|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
Eeee no co ty Grubsze i zdecydowane łuki Właśnie kiedyś moja stara kosmetyczka mi zrobiła cieniutki (prosiłam ją o grubsze,a jej chyba tak wyszło phiii) i od tamtej pory w niektórych miejscach gdzie zawsze miałam regularne włoski nie chcą wyrastać. Zostałam doprowadzona do ostateczności.Heheh wyrywanie zębów + aparat. I od tamtej pory waga mi się w miarę utrzymuje.
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Elena, jak cie wylosowali to w ciągu 3 dni dostaniesz
![]() Ins, kurcze nie miałam nigdy sytuacji takiej że mi się spodnie przetarły na udach. Ale mój Tz ciągle w kroku przeciera. Więc sądzę że od sposobu chodzenia to zależy bo on przeciera nie wiadomo jak grube i nie wiadomo jakiej marki. |
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie tak sobie przemyślałam trochę i doszłam do wniosku,że jednak dobrze jak M. pojedzie z nami do Paryża. Na pewno nas to zbliży.
A w ogóle to nie pisałam wam,ale M. w przypływie nerwów jak się pokłóciliśmy we włoszech walnął ręką mocno w coś... i miał jakby wybity palec i staw i brzydko to wyglądało. Ale do lekarza pójść nie chciał. Dzisiaj w końcu poszedł...i ma gips na 2 tygodnie...
|
#664 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
ale to myślicie, że co z moim chodem jest nie tak
?Ostatnio był artykuł dot. prawidłowego chodzenia i po analizie na kartce papieru mokrej stopy i obejrzeniu starych butów - chód razem z TŻtem mamy prawidłowy (czyli ani nie płaskostopie, ani nie w druga stronę). Więc niby nogi stawiam normalnie. To jak mogę chodzić, że przecieram I jak się nauczyć nie-przecierającego chodzenia ? mam chodzić jak Lucky Luk
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia albo zakleję sobie usta.
|
#666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...współczuje Mu...Cieszę się,że razem pojedziecie do Paryża ![]() ![]() Cytat:
chodzenie okrakiem pozostaje no ale jak to bedzie wyglądać![]() ![]() wytrzymasz bez gadania? ![]()
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
A moze ja nie przecieram bo właśnie nieprawidłowo chodzę?
Zawsze prawy flek dziwnie mi się przeciera...
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie twoja teoria nie jest zła...
|
|
|
|
|
#671 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do szefa to on normalnie jest OK, ale zwalnia specyficznie i wtedy jest bezlitosny... cieszę się, że test Ci poszedł dobrze, a otwarte też pewnie nieźle! najważniejsze, że masz to za sobą. no i superimprezy życzę! ![]() btw. Twój kot rządzi aaaaa ino fotoszopki za dużo, rozumiem, że tak trzeba, ale chciałabym zobaczyć ten makijaż "naturalnie", bo jest przeboski jesteś dziwna, nie dość, że lubisz zimę, to jeszcze egzaminy :P Cytat:
![]() Cytat:
pewnie znasz się na tym lepiej ode mnie i wiesz, co robisz ![]() Cytat:
Cytat:
) uzależniona ale rzucam! ![]() co do przecierania spodni, to mi się "tylko" dżinsy przecierają... ale za to masakrycznie jak byłam szczuplejsza, to tak nie było, w związku z czym wracam do wagi sprzed roku (a poza tym patrzeć na siebie nie mogę...) Skimos, ale Ci fajnie z tym, że Twój tak Ci "zasugerował"! to znaczy,że już niedługo Wasz wielki dzień!naturalnie zazdraszczam ![]() uwaga, uwaga!!! P. dostał awans! najlepsze, że totalnie się tego nie spodziewał (ja też nie), bo żeby go dostać, powinien mieć jeszcze jeden egzamin, ale nie chcieli go przeprowadzić, bo "nie mają funduszy"... no i ogólnie nie miał egzaminu, a awans dostał. straaasznie się cieszę! ![]() wychodzę z pracy, padam na twarz, a tu SMS: "dostałem awans " - miałam plan zrobić mu rano niespodziankę i czekać na niego o 4, bo dziś na niego czekałam, ale padłam, jak wszedł do mieszkania (do tego skończył mi się okres, więc... )---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
po drugie - super, że jedziecie razem wyjazd nie przepadł, a Wy się sobą nacieszycie
|
||||||
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Naj moja być może przyszłą Szwagierka ma makijaż permanentny brwi...tylko,że ma po prostu na skórze,bez włosków (moze nie będę tutaj ujawniać szczegółów).I jej też się to "spiera",tylko,że ona ma jakby namalowane same jednolite kreseczki.
A ja będę mieć namalowane kreseczki jak włoski,które mają uzupełnić i nadać kształt brwiom. Poza tym ja będę mieć bardziej w brązie a nie czerni (brąz na pewno nie spiera się na niebiesko). Moja koleżanka robiła u tej kosmetyczki i jest ślicznie i naturalnie. I ta kosmetyczka też to ma i bardzo mi się podoba Ale niczego innego bym sobie nie dała "narysować"
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy wytrzymam bez gadania to nie wiem ,ale TŻ będzie rozanielony
Naj... nie myli się ten kto nie pracuje. Każdemu się zdaża mieć gorszy dzień a to nie jest żaden powód do zwolnienia. Gratulacje z awansu TŻ
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Naj przeca z Rodzicami jedziemy
I w sumie dobrze-nie chcę znowóż za bardzo się do niego zbliżać Po prostu spędzimy trochę czasu razem i to będzie ok
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Naj super że macie co oblewać
A TŻ też dziś napomnknął że szukał u siebie w mieście pierścionka ale tylko z rubinem widział i to jakiś matowy.. ( ![]() Hyyyy tylko ja nie chcę zbyt dużej spodziewajki :P |
|
|
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szewc moje buty już dobrze zna![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do Twojej znajomej to widocznie nie słuchala się rad kosmetyczki czego powinna nie robić po permamentnym makijażu czyli go nie przemywać przez jakiś czas...ech.. ohoohohohoh..ja bede dawno smacznie spała a u Ciebie orgie bedą odchodzić ![]()
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj i cieszę się z awansu TŻa
)---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
hihihihhihih
będzie mógł robić Tobie różne rzeczy a Ty nawet byś nie mogła nic pisnąć jedynie rączki i nogi Ci zostają do przekazywania emocji Cytat:
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepiej przez jakiś czas omijać przy myciu buźki okolice brwi
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja o zbliżeniu MENTALNYM, nacieszeniu się sobą tym obcowaniem z drugą osobą, a ta o seksie za kogo Ty mnie masz, zboczucho! chyba jednak chce Ci się zbliżać, skoro o tym myślisz ![]() a poza tym to będziecie pokój z rodzicami dzielić? elena, skimos - dzięęęęęki ![]() a Ty skimosku, nie narzekaj, bo ważne, że już jakieś kroki poczynił a niespodziewankę to akurat ja bym chciała
|
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też się pochwalę.
TŻtowi udało się pracę znaleźć. wprawdzie za niższą kasę niż wcześniej ale dobre i to
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się od P.
Ale tak pędzicie, że nie nadążam
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
Mó TŻ też kiedyś sam sobie ubzdurał, że wybierze mi pierścionek. Ale miał problem bo nie noszę żadnego i skąd tu znać rozmiar. To poszliśmy razem. I delikatnie dałam mu do zrozumienia co by mi się podobało.
Chyba nie będzie miał sklerozy. Madzia wtedy będzie jeszcze bardziej rozanielony - aż może mi się udzielić ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Choji to super. Trzeba od czegoś zacząć. Na początek mało kto zarabia dużo. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Motylku w zeszłym roku byłam z TŻ i jego Rodzicami nad polskim morzem. Miała być katastrofa a było super. No ale pokoje mieliśmy oddzielne
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak podwyżka jest, ale nie wiem jaka i nie spytam (to wiąże się z dyskretnym wymuszaniem ) - jak będzie chciał, sam mi powie - a jak nie, to niech odkłada część (bo mi zarzucił niedawno, że się za bardzo interesuję, czemu dostał mniej, niż powinien, i on nie ma możliwości odłożenia na nic a resztę odkłada - albo niech powie wprost, że tyle i tyle - jego decyzja [i tak podejrzewam, ile dostał, bo kiedyś gadaliśmy o tym, z czym się wiąże awans :P]) natomiast akurat ta podwyżka spadła nam z nieba, bo w tym miesiącu wyszliśmy na zero, a jeszcze mamy rodziców P. spłacać, więc dobrze, że jest podwyżka i że ja przejdę w wakacje na pełny etat ![]() Cytat:
![]() no i dzięki ![]() dzięki i gratuluję Twojemu mężczyźnie pracy Dzięęęęęki w ogóle wszytskim!
|
||
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Naj a kto mówi,że ja miałam seks na myśli?Ty zboczuchu
![]() Będziemy mieć osobne pokoje przecież ![]() A napisałam na klubie jeszcze coś. Choji a Twojemu TŻowi również gratuluję ![]() M. też chyba załątwi sobie jeszcze jedną pracę,bo jednak prowadzenie tamtych sklepów nie zabiera mu tyle czasu,a zawsze jakaś dodatkowa kasa wpadnie ![]() W ogóle to ostatnio mieliśmy taką sprawę,że pisaliśmy do zarządu centrum handlowego o obniżenie czynszu ( bo wszyscy mówili,że za dużo wklepali). I oni mieli nam odpisać do 22 lutego. I niby odpisali-tzn.data na piśmie była 22 lutego,a wysłali 24 lutego. Czyli spóźnili się ![]() A według KC brak odpowiedzi w terminie oznacza co?? ZAAKCEPTOWANIE NASZYCH WARUNKÓW. Fuksnęło się nieźle. I tym sposobem czynsz jest niższy o 2 tys. Próbowali się wykłócać,ale i tak wiedzieli,że w razie czegos to nie wygraliby. I dzisiaj właśnie odpowiedzieli,że akceptują warunki
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Elena, no to Cię nie wylosowali. Mi przyszła informacja na PW
|
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a P co robi ,że Cię puścił do komputera? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hhiihi proszę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

Zartuję, ale bardzo się cieszę 

...współczuje Mu...

) uzależniona
ale rzucam!
to znaczy,że już niedługo Wasz wielki dzień!