Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 07:33   #121
anulkaandzia
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

witajcie w nowym watku poiedzcie mi co sądzicie o serii planet spa sake i ryż? Czy dobrze widze, że nie ma jej w 7 a jest dopiero w 8 katalogu?
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 07:34   #122
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jouka2 Pokaż wiadomość
A u mnie oferta internetowa się wcale nie wyświetla, ani do obecnego katalogu (już od początku!), ani do następnego...

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

U mnie to samo, w żadnej przeglądarce jej nie ma... Nie wiem o co kaman...
u mnie też, już od początku 7 katalogu, zjadę ich zaraz przez maila.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 08:23   #123
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Taste Pokaż wiadomość
Ja bym powiedziała, że to ciemny róż.
Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Ja też... Właśnie się tym pomalowałam i to z pewnością nie jest jasny róż...
otworzyłam ją w niedzielę i wg mnie jest jasnym różem jasny/ciemny - jak widać to pojęcie względne

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 08:54   #124
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sylwiao931 Pokaż wiadomość
przepraszam was za bezsensowne moje komentarza i wogole...juz na tamtenn watek nigdy nawet niewejde...przyladze sie do was ...heh... z czego oczywiscie sie bardzo ciesze...gorace buziaczki i jeszce raz przepraszam ze zrobilam ze siebie durnia
eee gdzie tam durnia, hehe spoko
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
czy ktoś reklamował torbę Maja ze względu na te niepasujące zamki?? bo mi też z jednej strony trochę zostaje
mi tez nie pasuje, nie bede zwracac, bo nie pasuje mi tylko 1, a klientki na razie nie dzwonia ze zwrotem
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 09:39   #125
malutka84
Zakorzenienie

Wygląda na to że te torby Maja to jeden wielki niewypał....
Ja co prawda nie zamawiałam ale widziałam u koleżanki i te resztki po bokach nie wyglądają zachęcająco
Stary 2010-04-09, 09:54   #126
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasiac89 Pokaż wiadomość
Coś mi się wydaje, że k06 będzie marny :/ póki co żadnych zamówień, a zwykle już mam kilka tak tydzień przed terminem składania zamówienia. Mam nadzieję, że się ruszy w przyszłym tygodniu. A u Was jak??
dzień dobry
u mnie w kat 06 zamówienie dopiero na 50zł ..
moje 3 klientki wypytują mnie i proszą,że jeżeli by ktoś zamawiał jakiś kosmetyk ze stron takich i takich to one chcą perełki do twarzy..
Bo tam w tej promocji na perełki trzeba nabyć jakiś inny kosmetyk z wyznaczonych stron, niestety one nie chcą żadnego - olaboga.

Mnie też oświeciłyście z tym zestawem z HT za 37zł, dla samych próbek to się brać nie opłaca ,a reszta produktów to faktycznie nie moje kolory, także lepiej zaoszczędzić na coś innego
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 09:57   #127
paulinka009
Zadomowienie

Cześć dziewczyny chciała bym zacząć współprace z avon i mam do was kilka pytań mam nadzieje że mogę liczyć na waszą pomoc a wiec chodzi mi o koszty i zyski jakie ponosicie zamawiając , np. opłata ze przesyłkę itp. Oraz czy są jakieś limity na minimalne zamówienie? Czy zdarzają sie jakies braki w kosmetykach ( które np są notorycznie w ori ;/ ) jeżeli któraś z was miała okazje współpracować z ori to jakie są różnice na korzyść i niekorzyść BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA ZA ODPOWIEDŹ Z GÓRY WAM DZIĘKUJE ))
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 10:03   #128
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny chciała bym zacząć współprace z avon i mam do was kilka pytań mam nadzieje że mogę liczyć na waszą pomoc a wiec chodzi mi o koszty i zyski jakie ponosicie zamawiając , np. opłata ze przesyłkę itp. Oraz czy są jakieś limity na minimalne zamówienie? Czy zdarzają sie jakies braki w kosmetykach ( które np są notorycznie w ori ;/ ) jeżeli któraś z was miała okazje współpracować z ori to jakie są różnice na korzyść i niekorzyść BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA ZA ODPOWIEDŹ Z GÓRY WAM DZIĘKUJE ))
Jeśli zamówienie wynosi powyżej 150 zł to nie płacisz za przesyłkę. Kolejne zamówienia nie ą obciążone kosztami małego zamówienia jeśli poprzednie wynosiło ponad 150 zł, a to zamawiane przekracza 50 zł.
Koszty jakie ponosimy to ceny katalogów, reklamówek, próbek.
Nie ma kar za małe zamówienia ani za ich brak. Można zamawiać , nie trzeba.
Z tego co piszą dziewczyny to czasami są braki, ale najczęściej z oferty netto. Choć torby maja brakuje notorycznie a jest w normalnym katalogu.... Ogólnie z brakami nie jest źle.
Stary 2010-04-09, 10:08   #129
paulinka009
Zadomowienie

a co to jest ta oferta netto? A np jeżeli w katalogu jest cena 19zł to jeżeli się zamawia to płaci się te 19zł i dostaje się potem jakaś prowizje czy płaci się mniej ?

A kiedy składacie zamówienie? pierwszego dnia obowiązywania katalogu czy spokojnie czasami nawet pod sam koniec?

Przepraszam że tak mecze pytaniami ale wolała bym poznać avon "od kuchni" zanim się zdecyduje żeby potem nie było takich niespodzianek jak w ori )

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2010-04-09 o 10:17
Stary 2010-04-09, 10:17   #130
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
a co to jest ta oferta netto? A np jeżeli w katalogu jest cena 19zł to jeżeli się zamawia to płaci się te 19zł i dostaje się potem jakaś prowizje czy płaci się mniej ?
Oferta netto to taka cienka gazetka, w której są artykuły wycofywane najczęściej. Ich zamówienie zwiększa Ci kwotę opustu (czyli kwotę od której liczy się rabat) ale płacisz za nie tyle ile jest napisane w ofercie netto.
Jeśli w normalnym katalogu jest cena 19 zł to Ty płacisz 19 zł minus tyle procent ile udało Ci się zdobyć opustu. Tzn jeśli zamawiasz łącznie na kwotę do 150 zł odejmujesz 15% (i to jest Twój zysk), jeśli zamawiasz 150-500 zł to masz 25%, jeśli zamawiasz 500-1000 zł to 30%, itd.

ZAmówienie składa się głównie na trzy terminy, ale to jeśli chodzi o wysyłkę do domku darmowaą z tego co wiem. Bo można zamawiać w każdej chwili, zaznaczać odbiór osobisty i za 72 h masz zamówienie do odbioru w COKu.

Edytowane przez malutka84
Czas edycji: 2010-04-09 o 10:24
malutka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 10:26   #131
paulinka009
Zadomowienie

malutka84 dziękuje bardzo już zapisuje się przez www

z tego co sprawdziłam na www to w moim mieście nie ma COKu a najbliżej w szczecinie. Ale wiem że jakieś biuro jest avonu tam nie można odbierać kosmetyków?;>

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2010-04-09 o 10:29

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 10:28   #132
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
malutka84 dziękuje bardzo już zapisuje się przez www
Bardzo proszę
Ja niedawno też tak wypytywałam, wiem jak to jest jak się nic nie wie
Stary 2010-04-09, 10:32   #133
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
witajcie w nowym watku poiedzcie mi co sądzicie o serii planet spa sake i ryż? Czy dobrze widze, że nie ma jej w 7 a jest dopiero w 8 katalogu?
seria jest świetna podoba mi się zapach jak ryż na mleku
maseczka jest peel off, doskonale wygładza cerę
balsam ma srebrne drobinki, które na skórze delikatnie się mienią, szybko się wchłania
serum do twarzy też zawiera drobinki, roświetla cerę, a nie świeci się tak jak balsam
żel pod przysznic jest taki sobie, też ma jakieś drobinki, ale ich na skórze nie widać

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
z tego co sprawdziłam na www to w moim mieście nie ma COKu a najbliżej w szczecinie. Ale wiem że jakieś biuro jest avonu tam nie można odbierać kosmetyków?;>
oprócz COKów są jeszcze Punkty Odbioru Zamówień i możliwe, że jest taki w twom mieście

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 10:52   #134
watam
Raczkowanie

Witam, wczoraj wieczorem wypróbowałam próbkę tej kuracji do twarzy z kwasem glikolowym, przyznam że moje pierwsze wrażenia są pozytywne:

1) nie uczuliło mnie, policzki nie piekły ani się nie zaczerwieniły (czego się obawiałam),
2) wodnista konsystencja szybko się wchłania nie pozostaje na skórze można się śmiało kremować,
3) rano buzia gładziutka

Podobno ten preparat posiada też właściwości złuszczające i oczyszczające pory jednak po 1 zastosowaniu nie zauważyłam oczyszczenia, ale popróbuję i napiszę
A i jeszcze b.ważnie nie wolno stosować w dzień i wystawiać twarzy na słońce! Chyba grozi poparzeniem
watam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 11:21   #135
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez watam Pokaż wiadomość
Witam, wczoraj wieczorem wypróbowałam próbkę tej kuracji do twarzy z kwasem glikolowym, przyznam że moje pierwsze wrażenia są pozytywne:

1) nie uczuliło mnie, policzki nie piekły ani się nie zaczerwieniły (czego się obawiałam),
2) wodnista konsystencja szybko się wchłania nie pozostaje na skórze można się śmiało kremować,
3) rano buzia gładziutka

Podobno ten preparat posiada też właściwości złuszczające i oczyszczające pory jednak po 1 zastosowaniu nie zauważyłam oczyszczenia, ale popróbuję i napiszę
A i jeszcze b.ważnie nie wolno stosować w dzień i wystawiać twarzy na słońce! Chyba grozi poparzeniem
Nie zapominaj o wysokim filtrze. Stosując preparaty z kwasami trzeba chronić skórę dobrymi, stabilnymi i wysokimi filtrami (najlepiej 50+, polecam Biodermę AKN i emulsję Iwostin Solecrin) - inaczej podrażnienia, poparzenie słoneczne i przebarwienia gwarantowane.

Miałas moze wcześniej serum z serii Ageless Results? Czy to podobny produkt?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Te maseczki z naturalsa to wszystkie są dupne ja po ogórkowej dostałam takiego syfa na twarzy że mnie 3 tygodnie trzymał, żeby nie korektor to bym z domu nie wyszła
Widocznie Tobie nie podeszła
Ja ogórkową uwielbiam, zużyłam już chyba z 5 czy 6 tubek. Super oczyszcza, krostki szybko się goją.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 11:41   #136
malutka84
Zakorzenienie

Dziewczyny a jak to jest z tym kuferkiem? Dostałyście go razem z zamówieniem kiedy przekraczałyście 250 zł? Bo ja przekroczyłam ale kuferka nie dostałam
Stary 2010-04-09, 12:07   #137
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak to jest z tym kuferkiem? Dostałyście go razem z zamówieniem kiedy przekraczałyście 250 zł? Bo ja przekroczyłam ale kuferka nie dostałam
bo trzeba było go sobie zamówić, był podawany kod i kuferek kosztował 6,90

Stary 2010-04-09, 12:10   #138
Linkier
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny w nowym wątku! Jeszcze wczoraj o tej porze pochłaniałam 10 część, a dzis zaglądam i wątek zamknięty
Chwilka strachu, ale doczytałam do konca i jestem w nowej części
Ledno Was nadrobiłam, tak produkujecie!
Stary 2010-04-09, 12:10   #139
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
bo trzeba było go sobie zamówić, był podawany kod i kuferek kosztował 6,90
No właśnie zamówiłam i nie przyszedł
Mam go na fakturze ale kosztuje 0,00 zł. Skończyły się czy co?

Edytowane przez malutka84
Czas edycji: 2010-04-09 o 12:13
malutka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 12:13   #140
krystell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeśli mówimy o spotkaniach dla aktualnych klubowiczek, organizowane przez DMS, nie mamy na myśli spotkań w okręgach. Swoją drogą takich spotkań też jest za mało, ale nie o nich mowa.
DMS miały organizować co kwartał spotkania dla AC z całej Dywizji, mogą być też połączone spotkania 2 lub więcej Dywizji. Te spotkania miały zastąpić zeszłoroczne jednodniowe warsztaty dla Białej Róży, dwudniowy piknik dla Czerwonej i bankiet dla Srebrnej i Złotej. Tymczasem DMS nie robią nic, choć mają na to budżet. Nie dokładają z własnej kieszeni, bo są pracownikami etatowymi.
Niestety, ale DMS unikają organizacji tych spotkań - oficjalnie z powodu rzekomego nawału obowiązków, a nieoficjalnie mówi się wśród DMS o tym, że lepiej wspierać Liderów w pozyskiwaniu nowych KK niż wspierać Klubowiczów, którzy przecież wielkiego zysku nie dają, bo mają za wysokie opusty. Tylko ja się pytam w czym nas Liderów wspierają DMS ? Chyba w konieczności bezsensownego raportowania ile i gdzie narozdawałyśmy ulotek i ile umów podpisałyśmy itd. Ale to nie pomoc, a raczej obowiązek ...
Nie jest tajemnicą, że dla firmy lepsza jest nowa KK niż "stara", która ma swoich klientów i na dodatek jest jeszcze klubowiczką. Dlatego tak wpływają na klubowiczów, by koniecznie zostali liderami, mówiąc, że nie muszą zmieniać swoich klientów w KK. Ale z czasem, często to nawet b.szybko muszą zacząć mianować swoje klientki i dochodzi do tego, że one albo zamawiają mniej, albo rezygnują z zawiści, jak zobaczą ile ktoś ma zarobku itd.(swoją drogą czy idąc do sklepu z ciuchami, butami czy nawet hipermarketu analizujemy ile ten sklep na nas zarabia ?)
U mnie właśnie przed świetami DMS odbyła rozmowę z moją najlepszą klubowiczką (myślę, że jeszcze 1-2 katalogi i będzie na 3 poziomie) i usilnie namawiała ją, by została Liderem, bo - jej słowa - "zarobek Lidera to minimum 2-3 tysiąca na początek" (w duchu uśmiechnęłam się do siebie jak to słyszałam), "Konsultantki nowe to codziennie Pani bez problemu znajdzie jedną" (pomyślałam, że pewnie jak codziennie odwiedzi swoją jedną klientkę to tak będzie), "Konsultantki same będą zamawiać, Pani nie musi im pomagać" (aż we mnie zagotowało się, bo w końcu Lider ma pomagać).
Już nie będę Wam dalej pisać przebiegu tej rozmowy, ale moja klubowiczka powiedziała mi po spotkaniu "więcej z tą kobietą mnie nie umawiaj, bo gdybym ja u siebie w salonie (prowadzi salon kosmetyczny) tak bym podchodziła do klientów to bym ich dawno nie miała i tym samym zbankrutowała".
I wracając do wątku o braku spotkań dla AC - DMS nastawione są tylko i wyłącznie na powiększanie kadry, a to jak wiadomo nie idzie z wysokością obrotów Avonu i kółko się zamyka.

Jak powiedziała mi jedna z dziewczyn z biura obsługi w Warszawie - koniecznie niech każdy klubowicz pisze do Warszawy w sprawie tych spotkań, bo według Avonu już każdy w swoim okręgu/dywizji powinien mieć 2 takie spotkania + 2 kolejne przed nami.
A czy miałyście u siebie jakiekolwiek spotkanie ?

Edytowane przez krystell
Czas edycji: 2010-04-09 o 12:16
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 12:16   #141
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
No właśnie zamówiłam i nie przyszedł
Mam go na fakturze ale kosztuje 0,00 zł. Skończyły się czy co?
to będziesz miała w następnym zamówieniu
albo też ktoś pisał, że do tych 250 zł wliczają się tylko produkty z katalogu, a np. z netto już nie

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez krystell Pokaż wiadomość
Już nie będę Wam dalej pisać przebiegu tej rozmowy, ale moja klubowiczka powiedziała mi po spotkaniu "więcej z tą kobietą mnie nie umawiaj, bo gdybym ja u siebie w salonie (prowadzi salon kosmetyczny) tak bym podchodziła do klientów to bym ich dawno nie miała i tym samym zbankrutowała".

Stary 2010-04-09, 12:17   #142
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
to będziesz miała w następnym zamówieniu
albo też ktoś pisał, że do tych 250 zł wliczają się tylko produkty z katalogu, a np. z netto już nie
Z netto nic nie zamawiałam, ale teraz domówiłam jeszcze za ponad 100 zł to na pewno będzie już ponad 300 zł. Mam nadzieję że przyjdzie bo ma być na prezent.
Stary 2010-04-09, 12:23   #143
Konto usunięte

Cytat:
Jak powiedziała mi jedna z dziewczyn z biura obsługi w Warszawie - koniecznie niech każdy klubowicz pisze do Warszawy w sprawie tych spotkań, bo według Avonu już każdy w swoim okręgu/dywizji powinien mieć 2 takie spotkania + 2 kolejne przed nami.
witaj krystell dawno cie nie bylo

to ja podnisłam raban o te spotkania, bo owszem w tamtym roku zgodnie z harmonogramem, jako że ktora weszla do czerwonego do kampani bodajze 6 to jechala na wekend zosrganizowany przez DMS.

BYŁAM, nawet zadowolona jestem, babke znam, lubie, nie namawia mnie na lidera bo zdaje sobie sprawe ze nigdy nie bede.

ale teraz ani słychu ani dychu, A PRZECIEZ TO ICH OBOWIAZEK, ja chetnie bym sie zobaczyla z innymi babkami, bo je znam i lubie, zreszta takie wyjazdy do super rzecz, pytalam OMS, a ona oczywiscie ,nic nie wie.

moze napisze do avon z pytaniem kiedy bedzie?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 12:43   #144
mazia84
Raczkowanie

Yorki dziękuje za wstawienie internetowej oferty netto
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:12   #145
ankoro
Wtajemniczenie

Proszę dziewczyny z okręgów prognozujących o odpowiedź, jak są rozpisane na fakturze z kat.06 wody perfumowane TTA i przynależna im biżuteria. Pytam, bo mnie to ciekawi, co będzie jęsli biżuteria się po 3 miesiacach rozsypie, a wody będą na tyle zużyte,że nie będą się nadawaly do zwrotu? A przecież należy zwracać cały zestaw.
Stary 2010-04-09, 13:38   #146
melisska
Rozeznanie

Witam wszystkich w 11 części

U mnie katalog 5 wielka lipa . Zamówień od klientek całe 50 zł więc musiałam więcej brać dla siebie. Dzisiaj mi wystawili f-rę , nie ma żadnych braków , nawet pędzelek z gąbeczką zafakturowany a z oferty netto jest też krem przeciw oznakom fotostarzenia Alternative i cień CT Gold Flash.

Co do tego podróżnego kuferka za 6,90 strasznie byłam napalona i żałowałam ,że nie nazbierałam 250 zl , ale jak go zobaczyłam w biurze to już mi się odechciało posiadać go na własność. Sam kuferek jeszcze jako taki , chociaż jak dla mnie taki mało gustowny ale zawartość to porażka. Nożyczki do paznokci wyglądały jakby się miały za chwilę rozlecieć a reszta nie lepsza

Edytowane przez melisska
Czas edycji: 2010-04-09 o 13:48
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:56   #147
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie zapominaj o wysokim filtrze. Stosując preparaty z kwasami trzeba chronić skórę dobrymi, stabilnymi i wysokimi filtrami (najlepiej 50+, polecam Biodermę AKN i emulsję Iwostin Solecrin) - inaczej podrażnienia, poparzenie słoneczne i przebarwienia gwarantowane.

Miałas moze wcześniej serum z serii Ageless Results? Czy to podobny produkt?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Widocznie Tobie nie podeszła
Ja ogórkową uwielbiam, zużyłam już chyba z 5 czy 6 tubek. Super oczyszcza, krostki szybko się goją.
a mialas moze z naturalsa scrob np brzoskwiniowy???? potrzebuje jakiegos do tej pory uzywalam tego z solusion ale ostatnio to on jest rzadko w dobrej promocji i kosztuje ok 20zl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 13:59   #148
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Witam wszystkich w 11 części

U mnie katalog 5 wielka lipa . Zamówień od klientek całe 50 zł więc musiałam więcej brać dla siebie. Dzisiaj mi wystawili f-rę , nie ma żadnych braków , nawet pędzelek z gąbeczką zafakturowany
U mnie to samo. Z trudem miałam 150zł z groszem, a co do czego wyszło na fakturze, że odjęli jeden szampon, więc cały opust mam 15% plus doliczone 10zł za małe zamówienie.
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:02   #149
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od kilku sezonów jestem w KR i nidy nie byłam na takim spotkaniu z Dywizjną nie byłam. Nie mówiąc juz o jakimś wyjeździe czy coś takiego.
Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Proszę dziewczyny z okręgów prognozujących o odpowiedź, jak są rozpisane na fakturze z kat.06 wody perfumowane TTA i przynależna im biżuteria. Pytam, bo mnie to ciekawi, co będzie jęsli biżuteria się po 3 miesiacach rozsypie, a wody będą na tyle zużyte,że nie będą się nadawaly do zwrotu? A przecież należy zwracać cały zestaw.
Biżuteria na pewno będzie wartości 0.50 na fv. tak jest zawsze.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:03   #150
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ja od kilku sezonów jestem w KR i nidy nie byłam na takim spotkaniu z Dywizjną nie byłam. Nie mówiąc juz o jakimś wyjeździe czy coś takiego.
wyskrobałam maila, dam ci znac co odpiszą.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości