Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 19:44   #751
pszczolka87
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
nooo te sa suuuuper doslownie pieknie
az sie czuje jak szara mysz hyhy

a to ja (wygląd totalnie niewyjściowy :P ) i moj brzus w 23 tc i te liche zakupki
na żywo brzuś wygląda bardziej ciążowo

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jestem mamuski. wszystko jest super wyniki glukozy i wszystkie pozostale w porzadku. +2 kg czyli w sumie juz 5 synek duzy siusiak nie odpadl tylko jest ulozony glowka do gory. gin powiedziala ze jak do nastepnej wizyty sie nie przekreci to pokaze mi jakies cwiczenia.
to chyba wszystko

ruszamy do stolicy mam nadzieje ze bedzie maly ruch. moze kiedys uda mi sie zajzec. trzymajcie kciuki za operacje meza. papapa
trzymamy kciuki za męża
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
papeteria, czy to Ty pytałaś o propozycję fryzur na wesele?
Masz piękne długie włosy i wydaje mi się, że opcja "nieład artystyczny" może być nie tylko ładna ale i praktyczna
Wrzucam kilka zdjęć
Może Ci się przydadzą
Załącznik 3016168Załącznik 3016169Załącznik 3016170Załącznik 3016171
Załącznik 3016172Załącznik 3016173Załącznik 3016174Załącznik 3016175Załącznik 3016176Załącznik 3016177
pierwsza propozycja mi się najbardzie podoba W ogóle zazdroszczę kobitkom z długimi mocnymi włosami... moje jak są krótkie to wyglądają zdrowo, ale jak je choć trochę zapuszczę to od razu robią się sianowate....
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
hd fryzurki piękne.Natknełam się na niektóre jak szukałam do swojego ślubu.
Ja na swoim miałam coś takiego jak w załączniku a teraz chciałam rozpuszczone grube loki ale może fryzjerka co innego doradzi
edit: i te okropne zbliżenia nie pomniejszyłam zdjęć
nie mogę się napatrzyć na te Twoje zdjęcia... naprawdę jesteś śliczna
Cytat:
Dziękuję
To moje "domowe oprawki" tzw. zapasowe Nie żal mi ich więc tarzam się z psiakiem po podłodze i uprawiam inne zabawy
Na co dzień mam delikatniejsze
Załącznik 3015785
śliczne zdjęcie... i odpowiednie oklary jednak baaardzo duużo dają

Ja właśnie po obiado-kolacji bo niedawno do domu wróciliśmy z mężem.. pół dnia na dworze, wspaniała pogoda u nas ale kość dupna mnie boli teraz strasznie po tak długim spacerze

W ogóle macie też taki wilczy apetyt w ciąży? ja od jakichś 2 tyg poprostu pochłaniam wsztystko co się napatoczy... naprawdę.. wczoraj np na spacerze wziąłam sobie 2 gałki lodów (więcej zazwyczaj nie byłam wstanie zjęść) pochłonęłam je dosłownie i kupiłam kolejne 3... miałam tak nieodpartą ochotę że poprostu musiałam... wieczorem zrobiłam dla nas sałatkę grecką.. całą wielką michę z całej sałaty lodowej, cały ser feta i mnóstwo dodatków.. i w rezultacie zjadłam tą całą miskę sama w godzinę a mój mąż zrobił sobie kanapki a najgorsze jest to że za godzinę byłam znowu głodna masakra jakaś!!!

w ogóle zaczynam się robić takim okrąglutkim pączkiem.. nie chodzi mi o brzuszek-bo akurat cieszę się że się zaokrągla... ale na buzi jestem pyza, moje nogi to takie dwie parówy... przeglądałam dziś swoje zdjęcia ze spacerów i zaczynam się o siebie martwić... ale ja nie potrafię poprostu przestać jeść... no dziś udało mi się zjeść trochę mniej niż wczoraj... ale to i tak kosmiczne ilości.. :/
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:53   #752
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
nie opowiadaj głupot ty nie jesteś słoń a ja z natury nie jestem szczupła dobrze
karolcia super że wsio ok i też jak anuszka skromne 5kg

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

tak wogóle to mierzyłam dziś swój brzuch i już mam 102 cm w najszerszym miejscu tuż pod pępkiem
Ja mam 104 tuż pod pępkiem Jak będę szła do porodu, to będę szersza niż dłuższa, bo wzrostu mam 160

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość

w ogóle zaczynam się robić takim okrąglutkim pączkiem.. nie chodzi mi o brzuszek-bo akurat cieszę się że się zaokrągla... ale na buzi jestem pyza, moje nogi to takie dwie parówy... przeglądałam dziś swoje zdjęcia ze spacerów i zaczynam się o siebie martwić... ale ja nie potrafię poprostu przestać jeść... no dziś udało mi się zjeść trochę mniej niż wczoraj... ale to i tak kosmiczne ilości.. :/
ja tez zaczynam żreć jak koń To straszne, ale po prostu wszystko tak mi smakuje, a najgorsze, że zaczęło mnie ciągnąć do słodyczy.
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:54   #753
pszczolka87
Zadomowienie

ja mam 103 w pępku
Stary 2010-04-08, 19:55   #754
Siala_Bala
Zakorzenienie

Aaa dziewczyny właśnie! Przypomniało mi się!
Wiem, ze niektóre z Was stosują oliwkę z Rossmana, byłam dziś i zakupiłam jakąś ale wcale nie wiem czy to o tą chodzi. Nie ma ona nic napisane o rozstępach.. nie mogłam takiej znaleźć, mam jakąś co ma wszystko po niemiecku opisane w niebieskiej buteleczce z żółtą zatyczką. Może macie zdjęcie tej waszej oliwki? Bo ponoć jest super i dużo osób zachwala. Albo jakieś zdjęcie z netu? proszę

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:56   #755
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

No i przyszedł dziś mój przewijak

Nie chce mi się robić fotek, więc wklejam link z allegro. Wzięłam kremową żyrafę:
http://allegro.pl/item970663778_prze..._promocja.html

Pytałyście tez o posciel, którą kupiłam- to ona- wzięłam kremowo-białą:

http://allegro.pl/item956625245_14_c...era_matex.html
Stary 2010-04-08, 19:57   #756
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ja mam 104 tuż pod pępkiem Jak będę szła do porodu, to będę szersza niż dłuższa, bo wzrostu mam 160

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

ja tez zaczynam żreć jak koń To straszne, ale po prostu wszystko tak mi smakuje, a najgorsze, że zaczęło mnie ciągnąć do słodyczy.
właśnie!! ja mam dokładnie to samo... mi koleżanki zawsze mówiły że nie jestem prawdziwą kobiętą bo nigdy nie miałam słodkościowych zachcianek.. co więcej, ja nawet nie lubiłam słodyczy... jak zjadłam coś słodkiego to były to żelki (jedyny słodycz który lubiłam) i to raz na pół roku.. a teraz? idę po hipermarkecie i wszystkie batoniki, czekolady i tym podobne rzeczy dosłownie krzyczą do mnie! mam ochotę pożreć poprostu wszystko
Stary 2010-04-08, 19:58   #757
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Wiem, ze niektóre z Was stosują oliwkę z Rossmana, byłam dziś i zakupiłam jakąś ale wcale nie wiem czy to o tą chodzi. Nie ma ona nic napisane o rozstępach.. nie mogłam takiej znaleźć, mam jakąś co ma wszystko po niemiecku opisane w niebieskiej buteleczce z żółtą zatyczką. Może macie zdjęcie tej waszej oliwki? Bo ponoć jest super i dużo osób zachwala. Albo jakieś zdjęcie z netu? proszę
Troszkę długi ten link To ta oliwka:

http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1
Stary 2010-04-08, 19:58   #758
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
nie ale ja też się tak wkopałam za pierwszym razem ale kosztowała coś koło 5,- także majątku nie wydałaś ta właściwa jest różowa i koło 10,- kosztuje
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:59   #759
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

mnie też ciągnie do słodyczy ,a czekolada to mi tak smakuje że aż czasem mnie mdli jak się zapcham.i wogóle teraz mam jakiś apetyt wilczy.
ale to może dlatego tak mamy bo więcej na świeżym powietrzu przebywamy???To zawsze jakieś wytłumaczenie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:00   #760
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
właśnie!! ja mam dokładnie to samo... mi koleżanki zawsze mówiły że nie jestem prawdziwą kobiętą bo nigdy nie miałam słodkościowych zachcianek.. co więcej, ja nawet nie lubiłam słodyczy... jak zjadłam coś słodkiego to były to żelki (jedyny słodycz który lubiłam) i to raz na pół roku.. a teraz? idę po hipermarkecie i wszystkie batoniki, czekolady i tym podobne rzeczy dosłownie krzyczą do mnie! mam ochotę pożreć poprostu wszystko
ja też do tej pory tylko żelki i to nawet całej paczki nie zjadałam, a tylko kilka i ewentualnie od czasu do czasu lody. A teraz- masakra! W te święta zjadłam więcej ciasta i ptasiego mleczka niz przez ostatnie 5 m-cy ciąży!! Muszę przystopować...
Stary 2010-04-08, 20:00   #761
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Nie krzyczcie na mnie
Wiem , że takie historie są straszne i dołują ale zdarzają się na prawdę co mnie przeraża. Ja mam jakąś obsesję , że coś się stanie...
Zaraz Wam wkleję moją fryzurkę ślubną jak chcecie.
daysy myśl pozytywnie i wklejaj fryzurke, myśle że każda z nas ma jakieś obawy wiec ukryjmy je głeboko
Stary 2010-04-08, 20:01   #762
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
No niestety chyba każdej pierworódce nacinają ja sie tego najbardziej boję dodatkowo wkrety mam że mi się stara blizna otworzy
Nie w kazdym szpitalu jest to praktykowane, tak jak pszczolka pisala, ze robia rutynowo a nie powinni. Zalezy to od szpitala i poloznej niestety a nie od tego czy jest taka koniecznosc

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ruszamy do stolicy mam nadzieje ze bedzie maly ruch. moze kiedys uda mi sie zajzec. trzymajcie kciuki za operacje meza. papapa
Dobrze, ze wyniki dobre I Mam nadzieje, ze maz szybciutko wroci do zdrowia a Ty masz kogos w Wawie ile tu bedziecie?

Cytat:
ale smaka mi narobiłaś
Dziękuję

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Może powiedz mu jasno, że Ci się to nie podoba, że teraz potrzebujesz uwagi itd.
No jasniej sie nie moglam wyrazic!!!!!!! On to jest cwaniak co zrobil buty mi kupil chyba mu bardzo zalezy. No nic niech idzie sobie nie pozostaje mi nic innego jak wykorzystac sytuacje.

Cytat:
Nie nie boje się , że się zmieni w chłopca ale niby nie jestem przesądna ale nie chcę zapeszać... wiecie jak to jest różnie w życiu bywa....
Mojej bratowej siostra była w ciąży prawidłowej o przebiegu książkowym , urodziła dziecko i zmarło jej po 15 minutach. Ja nie wiem co się tam stało, niby była sekcja itd. Ale wydaje mi się ,że chyba upuścili jej to dziecko w szpitalu...
Nawet nie mysl, ze cos sie zlego stanie!! Nie mozna. Wszystko bedzie dobrze! Najgorsze byly pierwsze 3 miesiace.

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
hej mamusie
ja dziś na nogach cały dzionek--kupiłam farbę na remoncik ii dla dzidzi trzy bodziaki i czadowy becik mmmmmmm taki milusi--a teraz dupka mnie boli coś i leże....ale macie śliczne brzuszki--modelki same na tym forum normalnie
aaaaa i coraz więcej córeczek--super.......
gratuluje mamusiom!!!
No a gdzie zdiecia? ja chce zobaczyc body i czadowy becik!!!!!!!!!

Cytat:

Najgorsze jednak, że już 5 kg na plusie, ale jak dzidzia zdrowa to nie ma się czym martwić, później zrzucę.

No i będzie córeczka Sukienek jednak na razie nie kupuję, bo wiem, że czasem tym kobietkom małym lubią ni stąd ni zowąd wyrosnąć jajeczka
Gratuluje coreczki!!!!!! Nie przesadzaj 5kg to bardzo malo.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:04   #763
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
ja mam 103 w pępku
No to w takim razie mój nie jest aż taki monstrualny jak myślałam

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Nie w kazdym szpitalu jest to praktykowane, tak jak pszczolka pisala, ze robia rutynowo a nie powinni. Zalezy to od szpitala i poloznej niestety a nie od tego czy jest taka koniecznosc

ja tam się nie znam, ale czy to nie lepsze niż zrobienie kupy przy porodzie?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:

Gratuluje coreczki!!!!!! Nie przesadzaj 5kg to bardzo malo.
Dzięki Niby mało, ale jakoś się przeraziłam. Może to po świętach- zawsze jakieś wytłumaczenie
Stary 2010-04-08, 20:11   #764
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
No i przyszedł dziś mój przewijak

Nie chce mi się robić fotek, więc wklejam link z allegro. Wzięłam kremową żyrafę:
http://allegro.pl/item970663778_prze..._promocja.html

Pytałyście tez o posciel, którą kupiłam- to ona- wzięłam kremowo-białą:

http://allegro.pl/item956625245_14_c...era_matex.html
Fajniutki przewijak i posciel!!!

Papeteria
bardzo ladnie wygladalas i sukienka mi sie podoba
Cytat:

ja tam się nie znam, ale czy to nie lepsze niż zrobienie kupy przy porodzie?
HIHIHIHI: hahaha: Ja o nacinaniu krocza ;P

Maciuś
Stary 2010-04-08, 20:12   #765
Daysy85
Zakorzenienie

ok moje fryzury

a i chciałam dodać,że włosy moje naturalne nie farbowane... w życiu....

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-04-08 o 20:14
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:13   #766
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Dzięki Niby mało, ale jakoś się przeraziłam. Może to po świętach- zawsze jakieś wytłumaczenie
kochana.... powiem Ci coś co Cię powinno pocieszyć.... ja przytyłam 6 kg w miesiąc hehe... naszczęście wcześniej w ogóle nie tyłam więc bilans w przeciągu całej ciąży wynosi 7 na plus
Stary 2010-04-08, 20:14   #767
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
nie ale ja też się tak wkopałam za pierwszym razem ale kosztowała coś koło 5,- także majątku nie wydałaś ta właściwa jest różowa i koło 10,- kosztuje
Właśnie przekopałam googla
Myślałam, że chodziło Wam o tę:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/234/14329.jpg

A ja kupiłam tę:
http://www.bangla.babyonline.pl/foto...93_01_2474.jpg

Skład z tego co czytałam mają chyba podobny, jeśli nie taki sam, więc nie wiem jaka może być różnica oprócz ceny.
No i nie wiem teraz co robić, czy smarować się tą co kupiłam, czy zostawić dla malucha a zakupić dla siebie tę różową.. albo żółtą xD

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-04-08 o 20:16
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:15   #768
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

niewiem jak tam moja dzidzia się dzisiaj ułożyła ale cały dzień dostaję kopniaki w dupe, takie dziwne uczucie. No i powoli zaczynam się czuć jak mała lokomotywa taka ciężka i powolna.... ,że jak sie zmęczy to sapie i dyszy.....

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:17   #769
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Fajniutki przewijak i posciel!!!

Papeteria
bardzo ladnie wygladalas i sukienka mi sie podoba

HIHIHIHI: hahaha: Ja o nacinaniu krocza ;P
Aha bo wcześniej czytałam gdzieś o lewatywie, ale mi teraz głupio

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
kochana.... powiem Ci coś co Cię powinno pocieszyć.... ja przytyłam 6 kg w miesiąc hehe... naszczęście wcześniej w ogóle nie tyłam więc bilans w przeciągu całej ciąży wynosi 7 na plus
No ja właśnie od ostatniej wizyty aż 4 kilosy!!! I dlatego to mnie tak przeraziło Bo do 20 tygodnia tylko kilo na plusie, a teraz 24 tydzień i juz 5
Stary 2010-04-08, 20:19   #770
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:

No ja właśnie od ostatniej wizyty aż 4 kilosy!!! I dlatego to mnie tak przeraziło Bo do 20 tygodnia tylko kilo na plusie, a teraz 24 tydzień i juz 5
to widzę że mamy podobny i apetyt i przyrost masy hehe

Edytowane przez pszczolka87
Czas edycji: 2010-04-08 o 20:20
Stary 2010-04-08, 20:21   #771
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
to widzę że mamy podobny i apetyt i przyrost masy

No, jak tak dalej pójdzie to będziemy się toczyć
Stary 2010-04-08, 20:25   #772
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
No, jak tak dalej pójdzie to będziemy się toczyć
oj nie kracz nie kracz... ja jak sobie obliczyłam ile bym miała pod koniec ciąży gdybym tyła co miesiąc tyle samo co teraz to wyszło mi 25 kg hehe ale mam nadzieję że tak nie będzie.... moja siostra mi mówiła że ona w ciąży przytyła właśnie najwięcej w połowie 2 trymestru a potem znowu przestała tak mocno tyć więc tak po cichu marzę sobie że u mnie będzie tak samo
Stary 2010-04-08, 20:26   #773
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
ok moje fryzury

a i chciałam dodać,że włosy moje naturalne nie farbowane... w życiu....
Brdzo ladna fryzura i sama chcialabym miec taki ladny kolor naturalny.

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
niewiem jak tam moja dzidzia się dzisiaj ułożyła ale cały dzień dostaję kopniaki w dupe, takie dziwne uczucie. No i powoli zaczynam się czuć jak mała lokomotywa taka ciężka i powolna.... ,że jak sie zmęczy to sapie i dyszy.....
Ja czuje mala po obu stronach brzucha, wierzga niesamowicie, czasami tez sie czuje jak slon taka ociezala.

Co Ty Anuszka pomylic sie mozna o lewatywie tez byla mowa, ze tez to standardem nie powinno byc. Ja jakbym miala wybor to z dwojga zlego wole juz ja.

Maciuś
Stary 2010-04-08, 20:30   #774
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
oj nie kracz nie kracz... ja jak sobie obliczyłam ile bym miała pod koniec ciąży gdybym tyła co miesiąc tyle samo co teraz to wyszło mi 25 kg hehe ale mam nadzieję że tak nie będzie.... moja siostra mi mówiła że ona w ciąży przytyła właśnie najwięcej w połowie 2 trymestru a potem znowu przestała tak mocno tyć więc tak po cichu marzę sobie że u mnie będzie tak samo
No to mnie pocieszyłaś No, ale i tak 25 kg, to nie tyle ile przytyła moja siostra czyli 36 Tylko, że ona puchła od pierwszego dnia

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:

Co Ty Anuszka pomylic sie mozna o lewatywie tez byla mowa, ze tez to standardem nie powinno byc. Ja jakbym miala wybor to z dwojga zlego wole juz ja.
Ja chyba też
Stary 2010-04-08, 20:30   #775
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Nie mówcie o jedzeniu, bo ja też mam takie napady jak nigdy, wpierniczam jak mały słoń. A najdziwniejsze jest to, ze nienawidzę mleka, a teraz piję litrami, fakt, że rozpuszczam w nim kakao, albo robię kawę mrożoną, ale mleko to mleko
papeteria ślicznotko, tobie nawet 20 kg nie zaszkodzi
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:35   #776
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
No to mnie pocieszyłaś No, ale i tak 25 kg, to nie tyle ile przytyła moja siostra czyli 36 Tylko, że ona puchła od pierwszego dnia

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Ja chyba też
ojejku... biedna... nie wyobrażam sobie tyle przytyć... u mnie siostry przytyły malutko... jedna 9 kilo, druga 13...ta co przytyła 9 wyglądała jakby przytyła ze 20-pare, puchła wszędzie strasznie, więc nie wiem od czego to zależy:/ a u mnie coś czuję że będzie więcej tych kg
Stary 2010-04-08, 20:37   #777
papeteria
Zakorzenienie

carmena ładne fryzurki i modnie na boku
siala gonie gonie
pszczolka chyba przesadzasz ale dziękuje
na salatke grecka mi ochoty narobilas
anuszka to tak jak ja 160
niezawsze dzięki
daysy ładnie ja też nigdy nie farbowałam
siala kup te różowa mówie ci(żółta to ta sama tylko opakowanie zmienili na różowe) mam porównanie i jest różnica , różowa jest lepsza w rozsmarowaniu i wogóle jakby lepiej wilgoć trzymala a niebieska nie jest już taka fajna -wykorzystasz np na łydki
lilka dzięki ale ładnie mi życzysz

A tak wogóle to stastystycznie właśnie w 2 trymestrze się najbardziej tyje ja w ostatni miesiac przytyłam 4 kg a teraz od dwóch tygodni nic a jem tak samo.
Stary 2010-04-08, 20:37   #778
pszczolka87
Zadomowienie

idę zrobić sobie popcorn znowu kupiłam sobie taką wielką paczkę 1 kg tego do robienia w realu
Stary 2010-04-08, 20:40   #779
papeteria
Zakorzenienie

anuszka pościel śliczna ale cena
Stary 2010-04-08, 20:40   #780
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dobrze, że mi został ostatni miesiąc drugiego trymestru, bo z tym apetytem, który mam teraz to chyba z 10 kg by mi przybyło.
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości