|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Studniówkowiczki i cociunie 09 z zazdrości biegają po kapuście.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zresztą..ja jestem blada jak ściana..;P i mi ciężko dogodzić z podkładem, bo jak dobrze kryje i matuje to za bardzo wysusza skórki, albo robi się taka maska.. Trzeba chcieć ![]() ![]()
właśnie tak! ![]() Edytowane przez Mandarynkia Czas edycji: 2010-04-07 o 19:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet poflirtowac nie moge ![]() Ale on jeszcze bedzie mój ^^ Przynajmniej na chwile ![]() Tylko musze sie tego kretyna z horyzontu pozbyć bo przysięgam, że nie wytrzymie... dawno nie spotkałam tak irytującego faceta ![]() Ale ja ogolnie zawsze bylam zbyt uczuciowa ![]() ![]() Ale zmieniam taktyke na tego osobnika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uzywam o tego http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...d-w-plynie.htm ale lubie jak twarz nie jest ani biala ani żółta, tylko z takim brzoskwiniowym odcieniem ![]() u mnie na cameo/ivory/beige się konczy znajomosc odcieni podkladow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Konto usunięte
|
A ja muszę poszukać jakiegoś kremu dobrze nawilżającego, te na trądzik to raczej wysuszają cerę(nie? a też by się coś przydało bo bez podkładu ani rusz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pozniej przylazła cała zgraja i mnie obudziła.. ![]() a pościel tak mamcia kupiła przez przypadek, bo była w ikei i patrza a tam za 40 zł jakaś nowa.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jak nie bede miała co zrobić z 50zł to se go kupie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A moja sąsiadka urodziła.. ![]() Była w tym tygodniu co ja a dzieciaczek 3 kg..! Dziewczynka.. I teraz jestem sama i fajnieeeeee miii.. ![]() ![]() Ale mnie pięlęgniara wystraszyła.. bo podają mi te zastrzyki w pupkę na szybszy rozwój płucej, w razie czego.. jak bym miała wczesniej urodzić.. a ta pielęgniarka mówi że to 24 godz od ostatniego zastrzyku działa czyli jutro bedzie działało.. i coś powiedziała w sensie ze bedzie tak jak ta dziewczyna ze wywołają mi poród.. ![]() taaak się przestraszylam.. ale gin pozniej moj przyszedł i powiedział że jutro mam badania i postanowimy co dalej.. czy zakladamy krążek czy nie.. ufff.. I jutro taty chrzestny bedzie mi robił usg.. a on jest jakimś tam specjalistą od usg.. i taaak się boje ze ujrzy siura.. ![]() a wogole wygląda jak buka z muminków ![]() Ooo.. ju ken deeensss.. ![]() oo jaka fajna ta pioseneczka co tanczylii.. ![]() ![]() A wogolee.. ![]() jest tu kilka babek na oddziale.. a jeszcze nie widziałam zeby któraś z nich szla i się kąpala.. ![]() Ta dziewczyna co ze mną leżała nawet zębów nie myła ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-04-07 o 20:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Fuuu.. Jak można nie myć zębów? ;/
W ogóle okropne leżeć w szpitalu i się nie kąpać... Im tak dobrze i miło jak są takie wypocone i w ogóle? I ciekawe czy w domu się też nie myją? ;/ Ja to bym musiała tak dla samej siebie się wykąpać, odświeżyć, a no i włosy codziennie umyć, bo włosy niemyte codziennie to dla mnie katastrofa.. ![]()
![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Noo masakra, jak nie ma ich tak nie ma, a jak są to hurtem
![]() A ja pół życia mówiłam że brzydka jestem ![]() [1=de2cb570b595f85b4f69fb0 c20d3c79671712866_657ce8d ef25f6;18425463]A ja muszę poszukać jakiegoś kremu dobrze nawilżającego, te na trądzik to raczej wysuszają cerę(nie? a też by się coś przydało bo bez podkładu ani rusz.[/QUOTE] Kremy nawilżające na trądzik są na trądzik ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przecież to sie leży, pocii.. fuuu.. i na badania taka brudna ![]() ja tam już leże wymyta, wykremowana i wypachniona ![]() oo.. ilooonaa taanczyyy.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
aaa jestem taka padnieta,ze klade sie spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Kolega opowiadał jak poszli na impre i K. się na***ał i wychodzą i pomagają mu iść i obok stała suka policyjna i K. nagle " o patrzcie taksówka już jest"
![]() ![]()
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
nie ma jak zbierac sie do pracy z perspektywą powrotu o 21 :/
nie ma bata!!! odz Dziś szukam innej pracy! Chce pracowac w normalne dni tygodnia jak normalni ludzie i wracac do domu w normalnych godzinach! I chocby nie wiem co znajde taka pracę ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście wczoraj paulinka poczuła lato i szybe w samochodzie otworzyła, bo jej było gorąco.. a dzisiaj cierpię
![]() ![]() ANGELKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
ja dopiero wstałam
![]() Kardashi, no to masz towarzystwo ![]() Ilu, ja już 'normalnej pracy' szukam od września.. i powiem Ci, że czarna dupa jak na razie ;/ idę robić sernik na zimno ;P Angelka
![]() ![]() ![]() ![]()
Dla takich chwil warto żyć! ![]() 04.01.2014r. Edytowane przez 19monisia89 Czas edycji: 2010-04-08 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, mnie to szpitale dobijają, ale może na porodówkach etc. jest inaczej
![]() Idę na ćwiczenia. Bu. Miałyście rację co do Prison Break'a. 3 sezon był już mocno naciągany, a 4 to koszmar ;P
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Tene obejrzałaś już wszytsko?
![]()
![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Angelka najlepszego
![]() ![]() Moja kapustka jednak zmądrzała i wie co dobre ![]() ![]() Jeszcze jak na samą złość pojawiła się kolejna która próbuje mnie rwać ![]() Wiosna czy co?! ![]() A ja dzisiaj do pracy pomykam, i na cały weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam meeega kaca po wczorajszym urodzinowym balecie :| :P
![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Angeeelkaaa.. Stooo laattt !!
![]() A ja mam zaamuulkeee.. zostaje do konca tygodnia.. czyli do sobotttyyy... ![]() Wróciłam wlasnie z badania.. i gin powiedział że jest lepiej i nie zakłada mi tego krążka już, bo nie potrzeba, ale że macica mi się cały czas napina i jest niespokojna i że inne, mocniejsze leczenie.. Powiedział że nie bede musiała leżeć do konca ciązy.. i że te 3 tygodnie do donoszonej na pewno wytrzymam ![]() Nooo alee do konca tygodnia.. Zależy co jeszcze przez to rozumie.. polożna mowi że do soboty czyli.. ![]() Ale całe szczęscie nie jestem już podłączona do tej pompy ![]() Mam nową współlokatorkę ![]() Taka wieeejska że szok! ma góra ze 23 lata.. a nie ma zęba.. miala badanie ginekologiczne to nie chciała na to wejsć i płakała i krzyczała że nie wejdzie .. ![]() Wogole jest jakaś dzika.. ![]() ![]() ![]() ![]() i leży bez majtek i podlączyli jej ktg a tu taaakiii buuuszz.. ![]() Ona ma 26 laat.. ![]() ![]() Ooo boony czy ja na pewno leże na ginekologiii.. ?! Czy moze w jakimś psychiatrykooowieee.. ?!?! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Angelka spełnienia marzeń
![]() kardashi wesoło masz tam. ![]() Zaraz trzeba wracać na uczelnie ![]()
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Bylam na usg..
![]() widzialam cipeczke Blanki ![]() a jakie poślady maa.. mm.. ![]() Z mala wszystko jest dooobrze, z sercem wszystko dobrze, z wodami też, zadnych wad nie wykryto i jest wszystko dobrze ![]() Jakieś pocieszenie ![]() A wogole teściowa do mnie i do mojej mamy codziennie wydzwania.. i se coś ubzdurala że przyjedzie do nas na chate w sobote.. nic nikomu nie mówiła, pytam mamy czy sie umawiala a mama ża ona w sobote to ma ślub i nie bedzie jej w domu i nie wie o co jej chodzi.. ![]() jakaś w szoku jest.. i powiedziała mojej mamie żeby do niej przyjechała to da kase na wózek.. jak by Tżowi nie mogla dać, tylko moją mame bedzie ciągnęla tam.. ![]() a wogole wczoraj jak do mamy dzownila to specjalnie jej powiedziala ze posciel kupila do łóżeczka, żeby w końcu dali na ten wózek.. a teściowa.. a po co na ta posciel przecież takie male to w wózku bedzie leżalo ![]() wogole jak mama tak opowiadała ich rozmowy to wywnioskowałyśmy ze ona mysli że ja ani tż nie umiemy wogole dzieckiem sie opiekować i że myśli że wszystko bedzie musiala robić, bujac, kąpać i niewiadomo co jeszcze ![]() i mamcia z nią pogada, zeby dala nam samym się opiekować.. ![]() i wogole gadałam z mamą, że po porodzie przez tydzień, dwa zostane w domu.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- oo jaa.. ale ja litanie tu pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
|
kardashi to dobrze, że zostaniesz trochę w domu
![]() ![]() Dobraa..ja to się powoli biorę za naukę, bo mam już zapowiedziane 4 kolosy w następnym tyg:/ i programy.. ![]() Zwracam się do Was z prośbą..;P podpowiedzcie mi dziewczyny, które filmy byście mi poleciły ![]() ![]() angelka setaa ![]() ![]() ![]() ![]()
właśnie tak! ![]() Edytowane przez Mandarynkia Czas edycji: 2010-04-08 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Mandarynkia dla mnie film, tkóry był straszy to Reqium dla snu (nie wiem dokładnie jak to się pisze) i Trainspoting
o matko kardashi to masz tam przeboje, ale dobrze, że nie muszą Ci nic zakładac ![]()
![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
angelka sto lat sto lat najlepszego!
![]() pojechalam dzis na miasto pol godz spedzilam w rossmanie kupilam fluid przyszlam do domu teraz patrze za ciemny ![]() ![]() Mandarynkia tak jak mowi fiolek Requiem dla snu tylko, ze to nie horror, ale film fajny ![]()
![]() |
#1168 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale jestem stara ![]() Kardashi ciekawie tam masz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Mandarynkia ja kiedyś oglądałam 'sila strachu'.. ale to bylo daawno.. i wtedy wydał mi się strasznie psychiczny
![]() ![]() w liceum byłam też w kinie na 1408.. dla mnie psychiczka ![]() a reszty nie pamiętam.. ![]() A te coś tam dla sny to oglądalismy w szkole na lekcji.. ![]() ![]() Kasienka i jak butki ![]() ![]() Teściowa dala kaskę .. ![]() ![]() Alee mnie jakoś zmuliło.. ![]() ciekawe co na kolacje dziś ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() A nie wiem czemu ona leży bez gaci.. ![]() ale ona na bank nie ma w głowie po koleji ![]() A ja się martwiłam że bede miala tygodniowego kaktusa.. a tu sie nie myją i nigdy nie golą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kardashi to ty masz niezle przejscia w tym szpitalu z tymi ''sasiadkami'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.