"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 20:41   #391
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
o rany, ni mam! tzn mam tylko takie zdjęcia jakie mam na nk która mnie ma w znajomych to polecam tam zajrzeć
a z włosami walczę- zaczęłam stosować zasady curly girl- mycie odżywką itp i zaczęły robić mi się kręciołki może jutro ktoś mi foto cyknie to wrzucę (tak, jutro na plener foto się wybieram z obcymi facetami )
A ja nie mam Ciebie w znajomych na n-k
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:45   #392
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Edit: Tż właśnie dzwonił, że przeprasza że znowu później wychodzi, ale przed 20 miał klientkę ble ble ble. Szczerze ? Nie obchodzi mnie to.
(...

Cytat:
o rany, ni mam! tzn mam tylko takie zdjęcia jakie mam na nk która mnie ma w znajomych to polecam tam zajrzeć
a z włosami walczę- zaczęłam stosować zasady curly girl- mycie odżywką itp i zaczęły robić mi się kręciołki może jutro ktoś mi foto cyknie to wrzucę (tak, jutro na plener foto się wybieram z obcymi facetami )
a zdjęcie Twojego Tża?
Stary 2010-04-08, 20:47   #393
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

a zdjęcie Twojego Tża?
TŻ-ta???? a ja mam takowgo? dobra, wyślę :P

która mnie nie ma na nk i facebooku to proszę o pw
Stary 2010-04-08, 20:54   #394
madziamacius8786
Zakorzenienie

ja nie mam nk

no to czekamy na upragnione zdjęcie zartów Ci się zachciało
Stary 2010-04-08, 20:57   #395
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ-ta???? a ja mam takowgo? dobra, wyślę :P
to kim jest ten nowy ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:58   #396
luffka
Zakorzenienie

foto wysłane ale błagam- bądźcie wyrozumiałe :P

Ilsa poznaliśmy się na forum fotograficznym w październiku
Stary 2010-04-08, 21:00   #397
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Ujdzie

Jejku jak Ty młodziutko wyglądasz

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2010-04-08 o 21:03
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:01   #398
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

Ilsa poznaliśmy się na forum fotograficznym w październiku
ja bym w sumie go widziała w krótkich włosach bo mu się kręcą i są dosyć zniszczone, dobrze by wyglądał, chociaż po takim zapuszczaniu na pewno nigdy nic z tym nie zrobi wygląda na dobrego

Stary 2010-04-08, 21:02   #399
madziamacius8786
Zakorzenienie

Luffcia ja bym Twojego Tża widziała w innej fryzurce i bez okularów ale jest ok i ja Ci dam,że to "przyjaciel"
Stary 2010-04-08, 21:03   #400
luffka
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny koleś ma 2 metry wzrostu jakby co a ja 1,60 :P wyyysokiiiii!
włosy ma zamiar ściąć

madziu - "przyjaciel" :P
Stary 2010-04-08, 21:04   #401
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny koleś ma 2 metry wzrostu jakby co a ja 1,60 :P wyyysokiiiii!
włosy ma zamiar ściąć
ojaaa, to się musisz czuć bezpiecznie przy nim fajnie że zetnie te włosy bo są chyba przesuszone a bardzo ładnie mu będzie na zapałkę

Stary 2010-04-08, 21:05   #402
najfajniejsza
Zakorzenienie

Matko... nadrobiłam jedną stronę, kolejna doszła do nadrabiania - jak wy produkujecie...!
do tego nie wszystko mi zacytowało...
o ile dobrze pamiętam aleks pisała o studiach - jakby się okazało, że masz się do Krk przenieść przez uczelnię, to co byś zrobiła...?
a co do rozwodów w młodym wieku, to dobrze, że nie jestem mężatką
pisałaś też, że liczysz na moją relację z zaręczyn... yyyy... mam nadzieję, ze mój luby Ciebie nie zawiedzie

reszty nie pamiętam...

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
A jeśli o TŻta, to szkoda gadać spałam wczoraj na wersalce, dzisiaj też zamierzam, a on niech dalej myśli, że wszystko jest w porządku mam coraz bardziej wywalone na to wszystko, nie mam już po prostu siły

a poza tym, to niewiele się zmienia, za tydzień jadę po rower do domu (z czego TŻ się cieszy, będzie miał wolny weekend, już sie umówił z Romanem... Ze mną jechać nie chciał). No i tyle no... Nic ciekawego albo interesującego
i czemu Ty z nim jesteś, co?
jedna odpowiedź... i to ,że go kochasz, nie jest poprawną odpowiedzią...

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
pierscionka jeszcze nie ma, ale bedzie w najblizszym czasie
ogolnie rozejrzelismy sie po jubilerach i powiem Wam, ze http://www.fashion-jewellery.pl/ tutaj sa najtansze. porównujac wielkosc brylantow, to np w aparcie czy yes za taki sam brylant trzeba dać 300-400zł wiecej.

nie mam wyrafinowanego gustu co do pierscionkow, i jak to moja siostra stwierdziła "to taki oczo***ny" bo widac, ze zareczynowy. http://www.fashion-jewellery.pl/prod...e2f64b86e35069
ładny, prosty - szkoda, że nie z białego złota, ale i tak śliczny tylko cena dla mnie niebotyczna...
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
No to,a więc,gdyż iż...

Masakra.Czekałam na niego godzinę,bo mu się rozprawa przedłużyła.On oczywiście przywitał mnie z otwartymi ramionami,co było naturalne w związku z tym czego ode mnie chciał.

Co do mojego gadanego to na niewiele się zdało,bo to on głównie mówił i niezbyt miałam jak dojść do słowa (więc rozumiecie,że taka normalna rozmowa kwalifikacyjna o normalną pracę to nie była).

Przyznam,że jak tam przyszłam to już wiedziałam o co może mu chodzić-mają tam kilku aplikantów,mają jedną sekretarkę. To ogólnie nieduża Kancelaria-4 adwokatów.

W końcu chodziło mu o to,żebym przychodziła kilka razy w tygodniu na "płatne praktyki".Tak więc z umowy o pracę znowu nici.
Dodam,że w związku z tym nie mogłabym rzucić mojej pracy w sklepie,bo nie wyciągałabym finansowo.Tak przeliczając-u niego miałabym jakieś 500 lub 600 zł,a dopiero łącznie z pracą w sklepie byłyby to fajne zarobki w granicach 2 tys.

Reasumując-kurczeee noooo niby fajnie mieć taką szansę,bo wielu moich znajomych chodzi,szuka i nikt ich nie chce wziąć. Nawet ja sama łaziłam po Sądach,ale nic nie było wolnego A tutaj z biegu by mnie wzięli.Ale jeśli mam być 3-4 razy w tygodniu w sklepie po 12 godzin + przykładowo 2 lub 3 razy w tygodniu w tej Kancelarii,to ja się zajadę. Nie muszę dodawać,że nie miałabym żadnych weekendów wolnych?

Kicha. Oczywiście powiedziałam mu,że się zastanowię. A tak na serio będę dalej czegoś szukać.
Jak tak patrzyłam na tę sekretarkę to ona miała taaaaak fajnie.Ja też tak chcę
kurde, szkoda, że nie możesz tak jak ja na początku - pozwolić sobie zdobywać doświadczenie za małą kasę... bo fakt, ja też nie chciałam tracić na standardzie życia (teraz to trochę odczuwam, bo częściej na lumpki chodzę niż do sieciówek, ale teraz to dla mnie nie ma znaczenia, bo mogę i totalną bidę klepać, byle z P. ). w każdym razie rozumiem Ciebie i Twój dylemat... liczę na to, że jednak coś znajdziesz

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Jestem wściekła !
Ta szkoła jest taka nie sprawiedliwa liczą się w niej Tylko układy i kasa .
Pierwszą część obroniłam na 4.
Z czego gorsze prace robione na szybko dostawały też 4 lub nawet 5.
Zostały wystawione trzy 6 z czego żadna z tych dziewczyn na taką ocenę nie zasłużyła .
A najlepsze dyplomy które powinny mieć 6 dostały 5.
Nie sądzę aby mój dyplom był najgorszy były gorsze niechlujne i w ogóle prace , których wykonanie trwało z kilka godzin .
Jestem wściekła , że dyplomy są nie sprawiedliwie ocenione
nie mówię , że powinnam dostać 5 , ale niech nikt nie mówi , że mój dyplom wymiarów 25 m x 2m jest równy z dyplomem wielkości 7cm x 7cm z jakąś podkładką pod kubek no proszę .
Aż odechciało mi się nauki na jutrzejszą obronę z historii sztuki
niestety, życie nie jest sprawiedliwe, skup się na jutrze, pokaż tej małpie, że z Tobą nie ma tak łątwo no i gratuluję
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja wróciłam właśnie. Dostałam kwiatki, rozmawialiśmy, jak zwykle mnie przepraszał i obiecywał poprawę. A ja tak tego słuchałam jakbym była jakimś zombie i wcale nie uczestniczyła w rozmowie no i po prostu mu nie wierzę że będą jakieś zmiany. Z drugiej strony nie chcę mu przed maturą jakichś jazd robić. W każdym razie żałuję że w rozmowie z Marcinem było tak swobodnie i tyle tematów a Mateusz nie ma dla mnie czasu...
bardzo dobrze, moja droga. nareszcie przejrzałaś na oczy
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Moja Mama jest dobra Poszła dzisiaj na kręgle pierwszy raz w życiu. Że niby,że taka imprezka z pracy. Oczywiście kazała się zawieźć Tacie (będą pić ).
I poszli na te kręgle do takiego klubu- w czwartek są wieczory studenckie,więc jak moja Mama zobaczy te "lachony" to chyba zwątpi

W każdym razie 2 dni temu kazała mi znaleźć dla niej film instruktażowy na yt jak się gra w kręgle i wydrukowała sobie też jakiś opis jak się gra

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
powiem tak ja wygladam jak wygladam i naprawde najlepiej mi jest w dopasowanych ciuchach
zgadzam się - też tak uważam i też tak mam
Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny umieraaaam

Byłam dzisiaj u lekarza-zapalenia gardła i migdałków Nie mogę spać (każde przełknięcie śliny to koszmarny ból) i nie mogę jeść. Wszystko mnie boli Dostałam antyiotyk i jak go wzięłam w pracy to dosłownie padłam na biurko,nie pamietam jak wróciłam do mieszkania i padłam dopiero wstałam a ból dalej nie do zniesienia. Miała to któraś??? Ile to trwa,mam już dosyyyyć!!!
oj biedna, takiego zapalenia to nie miałam... bidulka
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Madzia ja jednak zostałam w domu ALE zrobiłam się bóstwo - czerwone pazurki na rękach i nogach, porządna depilacja, delikatny make-up+kreski, seksowna podomka... I nie dam mu się dotknąć, będę zimna i nieobecna. Takie tortury
ło ty pipo!

u mnie średnio... wydygałam i nie poszłam na seminarium... szef zwolnił jedną dziewczynę z pracy... ogólnie boję się jutra, bo jutro w pracy jestem, no ale dopiero co dał mi podwyżkę, nie?
w przyszłym tygodniu mam moją ulubioną zmianę - jakbym pracowała po 8 godzin, to przyszłabym na 16, ale - niestety - pracuję na 6 godzin, więc przychodzę na 18 wtedy jest super, bo na początku jest masa roboty, ciągłe deadline'y, czyli emocje czy się zdąży , więc nie ma nawet kiedy mnie wciągnąć Wizaż a potem - gdzieś od 22 - to już jest totalna laba, czeka się na ostatnie strony i teksty... no i zostaję sama z nie najgorszą koleżanką, choć mogło być lepiej
gorzej, że nie wiem, jak się przetransportujemy o północy, bo mój P. ma nocki, więc po mnie nie przyjdzie...

i żądam pochwały: siedzimy z P. na kanapie, ja czytam DF, on przegląda programy w TV, no i tak pstryka pilotem, pstryka i nagle leci jakaś piosenka, co ma w tekście "staniemy na ślubnym kobiercu" - P. od razu, błyskawicznie rzuca mi spojrzenie i uśmiech, a ja...
udałam, że nie kumam, o co chodzi, że się wyłączyłam i patrzę na niego, tak jakbym chciała, żeby mi wytłumaczył, o co mu chodzi, co się stało (no wiecie... nie ma tu takiej emotki ), i mówię tak: "proszę?"
a on taki zmieszany, uśmiech mu zszedł i mówi: "a niiiiiic..." i patrzy podejrzliwie, a ja spowrotem głowa w gazetę wyglądał, jakby nie rozumiał, czemu nie zwróciłam na to uwagi.

do koleżanek z innych wątków: NAUCZYŁAM SIĘ DYSKRETNEGO WYMUSZANIA on nawet nie wie, że to taktyka
jestem wymuszającym ninja!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:08   #403
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
i żądam pochwały: siedzimy z P. na kanapie, ja czytam DF, on przegląda programy w TV, no i tak pstryka pilotem, pstryka i nagle leci jakaś piosenka, co ma w tekście "staniemy na ślubnym kobiercu" - P. od razu, błyskawicznie rzuca mi spojrzenie i uśmiech, a ja...
udałam, że nie kumam, o co chodzi, że się wyłączyłam i patrzę na niego, tak jakbym chciała, żeby mi wytłumaczył, o co mu chodzi, co się stało (no wiecie... nie ma tu takiej emotki ), i mówię tak: "proszę?"
a on taki zmieszany, uśmiech mu zszedł i mówi: "a niiiiiic..." i patrzy podejrzliwie, a ja spowrotem głowa w gazetę wyglądał, jakby nie rozumiał, czemu nie zwróciłam na to uwagi.
Nooo - wyrabiasz się
Stary 2010-04-08, 21:08   #404
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Jejku jak Ty młodziutko wyglądasz
dzięki, staram się

naj Ty dyskretna wymuszaczko!!!!!!
Stary 2010-04-08, 21:13   #405
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Nooo - wyrabiasz się
danke
Cytat:
naj Ty dyskretna wymuszaczko!!!!!!
się wie mogę rozpocząć kurs dyskretnego wymuszania

a tak serio to naprawdę jestem z siebie dumna - normalnie bym już coś mu napomknęła

gorzej, że z dietą mi dziś średnio poszło... zaczęło się dobrze, a potem... spaghetti ale połowę mniej niż zwykle i pełnoziarnisty makaron po wypłacie kupię stepper, nie mogę się doczekać - uwielbiam steppery

luffka, Twój frjend wygląda artystycznie a gdzie foto boba?!?!

Olka, fajna ta tunika bardzo
Stary 2010-04-08, 21:14   #406
madziamacius8786
Zakorzenienie

Naj dobrze zagrałaś powinnaś oscara za to dostać hihihi
Stary 2010-04-08, 21:17   #407
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
się wie mogę rozpocząć kurs dyskretnego wymuszania

luffka, Twój frjend wygląda artystycznie a gdzie foto boba?!?!
ooooo! ja bym chciała na taki kurs

artystycznie powiadasz

fryz masz na nk i fb, może jutro coś wrzucę na pocztę ( na ten moment nie posiadam zdjęć........)
Stary 2010-04-08, 21:17   #408
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Naj, a wyjaśniło się czemu się obudziłaś z pierścionkiem na palcu ?

Stary 2010-04-08, 21:20   #409
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Naj dobrze zagrałaś powinnaś oscara za to dostać hihihi
bez przesady - przyszło mi to bez problemu, widocznie poker fejsa mam we krwi, tylko o tym nie wiedziałam

luffka, ale ja nie mam takich cudów jak nk i fejsbuk.
i wiesz, że to jest póki co wymuszanie pierdzionkowe, a chcesz tego?
tak czy siak poszerzę ofertę o dyskretne wymuszanie wszystkiego innego, yeah!
Stary 2010-04-08, 21:20   #410
madziamacius8786
Zakorzenienie

Luffka ale czemu on jest "przyjacielem"? To już nie Tż?
Stary 2010-04-08, 21:21   #411
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Naj, a wyjaśniło się czemu się obudziłaś z pierścionkiem na palcu ?

nie obudziłam się z pierścionkiem na palcu tamten post był teoretyczny - pisałam jakby wyglądała moja relacja z zaręczyn, gdyby się odbyły, jak on wraca o 4 rano z pracy, a ja nie kontaktuję
Stary 2010-04-08, 21:21   #412
luffka
Zakorzenienie

Cytat:

luffka, ale ja nie mam takich cudów jak nk i fejsbuk.
i wiesz, że to jest póki co wymuszanie pierdzionkowe, a chcesz tego?
tak czy siak poszerzę ofertę o dyskretne wymuszanie wszystkiego innego, yeah!
to jutro postaram się coś na pocztę dosłać

to ja poczekam jak już poszerzysz pierścionka to ja nie chcę

madziu a widzisz tam cudzysłów??????? spotykamy się i to na ten moment tyle

Edytowane przez luffka
Czas edycji: 2010-04-08 o 21:24
luffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:22   #413
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
bez przesady - przyszło mi to bez problemu, widocznie poker fejsa mam we krwi, tylko o tym nie wiedziałam
Oto narodziła się nam nowa gwiazda
Stary 2010-04-08, 21:23   #414
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

zanim Was nadrobię, to powiem tylko, że wysłałam Wam coś na maila i proszę o opinie
Stary 2010-04-08, 21:27   #415
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

nie obudziłam się z pierścionkiem na palcu tamten post był teoretyczny - pisałam jakby wyglądała moja relacja z zaręczyn, gdyby się odbyły, jak on wraca o 4 rano z pracy, a ja nie kontaktuję
to ja zupełnie tego nie załapałam

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
zanim Was nadrobię, to powiem tylko, że wysłałam Wam coś na maila i proszę o opinie
szkoda że znowu czarne i mogłoby być dłuższe żebyś miała trenczyk ale jeżeli Ty się dobrze czujesz to będziesz szła pewna siebie i i tak będziesz się ludziom przez to podobać

Stary 2010-04-08, 21:30   #416
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ilsa, no wiem, że szkoda że nie dłuższe, ale własnie jak widziałam płaszcze dłuższe, porządnie za tyłek, które nie były materiałowe, to były już całkiem długie - grubo za kolano
(źle w takich wyglądam... defaultowo pewnie są do kolan, ale że ja mam 163cm....)

P.S. - luffcia, Twój "przyjaciel" jest fotografem i ma dłuższe, kręcone włosy echh, szczęściara
Stary 2010-04-08, 21:31   #417
butterfly20
Zakorzenienie

Naj brawo!! Jak czytałam opis tej sytuacji to się prawie posikałam ze śmiechu Bo Ty masz taką słodką mimikę i jak sobie wyobraziłam jak Ty się musiałaś spinać,żeby zachować powagę to po prostu padłam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:34   #418
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa, no wiem, że szkoda że nie dłuższe, ale własnie jak widziałam płaszcze dłuższe, porządnie za tyłek, które nie były materiałowe, to były już całkiem długie - grubo za kolano
(źle w takich wyglądam... defaultowo pewnie są do kolan, ale że ja mam 163cm....)
zawsze można dać do krawcowej żeby zrobiła większą zakładkę to by kosztowało ze 20 zł

Stary 2010-04-08, 21:37   #419
luffka
Zakorzenienie

Cytat:

P.S. - luffcia, Twój "przyjaciel" jest fotografem i ma dłuższe, kręcone włosy echh, szczęściara
taka średnia ta kurtka, na Twoim miejscu bym szukała dalej

a no jest fotografem i ma długie loki
Stary 2010-04-08, 21:37   #420
butterfly20
Zakorzenienie

Luffka niech zetnie włosy Będzie wyglądał milion razy lepiej Ja tego mojego kolegę B. namówiłam to ścięcia włosów i teraz mówi,że tak mu lepiej. No ale ja lubię krótkie

Ins góra fajna,ale fajniejszy byłby za tyłek. Kurcze,naprawdę nigdzie takich nie ma?Bo jak naprawdę wszystko przeszłaś i nie ma w 100% tego co chcesz,to brałabym ten-trzeba w czymś chodzić. Bo góra ładnie na Tobie wygląda

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości