Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 11:30   #4651
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Dziewczynki, powiedzcie mi ile płacicie za swoich fotografów? i co macie w cenie?
Ja mam 1500 za filmowanie 2 dni, co do fotografa to albo 40zł za ujęcie(3zdj) w studio(ale nie chcemy w studio) albo 10zł/ujęcie za kościół, plener, na sali. Weźmiemy chyba inną opcję- 1000zł za zdj. od przygotowań, błogosławieństwa, kościół, sala, plener w innym dniu + album, zdj. na płytce + wywołane(różne formaty), ale nie wiem ile szt. jeszcze dokładnie nie dogadaliśmy, to tak ustalimy przed.
Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM 2010 !!!
Śledzę ten wątek już od dłuższego czasu, a dziś pragnę się do Was dołączyć... Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie....

Ślub mam 26.06.2010 r. o godzinie 16. oo i po malutko wszystko załatwiamy... trochę mnie to przeraża, że tak mało czasu zostało ;( zaczyna dopadać mnie stresik ;(
Witaj! To już niedługo. U mnie wczoraj było 4 m-ce!
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
nie wyspałam się ,a dzisiaj mam stresującą prezentację na zajęciach z pracy mgr.. nie lubię występować przed tłumem 3majcie kciuki
Skąd ja to znam, ja też nie lubię występować przed publicznością i unikam jak tylko mogę. Trzymam więc

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
u nas dziś równiutkie 50dni
Wow! Jak malutko!
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
PMki wpadlam z wiadomoscia ze bede miec córeczke!! Ma 21 cm i wazy prawie pol kilo
Jak cudownie! Gratulacje wielkie!
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
same dziewczyny na około.. co ktoś jest w ciąży albo młodym rodzicem to same dziewczyny gratulacje oczywiście niech CI się maluszek dobrze sprawuje
U nas znowu naokoło wśród znajomych i rodzinie same chłopaki się rodzą!
Cytat:
Propozycja tematu:
Do ołtarza wiedzie nas szlak-PM-ki 2010 mówią zgodnie TAK!!!

I news: załatwiłam dziś fotografa nie mieliśmy do tej pory nikogo, a to już ostatni dzwonek, dlatego przypomniało mi się że koleżanka koleżanki robiła piękne zdjęcia i napisałam do niej. Do tej pory głównie zajmowała się portretami i sesjami artystycznymi, ale zgodziła się przyjechać do Wrocławia i zrobić nam zdjęcia z przygotowań, ceremonii, trochę z sali no i plener. Do tego oczywiście cała grafika itd. I to wszystko za...500zł!!!:jup i:
Świetny tytuł
I gratuluję taniego fotografa! Mam nadzieję, że bedziesz zadowolona!
U nas jak na razie żadne okazje się nie trafiają i nie możemy za bardzo na niczym przyoszczędzić Myślałam, ze chociaż suknię taniej kupię...
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Ale macie dziwny system płacenia za salę

Ja przegapiłam wczoraj równe 4 miesiące i nie ucieszyłam się na forum, więc teraz się cieszę z refleksem szachisty
No dziwnie, trochę mnie wkurza ta sala. W ogóle to wszystko jest tam super, jedzenie pyszne itp. podejrzewam, że dlatego tak jest, bo robią tam dużo wesel, teraz jest 2 sala wybudowana, trzeba zamawiać na 2 lata wcześniej, szczególnie w lato i pewnie nie opłaca im się robić małych wesel bo na to miejsce i tak mieliby chętnych na duże wesele, stąd pewnie te dopłaty.
Cytat:
Jeżeli chodzi o mnie... to tak.... mam 24 latka, pracuję i studiuję zaocznie... właściwie już kończę studia, piszę pracę mgr. i czeka mnie w tym roku obrona, a więc dodatkowy stresik

jeśli chodzi o sprawy ślubne to:
- suknia jest
- butki są
- zaproszenia sie rozdają
- fotograf i kamerzysta jest
- fryzjer w poszukiwaniu ( nie mogę się zdecydować a powinnam już ostatecznie
- jutro idziemy spisać protokół ślubny w mojej kancelarii

