Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 14:15   #4771
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ok zrobione,ty też musisz to zrobić.
I mi tu nie kracz,wypluj te słowa,ale to już.
To teraz ty tez to musisz zrobic, zeby slad po tym nie zostal
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:20   #4772
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj już do pracy nie idę, późno się wczoraj położyłam a i tak wstałam o 7.30 i spać nie mogłam- teraz mnie oczy bolą
Oj niedobrze.

Cytat:
czy orientujecie się może po jakim czasie zgłasza się ubezpieczyciel w przypadku zgłoszenia szkody z AC?
Ja się nie orientuje.

Cytat:
tak w ogóle to we wtorek jesteśmy umówieni żeby decydować się ostatecznie na zaproszenia nareszcie coś się ruszy, bo mamy mały przestój, no i w przyszłym tygodniu zaplanowaliśmy szukanie obrączek, bo w maju najpóźniej chcielibyśmy zamówić
To super. Eh,żebym tak ja miała wene szukać zaproszeń,a czas leci i za ponad dwa miesiące zaproszenia musimy mieć,bo chcemy/będziemy rozdawać.

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Yhmm pisałam No na szczęście nic aż tak złego się nie dzieje, wprawdzie jeszcze jakieś wyniki badań mają być, ale raczej nie będzie źle
No to fajno,że nie będzie/nie jest tak źle.Musi być dobrze.

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
To teraz ty tez to musisz zrobic, zeby slad po tym nie zostal
Tylko,że mi chodziło,żebyś edytowała wypowiedz moją którą zacytowałaś,a nie calkowicie.Lepiej przywróć,bo teraz ty możesz cosik dostać za wykasowanie posta.
Mam nadzieje,że teraz się dogadałysmy.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:22   #4773
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

No to fajno,że nie będzie/nie jest tak źle.Musi być dobrze.
Musi musi Tym bardziej, że to już tak niewiele zostało do porodu
Stary 2010-04-09, 14:26   #4774
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
za załatwione sprawy.

Pewna była już zazdrośnica ( z wątku bardzo chce pierścionek/oświadczyn ) A zarazem PM2011? napisała do swych koleżanek,że u nas się mało co dzieje,bo ciągle od marca mamy tą częśc wątku a PM-ki 2011 już mają tyle części.
PM-ki 2010 w porownaniu do PM-ek 2011 pracują i mają różne obowiązki nie siedzą non stop na forum/wątku i nienabijają postów.
o losie
od dziś będę produkować tyle postów, że Wam się czytać nie bedzie chciało

idę odpocząć po moim 14km spacerku

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:28   #4775
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli w jakikolwiek sposób pomogłam to się cieszę

O maj gad! To niezłe zamieszanie mają w tym salonie Dobrze, że w porę się to wyjaśniło, strach pomyśleć co byś przeżyła, gdybyś udała się tam na próbny makijaż i okazałoby się, że nie mają Cie zapisanej. Dobrze, że dałaś tej kobiecie do słuchu. Powinni dbać o klientów, zwłaszcza o PMki I tak sobie pomyślałam, że może tyrknę do "mojego" salonu aby się upewnić...Ale w sumie to dziewczyna przy mnie wpisywała mnie w kalendarz, dodatkowo mi wszystko zapisała na ich ulotce więc myślę, że mają mnie w kajecie.
Co do auta, to tak bywa że psuje się w najmniej oczekiwanym momencie, kiedy kasa jest potrzebna na coś innego. Ja się cieszę, że mój TŻ zna się na naprawie aut, mimo, że nie jest mechanikiem dyplomowanym, ale większość rzeczy potrafi sam naprawić, więc dużo kosztów nam odpada (nie tylko nam, ale i moim rodzicom, którym samochód również naprawia), a do tego części zamienne też zawsze ma dużo tańsze, bo jego szef załatwia jeśli trzeba. W warsztatch się cenią, oj cenią, zwłaszcza elektronicy
też zapłacę tylko za cześci,a le jakoś mnie to nie pociesza, wypłata za 3 tygodnie,a ja mam 90 zł na koncie
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Horror
Ja bym taka awanturę zrobiła, że by mnie chyba za darmo czesały ...

Na wszelki wypadek upewnię się u kosmetyczki, czy jestem zapisana, bo u fryzjera jestem na pewno

Co do naprawy aut - masakra z tą naprawą... kasy to pochłania mnóstwo..
Naprawdę się cieszę, że mój TZ jest mechanikiem, to tylko za części płacę, bo inaczej z torbami bym chyba poszła .....
wprowadziłam panikę Ja starałam sie załatwić to ostro, ale w miarę spokojnie,b o w koncu chcę, by mnie tam czesano i malowano
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
chili, straszne w tym salonie!Dobrze, ze namówiłaś świadkową, żeby się tam zapisała, bo nawet byś nie wiedziała!
ja jeszcze się nie zapisywałam do fryzjera, bo moja fryzjerka powiedziała, ze mnie nie uczeszą, bo nie umieją za bardzo ślubnych fryzur zapiszę się w przyszłym tygodniu do innego.

To ja nigdy nie mogę nadrobic tego wątku, a co dopiero jakbym miała wiecej!

dziś jedziemy z rodzicami na salę! Trochę się stresuję (i przyznam się Wam, że mi dziś w metryce przybyło )
w sumie to świadkowa wpadła na taki pomysł i chwała jej, bo byłabym niczego nie świadoma i zadowoleniem czekałabym na sierpień

Stooooo lat!!! Stooooo lat!!!!
Po co na salę jedziecie?
Stary 2010-04-09, 14:31   #4776
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Gdyby ci sie udalo znalezc buciki w idealnie takim samym kolorze jak wstazka, to moze jednak te rozowe...bo jak mialyby sie kolorem, nawet minimalnie roznic, to ja jednak postawilabym na biale
Dzięki za opinię No właśnie prawdopodobnie uda mi się takie buciki dostać, bo robię je na zamówienie, więc tylko muszę jechać do nich z tą wstążką i zapytać czy są w stanie mi skądś ściągnąć taki materiał

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
ja bym obstawiała różowe
Dzięki za głos

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Zadzwoniłam do nich zaraz po rozmowie ze Świadkową i próbując zachować stoicki spokój mówię, że oto ja= PM widmo, co to się zapisywała w grudniu i jej nie ma i czy ja może mam się przejść do ich zakładu, by mieć pewność, że mnie zapisali, bo może znów się okazać, że się nie zapisałyśmy i niech mi wyjaśni ich niekompetencję, bo nie mogę tego pojąć Jeszcze w styczniu dzwoniłam się upewnić i było wszystko w porządku!
Ale się strasu najadłaś
No ale najważniejsze, że już wszystko załatwione
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:35   #4777
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Musi musi Tym bardziej, że to już tak niewiele zostało do porodu
A ile zostało do porodu. Jeśli można wiedzieć???

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
o losie
od dziś będę produkować tyle postów, że Wam się czytać nie bedzie chciało
A kiedyś/chyba na początku bytności wątku PM-ek 2010 tak było,że był bardzo duży ruch.No,ale niektóre PMki zaprzestaly sie udzielać,ruch się spowolnił. W sumie to ja lubie jak coś się dzieje.

Widze chil,że jakies małe zamieszanie miałaś,ide doczytać bo nie w temacie zbytnio jestem. A tak,to jest jak sie w ratach nadabia,a potem gubi.
Stary 2010-04-09, 14:36   #4778
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
A już się cieszyłam,że mi przechodzi katar,a kichneło mi się i mam wciąż katar. :/ Miałam w ogóle,lesbijski sen z udziałem moim i mojej koleżanki

Ja się dziś we śnie na blond przefarbowałam
A TŻtowi się śniło że byliśmy na imprezie i mielismy ju.ż obrączki na palcach

Cytat:
Pewna była już zazdrośnica ( z wątku bardzo chce pierścionek/oświadczyn ) A zarazem PM2011? napisała do swych koleżanek,że u nas się mało co dzieje,bo ciągle od marca mamy tą częśc wątku a PM-ki 2011 już mają tyle części.

Cytat:
Ohhhh życie straciło sens!!!! Czemuż to tajk mało postów trzepiemy!!!
Chili ale weź się jeszcze nie zabijaj. Damy radę i je prześcigniemy

Cytat:
Cholera! zaniżamy średnią Tak być nie może, w końcu to maraton
A ja tak zawsze narzekałam, że nie mogę Was nadrobić, bo dużo piszecie, mój błąd
No widzisz, masz nauczkę Nigdy nie jest tak, źle, żeby nie mogło być gorzej, więc nie narzekaj więcej

Cytat:
No i tym o ot sposobem sodówka sztucznie nam nabiła posta, żebyśmy przegoniły PM2011
Stary 2010-04-09, 14:43   #4779
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
też zapłacę tylko za cześci,a le jakoś mnie to nie pociesza, wypłata za 3 tygodnie,a ja mam 90 zł na koncie
Właśnie to jest złośliwość rzeczy martwych Psują się w najmniej odpowiednim momencie

