|
|
#481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IX
Ciocia Rudzia lubi poezję śpiewaną, muzykę klasyczną, ogólnie rzeczy, których normalni ludzie nie słuchają,wspólne ucho mam z osobami wielbiącymi polskiego rocka itp... Ciocia Rudzia powinna się leczyć chyba, a na pewno nie przyznawać się do tego na forum
![]() OT to nasza specjalność
Edytowane przez rudo-zielona Czas edycji: 2010-04-08 o 21:09 |
|
|
|
#482 |
|
Raczkowanie
|
AVE METALLICA i NEM < 3
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Polski rock jak najbardziej! Ale też zależy który konkretnie ![]() Ok ale rozróżniasz kosmetyczny ceramiczny i kryształowy? Bo kryształowe na 100% NIE PRZEBARWIAJĄ SIĘ i kropka... |
|
|
|
|
#485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() idę spać dobranoc aparatki - desperatki
|
|
|
|
|
#486 |
|
Doncia
|
Hej, ale pędzicie, człowiek wraca z pracy padnięty a tu jeszcze tyle postów do nadrobienia
![]() Dziś zainwestowałam w irygator, jeszcze nie używałam ale jestem bardzo ciekawa jakie efekty będą. Orto bardzo polecała, sama używa mimo że nie zadrutowana, a przy aparacie jest ponoć wskazane bo super oczyszcza przestrzenie, dodatkowo masuje dziąsła i tak dalej. Okazało się że w moim kraterze po 8ld zrobił się stan zapalny i muszę go porządnie oczyszczać, wczoraj dostałam od chirurga strzykawkę i welfron aby pod ciśnieniem oczyszczać dziurę wodą utlenioną, a dziś zacznę z irygatorem wypłukiwać wszystko co zostanie
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#488 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
nie panikuj ciotka![]() Cytat:
też tego słucham, między innymi![]() a co do starego polskiego rocka, moja mama jest wielbicielką iry. swego czasu mieszkał u nas mój 3-4 letni kuzyn i to było przekomiczne, jak smark biegał po domu i podśpiewywał "bierz mnie!"
|
|
#489 |
|
Przyczajenie
|
sincarne;18450963, tak się tylko wtrącę, że świetny masz podpis... Genialne jest to czekanie
Wiem co czujesz, też tak czekam, z resztą chyba wszystkie czekamy na swój hollwood smile Tutaj ktoś się skarżył, że nie lubi swojej martwej dwójki. Ja też mam martwy ząb, tylko że jedynkę. Pozdrawiam aparatki z martwymi ząbkami ![]() ps. jeszcze mikroimplanty mnie czekają. mial ktoś z tu obecnych?
Life is tough! ![]() niedoczyność tarczycy 23.07 IUI - nieudane 19.08 IUI - nieudane 18.08 IUI - nieudane Edytowane przez Merry1984 Czas edycji: 2010-04-08 o 22:39 |
|
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
a te martwe zęby to czemu macie?
sorry ale jestem nieobcykana w tym temacie... i na razie nie zamierzam być wole swoje żywe ząbki
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za miesiąc idę do orto i mi powie, czy zdejmujemy za 3 miesiące ![]() Jednak już kończymy leczenie aparatem, a mi rusza się górna jedynka... Orto nic nie podkręca mi od dawna, jedynie zamyka szpary łańcuszkiem. Ale łancueszek idzie od dwójki do szóstki, nie dotyka jedynki więc nie wiem, dlaczego mi się rusza... Boję się
|
#493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#494 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego wszystkim się kojarzy, że kanałówki to z zaniedbań ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
Dziwny ten Twój przypadek! |
||
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#496 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnie. Nasze zęby są po prostu nieracjonalne. Moje zaczynają boleć na tydzień przed wizytą. Orto mi nigdy nie wierzy
|
|
|
|
#497 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie życzę nikomu takiego zeba - nadal śni mi siępo nocach, że mi wypada (a odpadała mi już pare razy otulina zakładana przed koroną)
|
|
#498 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czas leci, dzisiaj(w piątek) mam wizytę kolejną i zobaczymy co tam nowego orto mi przyszykuje, mam nadzieje że dwójka zostanie podłączona w końcu bo czekam już ponad 3 miesiące...
Edytowane przez nowy2 Czas edycji: 2010-04-09 o 01:29 |
|
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
witam was serdecznie .jestem tu nowa i postanowilam napisac.dzisiaj mialam zalozony aparat porcelanowy na gore a za pare miesiecy mam miec zakladany metalowy na dol.nic mnie nie boli,tylko takie dziwne uczucie ze cos ma sie w buzi ale mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczaje.orto powiedzial ze moze zaczac bolec jutro i przez kilka nastepnych dni ale to nie regula...jak myslicie czy faktycznie zacznie cos bolec bo jak narazie to naprawde nic nie czuje,tak jak by ten aparat wogole nie dzialal...
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
dj sweet a duza masz wade?
POkaz nam zdjecie z aparatem |
|
|
|
#501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masakra...A wiecie może przecudne dziewczęta Edytowane przez karadisa Czas edycji: 2010-04-09 o 09:42 |
|
|
|
|
#502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ktos mnie tu pobije ? i jeszcze 4 mam do leczenia :P i tez udalo sie bez kanalowko chociaz jeden zab mnie boli od zimnego cieplego i jak cos twardego ugryze... i chyba bedzie trzeba go kanalowo zrobic albo wyrwac... poczekam na decyzje orto co z tym zrobic... bo moze tego wyrwe a reszte po tej stronie zachowam...
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zreszta masz racje. Orto zadecyduje. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
glupiutka nie jestem i wiem czym by sie to skonczylo :P ja i tak mam asymetrie ogromna :P i wolalabym zadnego zeba nie usowac... ale jak bedzie trzeba to to zrobie... chyba
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie chyba tu nikt cie nie pobije ![]() Mnie wszystkie tylnie zeby bola od slodkiego i myslalam, ze wszystkie maja dziury do leczenia gdzies schowane. Okazalo sie, ze po prostu mam nadwrazliwe zeby i wyleczyl mi tylko 1 zeba W sumie dobrze bo duzo slodyczy to ja nie zjem |
|
|
|
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
dentystka mi powiedziala ze gdyby nie to ze mam tak tragicznie stloczone zeby to bym teraz najprawdopodobniej nie miala albo nic do leczenia albo doslownie 1-2 zeby... bo ja mam wszystkie ubytki jednopowierzchniowe(cokol wiek by to znaczylo
) i powiedziala mi ze mam bardzo ladne zeby i maja ladny kolor ( ) xD chociaz troche mnie dowartosciowala :P
|
|
|
|
#507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
wenja po prostu ktos spojrzal na zebole obiektywnym okiem. A nie tak jak ty, pesymistka jedna
|
|
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie to one sa zolte i krzyw
|
|
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
słuchajcie w lewą jedynkę mam odrobinę skruszoną, jak bedę ją chciała dopełnić i wybielę zęby (albo mi ściemnieją od kawy) to będzie widać różnice, nie? Czy moze lepiej żeby mi ta drugą spiłowała czy coś.
głupie pytania wiem ale szukam szukam i odpowiedzi znaleść nie mogę;|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Ale dobry metal nie jest zuy!

i ogolnie zuchwe mam jakby z lewej strony przesunieta w bok jak patrze na wprost....

masakra...
Zreszta masz racje. Orto zadecyduje. Pozdrawiam
Faktycznie chyba tu nikt cie nie pobije