|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Nio oglądają, oglądają
Przy okazji prasowalam...Kurde, mnie sie podoba ten Tomek z Kielc, nie wiem czy za świętokrzyskim jestem czy tak po prostu jakos mnie wciąga... I ta Kasia co z nim tańczyła mi sie podoba. Też pierwsze słysze o innej przysiędze, ale moze nie doinformowana jestem. Musze sie tej nauczyć
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Barański? Łeee, on jest fuj! Choć tańczy bosko. Ja nie oglądam (nie mam tu TV) - obejrzę dopiero, gdy wrzucą ten odcinek na Onet VOD. Jedno co wiem, to to że wnerwiają mnie ci bliźniacy.
Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2010-04-07 o 23:39 |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ci bliźniacy też denerwują. Najbardziej podoba mi się jak tańczy Paulina. A z facetów to chyba ten cały Aleksander. Jest taki inny, charakterystyczny i intrygujący.
|
#3424 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomniałam o YCD....eh.... wzięłam się za ten ang, zagladalam tu co chwila....trudno
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza
![]() niewyspałam się ![]() obudziłam się o 5 i nie mogłam usnąć ![]() a pogoda nadal pod psem
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w Pytaniu na Śniadanie temat- Czy narodziny dziecka musza być przyczyną zawarcia związku małżeńskiego.
Ja wam powiem, że jak zrobiłam przegląd małżeństw znajomych to 90% było zawartch z tego powodu. |
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Trzecia
Ja YCD nie ogladam.Biore sie za prace, a jutro mam wolne to dłuzej pospie sobie bo dzisiaj tak samo jak Mehja nie wyspałam sie.
|
|
|
|
#3429 |
|
Zadomowienie
|
Jeeeestem.....spaaaaććććć Łaaaa....
Dzień jest okrutny. Zaraz usnę nawet przy kawie. beatrice1234 jej strasznie przepraszam, zapomniałam wczoraj o życzeniach.Już się nadrabiam Chciała bym zauważyć, że coś ostatnio niewiele tu tematów ślubnych
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też się zaraz biorę za pisanie.
I tak w domu muszę siedzieć bo na kuriera czekam, rowerek dla Kacpra kupilismy a własciwie teść zafundował ![]() Ninuska oj tam, slubne przeplatają się z innymi po prostu. Ale jeśli wam przeszkadza to możemy rozmawiać stricte na tematy slubne Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-04-08 o 10:00 |
|
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
No Barański właśnie. Chociaz mysle ze moze nie poradzić sobie z innymi stylami. Ten Aleks też dobry jest.
Ja dzis na szczęscie sie wyspałam bo zaraz do szkoly ide i siedze do 17... ![]() W DDTvn pokazywali dzis stylizacje ślubne i tak średnio mi sie podobały, nie bylo w nich niczego wyjątkowego... Mehja to teraz Ty sobie musisz kupic rower zeby małego dogonić
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie narazie slubnych spraw nie ma, bo wszystko w miejscu stoi.
|
|
|
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też apropo ślubnych par znam kilka, które pobrały się ze względu na dzecko, ale nie jest ich aż tak dużo. Raczej reszta pierw ślub a później dzieci.
Byłam na targu, upatrzyłam sobie sukienke bo w czewcu na wesele idziemy
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak to trzymamy kciuki.
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Rozeznanie
|
Mój A. jest przykładem że nie wolno brać ślubu ze względu na dziecko - to by była katastrofa...
A tak jesteśmy szczęśliwi razem i małemu też nic nie brakuje A my ruszyliśmy pełną parą z remontem i za parę tygodni się chyba będziemy wprowadzać jupiii
|
|
|
|
#3438 |
|
Rozeznanie
|
Gusiak trzymam kciuki, powodzenia
![]() O ja też ogladałam te stylizacje, takie sobie były ![]() Ja znam w ogóle mało par po slubie i z dziecmi, trzy które wzięły slub ze względu na dziecko są juz po rozwodzie, ślub brali w bardzo młodym wieku, ale chyba tu nie ma reguły ![]() Ninuska dziekuje za życzenia Ja w ogóle jestem dziwna, urodzin nie obchodze a imieniny nawet nie wiem kiedy mam tort i impreze miałam w zyciu raz, w trzeciej klasie szkoły podstawowej![]() YCD nie oglądałam wczoraj Mam katar i dreszcze i boli mnie gardło
|
|
|
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
mehja co ty, tak mi się tylko zamyśliło. Kompletnie mi to nie przeszkadza ani nic z tych rzeczy
beatrice oki ![]() Oooo trzymamy kciuki Gusiak.
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
teraz Wam mogę powiedzieć co i jak. Wysłałam C?V żeby prowadzić kursy i dzisiaj miałam rozmowę. Poszło mi chyba nieźle, rozmowa po angielsku o moich metodach nauczania. mają zadzwonić,bo firma z Warszawy i zależy czy się w Ostrowcu zbierze grupa. Fajnie by było.Dzięki za kciuki
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Igoolek ale fajnie
Ninuska no wiem,wiem tak sobie zazartowałam
|
|
|
|
#3442 |
|
Rozeznanie
|
O to super Gusiak
|
|
|
|
#3443 |
|
Zadomowienie
|
Gusiak to super!
Qdlatek jaka ta suknia, opowiadaj.
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz dzięki, zobaczymy jak to wyjdzie jeszcze, bo na tel mam czekać
![]() no właśnie Qdlatku, powiedz co fajnego widziałaś, bo ja też mam w czerwcu wesele, a poza tym to poprawiny będą i też coś trzeba pomyśleć
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak ekstra sprawa
![]() Ja ide na wesele za 2 tyg. i nie mam w czym, a jak bedzie zimno to juz w ogole. |
|
|
|
#3446 |
|
Wtajemniczenie
|
Gusiak bardzo się ciesze, że dobrze poszło.
Igolek to wy macie dziecko???bo nie rozumie.... A sukienka....hm...jasny przybrudzony róż.... taka z dekoltem w V na szerszych ramiączkach, obcisła, dopasowana, nie poszerzana, bo ja nie ładnie w szerokich wyglądam, ta taka dopasowana do figury. z dużą różą na jednym ramieniu i cienkim paskiem pod biustem, wszystko w tym samym kolorze. Spodobała mi się, ale wyboru nie było, mają być w maju, jak się komunie zaczną.
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozpogodziło
![]() kuriera nie było jeszcze myslicie, że jeszcze dziś może byc?Qdlatek chodziło o synka Tż-a Igoolek |
|
|
|
#3448 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki gdzie w naszym mieście jest sklep z ładną bielizną i z miła obsługą?
![]()
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Ywanka to zalezy czego szukasz konkretnie
![]() Fajna babka co ma sklepik z bielizna jest na kolo Ideala na Aleji, jak juz się zchodzi po schodkach po prawej stronie. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-04-08 o 14:51 |
|
|
|
#3450 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

Przy okazji prasowalam...

się razem od
....

bo dzisiaj tak samo jak Mehja nie wyspałam sie.