|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
bo Ty taka pomocna dziewczynka jesteś
![]() ja już znikam-do jutra :papa: |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dobra i uczynna dziewczyna jest
![]() Pa pa Aguś
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Podsumowanie wczoraj 5 zaproszeń. Dzięki zaproszeniom nie spalam do 23 30 bo kawe mi zrobili w jednym domu i zadbali żebym nie schudła czasami. Ech ale mój się zmobilizował a był taki wykończony, że normalni oboje mieliśmy dość. Dziś w planie kosmetyczka a mój ma impreze firmową.
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rańca samego
Ja już pracuję ciężko choć za bardzo mi się nie chce Taka jestem zmęczona, ze szkoda gadać nawet!!! Do tego pogoda strasznie dołująca dzisiaj jest Dzisiaj się chwalić będę bo wczoraj udało sie nam załatwić masę spraw W ogóle kosmetyczka powiedziała mi, że blizna się super szybko regeneruje i jest bardzo zadowolona, bo pod makijażem będzie prawie niewidoczna ![]() Na 19:05 byliśmy umówieni z księdzem żeby mu poskładać wszystkie dokumenty. Okazało się, że ksiądz od razu przystąpił do spisywania protokołu Wypisał kartki na zapowiedzi i już możemy iśc do naszych kościołów żeby je ogłosić Wtedy też omówi z nami kwestię wstawania i siadania podczas mszy i całą resztę Donieść musimy mu tylko dokumenty z USC Jedno co nas potwornie zmartwiło to sprawa kościoła Niestety w czasie naszego śłubu kościół, który sobie wybraliśmy będzie malowany i musimy go zmienić Bardzo mi z tego powodu smutno, ale tłumaczę sobie, ze to nie kościół jest w tym wszystkim najważniejszy.Po księdzu pojechaliśmy do mojej cioci i wręczyliśmy jej zaproszenie i już kolejne trzy zaproszenia mamy z głowy W ogóle wszyscy się strasznie cieszyli z naszego ślubu i wypytywali o szczegóły, naprawdę było super ![]() Dzisiaj czeka nas kurs tańca. Poza tym chcę jeszcze sprawdzić jak jest otwarte biuro parafialne bo z marszu chcemy dać na zapowiedzi Żeby potem nie było z tym problemu ![]() Szczęśliwa jestem potwornie bo tyle spraw mamy pozałatwianych już
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam, że nie taki diobełek straszny drudzy sąsiedzi sąsiadka ekstra ma córkę w wieku 18 lat ale my do niej na Ty bo tak jest przyjęte i mówi do Nas no ja już mówiłam, że jak będziecie mieć wesele to nie ma innej opcji my jesteśmy napewno ![]() .
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde tak nas to wkurzyło, że szok!!! Najlepsze w tym wszystkim było to, że mówiła to z tak nieukrywaną satysfakcją, że najchętniej bym jej przywaliła ![]() Teraz na szczęście rodzina przyjmuje zaproszenia z radościa i wszyscy mówią, że czekali na ślub i od razu potwierdzają przybycie
|
|
#3847 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() u mnie też pogoda paskudna i ponura...... będę spać ![]() Gratuluję pozałatwiania tylu spraw :brawo: my dziś wieczorem na nauki przedostatnie... jutro oboje mamy wolne...jak nie będzie lało (a na to się niestety zapowiada-co weekend, to lepszy) to chcę się wybrać do miasta. Powinnam też zamówić bukiet, butonierkę i kwiaty do Kościoła...a nie jestem jeszcze zdecydowana ![]() mam nadzieję,że będę miała trochę czsu w pracy, to sobie jeszcze czegoś poszukam.... poza tym byłam podpytać u fryzjerki co i jak-i ona mówi,że do sukienki mojej mógłby być kwiatek. ja-ale mam welon, ona-no to co? ja- eee, w sumie sama nie wiem. Zgłupiałam. Może zamiast tych fryzur,co kiedys wklejałam zrobię półupięcie, włoski pokręcone troszkę (miałam jakoś tak włosy na weselu brata), welon od góry (bo fryzjerka powiedziała,że przy koku krótki welon od dołu-jak od góry to za bardzo ostaje i róża do fryzury odpad, bo nie jest zbyt plastyczna-a ja jej nawet nie powiedziałam,że chcę mieć bukiet z samych róż-więc i kwiat we włosach miałby być taki sam.... nie mam więc ani fryzury ani bukietu ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a muszę uśmiechnąć się i mówić a może jednak bylibyśmy szczęśliwi jakbyście towarzyszyli Nam w tym najpiękniejszym dniu ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3849 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie też paskudnie jest. Jak w Londynie Faktycznie wczoraj polecieliście z tym załatwianiem Gratuluję Wczoraj wieczorem liczyłam sobie dni do ślubu i do Waszych to nawet 60 dni nie ma. Ale zazdroszczę DO mojego 120 ![]() Cytat:
|
|
#3850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ona ma Ci doradzić, a nie zdecydować za Ciebie Jaką fryzurkę sobie wybrałaś? Wrzucaj foto!!!Cytat:
Kuzynce miałam ochotę powiedzieć, ze w dupie mam to czy będzie czy nie. Najbardziej mnie wkurzyło to, że dla nas nie może opuścić zajęć w szkole, a dla jakiejś koleżanki z bloku to specjalnie z pracy z Francji wracała, zeby tylko być na jej ślubie ![]() Stwierdziłam, że dam jej jeszcze kilka tygodni czasu i zadzwonię ze zapytaniem czy się określiła, bo w razie co w jej miejsce zaprosimy kogoś innego. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
Wczoraj rzeczywiście udało sie nam sporo spraw załatwić Już zrobiłam listę co załatwiamy w przyszłym tygodniu Chcemy się z tymi wszystkimi ślubnymi sprawami jak najszybciej uporać, bo przecież do ślubu czasu zostało coraz mniej, niedługo będzie tylko miesiąc Ale ten czas zapieprza ![]() Ja sąsiadom nie daję zawiadomień
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam się na takie oto fryzurki
![]() Są one do siebie bardzo podobne, ale nie wiem, na którą się zdecydować ostatecznie ![]() Zapomniałam powiedzieć, że wczoraj byłam też znowu w papierniczym w sprawie papieru do albumów dla rodziców, ale nie było takiego, jaki chcieliśmy więc zamawiam zaraz go na All.
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomocy
![]() Własnie poszukiwałam na All. papieru do albumu dla rodziców i nie wiem, na który się zdecydować Na taki złotyhttp://www.allegro.pl/item974592922_...oty_zloty.html Czy może na taki kremowy? http://www.allegro.pl/item971854511_...y_perlowy.html Album jest kremowy, strony w nim też. Wrzucam Wam zresztą foto
|
#3854 | |
|
Raczkowanie
|
Pochwalę się Wam
Zrobiłam wczoraj 15 całych zaproszeń, to już 30 mam na gotowo ;] Jeszcze 23 i koniec (z tym,że są one już w połowie zrobione, tylko mi wstążki zabrakło i właśnie się po nią wybieram do miasta )---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też myslę, że krem jest delikatniejszy i chybabardziej będzie pasował do albumu, choć ten złoty też mi się podoba
|
|
#3856 |
|
wkręcona :)
|
Cześć koleżanki.
Dawno mnie u Was nie było, ale chodziłam na rano popołudniami, a wtedy to Was już nie było ![]() Trochę poszliśmy z zaproszeniami bo rozdaliśmy aż 3 ![]() Zawsze to jakiś początek ![]() Wczoraj zaliczyliśmy poradnię, na szczęście tylko 1 spotkanie i do tego trwało godzinę. Było dużo ludzi bo wiadomo- tylko raz musieli przyjechać. Dzisiaj idziemy do księdza pozanosić mu te wszystkie dokumenty. Pogoda za oknem nie ciekawa. Chmurzy się ale nie pada ![]() A dzisiaj jeszcze idę do kwaiciarni wybrać wystrój kościoła. Znalazłam taką kwiaciarnie w której dostaje się 3 katalogi i z tych katalogów wybiera się jaki chce mieć się wystrój. Podobają mi się te wystroje a do tego bardzo mało się za nie płaci bo tylko 200-250 zł ![]() Chciałam jeszcze z nieślubnym pojechać zobaczyć garnitury bo oboje mamy wolne dzisiaj ale on wymyślił sobie, że musi szyby w samochodzie dzisiaj przyciemnić! |
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no, dawno Cię u nas nie było Ale jak widzę, też Wam sie udało troszke spraw popchnąć Ja z wystrojem kościoła muszę się skontaktować z dziewczyną, która bierze słub w tym dniu co my, zeby z nią się jakoś dogadać. Koszty się nam przy okazji rozłożą, ale troszkę się obawiam, jaką ta dziewczyna ma wizję Zapewne w przyszłym tygodniu się z nią będę kontaktować, żeby nie wybrała czasami kwiaciarni bez porozumienia z nami ![]() Nie martw się, że Twój Teżet ma takie podejście. To normalne u facetów Mój też tak się zachowywał, dopiero teraz widzę u niego jakąś mobilizację, bo czasu zostało coraz mniej Ogólnie to Piotrek terazjest na etapie, szybko wszystko załatwić, najlepiej w jednym dniu A ja powiem szczerze, ze nie wyrabiam
|
|
#3859 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zaraz odgrzebię fotki, to wkleję... ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
i pieknie z tym welonem!
|
||
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie są bardzo do siebie podobne
Nie wiem tylko, czy na moich włosach da radę zrobić takie cosik W przyszłym tygodniu, chyba w poniedziałek po pracy podskoczę do fryzjerki i jej pokazę co sobie wymyśliłam Jeśli powie, że da radę zrobić cosik takiego to super, a jak nie to szukam dalej W przyszłą sobotę mam już fryzurkę próbną więc czasu zostało coraz mniej ![]() Teraz zabieram sie za szukanie jakiegoś fajnego make up'u
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Babo bez kwiatów sam welon bo wyjdziesz cała czerwona zwróć uwagę na to, ze kolor będzie świeżo robiony więc będzie intensywny gdzie ona tu kwiat chciała dać???? ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie widzę żadnych zdjęć Agnieszki Nie widzę koloru ani niczego Ale zgadzam się z Kasią, że do koloru rudego bordowy kwiat zupełnie nie pasuje. Wszystko się ze sobą zleje i kwiat suma sumarum i tak bedzie niewidoczny ![]() Myślisz Kasiu, że 3 będzie dla mnie najbardziej odpowiednia? ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Dziewczyny, a macie już wybrane makijaże? Może wrzucicie zdjęcia, bo szukam właśnie po necie i nic fajnego nie mogę znaleźć Jeszcze w gazetach popatrzę, bo kilka fajnych znalazłam
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomość z ostatniej chwili, zostałam wybrana do testowania dezydorantu nivea
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym woalała ten krem na cellulit, ale na sam początek dobre i to ![]() Nie bardzo tylko rozumiem, jaką mam wydawać opinię, skoro jeszcze żadnej przesyłki nie dostałam
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
u mnie sliczne sloneczko, Luki mial isc na 14 a poszedl na rano wiec fajnie bo bedzie popoludniu w domku to mozna sobie isc na dluzszy spacer wlasnie tez dostalam wiadomosc ale tez nie dostalam zadnej przesylki to jak mam pisac jakies opinie tez bym chciala ten na cellulit
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

W ogóle kosmetyczka powiedziała mi, że blizna się super szybko regeneruje i jest bardzo zadowolona, bo pod makijażem będzie prawie niewidoczna 
Niestety w czasie naszego śłubu kościół, który sobie wybraliśmy będzie malowany i musimy go zmienić 
mówiłam, że nie taki diobełek straszny
drudzy sąsiedzi sąsiadka ekstra ma córkę w wieku 18 lat ale my do niej na Ty bo tak jest przyjęte i mówi do Nas no ja już mówiłam, że jak będziecie mieć wesele to nie ma innej opcji my jesteśmy napewno 

a muszę uśmiechnąć się i mówić a może jednak bylibyśmy szczęśliwi jakbyście towarzyszyli Nam w tym najpiękniejszym dniu 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.