Cytat:
Pisałam już Termin ma na 15 maja, ale lekarz twierdzi, że będzie szybciej poród

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No widzisz, masz nauczkę Nigdy nie jest tak, źle, żeby nie mogło być gorzej, więc nie narzekaj więcej
Postaram się już nie narzekać Tylko pisać pisać pisać
Stary 2010-04-09, 14:43   #4780
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Martoolka87 - masz różowe dodatki do sukienki więc różowe butki jak najbardziej
Dzięki za opinię

Cytat:
dziś jedziemy z rodzicami na salę! Trochę się stresuję (i przyznam się Wam, że mi dziś w metryce przybyło )
Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Moja rodzicielka powiedziała wczoraj,że niedługo pojedzie z tatkiem po suknie dla niej,garniak dla taty.
A moi się jeszcze wstrzymują, bo stwierdzili, że teraz masa ludzi będzie na komunię garnitury kupować, a później będzie większy luz w sklepach i może jakieś obniżki

Cytat:
idę odpocząć po moim 14km spacerku
Gdzieś Ty tyle łaziła?

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-04-09 o 14:45
Stary 2010-04-09, 14:44   #4781
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko,że mi chodziło,żebyś edytowała wypowiedz moją którą zacytowałaś,a nie calkowicie.Lepiej przywróć,bo teraz ty możesz cosik dostać za wykasowanie posta.
Mam nadzieje,że teraz się dogadałysmy.
Jak to mowia, uczen bez jedynki, to nie uczen
Stary 2010-04-09, 14:46   #4782
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Gdzieś Ty tyle łaziła?
obyłam się bez komunikacji miejskiej

Stary 2010-04-09, 14:46   #4783
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ja się dziś we śnie na blond przefarbowałam
A TŻtowi się śniło że byliśmy na imprezie i mielismy ju.ż obrączki na palcach
I jak podobałaś sie w sobie w blondzie???
A co do tż-towego snu,fajny sen

Cytat:
Chili ale weź się jeszcze nie zabijaj. Damy radę i je prześcigniemy
EEEE tam nie musimy,bo i tak jesteśmy the best.

Cytat:
No i tym o ot sposobem sodówka sztucznie nam nabiła posta, żebyśmy przegoniły PM2011
Stary 2010-04-09, 14:47   #4784
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mad, mam alibialibi mam
Stary 2010-04-09, 14:47   #4785
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Dzięki za opinię

Wszystkiego najlepszego

A moi się jeszcze wstrzymują, bo stwierdzili, że teraz masa ludzi będzie na komunię garnitury kupować, a później będzie większy luz w sklepach i może jakieś obniżki

Gdzieś Ty tyle łaziła?
to tylko maraton po salonach
Stary 2010-04-09, 14:48   #4786
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
obyłam się bez komunikacji miejskiej
No to

Cytat:
I jak podobałaś sie w sobie w blondzie???
No tak nawet nieźle wyglądałam. Tylko, że pofarbowałam sobie włosy tylko z wierzchu i jak zrobiłam sobie przedziałek w innym miejscu to miałam takie brązowe placki
Stary 2010-04-09, 14:51   #4787
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Jak to mowia, uczen bez jedynki, to nie uczen
Też prawda.

Cytat:
Pisałam już
A faktycznie pisałaś już,musisz mi wybaczyć,ale też kiedyś tam pisałam że mam skleroze.
Stary 2010-04-09, 14:54   #4788
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

A kiedyś/chyba na początku bytności wątku PM-ek 2010 tak było,że był bardzo duży ruch.No,ale niektóre PMki zaprzestaly sie udzielać,ruch się spowolnił. W sumie to ja lubie jak coś się dzieje.

Widze chil,że jakies małe zamieszanie miałaś,ide doczytać bo nie w temacie zbytnio jestem. A tak,to jest jak sie w ratach nadabia,a potem gubi.
produkowałaś posty, nie miałaś czasu czytać
Stary 2010-04-09, 14:56   #4789
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No tak nawet nieźle wyglądałam. Tylko, że pofarbowałam sobie włosy tylko z wierzchu i jak zrobiłam sobie przedziałek w innym miejscu to miałam takie brązowe placki
To musiałaś wyglądać bardzo seksi niczym borsuk
Stary 2010-04-09, 14:58   #4790
sjoanna
Zakorzenienie

Black Angel - to taka ekologia w wielkim mieście czy sposób na zrzucene zimowych ewentualnie świątecznych kilogramów?
Ale brawo za zaangażowanie

A gdybysmy tak pisały w poście po jednym wyrazie lub zdaniu jak ktoś się rozpisuje? Ile wtedy części PM-ek 2010 by było

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:59   #4791
Martoolka87
Zakorzenienie

A teraz nius dnia:
mam kantadeskę w kolorze takim jak będę mieć w bukiecie i jutro jadę z nią po wstążkę Moje kwiaty będą większe i niestety na fotce wyszedł trochę zmieniony odcień.
A na ostatniej fotce bambus, którego kupiłam koleżance, do której dziś idę na ślub Można go trzymać w wazonie albo zasadzić do doniczki, więc jest ok

No i zonk bo mi się załączniki nie chcą załadować

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-04-09 o 15:00
Stary 2010-04-09, 15:05   #4792
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
produkowałaś posty, nie miałaś czasu czytać
Tak jest,wziełam sobie do serca i nabijam nam posty ( że jesteśmy cienkie Bolki )

Chil,to mialaś niezłą przygode,ale też bym się nieźle wkurzyła,co za brak kompetencji.

Cytat:
Nie,no moi też czekają na maj,bo wtedy będą komunie i obniżki.
Stary 2010-04-09, 15:10   #4793
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystkiego najlepszego
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:18   #4794
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mad, mam alibialibi mam
Widze,widze. To się ciesze,że masz alibi.

Cytat:
A gdybysmy tak pisały w poście po jednym wyrazie lub zdaniu jak ktoś się rozpisuje? Ile wtedy części PM-ek 2010 by było
No to wtedy by było zapewne dużo części wątku PM-ek 2010.

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego
Ja również przyłączam się do życzeń.
Luśka wszystkiego najlepszego w dniu Twych urodzin.
Sto lat

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
A teraz nius dnia:
mam kantadeskę w kolorze takim jak będę mieć w bukiecie i jutro jadę z nią po wstążkę Moje kwiaty będą większe i niestety na fotce wyszedł trochę zmieniony odcień.
A na ostatniej fotce bambus, którego kupiłam koleżance, do której dziś idę na ślub Można go trzymać w wazonie albo zasadzić do doniczki, więc jest ok

No i zonk bo mi się załączniki nie chcą załadować
No to super.
Właśnie chcialam napisać,że fotek nie ma.
Stary 2010-04-09, 15:18   #4795
Martoolka87
Zakorzenienie

Bleeeh... nie chce mi się iść na ten ślub Niech któraś pójdzie za mnie

Chyba teraz udało mi się załączyć zdjęcia kwiatka
Stary 2010-04-09, 15:28   #4796
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, wspaniałe jesteście
A co do lekarza to mam 5 torbieli w jednej piersi, powiedział, że "musze się nauczyć z nimi żyć", nalaże nie ma co ich ruszać, mam obserwowac, jak urosna albo staną sie bolesne-biopsja.ahh niby ulga al strach pozostanie...
Nie ma sprawy Najwazniejsze ze jest wszystko dobrze

Cytat:
PM-ki 2010 w porownaniu do PM-ek 2011 pracują i mają różne obowiązki nie siedzą non stop na forum/wątku i nienabijają postów.
No nie wierze hehe
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Helołłłłłłłl
Melduję że u Nas sprawy ślubne są załatwiane jedna za drugą

W tym tyg spisaliśmy już protokół i mamy pojawić się w Naszym Kościółku dopiero pare minut przed ceremonią Naszego ślubu
Kupiliśmy już obrączki
Oraz garnitur dla TŻ
A dzisiaj idziemy zaklepać podróż poślubną

Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość

ja welon 3 razy złapałam: i zawsze sama-tz nie złapał muchy. i w sobote bedzie ostatnia okazja później już koniec (chyba, ze ktoś jeszce wyskoczy do września)
Ciekawa jestem kto zlapie na weselu na ktore idziemy za 2 tyg Mi sie jeszcze nigdy nie zdazylo
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
o z tym tez mam straszny problem zawsze ktoś musi ze mną iść bo po badaniu strasznie mi słabo i kreci mi się w głowie a na dodatek mam głupia fobie na słowo zyla (w sensie jako tam gdzie plynie krew) odrazu mnie trzesie wszyscy sie z tego smieja ze mozna tak reagowac ale widocznie ja jestem inna Kazdy sie dziwie jak to bedzie jak zajde w ciaze
Tez tego nie lubie, najbardziej na czczo
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć kobietki

Caprica gratuluję córeczki
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość

Caprica też Ci gratuluję, córy fajowe są
Cytat:

Caprica gratuluję córeczki
Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
gratuluję! Moja córka to najlepsze co mnie w życiu spotkało
Dzieki PMki
Cytat:
Capri widzę, że zmieniłaś podpis suwaczka

Luska sto lat!!!
Martoolka piekny kolorek tych kwiatkow

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-04-09 o 15:30
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:29   #4797
sjoanna
Zakorzenienie

Woda? Jesteś? Ahoj
Właśnie oglądałam w TVN Style Lekcję stylu i pani pokazująca jak udekorować stół na Komunię używała białych kwiatów z czarnymi środkami - chyba gerberów.
Takie jak ty chcesz - jeśli dobrze pamiętam z wątku bukietowego.
Śliczne
Może podkradnę ci pomysł na bukiet

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:32   #4798
Aaś
Zakorzenienie

patrzcie!! -> Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie
administracyjne.

Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:46   #4799
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dziewczyny jako, ze pora kolacyjna sie powoli zbliza, to zapodam przepis na pizze, a przy okazji przysluze sie szczytnemu celowi nabijania postow

Skladniki na ciasto:
-maka 500 g ( w moim przepisie jest 250g zwyklej maki pszennej i 250g tak zwanej self-raising, ale ona chyba nie ma w Pl swojego odpowiednika, wiec moze z samej normalnej wyjdzie)
-10g soli
-5g drozdzy w torebce, albo 5g zwyklych drozdzy
-325ml cieplej wody
-troche oliwy z oliwek

Wsypac do miski make, sol i drozdze z torebki (jesli uzywasz zwyklych drozdzy rozpusc je w cieplej wodzie i pozostaw na 10 min, a nastepnie wlej do miski), wlej wode i wszystko gniec przez ok. 10 min, az uzyskasz jednolita mase (nie dosypuj dodatkowej maki, nawet jesli ciasto wydaje ci sie za kleiste). Nastepnie miske lekko wysmaruj oliwa, wloz do niej ciasto i gniec je przez chwile az zostanie calkowicie pokryte oliwa. Miske pokryj folia i ustaw w cieplym miejscu az podwoi swoja objetosc (powinno to zajac przynajmniej godzine).Nagrzac piekarnik do 250 stopni, ciasto zagniesc kilka razy, podzielic na kawalki i rozwalkowac na cieniutko (ja robie kulki, a nastepnie ciasto rowalkowuje w powietrzu za pomoca rak na jedno-osobowe porcje, bo tak jest latwiej). Papier do pieczenia pokryc cienka warstwa maki, ulozyc na nim pizze, polozyc na nim co chcemy i wlozyc do rozgrzanego piekarnika na 10-12 minut

Skladniki na sos pomidorowy:
-puszka pomidorow (nie mylic z typowym koncentratem pomidorowym)
-2 zabki czosnku
-sol, pieprz, cukier

Czosnek poktoic w drobniutka kostecze i podsmazyc na oliwie. Kiedy czosnek zacznie lekko brazowiec dodac pomidory i dusic je na malym ogniu przez 15 minut, czesto mieszajac. Doprawic pieprzem, sola i cukrem. Sos potraktowac blenderem, albo utrzec go widelcem.

Pizza smakuje swietnie z samym sosem i odrobina sera, ale mozna polozyc na niej co kto lubi od owocow morza, przez pieczarki po szynkeDodam, ze ja odkad znalazlam ten przepis moja noga nie postanie wiecej w pizzeri, no taka jest dobraSmacznego

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Woda? Jesteś? Ahoj
Właśnie oglądałam w TVN Style Lekcję stylu i pani pokazująca jak udekorować stół na Komunię używała białych kwiatów z czarnymi środkami - chyba gerberów.
Takie jak ty chcesz - jeśli dobrze pamiętam z wątku bukietowego.
Śliczne
Może podkradnę ci pomysł na bukiet
Ja sie o te gerbery miniaturowe nie martwie, bo wiem ze one sa dostepne, tylko te takie malutkie sniadki z czarnymi srodkamiEh, chyba sobie powinnam sobie dac z nimi spokoj, ale ciagle mam nadzieje, ze mi ewalena jakas alternatywe dla nich wymysli A co do bukietu, to bierz go smialo juz rinco sobie go ode mnie wziela, ja obiecuje, ze po moim slubie wstawie zdjecia, to bedziecie mogly sobie zobaczyc jak wyszedl
Stary 2010-04-09, 15:59   #4800
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
patrzcie!! -> Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie
administracyjne.

gratuluję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości