Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 10:00   #841
Xawmeli
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

hej mamusie........życzę pięknego dnia........a u mnie dziś grilllllll i muszę potem sałatką się zająć wkońcu to urodzinowa posiadówka
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 10:02   #842
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

dzieki Alutka
ja wychodzilam za maz 9 lat temu bo jestem stara baba juz
Stary 2010-04-09, 10:02   #843
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
anoxa fajnie masz z tym twoim zawodem
a dziekuje w sumie to nie jest moj zawod wyuczony tzn skonczylam ogolniak i po ogolniaku zrobilam szkole fryzjerska tak samo jak szkolenie na pazurki do tego jeszcze studiuje politologie a fryzjerstwo i paznokcie poprostu sprawiaja mi przyjemnosc lubie to robic

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
Tak mnie coś wzięło na oglądanie zdjęć mojego synka. Jaki on był słodki bobasek a teraz to nawet mi ręki nie da bo go koledzy zobaczą i się będą śmiać, no ale już jest duży (8 lipca skończy 8 lat) a ja chciałabym dalej go traktować jak takiego maluszka. Wkleję wam fotki mojego synusia , no i już się niemogę doczekać drugiego takiego bobaska w domku
jej sliczne i jeszcze pepuszek mial fioletowy juz sie nie moge doczekac mojego szkraba w domku
a co do tego ze z mama wstyd to wlasnie byl to jeden z powodow dla ktorych bylam za dziewczynka one dluzej sa pieszczoszkami

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
aniaa trzymaj sie i za meza
anuszka gratulacje !! a 5kg to nic...

Odnosnie przybierania na wadze, to rzeczywiscie II trymestr kroluje.

Ktoras z Was bierze zelazo? Bo wlasnie odebralam tabletki i tyle tam obostrzen co do brania, ze az sie odechciewa...
kochana ja biore ale dopiero od srody bo ze wzgledu na anemie lekarz poza witaminami kazal mi jeszcze brac zelazo

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ciemne pieczywo- już kiedyś pisałam- to ściema.
To, że chleb ma ciemny kolor nie oznacza, że jest z ciemnej mąki lub ziaren.
Bez większego szukania polecam chleb w 100% pełnoziarnisty Mastemacher czerwony. Jest mokry, kruchy i naprawdę działa.
Koszt około 4,50 za opakowanie, ale nie da się go dużo zjeść.

A co do jabłek- naukowo udowodnione, że spożywanie przez jeden rok po jednym jabłku dziennie spowoduje przybranie na wadze min. 5kg.
tez kiedys slyszalam o tym ze jablka rozpychaja zoladek ja lubie chlebek schulstaf czy jak to sie tam miesze ale nawet nie wiem czy jest w pelni razowy czy tylko oszukany

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Kochane ja zabiegana więc życzcie mi na jutro pogody i szczęścia....żeby wszystko było fajnie
miłego weekendu
kochana POWODZENIA!!!!! i slicznej slonecznej pogody czekamy na wiesci i zdjecia

ja zaraz bede jadla sniadanko siostrzenica juz po i trzeba wkoncu posprzatac bo przez ostatnie kilka dni moje sprzatanie konczylo sie na odkurzaniu przetarciu podlogi zmyciu naczyc i schowaniu lozka
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 10:03   #844
Xawmeli
Rozeznanie

ah te fotki weselne piękne!!! mówiłam już wczoraj, że mamusie lipcowo-sierpniowe z kawałeczkiem czerwca to same modelkiiiiiiiiii
pszczółka--ale ten Twój men tajemniczy z tym cygarem heheh
Stary 2010-04-09, 10:08   #845
anoxa
Zakorzenienie

kashha tez tak ostatnio mialam tymi zlymi humorkami sie nie przejmuj bo wiele z nas je miewa a co do bolow brzuszka to ciezko mi cos doradzic ja tez czasem gdzies cos czuje zwlaszcza ostatnio bo moja siostrzenica w nocy strasznie kopie i spie na jednym boku bo boje sie zeby mnie nie kopla w brzuch a pozniej az mam wszystko zdretwiale

ale nam sie zrobil watek slubny

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

ja niestety nie moge sie pochwalic sliczna biala suknia bo my tylko po slubie cywilnym jestesmy ale obiecalismy sobie ze jak maly troszke podrosnie to wezmiemy slub koscielny tez mi sie marzy biala piekna suknia
Stary 2010-04-09, 10:12   #846
bassienkaw
Zakorzenienie

Nie no zwariowałyście... chwile człowieka nie ma, a tutaj tyle stron do nadrobienia... Nie dam rady my dzisiaj znowu wstałyśmy po 9, więc Łucja raczej nie pojdzie juz dzisiaj spac... znowu cos sie slabo czuje, musze zmierzyć ciśnienie, wkurza mnie to juz...
Teraz Łucja sprząta po sobie, bo naklejki pozrywala i pobiegla po szufelke i miotełkę... byłyśmy wczoraj na 2,5 godzinnym spacerku i przyszlam ledwo zywa do domu, problem z krzyzem tradycyjnie...

Swoja droga co do krzyża, to pożalę się a jak... mam z nim ogromny problem. Jak ostatnio powiedziałam o tym lekarce, powiedziala,ze prawdopodobnie mam jakis ucisk i nic sie na to nie poradzi. A od dwoch tygodni boli mnie caly czas, boli codziennie, boli co rusz. Zle siade, zle stąpnę, za duzo pochodzę, za szybko chce iść, cokolwiek robię to boli... nawet ostatnio jak samochod prowadzilam, kawalek tylko jechalam niedaleko, to bol straszny... przeraza mnie to, bo jak tak caly czas bedzie i ucisk nie minie to do konca ciazy ledwo dozyje...
Tak samo problem ze zgaga... dzien bez zgagi to dzien stracony. Nie wazne co jem zgaga i tak jest... ale na szczescie tutaj mleko pomaga, czy woda mineralna i nie ma problemu... da sie zgage przezyc. Gorzej z tym krzyzem...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 10:20   #847
anoxa
Zakorzenienie

basienka a Łucja nie chodzi do przedszkola??
co do krzyza to ci wspolczuje mnie bolal raz i wolala bym aby wiecej nie bolal a co do zgagi to nie mam jej na szczescie codziennie ale wczoraj rozmawialam z kolezanka ma termin na 2 czerwca i mowi ze ma okropna zgage codziennie po wszystkim co zje
Stary 2010-04-09, 10:31   #848
itakasia
Zakorzenienie

basienka
wspolczuje bolu krzyza. mnie bolalo mocno jakos w 3 i 4 miesiacu ale odkad cwicze i zamiast siedziec przy kompie to leze z lapkiem to jest duuuuuzo lepiej
Stary 2010-04-09, 10:42   #849
niezawsze
Zakorzenienie

Dziewczyny bardzo ladne suknie slubne i wy tez slicznie wygladalyscie.

Madziorek sliczny synus!

Zuziunia duzo szczescia i radosci na nowej drodze!!!!! Slonko bedzie jutro i padac na pewno nie bedzie zobaczysz.

Ja wieczorami mam zazwyczaj potworna zgage a wczoraj mialam taka, ze migdaly nie pomogly Dopiero jak kefiru sie napilam to mi sie lepiej zrobilo i moglam zasnac spokojnie.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 10:52   #850
justynacz80
Rozeznanie

Ziuziunia wszystkiego najlepszego! Szczęścia, szczęścia, szczęścia
Dziewczyny, podczytuję Was cały czas, ale jakoś nie mogę wbić się w rozmowę, bo tak szybko pedzicie

mam do Was pytanko: ile ważyły Wasze dzidzie podczas usg połówkowego i który to był tydzień? Moja w 22tc i 1 dzień ważyła według usg 700 g!! To chyba jakoś dużo... Aż się martwię. Jak to jest u Was?
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 10:55   #851
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, podczytuję Was cały czas, ale jakoś nie mogę wbić się w rozmowę, bo tak szybko pedzicie

mam do Was pytanko: ile ważyły Wasze dzidzie podczas usg połówkowego i który to był tydzień? Moja w 22tc i 1 dzień ważyła według usg 700 g!! To chyba jakoś dużo... Aż się martwię. Jak to jest u Was?
Witaj!!! Ja Ci powiem jutro, bo mam wizyte.
Stary 2010-04-09, 10:59   #852
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

O losie!! moja w 19t 5d ok 345g a w 21t 3d ok 560g Ta waga jest orientacyjna, wiec nie martw sie jesli lekarz nic nie mowil.

Maciuś
Stary 2010-04-09, 11:01   #853
justynacz80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
O losie!! moja w 19t 5d ok 345g a w 21t 3d ok 560g Ta waga jest orientacyjna, wiec nie martw sie jesli lekarz nic nie mowil.
No nic nie mówił
To chyba oblicza się z długości kości udowej. Pocieszam się, że może ma prostu długie nogi hehehe. A 560 w 21 tc to też niczego sobie dziewczyna
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 11:13   #854
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
No to ja w porównaniu do Was to miałam skromną kreację
piękna suknia

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 11:14   #855
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:

hej! wagą się nie martw-skoro lekarz mówi, że jest ok to jest ok moja na połówkowym 486 g
Stary 2010-04-09, 11:19   #856
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
hej! wagą się nie martw-skoro lekarz mówi, że jest ok to jest ok moja na połówkowym 486 g
O kurde a moja kruszynka tylko 330g.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 11:27   #857
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
O kurde a moja kruszynka tylko 330g.
Dzieci co tydzien przybieraja ok. 100g wiec zalezy kiedy mialas to polowkowe.

Maciuś
Stary 2010-04-09, 11:31   #858
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość

hd zgadzam się z dziewczynami, promieniałaś i promieniejesz, a tak poza tym to chyba na wszystkich zdjęciach jesteś uśmiechnięta i to bije od ciebie takim blaskiem, że nawet w pochmurny dzień jest słońce, a co ja też trochę posłodzę
dziękuję
Rzeczywiście sesja poszła gładko biorąc pod uwagę co się wydarzyło...

W wielkim skrócie:
zapalił się samochód, którym jechaliśmy do ślubu. Przypalona suknia, na szczęście tylko tren... Nie odwiązałam go i nigdy nie ujrzał światła dziennego. Kilkanaście sekund po tym jak wyskoczyliśmy samochód stanął w płomieniach... Szybka akcja przełożenia dekoracji na samochód stojący za nami i do kościoła pojechaliśmy kombi Dobrze, że tylko tak się to skończyło...

Sam ślub, po takim przeżyciu był bezstresowy

Ślub i wesele były super chyba dlatego, że zupełnie ię wyluzowaliśmy i była to przede wszystkim dobra zabawa.

Po ślubie zepsuł nam się samochód i ledwie zdążyliśmy na samolot.
Ostatniej nocy naszej podróży poślubnej włamano sie do domu, który wynajmowaliśmy (Hiszpania, dobra dzielnica, sami angole). Przez klimatyzator na tarasie puszczono gaz usypiający, spaliśmy a oni przewertowali cały dom. Najgorsze, że chodzili koło nas... Ach, nawet nie wiecie jakie to uczucie obudzić się rano i zobaczyć to wszystko. Maksymalna bezsilność....
Zostaliśmy z paszportami, biletami i obrączkami...

Nie mamy nawet jednego zdjęcia z podróży a zwiedziliśmy samochodem pół Hiszpanii. Została nam jedna karta pamięci z kamery więc przynajmniej częśc filmu mamy

Po powrocie okazało się, że mamy rachunki za tel. na 14 tys. złotych... Tak sobie dzwonili

Potem problemy zdrowotne i kilka innych mniej przyjemnych historii o których nie chcę pisać...

To trwało dwa lata ...Masakra. Znajomi i rodzina nie mogli uwierzyć

To, że nie mogłam zajść w ciążę było kolejnym kopniakiem od życia...

Przetrwaliśmy i muszę przyznać, że to wzmocniło nasz związek. Ludzi poznaje sie w biedzie
Moja mam żartuje, że wyczerpaliśmy limit pecha na kilkanaście lat

Dobra, rozpisałam się

Stary 2010-04-09, 11:33   #859
bassienkaw
Zakorzenienie

Łucja nie chodzi do przedszkola... w grudniu skończyła dopiero 2 latka, a poza tym przedszkole to jest dodatkowy wydatek, myslalam by ja zapisac od wrzesnia, ale i tak bede siedziec w domu z drugim dzieckiem, nie bedzie drugiego dochodu... wiec lepiej jak jeszcze rok zostanie w domku z Nami a od przyszlego roku do przedszkola jak cos...
Co do krzyża... no to ja nie siedzę całymi dniami przed lapkiem, nie lezę cały dzień, choć ostatnio zdarza mi się leżenie coraz to częściej, ale nie tylko ze wzgledu na krzyż... chodzę z Łucją na spacery, popołudnia też poza domem, nie ma lenistwa, może nie ma specjalnych ćwiczeń, ale ja nie potrafię nieraz dziecka przebrać, bo jak się nachylę to koniec... nie potrafię się wyprostować przez 2 minuty... mam dziecko ulożone bardzo nisko i to moze przez to... gore brzucha mam pusta... dziecko ulozone jest na dole... obstawiam,ze przez to te bole... gdziekolwiek idziemy, juz nawet obcasa nie ubieram... bo kuleje co chwile, co chwile bol mi taki wchodzi,ze cala prawa strone mi paralizuje wrecz...

teraz tez znowu problem z cisnieniem... pol godziny temu bylo 160 na 105, a teraz spadlo troche na 140 na 93... ide jeszcze sie polozyc. Drugi dzien z rzedu rano mam takie cisnienie... czy trzeci nawet. Musze w srode powiedziec lekarce, bo az tak regularnie sie tak wysokie cisnienie nie zdarzalo. Pewnie dostane tablety

HD brakło mi słów po przecztaniu tego wszystkiego... a mówią, że nieszczęścia chodzą parami? U Was chyba całym stadem... aaa!

Edytowane przez bassienkaw
Czas edycji: 2010-04-09 o 11:35
Stary 2010-04-09, 11:41   #860
itakasia
Zakorzenienie

hd
o rety ale kataklizmy, wspolczuje. oby teraz bylo tylko dobrze. i prawda ze po burzy czlowiek docenia slonce
basienka
nieciekawie z tym cisnieniem. ale lekarz sobie z tym poradzi. wazne zeby bylo pod kontrola
Stary 2010-04-09, 11:47   #861
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
HD brakło mi słów po przecztaniu tego wszystkiego... a mówią, że nieszczęścia chodzą parami? U Was chyba całym stadem... aaa!
Basia, dokładnie "stadami"

Wierz mi, nie napisałam o najgorszych rzeczach.

Moja przyjaciółka w pewnym momencie przyszła i powiedziała, że chce mi coś dać. Wyjęła z kieszeni małego porcelanowego słonika. Powiedziała, że to najcenniejsza rzecz jaką ma, że jest z nią od dziecka, przynosi szczęście. Muszę zaznaczyć, że jej mama chorowała w tym czasie na raka więc szczęście było jej potrzebne ....

Rozbeczałam się jak dziecko...
Mała rzecz a wielki gest

Stary 2010-04-09, 11:50   #862
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Wiem, że z tym chlebem to często ściema. Zawsze jak kupuje ciemne pieczywo to sie zastanawiam czy naprawdę jest pełnoziarniste. Ostatnio dział na mnie dobrze chleb orkiszowy. Poszukam tez ten polecany przez Ciebie.
Ja jestem chyba wyjątkiem potwierdzającym regułę, bo jem jedno jabłko praktycznie codziennie w pracy i nie tyje. W samej ciąży przytyłam 2 kg w 25 tc. Lubie jabłka, chociaż nie powiem wzmagają mój apetyt.
a ja nie jem zwyklego sklepowego chleba. mamuska mi piecze co tydzien chleb żytnio-pszenny z roznymi ziarnami na zakwasie jednym slowem sam blonnik na poczatku spelnial swoje funkcje, ale juz sie organizm przyzwyczail i wrocilam dalej do problemu.

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
A ja tradycyjnie zapchałam się popcornem i mam wyrzut, ze o tej porze
No i już trzeci dzień podjadam masełko orzechowe
Tylko czekam aż się skończy bo kalorie mnie wykończą razem z tą solą

Madziorek - bobas cud miód

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Co Ty chcesz? Pięknie wyglądałaś i włoski i suknia i wogóle wyglądasz na taką rozpromienioną Ja to na każdym zdjęciu powaga jak w trumnie xD

ja nutelle pochlonelam w jeden dzien...

Cytat:

moja córcia w 21tc na polowkowym wazyla 406g a na drugi dzien juz 461 wiec spokojnie, to tylko orientacyjny pomiar

zuziunia trzymam kciuki za pogode i za caly slub

kobietki normalnie mialyscie piekne suknie slubne, kazda z was wygladala wyjatkowo i oczywiscie tez zgadzam sie ze zdaniem, ze kazda kobieta powinna w tym dniu czuc sie jak ksiezniczka w takiej sukni jaka jej sie podobala, bo nie wazne co bedzie za 10 lat - liczyla sie terazniejszosc

moja byla prosta, bo mialam ograniczenia przez brzuszek i tak sie w niej czulam jak baleron
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 11:53   #863
hd2005
Zakorzenienie

bajka - piękna suknia i ślicznie wyglądałaś

Stary 2010-04-09, 12:06   #864
kociamborek
Raczkowanie

Dzień dobry!
Tak od wczoraj nadrabiałam po trochu, robiłam sobie notatki i w końcu dotrwałam do końca

Daysy gratuluję!
aniaa22 trzymam kciuki za męża!
anuszkagratuluję!
karolcia super, że po wizycie wszystko ok, ja też mam następną 11.05
papeteria, HD, serduszkiz, eleonoremio śliczne brzuszki
bajka też super brzusio i zakupki, też kupiłam butelki Tommy Tippe
HD ale miałaś przeżycia, no to teraz musi być już tylko dobrze, limit nieszczęść wyczerpany
justynacz mój synek ważył 570g w 22t.5dniu
zuziunia trzymam kciuki za jutro, niech będzie piękny słoneczny dzień
oglądałam zdjęcia ślubne, same piękne Panny Młode!

a mnie coś dzisiaj głowa boli od samego przebudzenia...

kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 12:09   #865
bassienkaw
Zakorzenienie

Kociarombek zmierz sobie cisnienie... moze z nim tez masz problem? Ja juz troche lepiej sie czuje...

HD masz racje stada, ogromne ilosci, normalnie szok... a gest ze slonikiem, no coz pozazdroscic takiej przyjaciolki

Stary 2010-04-09, 12:11   #866
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

hd normalnie jak z jakiegoś filmu te Twoje przeżycia, szkoda że życie nie jest tylko usłane różami
bajka śliczna suknia

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 12:17   #867
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Kochane ja zabiegana więc życzcie mi na jutro pogody i szczęścia....żeby wszystko było fajnie
miłego weekendu
Zuziunia życzę Ci, aby tego piękna nikt i nic nie było w stanie zakłócić. Byś zawsze była szczęśliwa i mogła wspominać ten dzień z uśmiechem na ustach.

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

A ja dziś późno się kładłam bo koło 2:00 i jak leżałam mały się wiercił a jednocześnie cały brzuch mi się napiął i czułam takie spięcie, kłucie na całym brzuchu ,trwało kilka minut i nie było to przyjemne ..więc zdecydowałam się wziąć nospę, jakoś zasnełam, ból puścił, ale nie wiem co to było
Też mi się zdarza. Ale rzadko, raz na kilka dni. Nospa pomaga.

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
tez kiedys slyszalam o tym ze jablka rozpychaja zoladek ja lubie chlebek schulstaf czy jak to sie tam miesze ale nawet nie wiem czy jest w pelni razowy czy tylko oszukany
Schulstady (czy jakoś tak ;P) są generalnie lepsze niż wszystkie tzw. pełnoziarniste. Co prawda mają domieszkę białej mąki, ale mają też ziarna. Fakt, że nie wszystkie są z otrębami, ale wychodzisz na tym nie najgorzej .

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
W wielkim skrócie:...
Jezu Hd... To ja nawet nie wyobraziłabym sobie tego wszystkiego przed...

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
teraz tez znowu problem z cisnieniem... pol godziny temu bylo 160 na 105, a teraz spadlo troche na 140 na 93... ide jeszcze sie polozyc. Drugi dzien z rzedu rano mam takie cisnienie... czy trzeci nawet. Musze w srode powiedziec lekarce, bo az tak regularnie sie tak wysokie cisnienie nie zdarzalo. Pewnie dostane tablety
!
Na nadciśnienie- pij sok z grepfruta lub jedz je możliwie często.
Obniżają ciśnienie, może unikniesz leków.
Co do pleców. Ja stale tak nie mam, ale są takie dni, że płaczę z bólu.
I dokładnie tak jak opisujesz, nie mogę nogi przestawić, ubrać się, postać, pochodzić... Łukasz mnie ubiera, rozbiera, zakłada buty itd. Koszmar

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 12:20   #868
itakasia
Zakorzenienie

bajka
ja uwazam ze sliczna sukienka i bardzo ladnie na tobie lezy

do dziewczyn ktore poszcza w piatki - dzis nie ma postu - pamietacie?
Stary 2010-04-09, 12:25   #869
niezawsze
Zakorzenienie

Hd Koszmar jakis
Bajka slicznie wygladalas zaden baleron!!

Musze wstac i wyjsc z piesem a tak mi dobrze w loku sie lezy :/ Jakby Sisco zaczal marudzic to by mi ulatwilo duzo a on spi! Moj tz dzwonil przed chwila i mowi, ze on chce na obiad to co wzoraj tak mu smakowalo

Maciuś
Stary 2010-04-09, 12:29   #870
Limeta
Raczkowanie

Heja

Ja dziś mam półmetek. Wczoraj była na usg i wyszło wszystko ok. Tylko muszę jeszcze raz na usg iść, bo mały żle się ułożył i serduszka i buźki nie było widać...

Niestety zaczęłam mega puchnąć. Przez to, że mój organizm zatrzymuje wodę na plusie mam juz 9 kg. :/
Limeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości