|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
![]() jeżeli chodzi o ten brzoskwiniowy - no niestety szału nie ma jak w aptece
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie tego się obawiam. Przecież nie zwrocę samej biżuterii za o,50, bo wtedy woda TTA wyjdzie za drogo. Jak to wyjaśnić klientce, bo u mnie klientki boją się złej jakości Avonowej biżuterii, więc obawiam się,że ta promocja wód z biżu nie wypali, a szkoda, bo teoretycznie wygląda interesujaco.
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a mam jeszcze pyt dotyczace programu motywacyjnego solusion kup podwojny krem i krem na celulit a bedziesz miec upust 40% jak myslicie na jakiej zasadzie to dziala??? chodzi mi o to czy moze byc np 1 krem na celulit i np 3szt kremow podwojnych i na wszystko bedzie 40% czy dziala tu raczej zasada 1=1, 2=2 , 3=3 czyli 3szt na celulit i 3szt podwojnego itd i wtedy bedzie na to wszystko 40% mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi bo w ht nie jest to wlasnie dokladnie sprecyzowane
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie dalej na stronie internetowej 05!!
![]() ![]() |
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowej czesci!
Tak wiec bardzo sie ciesze, ze pomysl z zalozeniem drugiego watku o avonie nie przeszedl, gdyz ten zdecydowanie mi wystarcza Tak sobie Was czytam, ze narzekacie na katalog 6... juz Wam pisalam co z niego biore. Nie podoba Wam sie prmocja na TTA? 45% opstu przy zakupie co najmniej 2 wod Ja an pewno biore dwie to juz bede miala prawie 200zl ![]() Z 5 odebralam wczoraj konturowke Smokey Diamond. ! mazniecie i nie bylam zadowolona bo diamenotw nie dostrzeglam a jest ona jedynie czarna. Kolejne maznieie jednak i pojawily sie dimanenty.. Powiem tak, jest to kolor czarny, a nie szary jak pokazane w katalogu. A tych drobinek ma sporo, bo szczegolnie jak ja sie troche rozetrze to bardzo dobrze je widac. Ja ja wzielam tylko na probe, idzie do zwrotu.Moze z 6 ja wezme skoro jest tansza. ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niee, torba nie powinna być taka mała Widziałam u klientki Smokey Diamond i według mnie to jest szary, dość ciemny, ale na pewno nie czarny .
|
|
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odebralam ten kuferek wczoraj... naprawde jest tandetny. Poza tym to plotno, ktorym jest pokryty w moim w 2 miejscach jest zaciegniete (ma 2 wielkie rysy) i to od nowosci... sama nie wiem komu moglabym go oddac, bo nawet na prezent nie za bardzo sie nadaje... a mi do niczego sie nie przyda... Moze ta szkatulka na bizuterie bedzie chociaz lepsza ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- @Taste To dobrze jak nie mala bo a noz sie w lecie przyda ![]() Dla mnie ta kontorowka jest czarna. Ma dokladnie taki sam kolor jak stara czarna z avonu bez diamentow, ktora bardzo dawno temu kupilam, jeszcze w torche innym opakowaniu |
|
|
|
|
#160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc mam święty spokój teraz
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18459886]witaj krystell dawno cie nie bylo
to ja podnisłam raban o te spotkania, bo owszem w tamtym roku zgodnie z harmonogramem, jako że ktora weszla do czerwonego do kampani bodajze 6 to jechala na wekend zosrganizowany przez DMS. BYŁAM, nawet zadowolona jestem, babke znam, lubie, nie namawia mnie na lidera bo zdaje sobie sprawe ze nigdy nie bede. ale teraz ani słychu ani dychu, A PRZECIEZ TO ICH OBOWIAZEK, ja chetnie bym sie zobaczyla z innymi babkami, bo je znam i lubie, zreszta takie wyjazdy do super rzecz, pytalam OMS, a ona oczywiscie ,nic nie wie. moze napisze do avon z pytaniem kiedy bedzie?[/QUOTE] Dzięki aneszna Nie było mnie, bo miałam remont w domu i ledwo nadążyłam czytać cały wątek, ale na szczęście po świętach już wszystko opanowane ![]() Co do spotkań to rzeczywiście fajna sprawa. Owszem są Dywizyjne, które to "odwalają", ale generalnie fajnie jest móc zobaczyć się ze znajomymi, pogadać, nie mówiąc o "atrakcjach" ![]() Ale teraz jakaś tendencja jest wszędzie, że każdy brak imprezy dla ludzi zwala się na kryzys. Moja KK, która pracuje w banku też miała odwołaną imprezę integracyjną, bo kryzys ... Ale jak najbardziej piszcie do firmy, bo już kiedyś były takie kwiatki - jedna DMS wyleciała m.in. z tego powodu - że w firmie na papierze napisały, że robiły spotkanie, była "lewa" faktura, pieniądze wypłacone, a ludzie nic o spotkaniu nie słyszeli, więc już mnie nic nie zdziwi. A wyszło to przypadkiem na jaw właśnie wtedy, gdy Klubowiczka upomniała się o obiecane spotkanie i dostała odpowiedź, że dnia X o godz. Y było spotkanie w hotelu Z. A spotkania nie było ... Miejmy nadzieję, że teraz nie będzie podobnie. "Podłość ludzka nie zna granic" - jak mawiała Bożena Dykiel
Edytowane przez krystell Czas edycji: 2010-04-09 o 16:24 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze sporo z was zamawialo jakis aplikator do cieni do powiek co jest w brakach. Ja do cieni polecam minipedzelek, ktory w 7 jest chyba za 7.90. Ale czasami pojawia sie za 4.90zl i ja za taka cene go kupilam. Jest bardzo mieciutki i ladnie sie nim nakladaja cienie
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko możecie mi powiedzieć czy te perfumy in bloom co można bylo kupic za 24,90(chyba) za sprzedaż powyżej 1000 zł to jest taka sama jak ta w katalogu? chodzi mi o wygląd flakonika.
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
Czy produkty są lepsze niż produkty z tego starego Clearskina?? A Co do ostatnio otrzymanej paczki w stanie tragicznym z brakami Avon zobowiązał się że zwróci brakujące produkty ale co do sprawy bardzo miłego kuriera nie napisali nic ![]() Pozdrowienia ![]() Agnieszka |
|
|
|
#165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj zgadzam sie z toba...one sa SWIETNE... ja juz tak z 4-5 zuzylam... naprawde superr...polecam |
|
|
|
|
#166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w takiej sytuacji to się z Tobą zgadzam skoro chce, to niech ma ;]ale zwyczaju takiego nie mam
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
Będę zwracać Okulary Milly,wyglądam w nich najzwyczajniej śmiesznie... tak jak pisałyście kiedyś odnośnie zwrotów nie będę ich wysyłać jako przesyłki wartościowej, mam zamiar je zapakować w kopertę bąbelkową, myślicie że powinnam jeszcze je jakoś dodatkowo zabezpieczyć?
nie wiecie ile mniej - więcej wyniosą mnie koszty zwrotu?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=krystell;
Co do spotkań to rzeczywiście fajna sprawa. Owszem są Dywizyjne, które to "odwalają", ale generalnie fajnie jest móc zobaczyć się ze znajomymi, pogadać, nie mówiąc o "atrakcjach" ![]() Ale jak najbardziej piszcie do firmy, [/QUOTE] Oj to ja napiszę w takim razie, bo nigdy nie miałam spotkania z Dywizyjną a już któryś rok z kolei jestem najpierw w KR teraz w AC. |
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Może kogoś zainteresować
dpowiedź na moje pytanie odnośnie pojemności próbki kuracji z kwasem glikolowym:Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że pojemność próbki to 2 ml. Jest ona wystarczająca na jednorazowe użycie. Z tego wynika, iż kuracja w próbkach jest dużo tańsza niż w katalogu.
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
Ale plodzicie. Wczoraj bylam na stronce 3 a dzis prosze juz 6 strona.
Kochane ja do was znow o porade bo widze ze piszecie o maseczkach Avonu. Otoz tak sie zastanawiam czy Avon ma cos dobrego dla wrazliwej cery. Cos dobrze nawilzajacego, odprezajacego. co by dzialalo na rumien. ja wiem ze Avon nie ma nic dla cery naczynkowej i rumeniacej sie, ale moze akurat jakas maseczka tak super nawilza i lekko natluszcza i dziala przy okazji lagodzaco i by sie nadala. Poza tym jestem troche zawiedzona niemieckim Avon. Tutaj wyglada to tak jak u was. Zamawialam podwojna kredke-cien w kolorze biala-niebieska i ciemna zielen-mietowa i ta w odcieniach zieleni nie przyszla i zekomo jej nie ma i konsultantki maja klientkom cos innego proponowac. tak mi dzisiaj moja konsultatntka powiedziala, jak dobieralam moje kosmetyki. A mnie tak zalezalo na tej w zielonych kolorach. Skoro ta z niebieska koncowka na zywo byla taka jak na zdjceiu w katalogu( i jest ), to sobie narodbilam smaka na zielona i doopa. A babka mi taki tekst i widac bylo ze sama nie byla z tego zadowolona. |
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Filmik z nowym podkladem magix "w uzyciu"
![]() http://www.youtube.com/watch?v=2RF3zoZUTR0 ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- @smerfetka25 Powiem Ci, ze jako na kosmetyczke to malo poreczny jest ten przybornik. Juz mniej miejsca by Ci zajely te przybory gdybys wrzucila je do normalnej kosmetyczki niz z takim pudelkiem sie wozic
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi kochane, czy ten podkład MagiX z netto za 4,9 (kat 06) to jest miniaturka tego pełnowymiarowego podkładu bezbarwnego, który kiedyś tak zachwalałyście?
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiał ktoś może z was okulary przeciwsłoneczne z Avonu? dobrze zapakowane są nie przygniotą ich kosmetyki bo nie chce dostać ich w kawałkach
|
|
|
|
#176 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ok. 5,00 za polecony mały Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- bez obaw bedą w pudełku. |
||
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
@andziat
Widzialam na katalogowym dodane przez Ciebie zdjecia cieni podwojnych z mineralami - granatowego i fioletowego. Czy dobrze sie one spisuja na dluzsza mete, gdyz na kwc znalazlam jedynie opinie do poprzedniej wersji cieni (pojedynczych)? Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-04-09 o 18:23 |
|
|
|
#178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może dziewczyny z prognozujących ją już mają i nam podpowiedzą wymiary
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Nim się kapłam że nowa część już 6 stron
|
#180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

jak w aptece

Tak wiec bardzo sie ciesze, ze pomysl z zalozeniem drugiego watku o avonie nie przeszedl, gdyz ten zdecydowanie mi wystarcza

dpowiedź na moje pytanie odnośnie pojemności próbki kuracji z kwasem glikolowym: