Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 18:39   #3751
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza Będziemy mieć córcie , jest wszystko w porządku...szczerze Wam powiem , że boję się tego pisać i głośno wypowiadać... żeby nic się nie stało. Teraz tak się cieszymy ale boję się żeby coś się nie skomplikowało ....
Gratuluje!! bosko corcia!!! zdrowa jest - jest! wiec nic tylko sie cieszyc! BRAWO gratulacje

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ktoś, a nawet Ktosia ma

Ciasto:
2szkl. mąki pszennej
1/3 szkl. oleju
1/4 szkl. wody (gorącej)
sól
.
dziekuje ktosiu a raczej ktosio : jestes niezastapiona!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no i pochwale sie naszymi pierwszymi pracami na działce
ta wielka dziura to pozostałosc po garazu...
ciekawe jak wyglada po dzisiejszej wuzycie koparki
wowwwwwwwwwwwwww ale czad!
Stary 2010-04-08, 18:46   #3752
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Nie rozumiem co Was tak emocjonuje w tym co pisze Magda ma dziewczyna pełno pomysłów to prawda ale z tego co zrozumiałam to nie są postanowienia tylko gdybanie a co z tego wyniknie to dopiero się okaże.

Cytat:
Byłam u lekarza Będziemy mieć córcie , jest wszystko w porządku...szczerze Wam powiem , że boję się tego pisać i głośno wypowiadać... żeby nic się nie stało. Teraz tak się cieszymy ale boję się żeby coś się nie skomplikowało ....
Gratulacje. Ja chyba chciałabym pierwszą córeczkę
Stary 2010-04-08, 19:04   #3753
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laseczki, byłam u kosmetyczki i mam czarne brewki niby robiła brąz ale u mnei wychodzi jak czarny
ciekawe jakby było jak by czarna zrobiła

magie dobrze napisałaś

I ja tez stane w obronie Madzi-ona moze sobie na to wszystko pozwolic na raz, bo ma wsparcie u rodzicow

a teraz przeczytaj to uważnie
i pomyśl jak by nagle zabrakło wsparcia rodziców to co wtedy....

ja wiem wiem nie nalezy tak myslec... ale trzeba zycie ppotrafi byc okrutne i to w najmniej spodziewanym momencie
przepraszam moze cię urażę ale sama tego doświadczyłaś tak niedawno

Agatek ja wiem ze ty się zdecydowałaś od razu ale z tego co pisze Aguska to ona nie jest na 100 % przekonana
zresztą podjęła decyzję ze jednak nie robi to znaczy ze nie była na stówę przekonana

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:20   #3754
stokrotka24
Zakorzenienie

hej przebrnęłam przez wszystkie strony
Cytat:
Dzień Dobry moje Gwiazdki !
Ale tu się zrobiło gorąco... ale wiem coś o tym , że czasem jak się słucha kogoś kto ma więcej pomysłów na minutę niż minuta sekund to można nieźle się zakręcić.
Ale ja sie nie wypowiadam na ten temat. Nie chcę się wzburzać

super, gratulacje córci, nic się nie martw na zapas, na pewno będzie z dzidzią dobrze

Cytat:
no i pochwale sie naszymi pierwszymi pracami na działce
ta wielka dziura to pozostałosc po garazu...
ciekawe jak wyglada po dzisiejszej wuzycie koparki
widać, że robota już idzie, nim się nie obejrzysz będzie już koniec

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
byłam z męzem na spacerku ale sliczna pogoda.

tylko wiesz, najgorzej jak sie człowiekw tym zatraci i siedzi latami i ciągle cięzko mu się zdecydowac na powrót (nie mówie tu o osobach, które planuje za granicą zostac na stałe) cięzko jest wrócic, ale im dłuzej sie jest tym mysle, ze jest cięzej

wiesz.. dzis naszła mnie myslm czy nie przełozyc tej budowy domu, nie wynajć jakies mieszkania w bloku i w pierw nie zainwestowac we włąsny biznes bo jesli jzu zaczniemy budowe, to juz nie bedzie kasy na własny interes ech... mam 1000 mysli w głowie
ja też miałam taki okres w życiu, że nie mogłam się zdecydować co dalej robić, czy mieszkanie, czy na dom zbierać, czy pracować gdzieś, czy za granicę wyjeżdżać i tak jak ty miałam 100 myśli i pomysłów na minutę. Teraz jak kupiliśmy mieszkanie jestem już spokojniejsza, wiem, że teraz trzeba pomyśleć o remoncie, wyposażeniu a potem pewnie na dzidzię przyjdzie czas. penie i u was się to z czasem rozwiąże i podejmiecie mądrą decyzję. Zawsze pisałaś o domku więc nie rezygnujcie z tego marzenia na rzecz mieszkania jeśli macie taką możliwość

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
no i obiecane fotki brzuszkowego mieszkanka wybaczcie brudne dresy, ale wiecie bylam w trakcie swiatecznych wariacji
ślicznie wyglądasz, kwitnąco i promieniejesz
Cytat:
Marta cos czuję, zeona ją wexmie. a ty za 1500 chcesz - ta zniżka tak??

a moja przyjedzie oglądac 21 kwietnia, moja mama bedzie musiała jej wszystko pokazac bo mnie nie bedzie
a mojej nikt nie chce oglądać miałam tylko jedno zapytanie o nią i to wszystko. To dlatego, że moja nie była jakaś super specjalna ze znanej kolekcji.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja po rozmowie, normlanie sie zalamalam. Sami do mnie zadzownili a na rozmowie mi mowia ze szukaja kogos z wyksztalceniem bankowym i z doswiaddczeniem pracy w banku.
Ja tego nie mam, co bylo napisane w cv, a mimo to zmarnowali moj czas. No idioci!
może nie mieli innych kandydatów, a zawsze można kogoś wyszkolić i nabędzie umiejętności. Powiedzieli, że się zastanowią, czy od razu powiedzieli, że nici z tej pracy?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczynki ciążowe przeglądałam tak sobie allegro i zobaczcie jakie ciuchowe cuda można kupić w tym błogosławionym stanie...
http://moda.allegro.pl/item975024653...atis_6019.html
http://moda.allegro.pl/item974195267...producent.html
http://moda.allegro.pl/item974699182...ory_nowos.html
no ciuszki to teraz piękne są dla kobiet w ciąży, ja też mam dużo takich tunik, jeszcze tylko brzuch by się przydał

stripi śliczna ta twoja Julcia, oczka ma piękne i fajne minki robi

A ja dzisiaj zmęczona jestem. Jeździłam z szefem po naszych klientach. Kierowanie czyimś autem powoduje u mnie stres wiec teraz dopiero czuję jak mnie puszcza. Zaraz chyba poproszę męża o jakiś masaż bo wszystko mnie boli.
Ale dzisiaj cieplutko po południu było, ludzie już w krótkich rękawkach chodzili a ja w zimowym płaszczu wszystkie kurtki z zeszłego sezonu na mnie za małe w ramionach i cyckach i nie mam w czym chodzić.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:24   #3755
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Agatek tzw. tribal mam go juz od 8 lat
tribale są fajne

Siedze sobie i czytam, jak się kłócicie
Ja tam Madzialenkę rozumiem - sama mam chiwejne nastroje i setki myśli na sekundę

Ale w dyskusję o zaciążeniach nie mam co się włączac

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-08 o 19:30
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:24   #3756
kliwia
Zakorzenienie

stokrotka zaprosili mnie by powiedziec, ze szukaja z wyksztalceniem po bankowosci i z doswiadczeniem w banku
i ze nie maja czasu i pieniedzy by szkolic
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:40   #3757
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
stokrotka zaprosili mnie by powiedziec, ze szukaja z wyksztalceniem po bankowosci i z doswiadczeniem w banku
i ze nie maja czasu i pieniedzy by szkolic
to faktycznie szkoda słów, nie rozumiem takich firm, chyba słaby u nich jest dział odpowiedzialny za rekrutację. Każda rozmowa wzbogaca nas o doświadczenia, pozwala oswoić się ze stresem, więc myślę, że nie do końca straciłaś tylko czas

pytałam się was ostatnio o sadzenie pietruszki, i innych nasionek w doniczkach. Kupiłam więc nasionka i chcę sadzić a tz na to, żebym poczekała aż się przeprowadzimy bo nie wiemy przecież jaki kolor doniczek będzie nam pasował do ścian padłam normalnie zaczęłam mu tłumaczyć że można zawsze przesadzić ale się uparł. Wiem, ze teraz się powinno to sadzić, myślicie, ze jak posadzę w lipcu to mi jeszcze coś urośnie?

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:44   #3758
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laseczki, byłam u kosmetyczki i mam czarne brewki niby robiła brąz ale u mnei wychodzi jak czarny
ciekawe jakby było jak by czarna zrobiła
Jeżeli robiła Ci proszkową to brąz wychodzi jak czarny. Poproś na drugi raz żeby wzięła brązową żelową i odrobinkę, powtarzam ODROBINKĘ czarnej proszkowej wtedy kolor jest bardzo naturalny i nie zmywa się tak szybko jak zrobiona z samej żelowej.

Dziękuję za miłe słowa
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:48   #3759
martucha84
Zakorzenienie

a ja wszytkim zycze spelnienia marzen a wogole to zycze DUZOOOO marzen bez marzen nie ma zabawy i tyle

ejjjj ostatnio gadalismy o zebach - 8 - i co i mi sie dzis uszczerbil.. i teraz dupa bo panicznie boje sie dentysty - panicznieeee - bez konskiego znieczulenia nie podchodz i co teraz w ciazy mam zrobic? buuuu
musze poszukac jakiegos dentyste ktory ma znieczulenie dla ciezarowek bo na zywca sie nie da bu....
Stary 2010-04-08, 19:49   #3760
kliwia
Zakorzenienie

martucha jak bylam ostatnio u mojego super dentysty to mowil, ze normlanie mozna znieczulenie dawac nie jest ono jakies specjalne, pewnie dawka mniejsza
To od tych twixow na pewno
idz do tego co zawsze chodzisz i powiedz na wstepie ze jak cos bedzie nie teges to dostanie kopa z brzucha
Stary 2010-04-08, 19:53   #3761
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha jak bylam ostatnio u mojego super dentysty to mowil, ze normlanie mozna znieczulenie dawac nie jest ono jakies specjalne, pewnie dawka mniejsza
To od tych twixow na pewno
idz do tego co zawsze chodzisz i powiedz na wstepie ze jak cos bedzie nie teges to dostanie kopa z brzucha
e tam po slodyczach odrazu myje zeby wiec nie a do tego duzo nabialu jem i wazyw... to sie zrobilo na koncu 8 od gardla strony na samym samym koncu gdzie pewno najmniej czyscilam.. no ale plukam jeszcze plynem.. no nic trza jeszcze kupic nic dentystyczna i szorowac moze to z tylu sie tylko kamien zebral i sie uszczerbil nie wiem..
moj to taki sredni dentysta.. zobaczymy
Stary 2010-04-08, 20:35   #3762
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
...

nie.. od dawna mielismy plan aby wrócic max do konca lipca, ale ostatnio stwierdzilismy,z e jak oboje nie bedziemy pracowac to wracamy no chyba, ze po tej pracy choc jedno z nas dostanie nastepną, to wtedy plan A w chodzi w zycie (czyli zostajemy dalej)

niestety, w Pl to nierealne (przynajmniej dla nas. Chyba,z e ktos ma swój biznes ale nie wiem co robi to ok.
Aha...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Nawet ciekawy pomysł... Proponowałaś go tej dziewczynie...?

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
ja mialam taki meszek poszlam raz do kosmetyczki na wosk,strasznie bolalo wiec juz wiecej nie powtorzylam ale teraz sama wyrywam te wloski peseta,jest ich mniej i sa ciensze
To tylko pozory, wbrew pozorom włoski nie robią się cieńsze, nie tak dawno o tym czytałam bo tak naprawdę włoski rosną takie same, tylko różnią się tym od golenia, że tak włosek jest ucięty przy skórze i szybciej rośnie i jest "kujący" a jak się wyrwie to rośnie dłużej i jest tak "delikatnie zakończony"... nie wiem czy zrozumiesz...

Cytat:
...
a ja chyba nie sprzedam swojej sukni nie umiem sie z nia rozstac zreszta nie widzialam jej od zeszlego rokuale chyba wole ja zatrzymac
Ja nie sprzedaję!

Cytat:
no i obiecane fotki brzuszkowego mieszkanka wybaczcie brudne dresy, ale wiecie bylam w trakcie swiatecznych wariacji
Cudownie jak się na Ciebie patrzy, to aż chciałoby się być w podobnym stanie... (ale narazie odpukuję...)

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
a ja mimo wszystko stanę po stronie Madzialenki ....

wiele z nas ma już przynajmniej kilka rzeczy w miarę stałych i póki co niezmiennych w swoim życiu: domy, mieszkania, pracę, a Madzia tego nie ma, więc nic dziwnego, że planuje, rozważa, marzy.
Skoro nie ma konkretnych planów na przyszłośc, nie poczyniła żadnych inwestycji to przecież może zmieniac zdanie, nawet codziennie.
Poza tym jest daleko od domu, rodziny, przyjaciół, ma więc dużo (a nawet za dużo) czasu na myślenie i dlatego ma tysiące pomysłów.
Ja życzę Madzialence powodzenia
Jestem "ZA". My z mężem też póki co nie jesteśmy ustatkowani... i też mieliśm różne pomysły... budowa, a może otworzyć coś swojego, a potem budowa ale wyszło, że na pierwszym miejscu jest NASZ DOM

Cytat:
...
Gratulację.... Wszystko będzie dobrze .
Widziałaś bluzeczki ciążowe, jakie wrzuciłam kilka stron wcześniej? cudne...

Stokrotka

A to serdecznie Ci go życzę... pięknego, dużego brzucholka...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2010-04-08 o 20:37
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:52   #3763
india83
Zakorzenienie

Cytat:
e tam po slodyczach odrazu myje zeby wiec nie a do tego duzo nabialu jem i wazyw... to sie zrobilo na koncu 8 od gardla strony na samym samym koncu gdzie pewno najmniej czyscilam.. no ale plukam jeszcze plynem.. no nic trza jeszcze kupic nic dentystyczna i szorowac moze to z tylu sie tylko kamien zebral i sie uszczerbil nie wiem..
moj to taki sredni dentysta.. zobaczymy
marta ja mimo, że bardzo dbam o zeby i czesto biegam do dentysty mam 2 dolne osemki plombowane. dentyska poinformowała mnie, ze ta sa najsłabsze zeby i stwarzaja wiele problemów- w moim przypadku sie to potwierdza.

Tak w ogole przyłapałam jakiegos doła. az sie popłakałam... smutno mi
Stary 2010-04-08, 20:58   #3764
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet ciekawy pomysł... Proponowałaś go tej dziewczynie...?
tak podobal jej sie.. no ale ja za 1200 jej nie oddam.. wiec trudno...

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
marta ja mimo, że bardzo dbam o zeby i czesto biegam do dentysty mam 2 dolne osemki plombowane. dentyska poinformowała mnie, ze ta sa najsłabsze zeby i stwarzaja wiele problemów- w moim przypadku sie to potwierdza.

Tak w ogole przyłapałam jakiegos doła. az sie popłakałam... smutno mi
no najgorsze jest to ze ja tez dbam mam wszsytkie wyleczone a raczej mialam na ok 8 mc przed ciaza... (przed slubem z 3 miechy bylam ostatni raz) no i nic mnie nie bolalo uzywam i plynow i normalnie pasty (nitke tez ale teraz mi sie skonczyna) no ale nie wiem co sie dzieje ja wiedzialam ze w ciazy bardzo sie sypia zeby ale ze az tak.. juz na bank mam dwa na dole do roboty bo mnie obie szostki bola.. tzn bola niebola ale czasem tak cmia...
a do tego teraz ta 8.. no i strasznie dziasla.. ale dziasla to na maxa.. sa czesto napuchniete czerwone.. no szok... ja sie panicznie boje dentysty (uraz po zebologu ktory przyjmowal u nas w szkole.. taki cap..)
no i sie boje bez znieczulenia nie pojde.. wiec stwierdzialam ze poczekam do konca ciazy.. tz tez mi tak radzil a dziasla poprostu plukam i jest ok...
no a tu teraz dupa z ta osemka.. wiec musze cos wymyslec...

ja serio o nie dbam.. ale przez te rewolucje zaladkowe trwajace 2 miesiace itd.. i zmiany hormonalne leca mi na lep na szyje...

a czemu taka zmiana nastroju co sie dzieje ? przytulam...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-08 o 20:59
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:16   #3765
aniaaa84
Zadomowienie

Hejka

nadrobiłam w ciągu dnia jakoś nie miałam czasu wejść, a poza tym taka fajna pogoda się zrobiła, że widok za oknem hipnotyzował

Klion dopiero dziś na klasie zauważyłam życzenia świąteczne, baaardzo Ci dziękuję i wesołego po świętach życzę

Marta ja tam uważam, że cena wygórowana nie jest i że jak dziewczynie będzie zależało to się zdecyduje, zwłaszcza że kupno w salonie odpada...myślę, że powinna połknąć haczyk

Maggie ślicznoto
Kolejna mamusia, która wprost promienieje
rewelacyjnie wyglądasz

Agus gratuluję decyzji, myślę że podjęłaś słuszną i trzymam kciuki za biznesplan

Anika nie denerwuj się tak kobitko bo złość piękności szkodzi

Madziu życzę Wam z całego serducha, żeby firma jeśli ją założycie Wam wypaliła
ale początki nie są kolorowe z reguły się dokłada do interesu
z budowy nie musicie rezygnować, można skorzystać z dofinansowania, warunkiem było jak ja brałam bycie zarejstrowanym przez 6 miechów jako bezrobotna osoba, złożenie biznesplanu i odbycie szkolenia

Daysy gratulacje nasza Julcia i Pola będą miały kolejną koleżankę...bo jak narazie to chłopaki górą

Ktosiu przytulam

Stokrotko ja też nie lubię prowadzić czyjegoś auta, ale jak już muszę to z reguły jadę "jak na szpilkach"
Stary 2010-04-08, 21:47   #3766
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wszytkim zycze spelnienia marzen a wogole to zycze DUZOOOO marzen bez marzen nie ma zabawy i tyle

ejjjj ostatnio gadalismy o zebach - 8 - i co i mi sie dzis uszczerbil.. i teraz dupa bo panicznie boje sie dentysty - panicznieeee - bez konskiego znieczulenia nie podchodz i co teraz w ciazy mam zrobic? buuuu
musze poszukac jakiegos dentyste ktory ma znieczulenie dla ciezarowek bo na zywca sie nie da bu....

Marta jeśli boli sie ósemka to idz do dobrego dentysty bo z nimi nie ma żartów! Jak ci źle zrobi to będziesz musiała go wyrwać , takie uroki tego zęba. Przechodziłam to na sobie - kiedyś lekko mnie zaczał boleć a były świeta wiec dupa , nie mogłam wytrzymać wiec poszłam do dentysty na pogotowiu ( taka klinika dentystyczna otwarta 24 na dobe ) i mi lekarka naruszyła , źle zrobiła i dopiero zaczeły mi sie jaja , aż ja na biegu wyrywałam bo myslałam ze wyjde z siebie.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Dzień Dobry moje Gwiazdki !
Ale tu się zrobiło gorąco... ale wiem coś o tym , że czasem jak się słucha kogoś kto ma więcej pomysłów na minutę niż minuta sekund to można nieźle się zakręcić.
Ale ja sie nie wypowiadam na ten temat. Nie chcę się wzburzać

Cudowna wiadomość Napewno wszytsko bedzie dobrze .

Dziewczyny czy przed pierwszym usg jest stres?? Bo ja sie w sumie nie moge doczekac ( a o dopiero w czerwcu) ale tez sie boje zeby nie usłyszec czegos złego.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 22:07   #3767
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Daysy super ze coreczka rozwija się prawidlowo na pewno wszystko bedzie dobrze
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 22:14   #3768
india83
Zakorzenienie

Cytat:

a czemu taka zmiana nastroju co sie dzieje ? przytulam...
ech tak jakoś... mam zmienne nastroje od euforii po przygnebienie... zalezy o czym mysle jak w glowie mam marzenia to jest ok, a jak mysle o rzeczywistosci to zaraz mi sie pograsza.
poza tym ciezka atmosfera u mnie w pracy, afera sie rozkreca
Stary 2010-04-08, 22:15   #3769
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
to nas nie strasz!

a ja mam 22, mieszkam i mieszkać będę z teściami- nie przeszkadza mi to, żyję w zgodzie z nimi a będziemy robić sobie mieszkanko na poddaszu ale to jeszcze trochę.
I też planuję dzidzi. Chodź nie żyjemy na garnuszku teściów, bo się dokładamy i pomagamy. Wspieramy się. I dobrze mi się tu żyje

Ty laska masz już taki wiek, że już z dwójkę powinnaś mieć poza tym nie masz 100 pomysłów na sekundę i realizujesz plany i marzenia stopniowo...

już już ciiii... nie gniewaj się na mnie
ja w Twoim wieku z moim zapędem macierzyńskim pewnie se strzelę z trójkę dzieciaków
ja tez mieszkam z tesciami i tak juz soatnie
tez bedziemy miec pietro i kawalek dobudowki bo w tym roku robimy

Cytat:
Gratuluje!! bosko corcia!!! zdrowa jest - jest! wiec nic tylko sie cieszyc! BRAWO gratulacje

dziekuje ktosiu a raczej ktosio : jestes niezastapiona!

wowwwwwwwwwwwwww ale czad!
ojjj bo zaczne sie gniewac
na moim blogu pod avatarem jest przepis

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Hejka

nadrobiłam w ciągu dnia jakoś nie miałam czasu wejść, a poza tym taka fajna pogoda się zrobiła, że widok za oknem hipnotyzował

Klion dopiero dziś na klasie zauważyłam życzenia świąteczne, baaardzo Ci dziękuję i wesołego po świętach życzę

Marta ja tam uważam, że cena wygórowana nie jest i że jak dziewczynie będzie zależało to się zdecyduje, zwłaszcza że kupno w salonie odpada...myślę, że powinna połknąć haczyk

Maggie ślicznoto
Kolejna mamusia, która wprost promienieje
rewelacyjnie wyglądasz

Agus gratuluję decyzji, myślę że podjęłaś słuszną i trzymam kciuki za biznesplan

Anika nie denerwuj się tak kobitko bo złość piękności szkodzi

Madziu życzę Wam z całego serducha, żeby firma jeśli ją założycie Wam wypaliła
ale początki nie są kolorowe z reguły się dokłada do interesu
z budowy nie musicie rezygnować, można skorzystać z dofinansowania, warunkiem było jak ja brałam bycie zarejstrowanym przez 6 miechów jako bezrobotna osoba, złożenie biznesplanu i odbycie szkolenia

Daysy gratulacje nasza Julcia i Pola będą miały kolejną koleżankę...bo jak narazie to chłopaki górą

Ktosiu przytulam

Stokrotko ja też nie lubię prowadzić czyjegoś auta, ale jak już muszę to z reguły jadę "jak na szpilkach"
dziekuje
Stary 2010-04-08, 22:21   #3770
Daysy85
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny.
Ana widziałam te tuniczki, mnie podoba się tylko ta pierwsza.
Ostatnio kupiłam sobie super koszulę- tunikę i tuniczkę taką szyfonową bardzo ładną przynajmniej mnie się bardzo podoba jak będę miała chwilkę czasu to może wkleję zdjęcia ... Mąż nie bardzo jest za tym żebym tu tak wszystko wklejała, mówi , że przesadzam ale może jakoś da się namówić na rolę fotografa :p
Stary 2010-04-08, 22:46   #3771
kasiaher
Wtajemniczenie

witam
maż śpi dzidzi śpi a ja buszuje po wizażu nadrobiłam trochę ale zaraz idę spać

oj laski dziecko weryfikuje wszystkie marzenia i palny ja np. żałuje że nie wyjechałam za granicę do pracy miałam taką mozliwość a teraz było by ciężko , lepszą pracę chciałam znaleźć i mieszkanie większe mieć a tu niestety nic z tego tzn. wyjazd za granicę może za 10 lat , większe mieszkanie chyba nie wolę domek ale to za kilkanaście lat może się uda jak kasa będzie. lepsza praca jak wrócę to zastanowię reszta moich marzeń narazie się nie spełni tak szybko bo muszę poczekać aż Dominik podrośnie
a największe marzenie już mam dzidzusia , męża czyli RODZINĘ

strippi śliczna córa
daysy gratuluje też bym chciała mieć córeczkę kiedyś....
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 22:56   #3772
Daysy85
Zakorzenienie

Kasia wszystko przed Tobą moja mam próbowała 3 razy i za 4 jestem ja kobietka
Stary 2010-04-08, 23:06   #3773
*Agatek*
Zakorzenienie

india83 nie smuć się... U mnie też nie wesoło, ale staram się nie myśleć o tym, tylko żyć chwilą... dobrze, że mam męża, bo bez niego to jak bez ręki. Wygadaj się mężulowi najlepiej

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja tez mieszkam z tesciami i tak juz soatnie
tez bedziemy miec pietro i kawalek dobudowki bo w tym roku robimy
A teściów masz w miarę fajnych?? my mieliśmy robić dobudówkę kuchni, ale plany się niestety z powodu $$ pozmieniały, więc to zostaje narazie w planach A u góry kiedyś będziemy mieli te swoje wymarzone 4 ściany i nie takie małe, bo 2 solidne duże pokoje będą i jeden malutki tylko pod skosem niestety

Kasiaher ja bym bardzo chciała córcię też

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 23:23   #3774
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Pamiętacie dziewczyny, jak nie dawno pisałyście tutaj o junkersach? Oświeciłyście mnie, że są takie automatyczne, co włączają się tylko przy odkręceniu kurka. Powiedziałam o tym tż-owi, że byłoby fajnie miec taki nowy, automatyczny i by się zaoszczędziło na gazie. Nie minął nawet tydzień, a piecyk - dzięki Teściowi - mamy już w domu (Vaillant) Ma nawet cyfrowy wyświetlacz temperatury wody

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-04-08 o 23:25
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 23:34   #3775
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi slodziutka Julka
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Strippi widziałam Julkę na klasie słodziak z niej. Ona ma tak przenikliwe spojrzenie jak się na nią patrzy no i według mnie cały tata
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

super zdjecia
Julka urocza
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

Strippi ta twoja księżniczka jest śliczniutka
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Stripi śliczne foteczki. A ten pomysł z muszlą jest super fajny kościół
dziękuję wam bardzo

Cytat:

cudowny
Stary 2010-04-09, 01:06   #3776
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

No nieźle.. ja chyba przestanę cokolwiek pisac bo widac, ze kilka osób tego nie trawi No coż moze lepiej wg niektórych z was siedziec na tyłku, nic nie myslec i tylko zyc od pierwszego do pierwszego, w pracy której sie nie lubi (albo bez pracy) i tylko jęczec. ja naszczęscie do takich osób nie naleze i juz dawno wzięłam sprawy w swoje ręce wyjeżdzając za granice po własnie, bym potem mogła sobie chocby pogdybac

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

aha czyli niech sie dzieje wola boza bedzie dzieciak bede się martwić

to ja chyba jakas głupia jestem ze nie mysle w soposób " zrobie se dzieciaka to moze sie ułozy moze dostane podwyzke moze bede miec mieszkanie"

to ja mieszkając u teściów, rozpoczynając budowę mając w miarę przyzwoitą pracę mąz ma firmę przynoszącą nieznaczne dochody
cigle wstrzymuję się z zajsciem w ciąże bo moze sie cos posypac
bo moze stac się tak ze nei bede miała co dac dziecku jesć
ja mogę nei jesc mąż może nie jesc mozemy sobei wszytskiego odmawiac
ale dziecku???
jak mu to wytłumaczę!!!!

nie nei nei sory ze to pisze

dla mnie w tej chwili pokazałas jaka jest "pusta"

jak mozeszmyslec w ten sposób

zrobię sobei dzieciaka bez ustabilizowanej sytacji? bez pracy, bez mieszkania?

AAAAAA i ja MAM 30- na karku!!!!!!!!!!!!!!
wiec proszę mnei nei obrażać
no super,... jestem pusta... pięknie, Fajnie,z e mi to napisałas, bo nie wiedziałam.
wiec automatycznie to odnosi się tez do wszystkich dziewczyn, które albo wynajmują mieszkanie, albo nie mają pracy. uwaga kochane, wszystkie jestesmy PUSTE. bo trzeba miec przeciez, najpierw mieszkanie i super pracę (bo co jak nas ktos zwolni, co jak nie dostana awansu, a co jesli nie dostane podwyzki )

wiesz... tylko abys sie po 30 czy 40 nawet z takim podejsciem nie obudziła ze kurcze... a ja nie mam jeszcze dziecka
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
to jest sprawa indywidualna kazdego z nas...
ja mam 23 lata ale mysle o dziecku codzien, bo nigdy nie wiadomo co nas w zyciu czeka, nie ma po co zwlekac

nie no spoko, przeciez wg niektorych kariera najwazniejsza...
dokładnie. Nigdy na dziecko na ma wg niektórych odpowiedniego monentu. a potem jak sie zajdzie w ciąze to jakos cobie ludzie potrafią ułozyc zycie. ja tam nie mam zmaiaru czekac.
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Martucha a już myślałam, ze tylko mnie się w głowie nie mieści to

Co do dziecka to ja mam trochę inne myślenie - też nie mamy super warunków, ale wyszło jak wyszło - zdecydowaliśmy się - faktycznie trochę na wariata. I co? Okazało się, ze to nie jest takie proste, ze są problemy itd. Nie wiem co bym zrobiła czekając. Teraz mam jeszcze dużo czasu, więc się nie spinam. Ale nie wiem co by było za kilka lat.
No własnie. jakby to było proste , kochasz sie i jestes w ciązy.niestety tak nie jest.
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
pięknie rośniecie

Oj Madzia, Madzia, milion pomysłów na sekundę, nie wiem jak Twój mąż za Tobą nadąża
stara się
Cytat:

Eeeee ja tez nie mam jeszcze mieszkania a jestem w ciązy .
wg Aniki chyba tez jestes pusta choc ja tak oczywiscie nie uwazam)
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
a ja mimo wszystko stanę po stronie Madzialenki ....

wiele z nas ma już przynajmniej kilka rzeczy w miarę stałych i póki co niezmiennych w swoim życiu: domy, mieszkania, pracę, a Madzia tego nie ma, więc nic dziwnego, że planuje, rozważa, marzy.
Skoro nie ma konkretnych planów na przyszłośc, nie poczyniła żadnych inwestycji to przecież może zmieniac zdanie, nawet codziennie.
Poza tym jest daleko od domu, rodziny, przyjaciół, ma więc dużo (a nawet za dużo) czasu na myślenie i dlatego ma tysiące pomysłów.
Ja życzę Madzialence powodzenia
dzięki
niestety chyba wg niektórych nie wolno mi zmieniac zdania.
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Nie rozumiem co Was tak emocjonuje w tym co pisze Magda ma dziewczyna pełno pomysłów to prawda ale z tego co zrozumiałam to nie są postanowienia tylko gdybanie a co z tego wyniknie to dopiero się okaże.
No własnie, miałam nowy pomysł, chciałam wam napisac, myslałam,z e moze któras otwierała własny biznes cos mi napisze, a tu taka reakcja, ze ja jestem pusta bo sobie marzę
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
h

ja też miałam taki okres w życiu, że nie mogłam się zdecydować co dalej robić, czy mieszkanie, czy na dom zbierać, czy pracować gdzieś, czy za granicę wyjeżdżać i tak jak ty miałam 100 myśli i pomysłów na minutę. Teraz jak kupiliśmy mieszkanie jestem już spokojniejsza, wiem, że teraz trzeba pomyśleć o remoncie, wyposażeniu a potem pewnie na dzidzię przyjdzie czas. penie i u was się to z czasem rozwiąże i podejmiecie mądrą decyzję. Zawsze pisałaś o domku więc nie rezygnujcie z tego marzenia na rzecz mieszkania jeśli macie taką możliwość
powiedzieli, że nici z tej pracy?
oczywiscie z domku nie rezygnujemy . Nigdy w zyciu
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
tribale są fajne

Siedze sobie i czytam, jak się kłócicie
Ja tam Madzialenkę rozumiem - sama mam chiwejne nastroje i setki myśli na sekundę

Ale w dyskusję o zaciążeniach nie mam co się włączac
Bo wiesz kto robi sukcesy osoby które mają pomysł i nie boją sie zaryzykowac.

załoze sie , ze jak bym nie wyjechała za granice, nie zaryzykowała to teraz nie wiele bym miała. i domu to bym mogła sobie pomarzyc.
Cytat:

Jestem "ZA". My z mężem też póki co nie jesteśmy ustatkowani... i też mieliśm różne pomysły... budowa, a może otworzyć coś swojego, a potem budowa ale wyszło, że na pierwszym miejscu jest NASZ DOM
to miałas ten sam dylemat

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-04-09 o 01:08
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 03:17   #3777
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
one nie mają tatuaży - przeciez po tym chyba nie można jakiś czas z solary korzystać

o przestań miałam na studiach taką laskę, co depilowała całe brwi, a potem rysowała krechy kredką... chyba od linijki je robiła, bo dwie proste krechy miała
myslisz ze naklejana miala tatuaze?

Porazka one w domu lustra nie maja czy jak?

Cytat:

Moja siostra raz miała tatu zrobiony czyms takim hmmm nie wiem czy to była henna czy cos innego ( nie znam sie) w kazdym badz razie miała go na rok , mogła sie z tym myc itp i on sie nie ścierał . Po roku to jej znikneło - i chec posiadania tatu tez jej przeszła
Dodam ze wygladał tak ze nikt by nie powiedział ze zniknie po roku.
dokladnie ja mialam tak samo
juz mi mania tatuaza przeszla

Cytat:
wiem mój mąż mówi to samo w koncu zodiakalny blixniak, 1000 pomysłów na minutę
ja tez blizniak jestem
z ktorego jestes?

Cytat:
slicznie wygladasz

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ojjj, toć to kwestia wprawy! Ja na początku też miałam jedne krótsze od drugiej, ale po kilku miesiącach doszłam do wprawy i nie mam z tym problemu... to jest dla mnie bardziej- czysta przyjemność
ja jednak zostane przy wosku
dla mnie czysta przyjemnosc to malowanie pazurkow np brwi nie cierpie wyrywac

Cytat:

gratuluje coreczki
nic sie nie martw wszystko bedzie ok

Ja na temat Madzialenki powiem tylko tyle - wydaje mi sie ze za bardzo przezywacie to co pisze ... niech sobie dziewczyna mysli o budowie domu , wynajeciu mieszkania , otowrzeniu wlasnego biznesu , o dziecku ... kazdy moze miec marzenia , plany nam nic do tego ... Kazdy ma swoje zycie i robi z nim co chce ... a to ze pomagaja im rodzice .. to ja nie widze w tym nic zlego

tyle odemnie zmykam spac

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 06:19   #3778
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Witam z rana

Jadę dziś zrobić ostatnie badanie - progesteron - proszę o kciuki

Madziu jedna rada ode mnie - nie wynajmujcie. Jeśli macie warunki u rodziców to przemęczcie się rok czy dwa, ale nie wynajmujcie - bo to kasa wyrzucona w błoto.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 06:25   #3779
kliwia
Zakorzenienie

Corii to super!!! gratuluje nowego bezpiecznego gazowego piecyka
ps. łojezu jakie drogie te valianty!
Scio
trzymam.
madzielnka a mi sie wydaje, ze po prostu zachowaj pewne rzeczy dla siebie i juz. I napisz dopiero jak bedzie to na 90% pewne
kasiaher dopytalas lekarza o te bioderka malego ?

Mnie obudził mezowy budzik nie ma to jak miec wolne i wstawac o 6

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-04-09 o 06:29
Stary 2010-04-09, 06:30   #3780
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć
Scio będę myśleć o Tobie bardzo gorąco!!!

Kurczę coś ostatnio nie mogę spać szczególnie nad ranem , nie śpię już ponad pół godziny a Tż obok smacznie pochrapuje...
Idę dziś jeszcze raz do lekarza tym razem prowadzącego. Wczoraj jak byłam na USG jęczałam , że mnie boli kręgosłup bo tak jest i normalnie mam wrażenie jak by mi się nogi od tyłka oderwały. To ten Doktor na USG powiedział żebym zgłosiła się do lekarza prowadzącego i wymusiła na nim zwolnienie , ponieważ to już połowa ciąży i mam prawo odczuwać pewne dolegliwości, powinnam teraz pobyć w domu , pospacerować , odpocząć i zrelaksować się a nie z odpadającymi nogami powóczyć do pracy. Zobaczymy co z tego wyjdzie ... bo ten mój Pan doktor to ma aż nad to zdrowe podejście do życia... najlepiej to jak bym chyba do 9 zapierdzielała. A to przecież zależy od kobiety nie... ehhh
Poza tym wczoraj tamten Doktor powiedział , że niech się znajdzie taki cwany mężczyzna który te ciąże tak zniesie to mu nie było by tak wesoło.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości