly dzien wczoraj jadlam - twarozki, serek homogenizowany ze slodzikiem i cynamonem, pyszny pieczony łosoś, kurczak z rożna... i schudłam 700g ![]() ![]() Ela, chomika?? A lubisz klatke sprzatac?? My poltora roku temu kupilismy kroliczka baranka, przeslodzkie to bylo, a jakie glupie.... uciekalo przed nami gdzie pieprz rosnie, wszedzie te oblesne bobki zostawial, gryzl kable, nauczyl sie nawet wchodzic na parapet zeby gryzc kwiatki... a nasz pies namietnie mu wylizywał uszy... aaa i gwałcił balony! jaka bylam szczesliwa jak go moglam oddac w dobre rece ![]() AAaaa- - nie chce sie czepiac, ale : 1) Córcia katarinki to BIANKA, nie Blanka 2) a o mojej Blanci 4.04 wszyscy zapomnieli.. ![]() Kareninka, Blancik brzmi słodziutko, ale moja przyjaciółka sie smieje,ze przez to zdrobnienie moja córka będzie palić trawke.... co to to nie... Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-04-08 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wytłumaczcie mi czy Bianka i Blanka to jest jedno imię?
bo nasza solenizantka na pierwszej stronie jest wypisana jako Bianka a my piszemy Blanka ???
![]() |
#1200 |
Zadomowienie
|
przepraszam, ze nie skomentuje nic, ale jestem kompletnie rozbita i nie mam na nic czasu ani checi... w telegraficznym skrocie- mojego ojca nie bylo na chrzcinach Mai, bo jest w szpitalu
![]() tylko jedno pytanko i lece, bo sie majla zbudzila. jakie macie spiworki do spania?? bo moja ma taki na 0-6m i sie robi kusy. musze cos dokupic. bo ostatnio mi sie przekreca na bok jak spi, wiec kolderka czy kocyk odpadaja. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.