|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Ale mi pojechałaś?
![]() Bo nie chcę. W ogóle bardzo rzadko piję. W tym roku chyba jeszcze nie piłam ani kropelki. A nie, sory, na studniówce piłam. Ale od tamtej pory nic. Jakoś nie przepadam za alkoholem. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Idę pobawić się w korepetytora matematyki. ![]() Nara, Ziomy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() ![]() jedno szczęście. Cytat:
![]() ![]() i brawo za wynik ![]() Cytat:
fajny ten piesek ![]() ![]() Cytat:
![]() bibliografia skończona. tylko trzeba wydrukować. Karolina jak tam Twoja nauka ? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18446885]
Karolina jak tam Twoja nauka ? ![]() ![]() Wzięłam książki, pootwierałam, patrzę się w nie, ale nic nie wchodzi. Za dużo mnie rozprasza. Może o północy sobie usiądę, cicho w domu i coś wejdzie. Już sama nie wiem. Stwierdzam, że cierpię na przesilenie wiosenne, co roku mnie dopadało, w tym to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
polej, bo dzisiaj mam bunt.
![]() chyba nie mam nic do napisania. nie lubię takiej sytuacji, gdy czegoś bardzo chcę, ale raczej nie ma szansy, żeby to się spełniło. ![]() jutro mam na 10, no i dobrze, bo nie ochoty oglądać dyni na szpilkach. wiecie co wyczaiłam w gazecie twist- 3 cienie joko za 5,49, wiecie jakie ładne kolory. ![]() ![]() ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-08 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zadomowienie
|
![]() zabrzmiało to tak jakbyśmy w ogóle nie myślały ![]() Cytat:
![]() HELP ME. nie wiem co mam zrobić ![]() w literaturze przedmiotu mam: 1.CHEŁPA, Stanisław, WITKOWSKI, Tomasz. Psychologia konfliktów. Moderator, Wrocław 2007 . ISBN 978-83-920207-5-2. 2.MCLAUGHLIN, John L. Syn marnotrawny czy rozrzutny ojciec. eSPe, Kraków 2006. ISBN 978-83-7482-073-8. nie wpisywałam stron z których dokładnie korzystałam. sądziłam, że takie coś odnosi się tylko do słowników i leksykonów, a koleżanka do mnie, że powinnam wpisać. ![]() co ja mam biedna teraz poradzić, k u r n a. a mam taką głupią i ciekawską babkę w komisji ![]() ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-04-08 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No własnie miałam to samo pisać, im bliżej matury, tym więcej spamu ![]() Cytat:
![]() ja myślę o UJocie i na pewno o jakiejś filologii tam, jeśli dobrze zdam maturę. Na iberystykę jednak są strasznie wysokie progi, na słowiańską już lepiej. A ja to co ![]() Cześć ![]() Nie mam nic mądrego do napisania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Dorota, pozostało Ci iść jutro do dyrektora i oddać zmienione.
![]() ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-08 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Dorota, trenuj.
Nie mam jednak jutro tej matury z matmy, w pon jest. Kilka arkuszy sobie zrobię <3 i jakoś będzie. Aaj, nie mam siły do nauki, na necie siedzę, powinni mi zablokować neta i byłby spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale to jest prawda. Jak byłam mała i nie było internetu to miałam ze wszystkiego 6 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś książki czytało się z nudów a teraz z przymusu ![]() No i nie wyprowadziłam prezentacji na spacer ;] jutro to zrobię :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18446885]był jeszcze taki koleś co tańczył do muzyki techno i wiecie tylko tak machał rękami do przodu
![]() ![]() polej. fajny ten piesek ![]() ![]() pamiętam go ![]() :polewa: karolino, czy Tobie też? ![]() taaa? ![]() ![]() Cytat:
![]() a może jest szansa? a gazeta co? ![]() niefajna? ![]() Cytat:
![]() ![]() podmienić jutro u dyrekcji ![]() nie wiedziałam, że o słowiańskiej ![]() Cytat:
![]() mi też się zdaje, że ma ![]() choć ja mialam w pdst internet! i romansowałam z kolegą ze szkoły ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Co to za pytanie w ogóle ?
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Mam potrzebę dodania na fejsbuczka zdjęć sprzed 15 lat ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Mam potrzebę dodania na fejsbuczka zdjęć sprzed 15 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() duchową potrzebę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() aa sama już nie wiem. a gazeta hmm.... fajna fajna, w sam raz na rozpałkę. ![]() Karolina to dodaj. ![]()
#2266 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Lubię takie zdjęcia, gdzie mam 5 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Przyczajenie
|
o dzięki wielkie za info !
![]() nie no co do nauki to masakra ! :P nie mam weny na to chociaż wiem, że powinnam coś ogarnąć ( chodzi mi o matme bo totalnie jestem z tego słaba) ![]() a jakie plany związane ze studiami drogie maturzystki? ![]() ;** pozdrawiam~!! Edytowane przez Izu68 Czas edycji: 2010-04-08 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
No i piją beze mnie.
![]() Tż dopiero poszedł. Ale jestem zmęczona, cały dzień dzisiaj na nogach. Biorę się za książki. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------ Dziewczyny, któraś z Was [przepraszam, że nie pamiętam która ![]() No to chciałam Was wykorzystać. ![]() Bo tam są arkusze, ale jest haczyk - zapłacić trzeba. To pomyślałam, żeby to oszukać. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak na serio, to wszystkie są dla mnie IDENTYCZNE w smaku, więc ze względu na kształt butelki preferuję Nałęczowiankę, Cisowiankę, Aquarel ![]() Wiem ![]() Bo to o avatarze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Nie wyrabiam czasowo na Wasz spam ![]() Poszukałam na nk ludzie, którzy rok temu, dwa i trzy zaczęli studiować moje ![]() ![]() Wiecie co, jak połaziłam po nich, to tam wszystkie chłopaki wolni,, a tacy przystojni ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że tu też dużo fejsbuukomaniaczek więc nie jestem sama ![]() Próbowałam się nauczyć coś z przemysłu Polski, ale nie wchodzą mi te wszystkie miejscowości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, nadzieje trzeba mieć ![]() ![]() Cytat:
![]() nasze plany na 1-wszej str ![]() Kamila - Reg chciala na pedagogikę, ale zmienila plany ![]() Cytat:
![]() daj sobie trochę luzu, kobieto! wykończysz się. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
łooooo matko! z tydzień hcyba tutaj nie zaglądałam,wybaczcie
![]() ale święta,skzoła,nauka :P eh :P dzisiaj kolezanka w skzole stwierdzila ze nie widzi mnie na prawie bo jestem zbyt rozrywkowa <lol2> Chyba przez to nie zaglądanie doznałam jakiegoś zacofania,przeglądając rozne wątki czesto natrafiam na zwrot "alee urwał" co on oznacza? :P Kurcze to mój 500 post ![]() A co do stron związanych z matą to ja osobiście lubię http://www.edulandia.pl/Edulandia/0,98379.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, zaczęłam wierzyć w siebie, wiecie? Że zdam dobrze, że przyszłość mi się ułoży tak, jak tego chcę. Nie ma co się frustrować, zwłaszcza, że rzekomo mózg spełnia nasze podświadome założenia. ![]() Robiono nawet kiedyś taki eskperyment wśród początkujących sprzątaczek. Wzięto pewną grupę, połowie powiedziano, że podczas ich pracy spala się bardzo dużo kalorii (2x więcej niż rzeczywiście) i że na pewno w tej pracy schudną. Drugiej połowie nic nie powiedziano. I wiecie, że ta pierwsza grupa rzeczywiście po upływie jakiegoś tam czasu schudła bez zmiany sposobu odżywiania, a druga grupa nie? Nieźle. Efekt placebo. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to super, masz rację, zdasz to świetnie ![]() jest nawet taka książka Potęga podświadomości ![]() może mi też w końcu uda się uwierzyć w siebie ![]() też się śmiałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego się śmiejesz z mojego przebłysku geniuszu? ![]() Cytat:
Marta, czytasz Ty to? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobrze jest być tak pozytywnie nastawionym i wierzyć w swoje możliwości. To chyba najlepsze myślenie tuż przed maturą ![]() A co do podświadomości to słyszałam właśnie o wielu takich eksperymentach i to się sprawdza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.