![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
Moja koleżanka zaszła w ciążę w drugim cyklu starań, a dwie sobie wpadły, małżeńsko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
MIśku to jest to winko, ale nie wiem skąd wzieli tą cenę
![]() http://www.smaczajama.pl/sklep//Wino..._02l-1379.html Ja kupiłam w promocji za 22 zł. butla- a wczoraj widziałam w innym sklepie za 28,99 zł. JUż wiem skąd cena - pojemność tu 0,2 l Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-04-09 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, będzie mi smakować. Lubię wina z Kaliforni i lubię wytrawne cabernet savignion, rozejrzę się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Niestety dziecko nie tak łatwo zmajstrować .
macie rację, kiedyś było łatwiej. Moja mama np. urodziła mnie jak miała 23 lata. zostałam poczeta ![]() ![]() potem był mój brat. Moje pierwsze ferie zimowe, miałam wtedy 9 lat i nie było mnie w domu 2 tyg, a za 9 miesięcy miałam brata ![]() jak widac, moim rodzicom baaardzo ładnie to poszło, ale niestety teraz jak jak niuniunia napisała, nie jest juz tak prosto. |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobra wiadomość, że za mniej niż 20 zł. mozna kupić dobre jakościowo wino a nie jakiś bełt ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
tez lubię wino. Nie za słodkie, bez zbytniej goryczy
![]() Kurcze własnie do mnie doszło, ze dzis piatek, jeszcze 8 godz pracy i... o 24 mam weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spora różnica wieku u Was 9 lat ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | ||
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() Ale sie rozgadałyście od rana ![]() bardzo mnie to cieszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pijemy mnóstwo wina..zapisujemy w kajecie, dajemy gwiazdki i zgodzę się z tym że spokojnie można kupić dobre wino za nieduże pieniądze. Ja bardzo polecam południowo afrykańskie, chilijskie, argentyńskie i austriackie. I moje ukochane ostatnio- hiszpańskie z Rioji. Pijemy tyle że nazw z głowy nie pamiętam ![]() Wezmę swoj kajecik kiedyś i wypiszę Wam te tańsze a pysznościowe. Z tym że ja pijam tylko wytrawne...bardzo lubię o jeżynowym, porzeczkowym i truskawkowych aromacie. Mąż natomiast pija siekiery w smaku przypominające wodę z ogórów kiszonych ![]() Jak nie mamy weny na szukanie czegoś nowego a w portfelu mamy dziesiątki a nie setki kupujemy w Tesco Quare http://www.tim-wina.com.pl/artykuly.php?idg=12&id=313 Pyszna i czerwona i biała. Fuzion http://gornapolka.pl/Catalogue/exeConcrete/?bid=22
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem ci,z e jak go jak synka traktuje. Zawsze sie nima zajmowałam, uczyłam go. Uwielbiałam to. jak był malutki to spał ze mna w łózku. pamiętam jak sie kiedys pokłócilismy, on miał ze 3 latka i go wygoniłam z pokoju, to wziął podusię, kołderkę i spał pod moimi drzwiami., Rano rodzice wychodza z pokoju a tu taki maluszek spi pod drzwiami zawinięty w kłębek ![]() teraz brat ma prawie 16 lat i powiem ci, ze czasami jak mam jakis problem, to on tak mi doradzi, albo tak mnie na nogi postawi, jakby miał o wiele więcej lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Hej. Darowałam sobie zjazd.
Wczoraj się nacytowałam jak głupia, pisałam referaty i wszystko mi wcięło! ![]() Butter, świetna jest ta Twoja fryzurka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I chciałam się pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, mam pewien problem... I chciałam się Was poradzić... Ale się chyba wstydzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Haniu , już zapisałam a to FuZion piłam- świetne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pisz smiało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jaki masz problem dawaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak się czujesz, jako ta najmłodsza?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama jak była w ciązy i stanęła tyłem to wcale nie było widac po niej, że w tej ciązy jest (oby to było dziedziczne) za to miała tylko sliczny brzuszek jak piłeczka (o którym ja bardzo marzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tżet miał 3 lata młodszą siostrę i wcale tak nie było ...nigdzie jej nie zabierał bo kablowała, nigdy nie mieli dobrego kontaktu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Zakorzenienie
|
A właśnie, Butter bo zapomniałam.
Świetna fryzurka- bardzo pasuje do sukni ![]() Cytat:
![]() Nie wszystkie kobiety sie toczą. Mam koleżanki które przytyły praktycznie tylko tyle co ważyło dziecko i wody płodowe. Jak tylko urodziły i zaczęły karmić okazało sie ze są chudsze jak przed ciążą. ![]() Nie wstydź się ![]() Cytat:
Ma jedo ulubione - starszy wykręt kwasicowy ![]() Starszne jest ![]() Mi wchodzi tylko wtedy gdy zagryzam serem i gruszkami ![]()
![]() |
#2242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten mój problem to... Hmm... Chyba powinnam poczekać do 22... Jeszcze się nie kochałam z TŻ-em. I mam wrażenie, że TŻ sam nie wyjdzie z inicjatywą. I nie wiem co z tym zrobić, wolałabym z nim o tym nie gadać tylko żeby się po prostu stało. Ale mi głupio teraz... ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() Moja mama w ogóle nie przytyła w ciąży. Wbijałam się jej w żołądek i jeść nie mogła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siostra mnie praktycznie wychowywała. Jak sie urodziłam była na tyle duża że zmieniała mi pieluchy, zostawała ze mną jak mama chodziła do szkoły czy do pracy. Później zawsze stawała w mojej obronie jak coś przeskrobałam, zabierała na wycieczki, kupowała prezenty i była i jest najlepszą kumpelą. Brat miał ze mną przekichane bo zawsze na niego wszystko zganiałam...i umiałam płakac na zawołanie..oczywiście jemu zawsze sie dostawało ![]() Później traktował mnie bardzej po ojcowsku niż po bratersku. Pilnował, pouczał itd. Zawsze byłam Młodą..dla niego i dla jego kumpli. Dopiero jak ja dojrzałam zaczęliśmy mieć świetne kontakty...właśnie bardziej kumpelskie. Teraz mamy jedną paczkę, jeździmy razem na narty, imprezujemy i żyć bez siebie nie potrafimy. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Poemi a macie warunki by do tego doszło? Znaczy wolną chatę? Mój TŻ też długo zwlekał z "tym'. Z tym ze ja szybko czułam się z nim bardzo luźno i pewnie, więc zaczęłam po prostu o tym gadać. I wyszło na to że sie biedaczek boi że coś będzie nie tak , ze ten seks wszystko popsuje..znaczy to wyjątkowe porozumienie miedzy nami...ten mistycyzm. Ja zreszta miałam to samo...bo wszystkie fatalne związki zaczynałam od seksu i czułam ze tym razem powinno być inaczej ![]()
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Poemi, Haniu, cieszę, że uważacie, że fryzura fajna
![]() Pójdę jeszcze raz na próbną, ale wezmę kwiatek, żeby zobaczyć jak to razem wygląda. A po ślubie...obcinam włosy!! Już się nie mogę doczekać... Poemi,co do Twojego 'problemu'...nie można czegoś po prostu zaaranżować? Chyba za duża już z Ciebie dziewczynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poemi ja inaczej miałam niż Hania, tzn. inicjacja nastąpiła u nas dosyć szybko, w porównaniu z innymi moimi związkami ( 3 tygodnie spotykania - do długo czy krótko? ![]() ![]() My mieliśmy takie silne przyciąganie, że nie dało rady dłużej czekać. Po tym wszystkim jeszcze bardziej nas wzięło, dalej mamy taki mocno sexualny jakby nie patrzył związek . Nie wiem co poradzić, nie ma co rozmyślać, co ma być to będzie, musi być sprzyjająca sytuacja, jakaś fajna na ten pierwszy raz . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi przyjaciel powiedział jakiś czas temu, że jeśli zależy mi na TŻ-cie to mam czekać z tym jak najdłużej. No to czekałam (nie było to trudne)... I jakoś ostatnio znawu z tym przyjacielem zeszło na ten temat i on mi powiedział, że super, że tyle czekamy i że teraz to już muszę zadziałać... No i np. wczoraj byłam u TŻ-a, byliśmy sami, w pewnym momencie byłam bez stanika, ale nic! Mam wrażenie, że jeśli nie powiem "zróbmy to" to TŻ sam nic nie będzie działał. A po tym jak tak długo czekałam to boję się. I właśnie trochę się boję, że to może wszystko popsuć (z poprzednimi to w ogóle nie czekałam). Cytat:
![]() Eh... Obawiam się, że na chwilę obecną sytuacja mnie przerasta... ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Poemi ja nie zgadzam sie z teorią przyjaciela
![]() Chociażby dla mojego ego i dobrego samopoczucia na przyszłość, dla mnie miało to znaczenie z czyjej inicjatywy to się stało...Może to głupie ale dla mnie ważne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.