Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 20:44   #781
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
No to mnie pocieszyłaś No, ale i tak 25 kg, to nie tyle ile przytyła moja siostra czyli 36 Tylko, że ona puchła od pierwszego dnia

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Ja chyba też
A zgubiła potem te 36 kilo? Bo ja się boję, ze mnie to czeka Bo już jestem prawie w połowie xD
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
carmena ładne fryzurki i modnie na boku
siala gonie gonie
pszczolka chyba przesadzasz ale dziękuje
na salatke grecka mi ochoty narobilas
anuszka to tak jak ja 160
niezawsze dzięki
daysy ładnie ja też nigdy nie farbowałam
siala kup te różowa mówie ci(żółta to ta sama tylko opakowanie zmienili na różowe) mam porównanie i jest różnica , różowa jest lepsza w rozsmarowaniu i wogóle jakby lepiej wilgoć trzymala a niebieska nie jest już taka fajna -wykorzystasz np na łydki
lilka dzięki ale ładnie mi życzysz

A tak wogóle to stastystycznie właśnie w 2 trymestrze się najbardziej tyje ja w ostatni miesiac przytyłam 4 kg a teraz od dwóch tygodni nic a jem tak samo.
No to dziś wypróbuję tą co kupiłam a jutro zakupię różową
Dziękować
Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
idę zrobić sobie popcorn znowu kupiłam sobie taką wielką paczkę 1 kg tego do robienia w realu
Ja ostatnio miałam przez 3 dni fazę na popcorn
Mam taki maślany do mikrofali No i jak ja mam trzymać dietę bezsolną jak popcorn musi być z solką

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:45   #782
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

a ja już zaczęłam 6 miesiąc.Ani się nie obejrzymy a będziemy wklejać fotki naszych maleństw na wątku, albo odliczać ile już po porodzie a ile jeszcze przed.

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:46   #783
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Cholera nie wiem czy nie mam krwi w stolcu. Chyba, że mi jakaś żyłka pękła. Muszę sie obserwować.
Nie martw się. Mi też się ze 2 razy zdarzyło. Pękło jakieś naczynko. Przy zatwardzeniu to norma.

Maluch zaczął tak wariować, że tatuś zrobił wielkie oczy, jak poczuł jednego z większych kopniaków . A są już niemałe

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:48   #784
niezawsze
Zakorzenienie

Wkleje wam moje zakupy dzisiejsze. Smoczki upolowane w koncu na zamowienie bo nigdzie ich nie mieli, buciki od tz i podklady(4,10zl), Tantum Rosa(32zl) (ceny dla Hd)

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:58   #785
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 103 w pępku
a ja nie mam w domu centymetra i nie wiem ile mam

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Wkleje wam moje zakupy dzisiejsze. Smoczki upolowane w koncu na zamowienie bo nigdzie ich nie mieli, buciki od tz i podklady(4,10zl), Tantum Rosa(32zl) (ceny dla Hd)
mam jeden ten smoczek z mam, dostalam go w gratisie do zakupow. ogolnie w hurtowni maja caly ich asortyment. swietne maja łancuszki do smoczkow
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:03   #786
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

mam jeden ten smoczek z mam, dostalam go w gratisie do zakupow. ogolnie w hurtowni maja caly ich asortyment. swietne maja łancuszki do smoczkow
Nie znam zadnej hurtowni i bylam juz w tylu sklepach i aptekach i nie mieli a lancuszki tez mi sie podobaja od nich!

Maciuś
Stary 2010-04-08, 21:04   #787
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam zadnej hurtowni i bylam juz w tylu sklepach i aptekach i nie mieli a lancuszki tez mi sie podobaja od nich!
w szczecinie jest dziwie sie ze w warszawie nie ma ...
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:35   #788
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
hd fryzurki piękne.Natknełam się na niektóre jak szukałam do swojego ślubu.
Ja na swoim miałam coś takiego jak w załączniku a teraz chciałam rozpuszczone grube loki ale może fryzjerka co innego doradzi
edit: i te okropne zbliżenia nie pomniejszyłam zdjęć
śliczne
lubie taki niby rozwiane włosy

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

i ta sukienka , mmmm bardzo ladna

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Przepraszam, że nic nie pisałam, ale miałam problemy z Internetem.

Dziś byłam na wizycie, mamy 24 tydzień, ale dzidziuś duży jak na 25 tydzień. Szyjka mi się nie skraca, wyniki glukozy ok. Dostałam skierowanie na HBS, morfologię i mocz.
Gin powiedziała, że ciąża wzorcowa

Najgorsze jednak, że już 5 kg na plusie, ale jak dzidzia zdrowa to nie ma się czym martwić, później zrzucę.

No i będzie córeczka Sukienek jednak na razie nie kupuję, bo wiem, że czasem tym kobietkom małym lubią ni stąd ni zowąd wyrosnąć jajeczka
gratuluję

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:37   #789
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
anoxa zapomniałam, że ty z zawodu fryzjerka
moge iść w grubych lokach robionych na prostownicy
jasne ze mozesz ja generalnie najbardziej ubie upiecia z lokow

Cytat:

W ogóle macie też taki wilczy apetyt w ciąży? ja od jakichś 2 tyg poprostu pochłaniam wsztystko co się napatoczy... naprawdę.. wczoraj np na spacerze wziąłam sobie 2 gałki lodów (więcej zazwyczaj nie byłam wstanie zjęść) pochłonęłam je dosłownie i kupiłam kolejne 3... miałam tak nieodpartą ochotę że poprostu musiałam... wieczorem zrobiłam dla nas sałatkę grecką.. całą wielką michę z całej sałaty lodowej, cały ser feta i mnóstwo dodatków.. i w rezultacie zjadłam tą całą miskę sama w godzinę a mój mąż zrobił sobie kanapki a najgorsze jest to że za godzinę byłam znowu głodna masakra jakaś!!!

w ogóle zaczynam się robić takim okrąglutkim pączkiem.. nie chodzi mi o brzuszek-bo akurat cieszę się że się zaokrągla... ale na buzi jestem pyza, moje nogi to takie dwie parówy... przeglądałam dziś swoje zdjęcia ze spacerów i zaczynam się o siebie martwić... ale ja nie potrafię poprostu przestać jeść... no dziś udało mi się zjeść trochę mniej niż wczoraj... ale to i tak kosmiczne ilości.. :/
a ja wlasnie wrecz przeciwnie wogole nie moge nic jesc w czasie posilku az mi w ustach rosnie i co chwile mnie mdli czuje sie jak bym znowu w I trymestrze byla

no i kompletnie mi przeszla faza na slodkie

Cytat:
te smoczki sa sliczne!!!!!

ja ide chyba spac dziewczyny cos spiaca jestem od rana na nogach
w sumie juz drugi dzien lazenia i na wieczor znowu zaczely puchnac mi nogi

siostrzenice odworze w niedziele rano tak wiec jeszcze dwa dni zostaje u mnie a chwilami daje mi juz popalic caly czas kolo niej chodze a do tego niezla z niej balaganiara
dostala dzisiaj reprymende od mojego brata za to ze sie mnie nie slucha i ze sie ze mna kluci

siala
ta oliwka dla ciezarnych stoi wsrod balsamow do ciala a nie na dziale dzieciecym bo po tym ze kupilas ta dla dzieciaczkow wnioskuje ze tam jej szukalas

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

a ja jutro musze koniecznie zrobic salatke z tortellini siostra na swieta robila i szybko ja wszyscy zjedli a mam na nia caly czas ochote
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:40   #790
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
ok moje fryzury

a i chciałam dodać,że włosy moje naturalne nie farbowane... w życiu....
śliczna fryzura

Stary 2010-04-08, 21:43   #791
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Przepraszam, że nic nie pisałam, ale miałam problemy z Internetem.

Dziś byłam na wizycie, mamy 24 tydzień, ale dzidziuś duży jak na 25 tydzień. Szyjka mi się nie skraca, wyniki glukozy ok. Dostałam skierowanie na HBS, morfologię i mocz.
Gin powiedziała, że ciąża wzorcowa

Najgorsze jednak, że już 5 kg na plusie, ale jak dzidzia zdrowa to nie ma się czym martwić, później zrzucę.

No i będzie córeczka Sukienek jednak na razie nie kupuję, bo wiem, że czasem tym kobietkom małym lubią ni stąd ni zowąd wyrosnąć jajeczka
GRATULACJĘ!

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie, dziekujemy za kciuki!
Wyniki super, byla zadowolona ze przytylam tylko 5kg od poczatku ciazy, wszystko wporzadku z macica, zadowolona z brzuszka, serduszko bije pieknie, tylko USG bede miala nastepnym razem Zwolnienie dalej
Nastepna wizyta 11.05, mam zrobic mocz i brac jakis magnez na wszelki wypadek
Zdjecia piekne, jestesc pieknymi mamusiami z brzuszkami
No to kciuki pomogły. Dobrze jest usłyszeć, że maluszek zdrowy prawda?
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Nie martw się. Mi też się ze 2 razy zdarzyło. Pękło jakieś naczynko. Przy zatwardzeniu to norma.

Maluch zaczął tak wariować, że tatuś zrobił wielkie oczy, jak poczuł jednego z większych kopniaków . A są już niemałe
Boje sie tych cholernych hemoroidów. Ale mam nadzieje, że to tylko żyłka.
Mój P. tez sie mocno zdziwił jak synuś zasadził mu kopiaczka. Taki maluszek ale tyle ma siły.

Zjadłam deser lodowy i wypiłam pyszny koktajl. Pewnie to w nocy odpokutuje w ilości przechadzek do kibelka. Mam nadzieje, że mały będzie dziś łaskawy i da mi pospać.
Była ze mną na kawie też moja szwagierka i jej 3 letnia córeczka. Julka miała chyba dzień czułości bo całowała mój brzuszek i powiedziała, że mnie kocha i małego tez. Kochana królewna
Stary 2010-04-08, 21:52   #792
niezawsze
Zakorzenienie

Ide spaciulkac bo jakass zamulona jestem ;/ Dobranoc

Maciuś
Stary 2010-04-08, 22:07   #793
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
GRATULACJĘ!

No to kciuki pomogły. Dobrze jest usłyszeć, że maluszek zdrowy prawda?

Boje sie tych cholernych hemoroidów. Ale mam nadzieje, że to tylko żyłka.
Mój P. tez sie mocno zdziwił jak synuś zasadził mu kopiaczka. Taki maluszek ale tyle ma siły.
Ja też się przestraszyłam, ale zaczęłam do posiłków dojadać surowe warzywa i kłopot się zmniejszył .
Najważniejsze, to nie polegać tylko na białym pieczywie, ziemniakach i słodyczach. Surowe witaminki popędzają jelita- będzie dobrze .

. Witaj Kochanie

Stary 2010-04-08, 22:07   #794
papeteria
Zakorzenienie

niezawsze fajne smoczki, fajne buciki praktyczne bo na rzepy bez proszenia Tż o zawiązanie
ja zazwyczaj w adidaskach latałam tylko sznurowanych a teraz wkładam takie cichobiegi na niskim obcasiku prawie płaskie
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a ja nie mam w domu centymetra i nie wiem ile mam
mniej wiesz-dłużej żyjesz
hd te niby rozwiane później były rzeczywiście rozwiane, ale wiem co masz na myśli dzięki
anoxa fajnie masz z tym twoim zawodem
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 22:10   #795
hd2005
Zakorzenienie

No to wrzucam tez swoja fryzurę
Proszę wziąć poprawkę, że to było 4 lata temu
Załącznik 3017037Załącznik 3017038
Załącznik 3017039Załącznik 3017040
Załącznik 3017047

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-04-13 o 13:52
Stary 2010-04-08, 22:12   #796
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Tak mnie coś wzięło na oglądanie zdjęć mojego synka. Jaki on był słodki bobasek a teraz to nawet mi ręki nie da bo go koledzy zobaczą i się będą śmiać, no ale już jest duży (8 lipca skończy 8 lat) a ja chciałabym dalej go traktować jak takiego maluszka. Wkleję wam fotki mojego synusia , no i już się niemogę doczekać drugiego takiego bobaska w domku

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 22:15   #797
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Załącznik 3017037Załącznik 3017038Załącznik 3017039Załącznik 3017040
Załącznik 3017047
pięknie i śliczna fryzurka
4 lata już ?
madziorek o jakie maleństwo kochane i te rączki w górze
Stary 2010-04-08, 22:16   #798
Alguien
Zadomowienie

aniaa trzymaj sie i za meza
anuszka gratulacje !! a 5kg to nic...

Odnosnie przybierania na wadze, to rzeczywiscie II trymestr kroluje.

Ktoras z Was bierze zelazo? Bo wlasnie odebralam tabletki i tyle tam obostrzen co do brania, ze az sie odechciewa...
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 22:18   #799
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Ja też się przestraszyłam, ale zaczęłam do posiłków dojadać surowe warzywa i kłopot się zmniejszył .
Najważniejsze, to nie polegać tylko na białym pieczywie, ziemniakach i słodyczach. Surowe witaminki popędzają jelita- będzie dobrze .
Staram sie jeść sporo owoców, szczególnie jabłek. Jadłam cały czas ciemne pieczywo, ale ostatnio mam po nim zgagę A tak lubie ciemny chleb. Spróbuję za jakiś czas wrócić do niego. Musze też duzo pic, bo podobno też zapobiega hemoroidom. Popędzac jelita- bardzo mi sie podoba to określenie
Stary 2010-04-08, 22:18   #800
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Ktoras z Was bierze zelazo? Bo wlasnie odebralam tabletki i tyle tam obostrzen co do brania, ze az sie odechciewa...
ja biore feminatal n i tam już jest żelazo
Stary 2010-04-08, 22:23   #801
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
ooooo! dziękuję

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
pięknie i śliczna fryzurka
4 lata już ?
ale ten czas płynie
dziękuję

Stary 2010-04-08, 22:28   #802
Daysy85
Zakorzenienie

HD no muszę napisać , że wyglądałaś przepięknie...
Suknia bardzo ładna elegancka klasyczna... za 10 lat też nie powstydzisz się tego zdjęcia.
Niektóre dziewczyny bardzo szaleją ze swoim wizerunkiem w tym dniu a potem wstydzą się pokazywać zdjęcia po upływie dłuższego czasu... To znaczy nie zrozumcie mnie źle ale czasem takie zdjęcia sprzed 10 lat są po prostu dziwne i śmieszne, mocno sugerowane tamtą modą.
Dlatego ja na mój ślub wybierałam coś subtelnego i klasycznego i eleganckiego.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 22:30   #803
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Staram sie jeść sporo owoców, szczególnie jabłek. Jadłam cały czas ciemne pieczywo, ale ostatnio mam po nim zgagę A tak lubie ciemny chleb. Spróbuję za jakiś czas wrócić do niego. Musze też duzo pic, bo podobno też zapobiega hemoroidom. Popędzac jelita- bardzo mi sie podoba to określenie
Ciemne pieczywo- już kiedyś pisałam- to ściema.
To, że chleb ma ciemny kolor nie oznacza, że jest z ciemnej mąki lub ziaren.
Bez większego szukania polecam chleb w 100% pełnoziarnisty Mastemacher czerwony. Jest mokry, kruchy i naprawdę działa.
Koszt około 4,50 za opakowanie, ale nie da się go dużo zjeść.

A co do jabłek- naukowo udowodnione, że spożywanie przez jeden rok po jednym jabłku dziennie spowoduje przybranie na wadze min. 5kg.

. Witaj Kochanie

Stary 2010-04-08, 22:39   #804
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Ciemne pieczywo- już kiedyś pisałam- to ściema.
To, że chleb ma ciemny kolor nie oznacza, że jest z ciemnej mąki lub ziaren.
Bez większego szukania polecam chleb w 100% pełnoziarnisty Mastemacher czerwony. Jest mokry, kruchy i naprawdę działa.
Koszt około 4,50 za opakowanie, ale nie da się go dużo zjeść.

A co do jabłek- naukowo udowodnione, że spożywanie przez jeden rok po jednym jabłku dziennie spowoduje przybranie na wadze min. 5kg.
Wiem, że z tym chlebem to często ściema. Zawsze jak kupuje ciemne pieczywo to sie zastanawiam czy naprawdę jest pełnoziarniste. Ostatnio dział na mnie dobrze chleb orkiszowy. Poszukam tez ten polecany przez Ciebie.
Ja jestem chyba wyjątkiem potwierdzającym regułę, bo jem jedno jabłko praktycznie codziennie w pracy i nie tyje. W samej ciąży przytyłam 2 kg w 25 tc. Lubie jabłka, chociaż nie powiem wzmagają mój apetyt.
Stary 2010-04-08, 22:45   #805
Siala_Bala
Zakorzenienie

A ja tradycyjnie zapchałam się popcornem i mam wyrzut, ze o tej porze
No i już trzeci dzień podjadam masełko orzechowe
Tylko czekam aż się skończy bo kalorie mnie wykończą razem z tą solą

Madziorek - bobas cud miód

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Załącznik 3017037Załącznik 3017038
Załącznik 3017039Załącznik 3017040
Załącznik 3017047
Co Ty chcesz? Pięknie wyglądałaś i włoski i suknia i wogóle wyglądasz na taką rozpromienioną Ja to na każdym zdjęciu powaga jak w trumnie xD

Stary 2010-04-08, 22:45   #806
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że z tym chlebem to często ściema. Zawsze jak kupuje ciemne pieczywo to sie zastanawiam czy naprawdę jest pełnoziarniste. Ostatnio dział na mnie dobrze chleb orkiszowy. Poszukam tez ten polecany przez Ciebie.
Ja jestem chyba wyjątkiem potwierdzającym regułę, bo jem jedno jabłko praktycznie codziennie w pracy i nie tyje. W samej ciąży przytyłam 2 kg w 25 tc. Lubie jabłka, chociaż nie powiem wzmagają mój apetyt.
No to życzę, aby tak zostało, choć nie powiem, ja w ciąży powinnam już przytyć 15 kilo, gdybym miała te same tendencje co przed ciążą...
Jak czytasz skład chleba, to zwykle jeśli jest w nim jakiś słód, to znaczy że jest sztucznie barwiony .

. Witaj Kochanie

Stary 2010-04-08, 22:46   #807
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
jasne ze mozesz ja generalnie najbardziej ubie upiecia z lokow

a ja wlasnie wrecz przeciwnie wogole nie moge nic jesc w czasie posilku az mi w ustach rosnie i co chwile mnie mdli czuje sie jak bym znowu w I trymestrze byla

no i kompletnie mi przeszla faza na slodkie

te smoczki sa sliczne!!!!!

ja ide chyba spac dziewczyny cos spiaca jestem od rana na nogach
w sumie juz drugi dzien lazenia i na wieczor znowu zaczely puchnac mi nogi

siostrzenice odworze w niedziele rano tak wiec jeszcze dwa dni zostaje u mnie a chwilami daje mi juz popalic caly czas kolo niej chodze a do tego niezla z niej balaganiara
dostala dzisiaj reprymende od mojego brata za to ze sie mnie nie slucha i ze sie ze mna kluci

siala
ta oliwka dla ciezarnych stoi wsrod balsamow do ciala a nie na dziale dzieciecym bo po tym ze kupilas ta dla dzieciaczkow wnioskuje ze tam jej szukalas

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

a ja jutro musze koniecznie zrobic salatke z tortellini siostra na swieta robila i szybko ja wszyscy zjedli a mam na nia caly czas ochote
Dziękować Szukałam głównie na dziecięcym, na inne działy zajrzałam tylko tak pobieżnie i zniechęciłam się tymi niemieckimi napisami, stwierdziłam, ze i tak nie rozróżnię xD

Stary 2010-04-08, 22:48   #808
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Spokojnej nocy dziewczyny! Na dobranoc:
http://www.youtube.com/watch?v=ikTxf...eature=related

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
No to życzę, aby tak zostało, choć nie powiem, ja w ciąży powinnam już przytyć 15 kilo, gdybym miała te same tendencje co przed ciążą...
Jak czytasz skład chleba, to zwykle jeśli jest w nim jakiś słód, to znaczy że jest sztucznie barwiony .
Ja mam bardzo duże tendencje do tycia i dlatego staram sie pilnować, bo wiem, że mogła bym wyglądać jak słoń.
Czyli słód to zło, zapamiętam.
Stary 2010-04-08, 22:50   #809
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
ja biore feminatal n i tam już jest żelazo
Prenatal ja tez biore, zelazo mam przepisane dodatkowo jako osobne tabletki
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 22:51   #810
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnej nocy dziewczyny! Na dobranoc:
http://www.youtube.com/watch?v=ikTxf...eature=related

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Ja mam bardzo duże tendencje do tycia i dlatego staram sie pilnować, bo wiem, że mogła bym wyglądać jak słoń.
Czyli słód to zło, zapamiętam.
Ahahaha ten dzieciaczek wymiata

Mały tancerz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości