Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 14:39   #2461
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Ano ze śmietanką taką pyyyyyszną posyłam do Ciebie a jajeczka coś tam krzyczą, nie wiem chyba coś w stylu "wyślij mnie do Izulka, wyślij mnie" sesesese no to też wysyłam

a to wiem co to za film w TV był - też oglądaliśmy , ale ja wiem czy taki straszny
Mniam!
Wiedziałam, wiedziałam, że coś krzyczały. teraz leży przede mną ciacho krówka, bo mama mówi"jedz, bo sie wyrzuci"...oł jeee.
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
U mnie są tylko dwa pierwsze sklepy
chciałam jeszcze zajść do Orsaya i Pretty Girl, ale zobaczymy jutro
dziękuję za kciuki
pewnie

AAAAAAAAAAA...zapomniałab ym!
Tata właśnie wrócił i mówił, że jutro przywiezie od znajomego psiaka -wilczurka chyba, kilku-tygodniowy. O mamusiu...ale będę miała towarzystwo. Znaczy się on na dworku będzie...ale będę miała motywację, żeby śmigać po dworze...ołł JEAH!! Ale podłapałam od Was ten grymas. I pytał, czy moi rodzice nie chą też... A tata mi ostatnio coś wspominał, że ma cheć kupić psa, Bernardyna może, ale drogie są. A ten koles po znajomości sprzeda za 100... Że też musze jutro na uczelnię iść...łee!
ALe sie cieszę....:ju pi: Głupol ze mnie...wiem.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-04-09 o 14:48
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:41   #2462
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Jestem jestem
Na początek KINIA

Kochana Kiniu miałaś urodzinki
Chcę Ci dziś życzyć większej rodzinki
Małego synka albo córeczkę
Więc popracujcie nad tym troszeczkę
Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia
Niechaj nie będzie w Twym życiu cienia
Radości mnóstwo, pełno w portfelu
A wokół ciebie przyjaciół wielu
I abyś w końcu tu zawitała
Mnie i Kasieńkę odwiedzić chciała

Sto latek kotku

DAWIDEK

Rok temu wszystkich nas zaskoczyłeś
Gdy się na świecie nam pojawiłeś
Bardzo na zewnątrz Ci się spieszyło
I niespodziankę zrobiłeś miłą
choć wystraszyłeś całkiem niezłe grono
To już Ci dawno to wybaczono
Jestes słodziutki taki kochany
Ze plan porwania mam opracowany
Ale mamusia wciąż Cię pilnuje
I moje plany stale krzyżuje
więc trzeba będzie chyba spasować
Do bycia ciocią się przystosować
Rośnij słoneczko wielki i zdrowy
Niech świat Twój będzie wciąż kolorowy

piszę pracę moją dlatego się nie pojawiam Jak ktoś ma jakies materiały na temat reologi cieczy nienewtonowskich chętnie przygarnę

poza tym mam odwiedzinki bardzo miłe w planach Dam znać co i jak moje skarbeńka

Aguniu skonsultuj się hmmm bez sensu kupować drogie leki po nic.
Raz koleżanki mąż miał paskudną dolegliwość 40 stopni gorączki i wymioty. Wezwali lekarkę. Ona nawet go nie zbadała tylko od razu przepisała 2 leki na biegunkę plus gastrolit-mimo iż biegunki wcale nie miał co stale powtarzał. Podała mi nazwe tych leków i co się okazało?? Ze jak sobie w necie posprawdzalam tych lekow nie mozna podawac jednoczesnie!!!! Poradziłam jej kupic mezowi gastrolit, wykąpać w zimnej wodzie i obserwowac- a w razie potrzeby wykupic lek-ale tylko jeden z nich. masakra. Skonczylo sie tym ze po chłodnej kąpieli gorączka zeszła. Koszt wykupu 2 lekow ok 100zł...

lece bo ogarniam chałupę- aaa mąż mój zbudował sobie szafkę narzędziową- metr długa 50 cm głęboka ok 70 cm wysoka... I praktycznie chyba jeszcze wciąż jest za mała na narzędzia które zamierza nabyć
Stary 2010-04-09, 14:49   #2463
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Jestem jestem
Na początek KINIA

Kochana Kiniu miałaś urodzinki
Chcę Ci dziś życzyć większej rodzinki
Małego synka albo córeczkę
Więc popracujcie nad tym troszeczkę
Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia
Niechaj nie będzie w Twym życiu cienia
Radości mnóstwo, pełno w portfelu
A wokół ciebie przyjaciół wielu
I abyś w końcu tu zawitała
Mnie i Kasieńkę odwiedzić chciała

Sto latek kotku
Izusiu Kochana
piękne życzenia, skąd Ty to wszystko wiesz - znasz mnie widzę na wylot
i niech się spełnią wszystkie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:07   #2464
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cytat:
skąd Ty to wszystko wiesz - znasz mnie widzę na wylot
i
hehe mówiłam Wam kiedyś że jak nie dostanę roboty do zostanę wróżką Izydą
Mam zdolności paranormalne a może raczej paranienormalne

Buziaki moja Kiniu kochana

A w sumie wiecie co??? Zapomniałam o kimś ważnym...

MALUTKA
Ponad rok temu coś się zdarzyło
Coś, co do dzisiaj jest Twoją siłą
Ponad rok temu mamą zostałaś
Swój lęk ze szczęściem wielkim zmieszałaś
Choć pewnie trudne wszystko to było
To dziś z nawiązką Ci się zwróciło
Masz już przy sobie synka zdrowego
Ciągle w mamusi zakochanego
Chociaż niełatwe jest wychowanie
To pięknie spełniasz swoje zadanie
Niechaj Cię cieszy ranka każdego
Cudowny uśmiech malca Waszego

Malutka przepraszam że dopiero teraz. Tyle się mówi o narodzinach...A przecież trud pierwszy to trud mamy , która wydaje dzidziusia na świat. jestem pod ogromnym wrażeniem siły matek. U malutkiej do wszystkiego doszedł strach przy narodzinach ponieważ nie były one terminowe. Dlatego chcę złożyć wielki ukłon w jej stronę
Gratulacje Malutka
Stary 2010-04-09, 15:11   #2465
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
hehe mówiłam Wam kiedyś że jak nie dostanę roboty do zostanę wróżką Izydą
Mam zdolności paranormalne a może raczej paranienormalne

Buziaki moja Kiniu kochana

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:42   #2466
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
dziękować
nie, nie mam pomysłu , pójdziemy na żywioł
i takie zakupy się najlepiej udają zazwyczaj bo jak się naplanujesz to nic nie znajdziesz

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Mniam!
Wiedziałam, wiedziałam, że coś krzyczały. teraz leży przede mną ciacho krówka, bo mama mówi"jedz, bo sie wyrzuci"...oł jeee.

Tata właśnie wrócił i mówił, że jutro przywiezie od znajomego psiaka -wilczurka chyba, kilku-tygodniowy. O mamusiu...ale będę miała towarzystwo. Znaczy się on na dworku będzie...ale będę miała motywację, żeby śmigać po dworze...ołł JEAH!! Ale podłapałam od Was ten grymas. I pytał, czy moi rodzice nie chą też... A tata mi ostatnio coś wspominał, że ma cheć kupić psa, Bernardyna może, ale drogie są. A ten koles po znajomości sprzeda za 100... Że też musze jutro na uczelnię iść...łee!
ALe sie cieszę....:ju pi: Głupaol ze mnie...wiem.
ale super a pokażesz nam piesia wymyśliłaś już imię

Cytat:
piszę pracę moją dlatego się nie pojawiam Jak ktoś ma jakies materiały na temat reologi cieczy nienewtonowskich chętnie przygarnę

poza tym mam odwiedzinki bardzo miłe w planach Dam znać co i jak moje skarbeńka
No Izusia dobrze, że się pojawiłaś w końcu

nawet nie wiem co to znaczy

hmmm a jakież to odwiedzinki Ci się szykują

wróżka Izyda a czy jako Twoje koleżanki będziemy mogły liczyć na jakąś zniżkę ?

no i się rozpadało

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 16:30   #2467
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
ale super a pokażesz nam piesia wymyśliłaś już imię
Jasne, że pokażę.
Chciałabym..ale podejrzewam, że jak młodociani jutro przyjadą, to zdążą wybrać imię do mojego powrotu z uczelni...
U nas też pogoda do niczego...

Czas edycji: 2010-04-09 o 16:56

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 16:53   #2468
agunia82
Zakorzenienie

Moniś testy robiłam dawno temu, bo ja jestem alergiczką, ale raczej wziewną Takiej wysypki jak dotąd nigdy nie miałam i teraz nagle na całym ciele niemalże... Mi też to wygląda na uczulenie, tylko że nie mam pojęcia na co. Nie kojarzę, żebym coś jadła co by mogło aż tak uczulić, a wcześniej jadłam dżem truskawkowy, ale przestałam długo przed wysypką (wiem, że truskawki mogą tak uczulić).

Izuś czy Wy znacie tą osobę, co Wam psa sprzedaje? Wiecie, w jakich warunkach były małe trzymane, jak i czy socjalizowane, czy miały wystarczający kontakt z człowiekiem? Jesteście pewni, że rodzice szczeniaków nie są obciążeni wadą genetyczną (np. dysplazją, co u owczarków zdarza się nagminnie i jest koszmarem dla psa)? Czy macie pewność, że maluchy są zdrowe, że były szczepione, odrobaczane i dobrze karmione (nie pedigree i nie resztkami domowego jedzenia)? Wiecie dokładnie ile tygodni ma piesek? (psa od matki powinno się zabierać po skończeniu mniej więcej 9-10 tygodni, i to jest bardzo ważne, żeby nie wcześniej!). Przepraszam, że tak piszę, ale większość osób jeszcze nie zdaje sobie niestety sprawy z tego, czym powinno się kierować przy zakupie szczeniaka i jakie ryzyko za sobą niesie kupienie pieska "z okazji" kierując się tylko ceną. A potem się okazuje, że piesek ma wygląd jak należy, albo charakter nie ten, albo z wyglądu tylko nieco przypomina daną rasę. Nie mówiąc już o tym, że dość często się okazuje, że pies jest chory albo obciążony wadami i trzeba potem wydać masę kasy na leczenie (niestety coraz częściej takich historii słyszę koszty leczenia wad genetycznych liczą się często w tysiącach). Co mam nadzieję, że w Waszym przypadku się nie stanie.

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-04-09 o 16:55
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:33   #2469
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Izuś czy Wy znacie tą osobę, co Wam psa sprzedaje? Wiecie, w jakich warunkach były małe trzymane, jak i czy socjalizowane, czy miały wystarczający kontakt z człowiekiem? Jesteście pewni, że rodzice szczeniaków nie są obciążeni wadą genetyczną (np. dysplazją, co u owczarków zdarza się nagminnie i jest koszmarem dla psa)? Czy macie pewność, że maluchy są zdrowe, że były szczepione, odrobaczane i dobrze karmione (nie pedigree i nie resztkami domowego jedzenia)? Wiecie dokładnie ile tygodni ma piesek? (psa od matki powinno się zabierać po skończeniu mniej więcej 9-10 tygodni, i to jest bardzo ważne, żeby nie wcześniej!). Przepraszam, że tak piszę, ale większość osób jeszcze nie zdaje sobie niestety sprawy z tego, czym powinno się kierować przy zakupie szczeniaka i jakie ryzyko za sobą niesie kupienie pieska "z okazji" kierując się tylko ceną. A potem się okazuje, że piesek ma wygląd jak należy, albo charakter nie ten, albo z wyglądu tylko nieco przypomina daną rasę. Nie mówiąc już o tym, że dość często się okazuje, że pies jest chory albo obciążony wadami i trzeba potem wydać masę kasy na leczenie (niestety coraz częściej takich historii słyszę koszty leczenia wad genetycznych liczą się często w tysiącach). Co mam nadzieję, że w Waszym przypadku się nie stanie.
Tak Kochana..tata dobrze zna właściciela. Były szczepione, odrobaczone, bo pytałam. Nie wiem co z karmieniem i z wadą genetyczną, ale poprosiłam męża, to zapyta.Nie przepraszaj, dobrze, ze to piszesz. Jutro pojadą, to zobaczą co i jak. Ale właściciel to taki dobry znajomy, także nie mamy obaw. A w razie jakichkolwiek wątpliwości, wiem kogo zapytać...
Stary 2010-04-09, 17:45   #2470
agunia82
Zakorzenienie

O karmienie koniecznie się dowiedzcie, bo maluch na początku powinien dostawać to, co jadł do tej pory. Dopiero stopniowo można zmieniać pokarm (przez około 2 tygodnie, najpierw podając niewielkie ilości nowego pokarmu i stopniowo je zwiększając aż cała porcja żywieniowa to będzie tylko nowy pokarm). Inaczej problemy żołądkowe są murowane.
A z wadami genetycznymi to jest niestety tak, że one wychodzą zazwyczaj z wiekiem, więc jeśli rodzice jakieś mają, mogły się jeszcze nie ujawnić. Najlepiej by było, jakbyście mieli pewność, że dziadkowie nie chorowali, ale przy psach bez rodowodu jest raczej najczęściej nie do ustalenia, niestety. O tym, czy pies jest obciążony dysplazją można się dowiedzieć robiąc RTG, ale podejrzewam, że ten znajomy raczej prześwietlenia nie robił (w hodowlach zarejestrowanych obowiązkowe są prześwietlenia i suk i psów jeśli chce się mieć hodowle, a psy u których wykryto nieprawidłowości są z hodowli wykluczane, co zrozumie każdy, kto choć raz w życiu widział psa z dysplazją).
Wypytajcie lepiej dokładnie o wszystko

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-04-09 o 17:47
Stary 2010-04-09, 18:06   #2471
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że pokażę.
Chciałabym..ale podejrzewam, że jak młodociani jutro przyjadą, to zdążą wybrać imię do mojego powrotu z uczelni...
U nas też pogoda do niczego...
a może poczekają na Ciebie

Cytat:
Moniś testy robiłam dawno temu, bo ja jestem alergiczką, ale raczej wziewną Takiej wysypki jak dotąd nigdy nie miałam i teraz nagle na całym ciele niemalże... Mi też to wygląda na uczulenie, tylko że nie mam pojęcia na co. Nie kojarzę, żebym coś jadła co by mogło aż tak uczulić, a wcześniej jadłam dżem truskawkowy, ale przestałam długo przed wysypką (wiem, że truskawki mogą tak uczulić).
.
Aha, no dziwna ta wysypka, mi się właśnie skojarzyła z jakąś pokarmową jak ją opisałaś.
A może pomidory albo jakieś "nowe" warzywa? Wiadomo czym to pryskane?. A może w wodzie z kranu coś się znalazło i też Cię mogło uczulić, tym bardziej jak mówisz że na całym ciele Ci wyskoczyło.

A o pieskach jak zwykle mądrze napisałaś fajnie, że ktoś zwraca na to uwagę

zjadłam pierogi ruskie i siedzę, czekam na małżowego powinien za jakaś godzinę wrócić

Julitka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 20:02   #2472
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Za tydzień ma moja sis osiemnastkę Poważna sprawa i ja mam poważny problem - po pierwsze nie wiem co mam jej kupić ? Jakies pomuysły? Chcę by miała coś na pamiątkę, nie chcę jej dawać kasy bo ta dostanie pewnie od chrzestnych i babci. I zupełnie nie wiem co No i drugi problem który musze rozpracować to menu dla gości. Przyjeżdża mi 7 osób dorosłych (w sobotę jest część osiemnastki dla rodziny) już w sobotę rano czyli obiad, wieczór impreza i na drugi dzień śniadanie i obiad w niedziele - chyba popłynę z torbami To jeszcze nic - w maju sis chce robić imprezę dla znajomych no i ostatnio mi powiedziała że chyba sobie nie myślę że ona te 20 -30 osób zaprosi do domu , Więc w tej kwestii jeszcze się toczą pertraktacje między nami z tżtem a siorką.
Zarzućcie jakimiś pomysłami na prezencik lub menu

Ci się trafiło - przystojny G Chociaż ja bym się chyba przed takim nie rozkroczyła Fajnie się juz tak nazywać "koietą w ciąży" A jak rodzinka? Powiedzieliście już?
No fakt - poród będziesz miała niedaleko bożego narodzenia więc też kolejny prezencik dla męża
z prezentem to nie wiem a może bransoletkę z taką blaszką a na niej grawer najlepiej to się podpytać
np na obiad można zrobić uda z kurczaka panierowane słonecznikiem i bułką tartą i usmażone - pychaaaa albo jakąś zapiekankę ziemniaczaną
ja również stawiałabym na sałatki, wcześniej zrobisz i nie będziesz przy gościach "latać przy garach"

hihi... też miałam opory ale stwarza taką atmosferę w gabinecie, że wstyd mija
jeszcze nikt nie wie zastanawiamy się kiedy powiedzieć najlepiej by było zebrać rodziców i wtedy, ale zobaczymy jak to będzie, ewentualnie za tydzień mam imieniny, więc pewnie się wszyscy pojawią, ale nie wiem czy wytrzymam jeszcze tyle czasu

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
nie wiem czy sie chwalilam ze w koncu bede wybierac kuchnie malzowi wypalilo kilka zlecen wiec spora sumka bedzie akurat na zrobienie kuchni
i pierwszy zakup juz za nami- lodowkaprzecena byla z 4,5tys na 3.300zł

super ze wizyta udana mamusiu
a jak zobaczysz fasolke na usg to wtedy twoje serce bedzie tryskac miloscia juz na zawsze

ja mam wiekszy problem bo musze kupic prezent dla 5 latki i kompletnie nie mam pojecia-myslalam o tym laptopie edukacyjnyjm ale juz go ma
ad1. no to niezłą macie tą lodówkę
ad2. mamusiuuuu???!!! o mamo!!! jakoś to do mnie nie dociera
ad3. ja zazwyczaj stawiam na prezenty edukacyjne, więc może jakąś fajną grę planszową albo ładne wydanie bajek

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Dzasta no to jeszcze raz gratulacje i trzymam oczywiście kciuki

Cytat:
1.dzastinko właśnie to samo sobie wyobraziłam...Albo użyj swojego daru przekonywania, może Ci ładnie Pan GIN 'zapozuje'.
2. Ja nie wiem co mam z tymi horrorami... A najlepsze jest to, że jak już jest taki mega straszny, to co jakiś czas przełączę na inny kanał i tak w kółko...
Ja mam kilka bloków od rano i do domu, a w niedzielę na rano i z przerwą na dwa bloki, a potem ćwiczenia, na których byc muszę...chyba zemdleję. O tak --->
My mamy jeszcze kilka, ale strasznie rozsypane te bloki. A dokładnie kiedy masz obronę? I na jaki temat piszesz?
ad1. "Proszę pana, czy mogłabym panu zrobić zdjecie, bo koleżanki wizazanki bardzo proszą"
ad2. takie oglądanie jakby przez dziurkę od klucza
ad3. u mnie na szczęscie plan w miarę luźny terminu jeszcze nie ma, bo jeszcze praca nie skończona piszę o nastoletnim macierzyństwie w opinii uczniów, czy jakoś tak, w każdym razie o to biega

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
niedawno wrocilam z tych badan i....wszystko jest ok bobas duzy (dlugi na 12t4d ale brzyszek ma na 13t hihihi) i tak fikal slodko fikolki ze normalnie sie poplakalam no i co tu duzo mowic zakochana jestem i jeszcze do siebie nie doszlam hihi

aaa pan doktor nie chcial plci sugerowac bo niby za wczesnie jednak stwierdzil ze to co dzidzia ma miedzy nozkami to wyglada na dziewczynke ale potwierdzac bedziemy kolo 18-20 tygodnia

Dzastinko mowilam ze bedzie dobrze to teraz prosze sluchac zalecen lekarza i duuuzo odpoczywac
ad1. no to supcio
ad2. dziewczynka
ad3. postaram się

Cytat:
Ty cwaniaro, za jednym zamachem prezenty na dwa święta załatwiłaś

A na obiad możesz zrobić jakąś pieczeń np, naleśniki po meksykańsku z sosem z avokado - moje ulubione kurczak faszerowany mięsem mielonym i warzywkami- to byś mogła na dwa dni mieć jak zrobisz takiego 1,5kg i zupkę np. porową z serkami topionymi, a na wieczór np kawałki piersi kurczaka w panierce a'la KFC ponabijać na wykałaczki, do tego dip np czosnkowy, albo szaszłyki z kurą i warzywami-pychota jakąś sałatkę np szynka, kukurydza, pieczarki marynowane, szczypiorek i jajko z majonezem.
ad1. a jak ale najgorsze jest to, że nie będę mogła zjeść na wigilii pierogów z kapustą i grzybami
ad2. brzmi bardzo smakowicie

Cytat:
ALe sie cieszę.... Głupol ze mnie...wiem.
no i będziesz miała towarzysza do zabaw na podwórku

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 20:20   #2473
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
dziękuję Czekoladko
gratuluję remontu kuchni i zakupu lodówki i zazdraszczam tak pozytywnie tych nowych kuchennych mebelków

Malutka, wszystkiego najcudowniejszego dla Dawidka
to nie jest remont bo my jeszcze wogole kuchni nie mamy tak wiec musimy zrobic......i lazienke jeszcze, a nie spieszylo nam sie bo mama ma na dole wiec korzystamy wspolnie
bo my wszystko po malutku robilismy po weselu -po jednym pokoju
ale sie ciesze nareszcie bede miala kuchnie

Cytat:

keczoladko gratki wielkie. A mogę prosic o foto lodówki..
Czyli podobnie jak u mnie, tyle, ze mi nic w dół nie poszło ...to nie sprawiedliwe..piszę podanie do "jeszcze nie wiem kogo".
lodowka to whirlpool side by side 6 zmysl z kostkarka
fotki nie mam ale poszukaj w necie bedziesz widziala
pochwale sie jak juz kuchnia bedzie-moze za 2 mce

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

niedawno wrocilam z tych badan i....wszystko jest ok bobas duzy (dlugi na 12t4d ale brzyszek ma na 13t hihihi) i tak fikal slodko fikolki ze normalnie sie poplakalam no i co tu duzo mowic zakochana jestem i jeszcze do siebie nie doszlam hihi

aaa pan doktor nie chcial plci sugerowac bo niby za wczesnie jednak stwierdzil ze to co dzidzia ma miedzy nozkami to wyglada na dziewczynke ale potwierdzac bedziemy kolo 18-20 tygodnia
to rosnie ci akrobata/ka
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Czeko21 nowa kuchnia?! Jak fajnie! Mi sie marzy ale niestety nie bedzie nowej....
jak juz pisalam wyzej nie mam jeszcze kuchni takze bede szalec

Cytat:

Czekoladko21 gratuluję zakupu, trafiła się Wam okazja

Cytat:

ALe sie cieszę....:ju pi: Głupol ze mnie...wiem.
ale fajnie lubie male szczeniaczki sa takie slodkie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

ad1. no to niezłą macie tą lodówkę
ad2. mamusiuuuu???!!! o mamo!!! jakoś to do mnie nie dociera
ad3. ja zazwyczaj stawiam na prezenty edukacyjne, więc może jakąś fajną grę planszową albo ładne wydanie bajek
przyzwyczajaj sie powoli.......zebys potem nie zemdlala jak dzidzius powie "mama"

a moze jakies puzzle beda ok?

Izausia swietne wierszyki urodzinowe-masz babo talenta

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 20:48   #2474
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
to nie jest remont bo my jeszcze wogole kuchni nie mamy tak wiec musimy zrobic......i lazienke jeszcze, a nie spieszylo nam sie bo mama ma na dole wiec korzystamy wspolnie
bo my wszystko po malutku robilismy po weselu -po jednym pokoju
ale sie ciesze nareszcie bede miala kuchnie

a moze jakies puzzle beda ok?
ad1. ale fajnie tak robić sobie kuchnie pamiętam jak ja robiłam kilkanaście projektów gdzie jaka szafka, lodówka, itp
ad2. lodóweczka wypasiona
ad3. według mnie odpowiedni prezent, teraz jest różny wybór są i drewniane i plastikowe, ale tekturowe też są ok

DOOOOBRAAAAANOC

edit:
zapomniałam Wam się dziś pochwalić co usłyszałam od jednej z mam od moich przedszkolnych dzieci
Mama do Marcysia - "bądź grzeczny, bo będiesz miał karę!"
Marcyś do Mamy - "Ty mnie mamusiu nie strasz, bo pójdę mieszkać do pani Justynki (czyli do mnie ), ona ma męża, który zostanie moim nowym tatą. Oooo!"
normalnie padłam za śmiechu

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-04-09 o 21:01
Stary 2010-04-09, 22:01   #2475
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
O karmienie koniecznie się dowiedzcie, bo maluch na początku powinien dostawać to, co jadł do tej pory. Dopiero stopniowo można zmieniać pokarm (przez około 2 tygodnie, najpierw podając niewielkie ilości nowego pokarmu i stopniowo je zwiększając aż cała porcja żywieniowa to będzie tylko nowy pokarm). Inaczej problemy żołądkowe są murowane.
A z wadami genetycznymi to jest niestety tak, że one wychodzą zazwyczaj z wiekiem, więc jeśli rodzice jakieś mają, mogły się jeszcze nie ujawnić. Najlepiej by było, jakbyście mieli pewność, że dziadkowie nie chorowali, ale przy psach bez rodowodu jest raczej najczęściej nie do ustalenia, niestety. O tym, czy pies jest obciążony dysplazją można się dowiedzieć robiąc RTG, ale podejrzewam, że ten znajomy raczej prześwietlenia nie robił (w hodowlach zarejestrowanych obowiązkowe są prześwietlenia i suk i psów jeśli chce się mieć hodowle, a psy u których wykryto nieprawidłowości są z hodowli wykluczane, co zrozumie każdy, kto choć raz w życiu widział psa z dysplazją).
Wypytajcie lepiej dokładnie o wszystko
Dziękuję aguniu za rady... jesteś niezastąpiona w tym temacie widzę. Bardzo sie cieszę, że mamy taką osobę na wątku.
Ja niestety będę w szkole, a z Krzyśkiem rozmawiałam i on powiedział, że nie ma obaw, że ten facet się dobrze zajmuje psami, ma też gołąbki. Powiedziałam o co ma dopytać...i jestem już spokojniejsza. Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze, że pieski są w dobrych rękach. Gdybym miała jakieś pytania, mogę się Ciebie podpytać?
Cytat:
a może poczekają na Ciebie
moooni to są tacy w wieku 12 lat, więc nie będą czekać... nie ma szans, żeby czegoś nie wymyślili... W końcu to będzie pies rodziców, więc wiesz... Ja będę od zabaw.
Cytat:
hihi... też miałam opory ale stwarza taką atmosferę w gabinecie, że wstyd mija
jeszcze nikt nie wie zastanawiamy się kiedy powiedzieć najlepiej by było zebrać rodziców i wtedy, ale zobaczymy jak to będzie, ewentualnie za tydzień mam imieniny, więc pewnie się wszyscy pojawią, ale nie wiem czy wytrzymam jeszcze tyle czasu

ad1. "Proszę pana, czy mogłabym panu zrobić zdjecie, bo koleżanki wizazanki bardzo proszą"
ad2. takie oglądanie jakby przez dziurkę od klucza
ad3. u mnie na szczęscie plan w miarę luźny terminu jeszcze nie ma, bo jeszcze praca nie skończona piszę o nastoletnim macierzyństwie w opinii uczniów, czy jakoś tak, w każdym razie o to biega

no i będziesz miała towarzysza do zabaw na podwórku
dzastinko niech on sie trzyma z tą atmosferą w odpowiedniej odległości lepiej...
Wytrzymasz, nie wytrzymasz... Oto jest pytanie...
1.Tak, myśle, że to pytanie moze Go przekonać...
2.No ja tak oglądam filmy...wysoki poziom strachu i ogromna cheć kotroli filmu...
3. Fajny masz temat...podoba mi się. Ja wiem, ze chcę sie obronić do czerca, zeby na Absolutorium wyczytali mnie Mgr... (marzenie)
A tak to nawet jak bym miała juz pracę, to zwołują komisje i sruuu. Ale nie jestem jeszcze gotowa...
Cytat:

ale fajnie lubie male szczeniaczki sa takie slodkie
czekoladko niezła jest. Zaproś nas chociaż na same kostki...
Ja też lubię...
Cytat:
zapomniałam Wam się dziś pochwalić co usłyszałam od jednej z mam od moich przedszkolnych dzieci
Marcyś do Mamy - "Ty mnie mamusiu nie strasz, bo pójdę mieszkać do pani Justynki (czyli do mnie ), ona ma męża, który zostanie moim nowym tatą. Oooo!"
Marcyś powiedział co wiedział...
Stary 2010-04-09, 22:08   #2476
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
ad1. ale fajnie tak robić sobie kuchnie pamiętam jak ja robiłam kilkanaście projektów gdzie jaka szafka, lodówka, itp
ad2. lodóweczka wypasiona
ad3. według mnie odpowiedni prezent, teraz jest różny wybór są i drewniane i plastikowe, ale tekturowe też są ok

DOOOOBRAAAAANOC

edit:
my pomysl na kuchnie mamy tzn. co gdzie i w jakim miejscu ale nie mozemy sie zdecydowac w jakim stylu wiec musze gdzies poogladac zeby miec inspiracje

a jednak kupilam takie cos mala ma 5 lat ale jest bardzo zdolna-lubi miec publicznosc i wszelakie wystepy wiec stwierdzilismy z malzem ze to bedzie strzal w dziesiatke-mam taka nadzieje
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=976975153

Cytat:

czekoladko niezła jest. Zaproś nas chociaż na same kostki...
Ja też lubię...

zapodam wam drinki z lodem a co

dobranoc

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-04-09, 22:11   #2477
agunia82
Zakorzenienie

Izuś to jak domek rodzinny pieska dobrze sprawdzony i zaufany to już dobrze. Chociaż ja i tak będę przeciwna rozmnażaniu psów bez papierów (głównie przez to, co się dzieje w schroniskach i ile ostatnio tam jest psów w typie różnych ras, nawet takie białaski jak mój już się zaczęły pojawiać ), ale na szczęście nie bierzecie psiaka z typowej rozmnażalni czy giełdy.
Jasne że możesz podpytywać w razie czego, bardzo chętnie pomogę jeśli tylko będę mogła!

Dzastuś tekst Marcysia mnie powalił

Stary 2010-04-09, 22:33   #2478
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Izuś to jak domek rodzinny pieska dobrze sprawdzony i zaufany to już dobrze. Chociaż ja i tak będę przeciwna rozmnażaniu psów bez papierów (głównie przez to, co się dzieje w schroniskach i ile ostatnio tam jest psów w typie różnych ras, nawet takie białaski jak mój już się zaczęły pojawiać ), ale na szczęście nie bierzecie psiaka z typowej rozmnażalni czy giełdy.
Jasne że możesz podpytywać w razie czego, bardzo chętnie pomogę jeśli tylko będę mogła!
Jutro sie wyjaśni...gdyby coś będę pytać. Właśnie sie dowiedziałam, że to jest jakaś rodzina do nas dalsza(w sensie od strony Krzyśka).. i Krzysiek mówi, że ten facet bardzo lubi to co robi, że nie ma sie czym martwić. Ale spyta o jedzonko itd.
Cytat:
a jednak kupilam takie cos mala ma 5 lat ale jest bardzo zdolna-lubi miec publicznosc i wszelakie wystepy wiec stwierdzilismy z malzem ze to bedzie strzal w dziesiatke-mam taka nadzieje

zapodam wam drinki z lodem a co
Bystry prezencik...
Przekonałaś mnie...to kiedy to będzie...za dwa miesiące...zleci..:rolley es:.

moooni odezwę sie jutro..wiesz o co kaman! <zgadzam sie z Twoją wypowiedzią> Wiesz, że fajna jesteś..a ! tak wiesz!

Dobra Łobuzy zmykam do łóżka. Jutro na 8.00
Ciekawe czy jak wrócę, będzie czekał piesio.

Czas edycji: 2010-04-09 o 22:39
Stary 2010-04-09, 22:48   #2479
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć
My już po imprezie roczek był udany, imprezka na 10 osób + solenizant Dawid był w miarę grzeczny dostał: fotelik samochodowy + rowerek, uczący stoliczek, klocki z Fisher Price, buciki, ciuszki no i kaskę i od rodziców spacerówkę nową z wróżb wybrał różaniec, potem pieniądze, a kieliszek zrzucił ze stolika torcik miodzio w kształcie samochodu wszystkim smakował fotki postaram się wrzucić dzisiaj albo jutro do albumu w moim profilu

Moonik Agunia Kasia Dzasta Czekotubko Izka Anusia Czeko21 Kina Katarzynko Kotecku Sofcia

za życzonka i pamięć

Cytat:
DAWIDEK

Rok temu wszystkich nas zaskoczyłeś
Gdy się na świecie nam pojawiłeś
Bardzo na zewnątrz Ci się spieszyło
I niespodziankę zrobiłeś miłą
choć wystraszyłeś całkiem niezłe grono
To już Ci dawno to wybaczono
Jestes słodziutki taki kochany
Ze plan porwania mam opracowany
Ale mamusia wciąż Cię pilnuje
I moje plany stale krzyżuje
więc trzeba będzie chyba spasować
Do bycia ciocią się przystosować
Rośnij słoneczko wielki i zdrowy
Niech świat Twój będzie wciąż kolorowy

A w sumie wiecie co??? Zapomniałam o kimś ważnym...

MALUTKA
Ponad rok temu coś się zdarzyło
Coś, co do dzisiaj jest Twoją siłą
Ponad rok temu mamą zostałaś
Swój lęk ze szczęściem wielkim zmieszałaś
Choć pewnie trudne wszystko to było
To dziś z nawiązką Ci się zwróciło
Masz już przy sobie synka zdrowego
Ciągle w mamusi zakochanego
Chociaż niełatwe jest wychowanie
To pięknie spełniasz swoje zadanie
Niechaj Cię cieszy ranka każdego
Cudowny uśmiech malca Waszego

Malutka przepraszam że dopiero teraz. Tyle się mówi o narodzinach...A przecież trud pierwszy to trud mamy , która wydaje dzidziusia na świat. jestem pod ogromnym wrażeniem siły matek. U malutkiej do wszystkiego doszedł strach przy narodzinach ponieważ nie były one terminowe. Dlatego chcę złożyć wielki ukłon w jej stronę
Gratulacje Malutka
Izuś Kochana prześlicznie dziękuję za cudowne wierszyki czytając je się wzruszyłam

Dzasta
czekamy na fotki fasolinki, trzymamy za obronę, a w między czasie proszę dbać o siebie Jak masz jakieś pytania to wal do mnie jak w dym tu albo na priv

Agunia
ale żeś się wykosztowała na te leki, oby pomogły Mi ostatnio też pojawiły się takie krostki łuszczące się na powiece i pod okiem i dostałam tabletki i maść za niecałe 10 zł

Izka
uwielbiam ryż preparowany

Anusia
co do menu to Ci nie pomogę, a prezent to może jakaś biżuteria albo własnoręcznie robiony album z jej zdjęciami od narodzin do 18-stki

Kotecku
fajnie oglądać na usg takiego brykającego maluszka

Kina
za zakupy i pochwal się potem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 22:49   #2480
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
ad1. a jak ale najgorsze jest to, że nie będę mogła zjeść na wigilii pierogów z kapustą i grzybami
no Kochana coś za coś

Cytat:

edit:
Marcyś THEBeściak no to się szykuj pomału, bo się może okazać że prędzej się będziecie sprawdzać w roli rodziców

Cytat:
faaaaaaajne to na pewno się jej spodoba

Cytat:
Jutro sie wyjaśni...gdyby coś będę pytać. Właśnie sie dowiedziałam, że to jest jakaś rodzina do nas dalsza(w sensie od strony Krzyśka).. i Krzysiek mówi, że ten facet bardzo lubi to co robi, że nie ma sie czym martwić. Ale spyta o jedzonko itd.

moooni odezwę sie jutro..wiesz o co kaman! <zgadzam sie z Twoją wypowiedzią> Wiesz, że fajna jesteś..a ! tak wiesz!

Dobra Łobuzy zmykam do łóżka. Jutro na 8.00
Ciekawe czy jak wrócę, będzie czekał piesio.

no to się cieszę, że to jednak dobry facet, a do tego rodzinka jakaś

a wiem, wiem i Ty też w takim razie czekam jutro. Tylko się nie obijaj na zajęciach

ja też uciekam, dobranoc

Malutka super, że imprezka się udała a jak się Dawidek obłowił
a co to za wróżby? bo ja nie słyszałam o czymś takim...

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2010-04-09 o 22:52 Powód: bo Malutka mnie wyprzedziła o minutkę ;)
Stary 2010-04-10, 07:55   #2481
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć sobotnio
Cytat:
dzastinko niech on sie trzyma z tą atmosferą w odpowiedniej odległości lepiej...
Wytrzymasz, nie wytrzymasz... Oto jest pytanie...
1.Tak, myśle, że to pytanie moze Go przekonać...
2.No ja tak oglądam filmy...wysoki poziom strachu i ogromna cheć kotroli filmu...
3. Fajny masz temat...podoba mi się. Ja wiem, ze chcę sie obronić do czerca, zeby na Absolutorium wyczytali mnie Mgr...(marzenie)
A tak to nawet jak bym miała juz pracę, to zwołują komisje i sruuu. Ale nie jestem jeszcze gotowa...

ja też bym chciała mieć obronę w czerwcu, żeby mieć już wszystko z głowy na wakacje u nas trzeba mieć zawsze zaliczone egzaminy i dopiero jest obrona

Marcyś to cudny chłopiec

Cytat:
my pomysl na kuchnie mamy tzn. co gdzie i w jakim miejscu ale nie mozemy sie zdecydowac w jakim stylu wiec musze gdzies poogladac zeby miec inspiracje

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=976975 153
ad1. mi się podobają kuchnie w stylu nowoczesnym jednak sama mam w takim uniwersalnym jedno co mogę pochwalić to piekarnik w słupku, jest to rozwiązanie bardzo praktyczne
ad2. jeśli dziecko lubi być w centrum uwagi to myślę, że prezent będzie trafiony

Cytat:
Dzastuś tekst Marcysia mnie powalił
hehe...

Cytat:
JDobra Łobuzy zmykam do łóżka. Jutro na 8.00
hihi... a ja mam dopiero na 11.30, a i tak spać nie mogę od 7

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
My już po imprezie roczek był udany, imprezka na 10 osób + solenizant Dawid był w miarę grzeczny dostał: fotelik samochodowy + rowerek, uczący stoliczek, klocki z Fisher Price, buciki, ciuszki no i kaskę i od rodziców spacerówkę nową z wróżb wybrał różaniec, potem pieniądze, a kieliszek zrzucił ze stolika torcik miodzio w kształcie samochodu wszystkim smakował fotki postaram się wrzucić dzisiaj albo jutro do albumu w moim profilu

Dzasta
czekamy na fotki fasolinki, trzymamy za obronę, a w między czasie proszę dbać o siebie Jak masz jakieś pytania to wal do mnie jak w dym tu albo na priv
ad1.ile prezentów Dawidzio dostał torcik wygląda pysznie
ad2.dziekuję jakby co to będę pytać

Cytat:
no Kochana coś za coś

Marcyś THEBeściak to się szykuj pomału, bo się może okazać że prędzej się będziecie sprawdzać w roli rodziców
ad1. niestety
ad2. hmmm... o tym nie pomyślałam

Stary 2010-04-10, 08:08   #2482
agunia82
Zakorzenienie

Malutka fajnie, że urodzinki się udały

Co do leków to ja nie wykupiłam wszystkich. Kupiłam jeden na trądzik i zaskórniki, który jest dostępny tylko na receptę a ponoć dobry, ale będę go tylko na twarz używać, bo faktycznie mam problem z zaskórnikami i nic do tej pory na nie nie działało. Do tego kupiłam krem do twarzy i ciała dla skóry atopowej, bo ostatnio skóra mi się zrobiła jakaś przesuszona i wrażliwa, więc się przyda, bo on genialnie nawilża. Ale i tak poszło ponad 100zł
A z krostkami pójdę we wtorek do dermatologa jak mi nie znikną. Chociaż mam wrażenie, że skóra zaczęła mi się uspokajać.
Jedynie naprawdę fajna rzecz co mi babka poradziła, to kąpiel z siemiem lnianym. Kupuje się ziarna, pół szklanki wrzuca do dużego garnka, zalewa wodą i ostrożnie gotuje, żeby nie wykipiało, około 15-20 minut. Potem zostawia się to do ostygnięcia. Ziarna opadają na dno a na powierzchni tworzy się glut. Ten glut daje się do kąpieli. Skóry po kąpieli się nie spłukuje. Bardzo fajnie nawilża i koi skórę Polecane głównie dla atopowców, ale podejrzewam że i skóra normalna się nie obrazi jak tak będzie raz na jakiś czas rozpieszczana

Stary 2010-04-10, 08:25   #2483
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hej
u was tez deszczowo?? gdzie to slonko???

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Cześć

wow jakie prezentyDawidek pewnie zadowolony
super ze imprezka sie udala -zreszta co miala sie nie udac

Cytat:

ad1. mi się podobają kuchnie w stylu nowoczesnym jednak sama mam w takim uniwersalnym jedno co mogę pochwalić to piekarnik w słupku, jest to rozwiązanie bardzo praktyczne
ad2. jeśli dziecko lubi być w centrum uwagi to myślę, że prezent będzie trafiony

ja wlasnie nie wiem jeszcze jaka ale chyba nowoczesna zrobimy,chociaz ciagle cos nowego i moze sie okazac ze za jakis czas juz bedzie niemodna, a uniwersalna zawsze modna

Wiki(tak ma na imie przyszla solenizantka) jest bardzo towarzyska dziewczynka-jak jestemy np. na urodzinach u tesciowej wszyscy siedza przy stole to wtedy sie zaczyna Wiki mowi"uwaga robie pokaz" i wszyscy musza sie patrzec na jej wystepy a potem sie uklania i mowi"dziekuje, dziekuje, dziekuje"-urodzona aktorka hehe
wiec dlatego mysle ze nauczy sie sztuczek a potem bedzie w swoim zywiole

Dominika 04.11.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-10, 08:39   #2484
czekoladka79
Zadomowienie

Witam Szanowne Panie o poranku
Wczoraj nie polazłam na power joga, bo przez zakwasy powłóczyłam nogami Ale spokojnie leń się nie wkradł przez barchanowe gacie bo dzisiaj gnam na 11:15 na joga dance.

Wczoraj zaszczepiliśmy nasze tygrysy - w naszym bloku mamy lecznicę weterynaryjną i powiem szczerze, że byłam zszokowana podejściem lekarza ..... na początku zaprzyjaźnił się ze zwierzakami ..... wymiział je, poprzytulał żeby się uspokoiły i nie bały

malutka widziałam na fotkach że imprezka faktycznie udana, prezenciory suuuper no i ten tort ..... a co do wróżb to trzeba na nie uważać - ja podobno zgarnęłam kasę i uciekłam ...... no a teraz obracam milionami ...... ale nie moimi

dzasta Ty to masz fajną tą pracę

czekoladka21 lodóweczka suuuper i promocja tyż super, a duża lodówka ważna rzecz - ja planuję taką zakupić do następnego mieszkania, ale ceny mojej ulubionej marki Liebher powalają 11tysi najtańsza side by side

A kolejna kuchnia to mi się marzy taka cała biała z jaśniutkimi ścianami w pastelowych beżach ..... mmmmmm
Coś jak na fotce - zapożyczone z forum leroy merlin

No bo nie wiem czy wiecie ale ja się już wolniutko rozglądam za WIĘKSZYM mieszkaniem

czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 13:27   #2485
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
ja wlasnie nie wiem jeszcze jaka ale chyba nowoczesna zrobimy,chociaz ciagle cos nowego i moze sie okazac ze za jakis czas juz bedzie niemodna, a uniwersalna zawsze modna

Wiki(tak ma na imie przyszla solenizantka) jest bardzo towarzyska dziewczynka-jak jestemy np. na urodzinach u tesciowej wszyscy siedza przy stole to wtedy sie zaczyna Wiki mowi"uwaga robie pokaz" i wszyscy musza sie patrzec na jej wystepy a potem sie uklania i mowi"dziekuje, dziekuje, dziekuje"-urodzona aktorka hehe
wiec dlatego mysle ze nauczy sie sztuczek a potem bedzie w swoim zywiole
ad1. ja właśnie też myślałam w podobnych kategoriach
ad2. no to mała artystka Wam rośnie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
No bo nie wiem czy wiecie ale ja się już wolniutko rozglądam za WIĘKSZYM mieszkaniem
chyba żartujesz

odwołali nam zajęcia dziś i jutro

tyle ważnych osobistości... sama polska elita... ale przede wszystkim ludzie...

Stary 2010-04-10, 17:29   #2486
katarzinka
Wtajemniczenie

nie napisze na temat wiadomy, bo co pisać

ale chciałam koniecznie napisać, że Izazusia cudne wierszyki pisze
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 18:50   #2487
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć dziewczyny... i tylko tyle. Straszna tragedia, tyle ludzi...jak sobie pomyślę o rodzinach wszystkich, którzy zginęli...koszmar.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 10:42   #2488
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

dzien nie nastraja humorem w zwiazku z tragedia

i nawet sklepy pozamykane a chcialam na zakupy jechac

Cytat:

czekoladka21 lodóweczka suuuper i promocja tyż super, a duża lodówka ważna rzecz - ja planuję taką zakupić do następnego mieszkania, ale ceny mojej ulubionej marki Liebher powalają 11tysi najtańsza side by side

Cytat:
ad1. ja właśnie też myślałam w podobnych kategoriach
ad2. no to mała artystka Wam rośnie
no nam tez rosnie ale Wiki to siostrzenica malza -jakby nie patrzec rodzinka

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-04-11, 21:43   #2489
malutka_24
Wtajemniczenie

Jeszcze do mnie nie dociera to co się stało jakby to było jakieś nierealne współczuję rodzinom ofiar

Cytat:
Malutka super, że imprezka się udała a jak się Dawidek obłowił
a co to za wróżby? bo ja nie słyszałam o czymś takim...
z tymi wróżbami to jest tak, że przed dzieckiem kładziesz różne przedmioty (kieliszek, pieniążka, różaniec, książeczkę, długopis) i to co dziecko złapie pierwsze to niby świadczy o jego przyszłości czy jakoś tak

Cytat:
malutka widziałam na fotkach że imprezka faktycznie udana, prezenciory suuuper no i ten tort ..... a co do wróżb to trzeba na nie uważać - ja podobno zgarnęłam kasę i uciekłam ...... no a teraz obracam milionami ...... ale nie moimi

ad. 1 to może mi powiesz co wróżysz mojemu synkowi
ad. 2 W A R I A T K A
Stary 2010-04-12, 09:03   #2490
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żonusie

Witam was cieplutko ten melancholijny poranek. Nie wiem co mam napisać po minionym weekendzie ... Chyba najlepiej się w duchu pomodlić.

Dziekuję za pomysły dot. prezentu dla mojej sis. Zdecydowałam się jednak na biżu - już mam upatrzony taki fajny wisiorek serce z cyrkoniami na łańcuszku z białego złota. Siorka nie lubi żółtego złota więc trochę sie naganiałam aby znaleźć coś z białego - nie ma za dużego wyboru

Czeko21 - gratuluje zakupu lodówki Mam nadzieje że pochwalisz się kuchnią hak juz cała będzie? Fajny ten prezent dla 5 latki wymysliliście

kotekk - cieszę się że z fasolką wszystko ok zazdroszczę tego widoku jak wasz bobasek fika koziołki

malutka - widzę, że imprezka Dawidzia się udała Synek się prezentował wystrzałowo, super prezenty no a tort - marzenie

soffi - dzięki za menu Z tym miejscem na osiemnastkę ze znajomymi to siorka ciągle szuka. Proponowałam jej właśnie działkowca ale oni w tym wieku juz wymyślaja że to obciach. Proponowałam jej taka świetlicę koło OSP niedaleko nas bo bardzo tanio i po znajomości ale tam powiedzieli że tylko max do 2 w nocy i moja sis stwierdziła że to za krótko Jeszcze sie rozgląda ale czarno to widzę jak dojdziemy do porozumienia

mooonik - dzięki za menu już wstępnie ustalam całe. Mogłabyć mi przesłać przepis na zupkę porową na priv?

izka - fajnie że decydujecie się na psiaka Na pewno radziłabym słuchać naszej aguni we wszystkich psich sprawach

dzasta - również dziękuję za pomysły na menu A może podsuniesz jakis pomysł na ciekawą sałatkę ? Opisz póxniej jak powiedzieliście rodzicom o fasolce I widzę, że teraz się dzieci do ciebie pchają drzwiami i oknami
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości