|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
A mam.
![]() ![]() Cytat:
![]() Zresztą, nalepiej mi się odchudza, jak nie chodzę do szkoły. Naprawdę. ![]() No to dawaj. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Bo tak na szybko napisałam. Koniecznie muszę schudnąć te 2 kilo, bo się z tym bardzo źle czuję. A tak ogólnie, to moja wymarzona waga to gdzieś 55 kg, ale to takie bardziej długoetapowe, będzie za pół roku, to super, za rok, też ok ![]() Cytat:
![]() A mi najgorzej jak siedzę w domu, bo wtedy jem z nudów ![]() Coś się spóźnia! Sama muszę? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w coooo? zawsze najlepiej coś wychodzi, jak sie nie przywiązuje do tego wagi ![]() :poleeewaaaa: <ulało się> <prosi o szmatkę> <wyciera> <potyka się o własne nogi> <cieszy się do siebie> ![]() Cytat:
![]() bo ja coś nie ogarnelam, myslalam ze Ci chodzi ze on z Ameryki i tzn. że dlatego gruby i że dlatego zawsze będzie się czuł taki. a on przeciez z uka. ![]() myślisz, że masz tak po tacie? musisz pilnować "diety", żeby nie ważyć za dużo? ja też nie ![]() dlatgo napadam barki koleżanek ![]() to pij sobie wodę z nudów ![]() nie zauwazylam ze nastepna str jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym podobno w usa panuje taka wolność i nikt na nikogo zbyt wielkiej uwagi nie zwraca, przykładowo ludzie wychodzą sobie czasem do sklepu w piżamie i nikogo to specjalnie nie porusza. ![]() Barki są fajne. ![]() Mi też się zdarza. Albo z nerwów. ![]() Marta, Żbiczku, łer ar ju?! zaniedbujesz gości. ![]() edit: o, nie zauważyłam posta. ![]() boskie jesteście. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-07 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na 100%, mam dokładnie taką samą budowę, wzrost jak taty siostra i jej córka ![]() Muszę ![]() W wakacje piłam z nudów ![]() Cytat:
To jest lepsze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to pij z nudów ![]() o dżizys ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
Ha, widziałyście, że zebrałam najwięcej wingron?!
![]() Ok, Żbiki, to Wy tu sobie pijcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zadomowienie
|
Polejcie i mi.
Na serio. Napiłabym się.
#2200 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() Branoc. ![]() ![]() Ja mam ochotę na dobre wino. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mi sie co-op zapsuly i nie moge zobaczyc jakie są teraz dostepne ![]() to jeszcze Ci poleje, CZAJ! :polewa: teraz możesz iść ![]() ![]() :polewa: ja też ![]() Cytat:
![]() ja też, takie za 17 zł jest dobre ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Jaaaa
polejcie ![]() Myślałam, że piszecie o alko i chciałam napisać ja też, ale widzę że o wodzie piszcie. ![]() Ale wodę też piłam ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- 17 ? ![]() Myślę - wino, myślę - max 10 zł ![]() Albo piwniczne zapasy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tej pory nie, ale właśnie odkryłam swoje powołanie.. grube dziewoje w o 15 rozmiarów za małych majtach i mopem na głowie.. to jest to! <3 Ale cena w tym wypadku nie świadczy o jakości? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zadomowienie
|
jak się nazywa ?
Chce mi się spać, a biologia i angielski czekają. Wy do łóżek czy do książek jeszcze? Z każdym dniem coraz bardziej nie chce mi się uczyć. ![]()
#2205 |
Zakorzenienie
|
Ja skończyłam robić zadania z wosu i idę chyba spać, bo kawy dziś nie wypiłam na wieczór i jestem senna.
Także, dobranoc Żule. ;***
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
nie było mnie w domu ![]() Cytat:
cieszę się ![]() ![]() dobry wieczór ;* ja tylko na chwilę, czytam Was od półtorej godziny i jestem dopiero na 71 str. jutro skończę.. i rozwinę swą myśl. pęcherz mnie boli, znów. ![]() dobranoc;*
![]() |
#2207 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja muszę iść do książek, do cholery, a nie mogę. ![]() Marta, polej jeszcze i nie oszczędzaj. ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Jaaaaakie, zostawiły mnie samą. buuuuuuuuuuuuuuuuuu ;-(
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-04-07 o 22:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta jasne, że niby wodę pijasz ![]() kurna, chyba mówiła, że jakiegoś dobrego, to sie zasugerowałam, że dobre = porządne. a nie dobre - smak ![]() Cytat:
![]() :O uła. w sensie ![]() Cytat:
ja do łozka ![]() nigdy nie ucze sie pozniej niz o 21? choc od kiedy robie sobie drzemki w ciagu dnia, to moglabym się później uczyc, bo i pozniej chodze spac. aczkolwiek... jak wieczorami zaczynam sie uczyc, to automatycznie zaraz usypiam. ale milion innych rzeczy to moglabym i do 3 robic ![]() pomyśl sobie jak niewiele już ![]() Cytat:
![]() poszłaś sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie ucz się już. Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-04-07 o 22:44 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zadomowienie
|
Doczytam coś o grzybach i poczytam książkę o umieraniu.
![]() Piękna jest, pisana z punktu widzenia zmarłego. Trochę daje do przemyślenia. Marta, będę musiała cię opuścić tym sposobem, chociaż znając życie niedługo zjawi się Karolina. Jak napiszesz coś o alko, to zjawi się w ciągu paru sekund. ![]() Dobranoc ![]()
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I myślę, czy by biologię wziąć czy nie. W łóżku już leże to jak wezmę to po 10 min zasnę. butelkę żywiec zdrój dziennie ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Chyba nie chce mi się tej biologi... I nie chce mi się do szkoły. A od 13 do 14.30 mam angola, na którym muszę być. niieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Jaaaaki spam
![]() Widzę że mnie Żbikowa impreza ominęła ![]() Wczoraj wróciłam ze szkoły o 18 i jak klapnęłam się zdrzemnąc tak wstałam dzisiaj o 4 ![]() Najchętniej nie poszłabym do tej szkoły no ale matma i polski ( no i fajny kolega ;D) jest więc chcąc nie chcąc pójdę ![]() Dobra idę włosy prostowac bo się spóźnię ![]() ![]()
#2212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie myślę, że jak mam wrócić o 15, to trudno będzie mi się potem zorganizować. Jutro odwiedzę szkołę. ![]() Jejku, tyle nauki, tak mało czasu i jeszcze te ambicje. Bo ja nie mogę tego zdać średnio, byle jak, tylko jak najlepiej. Do Łodzi powinno wystarczyć po 70% ze wszystkiego, ale Kraków, Gdańsk, to o matko... ![]()
![]() |
#2213 | ||||
Konto usunięte
|
ej, ale to się zaczynało za poł godziny
![]() Cytat:
po szkole wstawię link ![]() ja już po szkole zebrałam ![]() ![]() ja też . Cytat:
ja ![]() Cytat:
![]() jakie poświęcenie ![]() Cytat:
a ja dostałam owieczkę ! ![]() ![]() Dzień dobry Żbiki. Dzisiaj 2 polskie ![]() miłego dnia ;** |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Wtajemniczenie
|
hej ;**
Wstałam, bo mi szkoda czasu na spanie, a mam na 11.35 ![]() ![]() ![]() No to lecę wypracowanie przepisywać i się pouczyć. Muszę jakieś testy z WOSU zamówić na all, bo mi się pokończyły. Polecacie coś ? ![]()
#2215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() po moim tacie też nie było widać, żeby był przy kości, gdyby nie brzuch. ![]() lepiej, żebyś dobrze czuła się w swoim ciele ![]() pamiętam jak siostra pojechała pierwszy raz do stanów, potem odwiedziła nas w styczniu i nie mogłam wyjść z podziwu jak ona przytyła. Przy ok. 162cm ważyła coś 60 kg(może więcej). Tylko w jej przypadku wyglądała bardzo niekorzystnie, no brzydko po prostu. Po powrocie zrozumiała, że nie może tak wyglądać, wzięła się za siebie, nie jadła fast-foodów i innego shitu no i doszła do wagi 48/50 kg. i wyglądała o niebo lepiej. Ale wystarczyło trochę silnej woli, no może nie trochę, bo to ciężka harówka. Teraz znowu trochę przytyła (tym razem pobyt w Polsce ![]() Cytat:
Dorota no dobraa ;* trochę obejrzałam o tych pasożytach i mam wrażenie, że mam pluskwy w domy. ![]() dzień dobry żbiki;* no i mnie też ominęło ![]() ![]()
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Podusiaki.
![]() Bo się zabojałaś i źle polałaś. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tata z Juniorem pojechali rower naprawić, a Sonia piszczy. A jaki fajny rytuał ma - jak mam dzień wolny i śpię trochę dłużej niż do 6:00 (ostatnio coś często ![]() Jeżu, ten pies mnie zamęczy. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-08 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() Byłam tylko na 4 godzinach, bo dalej już nie ma sensu... W ogóle z resztą nie ma sensu więcej mogę w domu się pouczyć ![]() Zrobię porządek na farmie i zabieram się za ang ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też czytałam z nim jakiś wywiad. Ale wiesz, tu może być taki, a tam śmaki. To mnie właśnie wkurza w mediach, że tak naprawdę nigdy nie wiadomo, kto ma rację, nic nie jest czarne ani białe, jest tylko tysiąc pastelowych odcieni. ---- Witajcie ![]() Dostałam 4 z WOS-u na koniec. Jedna dziewczyna dostała 5, a nie wie co to PSL ![]() W ogóle szkoła to teraz naprawdę strata czasu. I choć nic nie robiłam, czuję się zmęczona. Mam przygotować (czyt. wydrukować z wikipedii - sam nas do tego zachęca) referat na historię. - Ale dlaczego? - No cóż, teraz masz 3... - I jak zrobię to dostanę 4? - Nie, nadal będziesz miała 3. - ... - Ale zrobić musisz. ![]() PS> Dziewczyny!! Pamiętacie? http://www.youtube.com/watch?v=ILu1CXu49bY Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-04-08 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Rozkręcacie się przed maturą z tym pisaniem.
![]() Dobry. ![]() Poszłam do szkoły i czuję się styrana jak po całym dniu pracy w kamieniołomach. ![]() Chyba kawka i lecimy, do maja. ![]() A co Cię konkretnie interesuje? ;> Cytat:
![]() Nowa książka i nic poza nią nie istnieje. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię Żywca - ma głupie butelki ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18430268]ja już po szkole zebrałam ![]() ![]() Ale nie dzisiaj, bo mi musi lawenda urosnąć pierw ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ------- Wiecie co, poszliśmy na ten konkurs do drugiej szkoły, tam jest technikum, profilowane i zeta... ![]() ![]() ![]() Idę Dżumę czytać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.