wesele robimy na ok 80-90 osób... uświadomiłam sobie ostatnio, ze to już nie całe 3 m-ce, a czas leci nieubłagalnie szyko....
Pochwal się jaką masz sukienkę, buciki, zaproszenia!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 11:30   #4652
dziubassskia
Raczkowanie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
My tutaj jestesmy dość ciekawskie i lubimy oglądać zdjęcia więc jesli masz jakieś fotki sukni to my chętnie zobaczymy
Niestety sukni zdjęć nie posiadam , w salonie nie można było robić, a teraz oczekuję na uszycie i odbiorę gotową dopiero 11 czerwca...
dziubassskia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 11:48   #4653
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dziewczyny normalnie nieszczęścia przyciągam
Robiliśmy z Tż-tem śniadanie. Wyjęłam chleb żeby ukroić i skórka była twarda, nóż mi z niej zjechał i wbił się głęboko w palec wskazujący. Normalnie ułamki sekund, ja w ryk, krew pociekła i to dużo krwi
Nie mogłam zastopować krwawienia az mnie trzęsło jeszcze długo potem, a palec boli mnie straszliwi już 2 godziny

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a na suwaczku 100 dni
za studniówkę

Cytat:
Witam wszystkie PM 2010 !!!
Śledzę ten wątek już od dłuższego czasu, a dziś pragnę się do Was dołączyć... Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie....

Ślub mam 26.06.2010 r. o godzinie 16. oo i po malutko wszystko załatwiamy... trochę mnie to przeraża, że tak mało czasu zostało ;( zaczyna dopadać mnie stresik ;(
Witaj
Mogłabyś napisać jeszcze coś o Tż-cie? Jak długo jesteście razem?

Cytat:
PMki wpadlam z wiadomoscia ze bede miec córeczke!! Ma 21 cm i wazy prawie pol kilo
Super
Gratuluję córeczkii zazdroszczę
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 11:56   #4654
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Robiliśmy z Tż-tem śniadanie. Wyjęłam chleb żeby ukroić i skórka była twarda, nóż mi z niej zjechał i wbił się głęboko w palec wskazujący. Normalnie ułamki sekund, ja w ryk, krew pociekła i to dużo krwi
Nie mogłam zastopować krwawienia az mnie trzęsło jeszcze długo potem, a palec boli mnie straszliwi już 2 godziny
Ojej...
Trzymam żeby się paluszek szybko zagoił.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 11:59   #4655
Aaś
Zakorzenienie

Witam nową PMke

Caprica gratulacje!! też zazdraszczam trochę...

Tosia też tak sobie kiedyś uciachałąm palec. do tej pory mam małą bliznę

no i muszę się pożalić. zamówiłam buty na all i są ociupinkę za duże.... ;( no i nie wiem teraz...kupię sobie chyba takie wkładki żelowe i zobaczę. jak nie to opchnę na all (no chyba że któraś jest chętna na fantastico czarne szpilki)
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 12:16   #4656
Ellin_ak
Rozeznanie

Ja już skończyłam pracę i do bankomatu, do fryzjera podciąć grzywkę, po papier na zaproszenia i może jak zdążę przed zajęciami to do factory po kolczyki. Zajęcia mam na 17:40 więc jest szansa ze się wyrobie. papapa dziewczynki-do wieczora!
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 12:21   #4657
dziubassskia
Raczkowanie

Cytat:
Witaj
Mogłabyś napisać jeszcze coś o Tż-cie? Jak długo jesteście razem?
TŻ-cik też ma 24 ( a właściwie 25 latetk) znamy się 4 lata (a jesteśmy dokładnie 3 i 7 m-cy)
mieszkamy razem od lipca ubiegłego roku.... a po ślubku planujemy gruntowny remont mieszkania... jeśli tylko znajdziemy na to czas i pozwoli nam praca... ale sądzę, iż damy radę..... chcieliśmy też gdzieś wyjechać, ale najwcześniej to moze we wrześniu

teraz jest ciężko, bo do końca kwietnia muszę oddać swoja pracę mgr (całą ) a dzisiaj mam luźniejszy dzień w pracy... dlatego piszę

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Pochwal się jaką masz sukienkę, buciki, zaproszenia!
zdjęcia zaproszeń wkleję jak bedę w domku... teraz niestety w pracy nie mogę...stronkę z tymi zaproszeniami mam zablokowaną (jak większość/niestety... - ale wizaż mam odblokowany

Cytat:
ja równiez GRATULUJĘ i... również troszkę zazdroszczę
dziubassskia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 12:39   #4658
BlackAngel
Adwokat diabła

Capri, gratuluję córy
również zazdraszczam..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 12:41   #4659
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Oby szybko przeszedł Ci ten ból. Ja sobie raz prawie całkiem odcięłam opuszek z kciuka tyci tyci brakło, ale zagoiło się. A jak miałam 6lat to spadłam w domu ze schodów i tuż pod okiem, na kości policzkowej rozcięłam... Ładnie mi to zacerowali na szczęście Ale rzecz jasna bliznę mam, taką w kształcie znaku NIKE W ogóle mam troche tych blizn, od rowerów, rolek, noży
Stary 2010-04-08, 12:56   #4660
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Dziś piekna pogoda ( relacja jak codzien musi być ) noi zabieram się do nadrabiania.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dzisiaj pierwsza jestem
a na suwaczku 100 dni
miłego dnia, ja szykuje się do pracy
No to za te 100 dni
Również Ci życze miłego dnia.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-08 o 12:58
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:01   #4661
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Tośku ja odniose siętylko do tego urąbanego palca jakoże ja jużmam pewne dośiadczenie z tym Jak masz ranę głęboką to nie ma sięco zastanawiać tylko trzeba jechaćzaszyć.. Zwłąszcza jeśli CIęto boli Jak ja byłą m2 raz u chirurga to mi powiedział tak, że jeśli palec przestanie krwawić to nie będzie szycia Dlatego weżsobie palec zawin w jakas taka chustkę albo serwetkę taką stołową (ja akurat mialam wiec wiesz...) i mocno scisnij jesli w ciagu godziny krew nie przestanie cieknac no to masz problem Ja w wielka sobote urznelam sobie palec puszka wiec neistety wiem co czujesz mam prawy wskazujacy przerzniety przez pol wiec znam ten bol. Musisz scisnac ten palec i najlepiej wez go tak do gory podnies... u mnei to podzialalo i nie musialam jechac na szycie Musisz sama zdecydowac ale jesli uplynie 6 godzin od urzniecia do szycia no to moze juz nie byc sensu wiesz bo ci zaropieje rana i sie zabryndzi Jak ja sie zacielam to tak najupierw wszyscy mowili ze powinnam jechac do spzitala na sdzycie (rana byla taka wiesz na wpol otwarta) ale tak w niedziele mi tesciowa zawinela palec w bandaz zebym nie podrazniala rany i zeby mi sie nie bryndzilo w kolo tej tany a juz wczora zdjelam opatrunek na stale Ja teraz mam tylko plaster do snu

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-04-08 o 13:09
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:15   #4662
obca7
Wtajemniczenie

kurcze to chyba jakaś epidemiaD ja sobie ucięłam palucha(kciuk) w czwartek tydzień temu. I strasznie bolało, szczypało a przed świetami tyle pracy było i było strasznie. Myśłałam że będzie trzeba jechać do szycia ale obyło sie bez Teraz juz się ładnie go chociaż dziure w paluchu jeszcze mam
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:16   #4663
moniczka2123
Zadomowienie

Nas kamerzysta i fotograf kosztują 2000 bo to będzie małżeństwo kamerą to wiadomo co obejmuje a fotograf to w domu tż u mnie na błogosławieństwie w kościele do oczepin będzie robił śmieszne i piękne fotki i na drugi dzień jeszcze przyjedzie jego żona i będzie też robić fotki dostaniemy foto książkę a resztę zdjęci tzn wszystkie fotki na płytach kamerzysta będzie tak samo i będziemy mieli 2,5-3 godziny filmu

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:17   #4664
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczynki, powiedzcie mi ile płacicie za swoich fotografów? i co macie w cenie?
2400:
-60 zdjec ze slubu
-100 zdjec z wesela
-30 zdjec duzego formatu w albumie z pleneru innego dnia
-wszystkie zdjecia na cd

Cytat:

Cytat:
same dziewczyny na około.. co ktoś jest w ciąży albo młodym rodzicem to same dziewczyny gratulacje oczywiście niech CI się maluszek dobrze sprawuje
U nas same chlopaki sie rodza

Cytat:
Śliczne butki
Cytat:
Sliczne i jakie tanie!
Dzieki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
No dziwnie, trochę mnie wkurza ta sala. W ogóle to wszystko jest tam super, jedzenie pyszne itp. podejrzewam, że dlatego tak jest, bo robią tam dużo wesel, teraz jest 2 sala wybudowana, trzeba zamawiać na 2 lata wcześniej, szczególnie w lato i pewnie nie opłaca im się robić małych wesel bo na to miejsce i tak mieliby chętnych na duże wesele, stąd pewnie te dopłaty.
U nas jest tak samo, tylko ze wesele do 99 osob-140zl/osobe, 100 i powyzej 120zl/osobe. Dla nas to nie problem, bo na 100000% bedziemy mieli wiecej niz 100.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:20   #4665
BlackAngel
Adwokat diabła

Kubusewa, Ty to poharatana jesteś

ja jeszcze taka zdolna nie jestem do obcinania sobie koniuszków palca, ale mój tatusiek sobie tak obchlastał ale na szczęście przyrosło..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:25   #4666
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Kubusewa, Ty to poharatana jesteś

ja jeszcze taka zdolna nie jestem do obcinania sobie koniuszków palca, ale mój tatusiek sobie tak obchlastał ale na szczęście przyrosło..
To już moj trzeci urżniety palec
W czwartek klasie sobie kanapke do szkoly robiłam i wskazujacy lewy przecielam nożem
Na studiach dołączyłą do tego krajalnica na lewym kciuku
a teraz na prawym wskazujacym puszka (otwieralam i sie zaharatało )
Takze tak z nożem kompletnie nie umiem się obchodzić, chyba ze ze skrobakiem
Na krajalnicę muszę uważać
a puszka to od tej chwili niezgłęniona tajemnica dla mnie i będę teraz tylko kupować takie z tymi dzyndzelkami otwieraczymi
Bo kupilam sobie otwieracz do puszek.. no ale tak to sie skonczylo jak sie skonczylo
Stary 2010-04-08, 13:27   #4667
madmuazelle
BAN stały

Ok nadrabiam dalej,bo przerwałam

Ewo,nieźle sobie uciachałaś palca. Ja jakiś czas temu uciełam sobie skóre między kciukiem a palcem wskazującym,bo kroiłam bułke na pół.
Stary 2010-04-08, 13:27   #4668
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Tośku ja odniose siętylko do tego urąbanego palca jakoże ja jużmam pewne dośiadczenie z tym Jak masz ranę głęboką to nie ma sięco zastanawiać tylko trzeba jechaćzaszyć.. Zwłąszcza jeśli CIęto boli Jak ja byłą m2 raz u chirurga to mi powiedział tak, że jeśli palec przestanie krwawić to nie będzie szycia Dlatego weżsobie palec zawin w jakas taka chustkę albo serwetkę taką stołową (ja akurat mialam wiec wiesz...) i mocno scisnij jesli w ciagu godziny krew nie przestanie cieknac no to masz problem Ja w wielka sobote urznelam sobie palec puszka wiec neistety wiem co czujesz mam prawy wskazujacy przerzniety przez pol wiec znam ten bol. Musisz scisnac ten palec i najlepiej wez go tak do gory podnies... u mnei to podzialalo i nie musialam jechac na szycie Musisz sama zdecydowac ale jesli uplynie 6 godzin od urzniecia do szycia no to moze juz nie byc sensu wiesz bo ci zaropieje rana i sie zabryndzi Jak ja sie zacielam to tak najupierw wszyscy mowili ze powinnam jechac do spzitala na sdzycie (rana byla taka wiesz na wpol otwarta) ale tak w niedziele mi tesciowa zawinela palec w bandaz zebym nie podrazniala rany i zeby mi sie nie bryndzilo w kolo tej tany a juz wczora zdjelam opatrunek na stale Ja teraz mam tylko plaster do snu
Cytat:
Oby szybko przeszedł Ci ten ból. Ja sobie raz prawie całkiem odcięłam opuszek z kciuka tyci tyci brakło, ale zagoiło się. A jak miałam 6lat to spadłam w domu ze schodów i tuż pod okiem, na kości policzkowej rozcięłam... Ładnie mi to zacerowali na szczęście Ale rzecz jasna bliznę mam, taką w kształcie znaku NIKE W ogóle mam troche tych blizn, od rowerów, rolek, noży
Dzięki dziewczyny za pociechę
Na szczęście nie musi się do wesela goić, bo po weselu już

U mnie nóż poszedł po zewnętrznej powierzchni palca wskazującego lewej ręki, i po skosie wszedł głęboko pod skórę
Krwawienie ustało (chyba), przelałam ranę kilka razy wodą utlenioną, założyłam dość ciasno plaster i mam nadzieję, że się zagoi ładnie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:29   #4669
madmuazelle
BAN stały

A krwotok to miałam jak byłam małą dziewczynką,która bawiła się w chowanego.Schowałam sie w krzakach ( ) i niewiem co mi odbiło,ale leżał tam kawałek szkła,więc wziełam do ręki szkło,pamiętam jak dziś,skaleczylam się nieźle,bo krwawiłam dosyć mocno,a jaką panike narobiłam,a jak ryczałam.
Stary 2010-04-08, 13:30   #4670
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za pociechę
Na szczęście nie musi się do wesela goić, bo po weselu już

U mnie nóż poszedł po zewnętrznej powierzchni palca wskazującego lewej ręki, i po skosie wszedł głęboko pod skórę
Krwawienie ustało (chyba), przelałam ranę kilka razy wodą utlenioną, założyłam dość ciasno plaster i mam nadzieję, że się zagoi ładnie
oooo i jeszxcze jedno
ciocia mi mowila
ze jak jest taka rana to najlpeiej jej nie zawijac w palster ani nic
ale zrob moze tak
zawin sobie tak na dzis.. zebys ochłonela lekko
a potem kup sobie wode utleniona w żelu (u mnie kosztowala 5 zl :/)
i sobie zasmaruj te rane.. wtedy szybko sie strupek zrobi i bedziesz mogla bezpiecznie zdjac na stale plasterk..
bo bez plasterka z wiekszym dostepem powietrza szybciej sie zagoi (tak mi ta ciocia mowila a ona podobno duzo razy sobie palce haratała puszkami)
Stary 2010-04-08, 13:30   #4671
sjoanna
Zakorzenienie

Caprica - gratulacje!
Czy ciążą można sie zarazić? - bo ja chcę dzidziusia

Dziewczyny - nie haratajcie się tak zapamiętale bo zamiast białej sukni założycie bandaże
Choć mówią - do wesela się zagoi to jednak trzeba być ostrożniejszym

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:32   #4672
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
To już moj trzeci urżniety palec
W czwartek klasie sobie kanapke do szkoly robiłam i wskazujacy lewy przecielam nożem
Na studiach dołączyłą do tego krajalnica na lewym kciuku
a teraz na prawym wskazujacym puszka (otwieralam i sie zaharatało )
Takze tak z nożem kompletnie nie umiem się obchodzić, chyba ze ze skrobakiem
Na krajalnicę muszę uważać
a puszka to od tej chwili niezgłęniona tajemnica dla mnie i będę teraz tylko kupować takie z tymi dzyndzelkami otwieraczymi
Bo kupilam sobie otwieracz do puszek.. no ale tak to sie skonczylo jak sie skonczylo
Zdolna jesteś
Ja sobie ciachnęłam parę miesięcy temu kciuk przy obieraniu jabłka, a TŻ tak się przeraził widoku krwi, że zamiast mi pomóc, to jeszcze z tego stresu mnie opieprzył, że memeja jestem i w ogóle co ja wyprawiam (jakbym specjalnie to zrobiła)
A mój zdolny tatuś ostatnio 2 razy sobie siekierą w paluch przyłożył
Dobra, zmieńmy temat, bo ja się strasznie boję noży i ran ciachanych. Kiedyś mi TŻ na żarty nożem pogroził, a ja się rozbeczałam i uciekłam do pokoju

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Caprica - gratulacje!
Zarazić to chyba nie bardzo, ale poproś TŻta to może Cię zaciąży
Stary 2010-04-08, 13:41   #4673
madmuazelle
BAN stały

Jeszcze coś mi się przypomniało-wspomnienie z dzieciństwa.Moi sąsiedzi kupili sobie małego szczeniaka,no i niewiele myśląc wziełam go na ręce,przytuliłam się do niego przykładajac do niego moją buzie,noi mnie mały skunks dziabnął w policzek,chodziłam potem z plastrem na policzku,noi blizną,ktora mi po latach znikła.

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Caprica - gratulacje!
Ja również przyłaczam się do gratulacji.
Capri,gratuluje córci.
Ja zamierzam na własnym ślubie albo nawet i przed pogłaskać brzuszek mojej bratowej ,ponoć to właśnie zaraźliwe.
Stary 2010-04-08, 13:42   #4674
201701300931
Konto usunięte

Ja w ubiegłym roku wydłubywałam ze spływu w zlewie resztki jedzenia i pięknie sobie paznokieć uciachałam... Tak więcej niż połowa mi odeszła na palcu wskazującym prawej ręki Krwi na szczęście nie było dużo, ale TŻ musiał mi wycinać odstające części tego pazurka, bo mi się bardzo poharatał... Ja się odważyłam na to spojrzeć po dobrym tygodniu, jak już się w miarę zaczęło goić Ale odrosło i śladu nie ma
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:42   #4675
sjoanna
Zakorzenienie

Juz niedługo będziemy razem mieszkać to się postaramy o ślicznego bejbika albo od razu dwa
Oby tylko się udało, bo młoda juz nie jestem

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:43   #4676
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja w ubiegłym roku wydłubywałam ze spływu w zlewie resztki jedzenia i pięknie sobie paznokieć uciachałam... Tak więcej niż połowa mi odeszła na palcu wskazującym prawej ręki Krwi na szczęście nie było dużo, ale TŻ musiał mi wycinać odstające części tego pazurka, bo mi się bardzo poharatał... Ja się odważyłam na to spojrzeć po dobrym tygodniu, jak już się w miarę zaczęło goić Ale odrosło i śladu nie ma
aż mi ciary przeszły
Stary 2010-04-08, 13:44   #4677
Martoolka87
Zakorzenienie

A tak z innej beczki: idę jutro na ślub koleżanki i tak się zastanawiam, żeby zamiast kwiatów ciętych kupić im ładny kwiat doniczkowy (taki nie za duży), co o tym myślicie? Teraz te doniczki owijają takimi fajnymi materiałami i dekorują wstążeczkami, więc myślę, że fajnie by to wyglądało, a przynajmniej nie zwiędło by im po kilku dniach
Stary 2010-04-08, 13:45   #4678
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
A tak z innej beczki: idę jutro na ślub koleżanki i tak się zastanawiam, żeby zamiast kwiatów ciętych kupić im ładny kwiat doniczkowy (taki nie za duży), co o tym myślicie? Teraz te doniczki owijają takimi fajnymi materiałami i dekorują wstążeczkami, więc myślę, że fajnie by to wyglądało, a przynajmniej nie zwiędło by im po kilku dniach
Kupic mozesz mysle ze to nei glupi pomysl
Stary 2010-04-08, 13:47   #4679
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Będzie z Ciebie wspaniała chrzestna
Ojej,dziękuje za te bardzo miłe słowa i oklaski.

Cytat:
Super Też się zastanawialiśmy nad taką opcją, ale jednak zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Nie chcemy stresować dzieci A byłoby w czym (kim) wybierać, bo w rodzinie TŻta jest sporo bachorków.
Witajcie już w czwartek
Nom super,tym bardziej że mała wygląda jak aniołek ( choć czasem jest diabełkiem,jak ostatnio dzwoniliśmy do brata tż-ta,to było słychać jak mała piszczy,bo bawiła się ze swym kuzynkiem-w święta wyprawiali roczek swojemu małemu synkowi )
No tak,dla dziecka/i to też pewnie stres.Mam nadzieje,że będzie ok.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-08 o 13:49
Stary 2010-04-08, 13:47   #4680
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
a może storczyka??
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości