|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
zdrowa jest - jest! wiec nic tylko sie cieszyc! ![]() BRAWO gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() : jestes niezastapiona! ![]() Cytat:
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Nie rozumiem co Was tak emocjonuje w tym co pisze Magda
Cytat:
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki, byłam u kosmetyczki i mam czarne brewki niby robiła brąz ale u mnei wychodzi jak czarny
ciekawe jakby było jak by czarna zrobiła magie dobrze napisałaś I ja tez stane w obronie Madzi-ona moze sobie na to wszystko pozwolic na raz, bo ma wsparcie u rodzicow a teraz przeczytaj to uważnie i pomyśl jak by nagle zabrakło wsparcia rodziców to co wtedy.... ja wiem wiem nie nalezy tak myslec... ale trzeba zycie ppotrafi byc okrutne i to w najmniej spodziewanym momencie przepraszam moze cię urażę ale sama tego doświadczyłaś tak niedawno Agatek ja wiem ze ty się zdecydowałaś od razu ale z tego co pisze Aguska to ona nie jest na 100 % przekonana zresztą podjęła decyzję ze jednak nie robi to znaczy ze nie była na stówę przekonana
|
|
#3754 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej przebrnęłam przez wszystkie strony
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
miałam tylko jedno zapytanie o nią i to wszystko. To dlatego, że moja nie była jakaś super specjalna ze znanej kolekcji.Cytat:
Cytat:
stripi śliczna ta twoja Julcia, oczka ma piękne i fajne minki robi A ja dzisiaj zmęczona jestem. Jeździłam z szefem po naszych klientach. Kierowanie czyimś autem powoduje u mnie stres wiec teraz dopiero czuję jak mnie puszcza. Zaraz chyba poproszę męża o jakiś masaż bo wszystko mnie boli. Ale dzisiaj cieplutko po południu było, ludzie już w krótkich rękawkach chodzili a ja w zimowym płaszczu
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
tribale są fajne
![]() Siedze sobie i czytam, jak się kłócicie ![]() Ja tam Madzialenkę rozumiem - sama mam chiwejne nastroje i setki myśli na sekundę ![]() Ale w dyskusję o zaciążeniach nie mam co się włączac
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-08 o 19:30 |
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka zaprosili mnie by powiedziec, ze szukaja z wyksztalceniem po bankowosci i z doswiadczeniem w banku
![]() i ze nie maja czasu i pieniedzy by szkolic
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytałam się was ostatnio o sadzenie pietruszki, i innych nasionek w doniczkach. Kupiłam więc nasionka i chcę sadzić a tz na to, żebym poczekała aż się przeprowadzimy bo nie wiemy przecież jaki kolor doniczek będzie nam pasował do ścian
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za miłe słowa
|
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wszytkim zycze spelnienia marzen
a wogole to zycze DUZOOOO marzen bez marzen nie ma zabawy i tyle ![]() ejjjj ostatnio gadalismy o zebach - 8 - i co i mi sie dzis uszczerbil.. i teraz dupa bo panicznie boje sie dentysty - panicznieeee - bez konskiego znieczulenia nie podchodz i co teraz w ciazy mam zrobic? buuuu musze poszukac jakiegos dentyste ktory ma znieczulenie dla ciezarowek bo na zywca sie nie da bu....
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
martucha jak bylam ostatnio u mojego super dentysty to mowil, ze normlanie mozna znieczulenie dawac
To od tych twixow na pewno ![]() idz do tego co zawsze chodzisz i powiedz na wstepie ze jak cos bedzie nie teges to dostanie kopa z brzucha
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj to taki sredni dentysta.. zobaczymy
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3762 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Proponowałaś go tej dziewczynie...?![]() Cytat:
bo tak naprawdę włoski rosną takie same, tylko różnią się tym od golenia, że tak włosek jest ucięty przy skórze i szybciej rośnie i jest "kujący" a jak się wyrwie to rośnie dłużej i jest tak "delikatnie zakończony"... nie wiem czy zrozumiesz...![]() Cytat:
![]() Cytat:
(ale narazie odpukuję... )Cytat:
ale wyszło, że na pierwszym miejscu jest NASZ DOM![]() Cytat:
Wszystko będzie dobrze Widziałaś bluzeczki ciążowe, jakie wrzuciłam kilka stron wcześniej? cudne... Stokrotka A to serdecznie Ci go życzę... pięknego, dużego brzucholka...![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2010-04-08 o 20:37 |
|||||||
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogole przyłapałam jakiegos doła. az sie popłakałam... smutno mi
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
tak podobal jej sie.. no ale ja za 1200 jej nie oddam.. wiec trudno...
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
a do tego teraz ta 8.. no i strasznie dziasla.. ale dziasla to na maxa.. sa czesto napuchniete czerwone.. no szok... ja sie panicznie boje dentysty (uraz po zebologu ktory przyjmowal u nas w szkole.. taki cap..) no i sie boje bez znieczulenia nie pojde.. wiec stwierdzialam ze poczekam do konca ciazy.. tz tez mi tak radzil a dziasla poprostu plukam i jest ok... no a tu teraz dupa z ta osemka.. wiec musze cos wymyslec... ja serio o nie dbam.. ale przez te rewolucje zaladkowe trwajace 2 miesiace itd.. i zmiany hormonalne leca mi na lep na szyje... a czemu taka zmiana nastroju co sie dzieje ? przytulam...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-08 o 20:59 |
|
|
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
nadrobiłam Klion dopiero dziś na klasie zauważyłam życzenia świąteczne, baaardzo Ci dziękuję Marta ja tam uważam, że cena wygórowana nie jest i że jak dziewczynie będzie zależało to się zdecyduje, zwłaszcza że kupno w salonie odpada...myślę, że powinna połknąć haczyk Maggie ślicznoto Kolejna mamusia, która wprost promienieje ![]() rewelacyjnie wyglądasz Agus gratuluję decyzji, myślę że podjęłaś słuszną i trzymam kciuki za biznesplan ![]() Anika nie denerwuj się tak kobitko bo złość piękności szkodzi ![]() Madziu życzę Wam z całego serducha, żeby firma jeśli ją założycie Wam wypaliła ale początki nie są kolorowe z budowy nie musicie rezygnować, można skorzystać z dofinansowania, warunkiem było jak ja brałam bycie zarejstrowanym przez 6 miechów jako bezrobotna osoba, złożenie biznesplanu i odbycie szkolenia Daysy gratulacje nasza Julcia i Pola będą miały kolejną koleżankę...bo jak narazie to chłopaki górą ![]() Ktosiu przytulam ![]() Stokrotko ja też nie lubię prowadzić czyjegoś auta, ale jak już muszę to z reguły jadę "jak na szpilkach"
|
|
#3766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marta jeśli boli sie ósemka to idz do dobrego dentysty bo z nimi nie ma żartów! Jak ci źle zrobi to będziesz musiała go wyrwać , takie uroki tego zęba. Przechodziłam to na sobie - kiedyś lekko mnie zaczał boleć a były świeta wiec dupa , nie mogłam wytrzymać wiec poszłam do dentysty na pogotowiu ( taka klinika dentystyczna otwarta 24 na dobe ) i mi lekarka naruszyła , źle zrobiła i dopiero zaczeły mi sie jaja , aż ja na biegu wyrywałam bo myslałam ze wyjde z siebie. ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Cudowna wiadomość Dziewczyny czy przed pierwszym usg jest stres?? Bo ja sie w sumie nie moge doczekac ( a o dopiero w czerwcu) ale tez sie boje zeby nie usłyszec czegos złego.
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy super ze coreczka rozwija się prawidlowo
na pewno wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
ech tak jakoś...
mam zmienne nastroje od euforii po przygnebienie... zalezy o czym mysle jak w glowie mam marzenia to jest ok, a jak mysle o rzeczywistosci to zaraz mi sie pograsza.poza tym ciezka atmosfera u mnie w pracy, afera sie rozkreca
|
#3769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bedziemy miec pietro i kawalek dobudowki bo w tym roku robimy ![]() Cytat:
na moim blogu pod avatarem jest przepis ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
Ana widziałam te tuniczki, mnie podoba się tylko ta pierwsza. Ostatnio kupiłam sobie super koszulę- tunikę i tuniczkę taką szyfonową bardzo ładną przynajmniej mnie się bardzo podoba jak będę miała chwilkę czasu to może wkleję zdjęcia ... Mąż nie bardzo jest za tym żebym tu tak wszystko wklejała, mówi , że przesadzam ale może jakoś da się namówić na rolę fotografa :p
|
|
|
|
#3771 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
maż śpi dzidzi śpi a ja buszuje po wizażu nadrobiłam trochę ale zaraz idę spać oj laski dziecko weryfikuje wszystkie marzenia i palny ja np. żałuje że nie wyjechałam za granicę do pracy miałam taką mozliwość a teraz było by ciężko , lepszą pracę chciałam znaleźć i mieszkanie większe mieć a tu niestety nic z tego tzn. wyjazd za granicę może za 10 lat , większe mieszkanie chyba nie wolę domek ale to za kilkanaście lat może się uda jak kasa będzie. lepsza praca jak wrócę to zastanowię reszta moich marzeń narazie się nie spełni tak szybko bo muszę poczekać aż Dominik podrośnie a największe marzenie już mam dzidzusia , męża czyli RODZINĘ strippi śliczna córa daysy gratuluje też bym chciała mieć córeczkę kiedyś....
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wszystko przed Tobą moja mam próbowała 3 razy i za 4 jestem ja kobietka
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
india83 nie smuć się... U mnie też nie wesoło, ale staram się nie myśleć o tym, tylko żyć chwilą... dobrze, że mam męża, bo bez niego to jak bez ręki. Wygadaj się mężulowi najlepiej
![]() Cytat:
my mieliśmy robić dobudówkę kuchni, ale plany się niestety z powodu $$ pozmieniały, więc to zostaje narazie w planach A u góry kiedyś będziemy mieli te swoje wymarzone 4 ściany tylko pod skosem niestety Kasiaher ja bym bardzo chciała córcię też
|
|
#3774 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Pamiętacie dziewczyny, jak nie dawno pisałyście tutaj o junkersach? Oświeciłyście mnie, że są takie automatyczne, co włączają się tylko przy odkręceniu kurka. Powiedziałam o tym tż-owi, że byłoby fajnie miec taki nowy, automatyczny i by się zaoszczędziło na gazie. Nie minął nawet tydzień, a piecyk - dzięki Teściowi - mamy już w domu (Vaillant)
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-04-08 o 23:25 |
|
|
|
#3775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cudowny
|
|
|
#3776 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
No nieźle.. ja chyba przestanę cokolwiek pisac bo widac, ze kilka osób tego nie trawi
No coż moze lepiej wg niektórych z was siedziec na tyłku, nic nie myslec i tylko zyc od pierwszego do pierwszego, w pracy której sie nie lubi (albo bez pracy) i tylko jęczec. ja naszczęscie do takich osób nie naleze i juz dawno wzięłam sprawy w swoje ręce wyjeżdzając za granice po własnie, bym potem mogła sobie chocby pogdybac Cytat:
wiec automatycznie to odnosi się tez do wszystkich dziewczyn, które albo wynajmują mieszkanie, albo nie mają pracy. uwaga kochane, wszystkie jestesmy PUSTE. )wiesz... tylko abys sie po 30 czy 40 nawet z takim podejsciem nie obudziła ze kurcze... a ja nie mam jeszcze dziecka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
stara się wg Aniki chyba tez jestes pusta choc ja tak oczywiscie nie uwazam)Cytat:
niestety chyba wg niektórych nie wolno mi zmieniac zdania. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
osoby które mają pomysł i nie boją sie zaryzykowac. załoze sie , ze jak bym nie wyjechała za granice, nie zaryzykowała to teraz nie wiele bym miała. i domu to bym mogła sobie pomarzyc. Cytat:
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-04-09 o 01:08 |
|||||||||
|
|
|
#3777 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
juz mi mania tatuaza przeszla Cytat:
![]() z ktorego jestes? Cytat:
Cytat:
dla mnie czysta przyjemnosc to malowanie pazurkow np brwi nie cierpie wyrywac ![]() Cytat:
nic sie nie martw wszystko bedzie ok Ja na temat Madzialenki powiem tylko tyle - wydaje mi sie ze za bardzo przezywacie to co pisze ... niech sobie dziewczyna mysli o budowie domu , wynajeciu mieszkania , otowrzeniu wlasnego biznesu , o dziecku ... kazdy moze miec marzenia , plany nam nic do tego ... Kazdy ma swoje zycie i robi z nim co chce ... a to ze pomagaja im rodzice .. to ja nie widze w tym nic zlego ![]() tyle odemnie zmykam spac
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Jadę dziś zrobić ostatnie badanie - progesteron - proszę o kciuki Madziu jedna rada ode mnie - nie wynajmujcie. Jeśli macie warunki u rodziców to przemęczcie się rok czy dwa, ale nie wynajmujcie - bo to kasa wyrzucona w błoto. |
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Corii to super!!! gratuluje nowego bezpiecznego gazowego piecyka
ps. łojezu jakie drogie te valianty! ![]() Scio trzymam. ![]() madzielnka a mi sie wydaje, ze po prostu zachowaj pewne rzeczy dla siebie i juz. I napisz dopiero jak bedzie to na 90% pewne ![]() kasiaher dopytalas lekarza o te bioderka malego ? Mnie obudził mezowy budzik nie ma to jak miec wolne i wstawac o 6
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-04-09 o 06:29 |
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Scio będę myśleć o Tobie bardzo gorąco!!! Kurczę coś ostatnio nie mogę spać szczególnie nad ranem , nie śpię już ponad pół godziny a Tż obok smacznie pochrapuje... Idę dziś jeszcze raz do lekarza tym razem prowadzącego. Wczoraj jak byłam na USG jęczałam , że mnie boli kręgosłup bo tak jest i normalnie mam wrażenie jak by mi się nogi od tyłka oderwały. To ten Doktor na USG powiedział żebym zgłosiła się do lekarza prowadzącego i wymusiła na nim zwolnienie , ponieważ to już połowa ciąży i mam prawo odczuwać pewne dolegliwości, powinnam teraz pobyć w domu , pospacerować , odpocząć i zrelaksować się a nie z odpadającymi nogami powóczyć do pracy. Zobaczymy co z tego wyjdzie ... bo ten mój Pan doktor to ma aż nad to zdrowe podejście do życia... najlepiej to jak bym chyba do 9 zapierdzielała. A to przecież zależy od kobiety nie... ehhh Poza tym wczoraj tamten Doktor powiedział , że niech się znajdzie taki cwany mężczyzna który te ciąże tak zniesie to mu nie było by tak wesoło. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Będziemy mieć córcie , jest wszystko w porządku...szczerze Wam powiem , że boję się tego pisać i głośno wypowiadać... żeby nic się nie stało. Teraz tak się cieszymy ale boję się żeby coś się nie skomplikowało ....

miałam tylko jedno zapytanie o nią i to wszystko. To dlatego, że moja nie była jakaś super specjalna ze znanej kolekcji.

i powiedz na wstepie ze jak cos bedzie nie teges to dostanie kopa z brzucha