|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIAłYSTOK, wątek zbiorczy - gdzie znajdę...
ja też kupiłam rurki w bershce i też teraz spadają mi z tyłka, ale z kolei inne są ciągle takie same i świetne gatunkowo, nic się z nimi nie dzieje po praniu i mogę z czystym sercem polecić. Więc to chyba nie reguła
|
|
|
|
#3122 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy jak pójdę do biblioteki uniwersyteckiej się pouczyć to mogą mnie z tamtąd wygonić? Tzn. nie jestem studentką i nie będę książek wypożyczać.
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
orientujecie się od której godziny jest jutro czynne biuro/redakcja kuriera porannego na ul. św mikołaja 1?? Patrzyłam na ich str ale nie znalazłam, był tylko tel adres i email... ;/ Jak bym była po 8 to już byłoby czynne?
|
|
|
|
#3125 |
|
Zadomowienie
|
dziewczęta, dzisiaj niedziela handlowa, galerie otwarte są dłużej?? nie mogę znaleźć info na stronie
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carrefour (czy jak się go pisze) na Wrocławskiej dzisiaj jest czynny do 23. |
|
|
|
|
#3127 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że oni od 8 a może i nawet wcześniej pracują. Najlepiej będzie jak zadzwonisz dział informacji - Wiesława Stawińska - (85) 7489-519, Infolinia - 0 800 127-048
|
|
|
|
#3128 |
|
Zadomowienie
|
a widziałyście w którejs drogerii podkład Astor, Perfect Stay Makeup 24H Multi - Action w kolorze 100? nie mogę znaleźć w drogeriach które są mi po drodze...
poratujciejakby któraś miała wątpliwości który to podkład wklejam linka z KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-do-twarzy.htm
|
|
#3129 |
|
Raczkowanie
|
Czy u nas znajde gdzieś ramoneski tego typu jak te na zdjęciach? Jak tak to mniej więcej jakie są ceny?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1269462019 http://i.pinger.pl/pgr423/a9c7f9a000.../ramoneska.jpg |
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Ma któraś dżinsy z Zary? Jak się noszą?
|
|
#3131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kosztowała chyba coś koło 120 zł.. ale to było juz dość dawno
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
czy możecie polecić jakiegoś okulistę, który przyjmuje na nfz? chodzi mi o sprawdzenie wzroku, ewentualne przepisanie okularów.
|
|
|
|
#3133 |
|
Konto usunięte
|
gdzie znajde ten krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-i-blizny.htm ? baaaaaardzo mi zalezy
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gdzie znajdę fajne marmurki? zależy mi na odcieniu jasnym niebieskim, żadnych szarości, czerni
|
|
|
#3135 |
|
Konto usunięte
|
znacie jakieś dobrze zaopatrzone w włóczki pasmanterie oprócz tej przy alei?
![]() i jak cenowo? |
|
|
|
#3136 |
|
Zadomowienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1842093 9]znacie jakieś dobrze zaopatrzone w włóczki pasmanterie oprócz tej przy alei?
![]() i jak cenowo?[/QUOTE] Moherek. ul. Wasilkowska 67 tylko że to jest hurtownia i nie mam bladego pojęcia czy sprzedają w detalu jeśli akurat on Cie interesuje kojarzy mi się jeszcze Gobelin", ul. Malmeda 6 ale i co do tego pewna nie jestem mam nadzieję że udało mi się pomóc
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pilna sprawa, dostalam skierowanie na zabieg 'ginekologiczny' niestety ginekolog nie poinformowala mnie gdzie takowy moge zrobic
![]() czy ktoras z was miala, ewentualnie znajoma i wie gdzie trzeba z tym isc? czy szpital i gdzie tego szukac mam skierowanie od panstwowego to pomyslalam,ze szpital a poki co nie mam jak sie wybrac ponownie do gin i zapytac.
|
#3138 |
|
Raczkowanie
|
czy wiecie w jakich supermarketach, sklepach typu auchan znajdę czeszki? W obu auchanach nie ma, widziałam w centralu ale kolorowo nie pasują mi
napiszcie o wszystkich jakich widziałyście będę wdzięczna
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
w których sklepach jest duży wybór naklejek na paznokcie? chodzi mi różne koronki, paseczki, itp.?
|
|
#3140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w ciągu ostatnich kilku lat miałam 3 skierowania do różnych lekarzy i na wszystkich były wypisane placówki, do których miałam się zgłosić. myślę, że na skłodowskiej powinnaś coś znaleźć. http://spskam.bialystok.pl/ginekolo/index.htm sprawdź w usługach, czy Twój zabieg się tam znajduje ![]() http://spskam.bialystok.pl/0main/uslugi.htm |
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje tatty
albo nie potrafie znalezc, albo nie ma albo jest to oznaczone jakims skrotem ktorego nie znam a tam te zabiegi sa wykonywane bezplatnie?niestety nie ma na skierowaniu, bo jak powiedzialam do lekarki, ze zalezy mi na tym zeby bylo panstwowo ona do mnie powiedziala cos takiego typu "sama sobie znajdziesz" :|
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2010-04-08 o 17:47 |
|
|
|
#3142 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Może ktoś wie, czy w Białymstoku gdzieś organizowane są jakieś zajęcia dla małych dzieci i ich rodziców? |
|
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
Czytałam, że fikoland organizuje różne takie zajęcia plastyczne, ale nigdy nie byłam, więc nie wiem czy ciekawe. W teatrze lalek w weekendy też są warsztaty plastyczne, sama często szukam czegoś ciekawego, ostatnio byłam w muzeum Zamenhofa na imprezie ferie z Ludwikiem. Czasem jest coś w galerii arsenał.
|
#3144 |
|
perfumove love
|
może jest tu obecna jakaś konsultantka Avon?
szukam pędzla kabuki. na allegro chodzą po 16-18zł + przesyłka, ja tam i 20zł chętnie zapłacę, ale nie chce mi się czekać w razie czego zapraszam na priv |
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie to na bialystokonline ogłasza się dużo konsultantek. |
|
|
|
|
#3146 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wiem jak na innych osiedlach, ale na moim osiedlu (os. młodych) jest klub relax i tam są przeróżne zajęcia dla dzieci. pewnie jakieś z rodzicami też się znajdą
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam dzis na madro, w chali po lewej stronie. mi osobiście się nie podobały ale może tobie akurat o takie chodzi
'We smiling high, watching the good things passing by. Pretend the feeling fine, but inside we're crying sometimes' Edytowane przez uparta Marti Czas edycji: 2010-04-09 o 18:34 |
|
|
|
#3148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3150 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

poratujcie
kosztowała chyba coś koło 120 zł.. ale to było juz dość dawno

mam skierowanie od panstwowego to pomyslalam,ze szpital a poki co nie mam jak sie wybrac ponownie do gin i zapytac.
albo nie potrafie znalezc, albo nie ma albo jest to oznaczone jakims skrotem ktorego nie znam
No i pytałyśmy w kilku sklepach z winami i niestety nikt nie zna i nie ma tego wina. ;/ Można jedynie je zamówić,ale wtedy trzeba całą skrzynkę.