Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 22:47   #211
ololufe
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez karolina1989 Pokaż wiadomość
Witam,

mam do Was pytania:
zamówiłam u znajomej serum wygładzająco-nawilżające do włosów Advance Techniques i jest na nim data 03.10 rozumiem że to data produkcji? ile lat od tej daty produkt jest ważny?
I kolejne pytanie: dlaczego na opakowaniu nie ma składu kosmetyku?
Np na maseczce z truskawkami jest a tu nie ma na tym serum.

Bardzo prosze o odpowiedźi.
Niebieskie serum nie przychodzi w pudelku. Sklad masz podany na butelce. Musisz tylko odkleic etykiete w miejscu oznaczonym strzalka, gdyz pod nia jest kolejna. Waznosc tego serum to 12 miesiecy od chwili otwarcia.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

@MySSaaa
To nie jest ramka cyfrowa a zwykla ramka na zdjecie. Ramki cyfrowe co znacznie drozsze niz 29.90zl, tak wiec bylby to absurd.
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 22:48   #212
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emocjonalna_maskochistka Pokaż wiadomość
szczęśliwa posiadaczka nowych okularków, naprawdę polecam świetne są.
Tak zachwalacie te Sable , że chyba się skuszę . Wiosna się rozręca i lato za pasem , na pewno się przydadzą
Pamiętam ,że jeszcze w poprzednim watku janapi też pisała , iż są całkiem fajne

Edytowane przez melisska
Czas edycji: 2010-04-09 o 22:53
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 22:50   #213
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

GG do emocjonalna_maskochistka

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Tak zachwalacie te Sable , że chyba się skuszę . Wiosna się rozręca i lato za pasem , na pewno się przydadzą
Skuś się skuś, naprawdę moje okulary już robią furorę wśród znajomych.

Jak już zamówisz, to napisz mi czy się podobają.
Stary 2010-04-09, 22:58   #214
ololufe
Zakorzenienie

@melisska
Wg. mnie ten kuferek to nawet na kosmetyczke sie nie nadaje, gdyz jest malo poreczny...Duzo wiecej zmiesciloby sie w zwyklej kosmetyczce o tym samym rozmiarze.. dlatego ta nazwa "podrozny" w ogole mi do niego nie pasuje... no chyba, ze tylko ja mam taki problem, ze zawsze jak gdzies jade, nawet jesli na krotko, to zawsze biore ze soba sterte ciuchow, ktorych polowe nawet pozniej nie zaloze oraz kosmetyki nawet w zapasie, aby zapobiec ewentualnym barkom a pozniej i tak sie okazuje, ze je przywoze z powrotem.

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Pierwsze zamowienie z 6 na ponad 600zl, z czego prawie polowa to moje odwieczny problem dokladnia 150-200zl do zamowienia z wlasnej kieszeni.. ale juz postanowilam, ze 8 jest ostatnim katalogiem, z ktorego skladam wlasne zamowienie. Ide na odwyk az do czasu, gdy pozbede sie tych wszystkich zapasow, bo szafa juz mi peka.. :/
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 23:02   #215
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Skuś się skuś, naprawdę moje okulary już robią furorę wśród znajomych.

Jak już zamówisz, to napisz mi czy się podobają.
Skuszę się na 100% w kat. 7 , bo wówczas można je kupić za 15,90 jeśli coś tam do opalania zakupimy .

@ololufe normalnie mam tak samo , zawsze tona ciuchów i kosmetyków ze mną wyjeżdża. Wszystko przecież może się przydać , nie wiadomo na jaką pogodę trafimy i jakaś specjalna okazja się trafi ( spotkanie, impreza, wycieczka w plener)

To ja się piszę razem z Tobą na ten odwyk i też od 8 , bo tam jeszcze dużo fajnych rzeczy widziałam dla siebie a szafki w łazience pełne i jeszcze 2 kartony w pokoju

Edytowane przez melisska
Czas edycji: 2010-04-09 o 23:07
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 23:04   #216
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Skuszę się na 100% w kat. 7 , bo wówczas można je kupić za 15,90 jeśli coś tam do opalania zakupimy .
Widziałam, widziałam
Stary 2010-04-10, 06:20   #217
Linkier
Raczkowanie

Mozecie mi odpowiedzieć na takie pytanie: Czy można jeszcze wyslać zamówienie kurierem, gdy już jest po ostatnim terminie skladania zamowienia regularnego?
Nie jestem pewna po prostu, bo jeszcze nigdy tego nie sprawdzalam.

Powiedzmy odstatni termin regularny skladania mam na 14.03, a dostawa regularna byłaby 20.03. Czy gdyby mi sie coś jeszcze przypomniało, albo ktoś by chciala zamówić z aktualnego katalogu to czy dam radę jeszcze wysłać zamówienie na kuriera przed tym 20.03? Czy już nic nie bedzie można zamówić z tego katalogu?

Wiem, pewnie głupie to pytanie, ale proszę pomóżcie!
Stary 2010-04-10, 08:24   #218
sylwiao931
Raczkowanie

mam pytanie czy ktos zamawial cos z seri ,,letni blask" bo ludzie biora to jak swieze buleczki...
sylwiao931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 08:45   #219
Maadziuchna
Przyczajenie

Hej wszystkim jestem tutaj nowa ale od jakiegos czasu śledzę ten wątek i postanowiłam napisać jestem konsultantką od ponad 2 lat i mysle ze takie forum jest bardzo potrzebne pozdrawiam
Maadziuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 09:12   #220
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość
Mozecie mi odpowiedzieć na takie pytanie: Czy można jeszcze wyslać zamówienie kurierem, gdy już jest po ostatnim terminie skladania zamowienia regularnego?

Powiedzmy odstatni termin regularny skladania mam na 14.03, a dostawa regularna byłaby 20.03. Czy gdyby mi sie coś jeszcze przypomniało, albo ktoś by chciala zamówić z aktualnego katalogu to czy dam radę jeszcze wysłać zamówienie na kuriera przed tym 20.03? Czy już nic nie bedzie można zamówić z tego katalogu?

Wiesz chyba można, ale to wtedy za przesyłkę się słono płaci chyba 20 zł nawet, ale nie jestem pewna, więc moją odpowiedzią się nie sugeruj.
Stary 2010-04-10, 10:31   #221
Linkier
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz chyba można, ale to wtedy za przesyłkę się słono płaci chyba 20 zł nawet, ale nie jestem pewna, więc moją odpowiedzią się nie sugeruj.
Ale dziękuje za zainteresowanie
Z reszta w takiej chwili to sie kurierem przejmować nie będę. Wprawdzie nie kocham polityki ale jestem wstrząśnięta tą tragedią...

Maadziuchna Witamy na Forum

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-10, 10:46   #222
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:

Dopóki trwa katalog możesz zamawiać kuriera za 9,90
A wiec np ja jestem dzien A i juz miałam wszystkie regularne terminy z katalogu 5 ale do środy włąćznie (ostatni dzien obowiązywania katalogu) moge zamówić kolejną paczke z katalogu 5 kurierem za 9,90

Tez sie zastanawiam nad okularami Sable, zamówie teraz i sobie przymierze bo teraz bede niedługo robić zwrot a jak mi sie spodobaja to zamówie jak beda tanie.
Ogólnie okularki sobie chwale z avonu, całe zeszłe lato przechodziłam i każdemu sie podobały

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 10:50   #223
Linkier
Raczkowanie

Dziekuję porzeczka2602 uspokoiłaś mnie
Stary 2010-04-10, 10:57   #224
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@andziat
Widzialam na katalogowym dodane przez Ciebie zdjecia cieni podwojnych z mineralami - granatowego i fioletowego. Czy dobrze sie one spisuja na dluzsza mete, gdyz na kwc znalazlam jedynie opinie do poprzedniej wersji cieni (pojedynczych)?
dobrze się sprawują, ale trzeba najpierw użyć bazy lub podkładu bo bez nich szybko schodzą, przy nakładaniu sporo cienia się obsypuje na policzek ale to można łatwo zmieść pędzlem do pudru. Ciemny kolor jest bez drobinek błyszczących a jasny odcień ma ich bardzo dużo, ja najpierw na całą powiekę nakładam jasny żeby ją ładnie rozświetlić a potem w rogu nakładam ciemny i rozcieram. Pudełko zdemontowałam bo przez te dziurki to ledwo co się wydobywa więc zdjęłam tą plastikową przykrywkę. Jestem z nich nawet zadowolona ale rewelacji nie ma, jeśli chodzi o sypkie cienie to Inglota bardziej mi odpowiadają.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 12:05   #225
taka jedna
Zakorzenienie

Torba Maja znów w brakach. Poza tym wykręcany błyszczyk Chocolate i Mauve.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 12:28   #226
Linkier
Raczkowanie

Wiecie co, ze mnie jest kompletna idiotka
Ostatnio mialam troche klopotow powiedzmy rodzinnych, z reszta niewazne. Zapomnialam wyslac zamowienie na I termin, potem na IIi znowu w czwartek rano przypomialo mi sie ze nie wyslalam zamówienia wiec juz zeby nie robic z siebie glupka zamowilam kuriera, ale zrobilam to dopiero w piatek po poludniu - mysle sobie ok przyjdzie paczka na wtorek i dam dziewczynom, to co chciały... tylko, że niestety zapomnialam wpisac ten zestaw torebek maja (bo jednak z klientek wziela zestaw upiekszajacy do torebki, a ja potem jak na szybkiego sprawdzalam zamowione rzeczy, to nie zwrocilam uwagi, że to nie te torebki boczne) i teraz patrze i oczom nie wierze i swojej głupocie tez - upust 15% i do tego oprócz kuriera koszt realizacji malego zamowienia... no porażka zupelna. I jeszcze żeby było śmieszniej, jak mi jedna znajoma sie jednak nie zdecyduje na zakupy to bede musiala cos dobrać, zeby wziąć te torebki i nie placić jeszcze raz za małe zamówienie Nie wiem co mam zrobić ze sobą taka jestem wściekła, niech mnie któraś z Was w tyłek kopnie, to moze mi ulży trochę

Czy ja cos mogę z tym jeszcze zrobić? Gdzieś zadzwonić, żeby dopisać te torebki? Cokolwiek? Paczka powinnam dostać we wtorek wiec moze jeszcze da sie cos z tym zrobic?

Edytowane przez Linkier
Czas edycji: 2010-04-10 o 12:39
Linkier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 12:29   #227
karolina1989
Raczkowanie

Ślicznie dziękuję za odpowiedźi!

A dziewczyny jak stosujecie te niebieskie serum do włosów?
Wczoraj dalam na umyte , wilgotne (ale nie mokre) włosy,wmasowałam.
Zależy mi żeby nie puszyły się tak bardzo i nie odstawały pojedyncze włoski i konsultantka poleciła mi to właśnie serum.
Tylko ja mam przetłuszczające się włosy, myslicie ze serum ich nie przetłuśći bardziej?
karolina1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 12:39   #228
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, ze mnie jest kompletna idiotka
Ostatnio mialam troche klopotow powiedzmy rodzinnych, z reszta niewazne. Zapomnialam wyslac zamowienie na I termin, potem na IIi znowu w czwartek rano przypomialo mi sie ze nie wyslalam zamówienia wiec juz zeby nie robic z siebie glupka zamowilam kuriera, ale zrobilam to dopiero w piatek po poludniu - mysle sobie ok przyjdzie paczka na wtorek i dam dziewczynom, to co chciały... tylko, że niestety zapomnialam wpisac ten zestaw torebek maja (bo jednak z klientek wziela zestaw upiekszajacy do torebki, a ja potem jak na szybkiego sprawdzalam zamowione rzeczy, to nie zwrocilam uwagi, że to nie te torebki boczne) i teraz patrze i oczom nie wierze i swojej głupocie tez - upust 15% i do tego oprócz kuriera koszt realizacji malego zamowienia... no porażka zupelna. I jeszcze żeby było śmieszniej, jak mi jedna znajoma sie jednak nie zdecyduje na zakupy to bede musiala cos dobrać, zeby wziąć te torebki i nie placić jeszcze raz za małe zamówienie Nie wiem co mam zrobić ze sobą taka jestem wściekła, niech mnie któraś z Was w tyłek kopnie, to moze mi ulży trochę

Kopniaka w tyłek niestety nie ma....
A tak na poważnie, to zdarza sie najlepszym. Zwłąszcza że masz głowę zaprzątniętą czymś innym. Nie martw się, jedna wpadka to jeszcze nie koniec świata!
Stary 2010-04-10, 12:58   #229
taka jedna
Zakorzenienie

Linkier zadzwoń do nich i im o tym odpowiedz to może Ci torby dopiszą, a koszt realizacji małego zamówienia odejmą.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 13:13   #230
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maadziuchna Pokaż wiadomość
Hej wszystkim jestem tutaj nowa ale od jakiegos czasu śledzę ten wątek i postanowiłam napisać jestem konsultantką od ponad 2 lat i mysle ze takie forum jest bardzo potrzebne pozdrawiam
witamy
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Torba Maja znów w brakach. Poza tym wykręcany błyszczyk Chocolate i Mauve.
jak mam na fa kolor plum
Cytat:
Tylko ja mam przetłuszczające się włosy, myslicie ze serum ich nie przetłuśći bardziej?
jeśli wetrzesz tylko w koncowki to bedzie ok.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 13:17   #231
ankamicha
Raczkowanie

Nie wiecie czy ten wiśniowy peeling do stóp będzie się pienił czy po prostu taki nijaki jest ;D ?

A po zatym to majka mi jeszcze nie przyszła i zrezygnowałam z niej Tylko teraz nie wiem co mam zrobić żeby ona mi nie przychodziła bo cały czas mam ją w brakach. Mam zadwonić do nich czy co ?
ankamicha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 13:25   #232
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Witam,

mam do Was pytania:
zamówiłam u znajomej serum wygładzająco-nawilżające do włosów Advance Techniques i jest na nim data 03.10 rozumiem że to data produkcji? ile lat od tej daty produkt jest ważny?
I kolejne pytanie: dlaczego na opakowaniu nie ma składu kosmetyku?
Np na maseczce z truskawkami jest a tu nie ma na tym serum.

Bardzo prosze o odpowiedźi.
Jeśli chodzi o serum to niebieskie przychodzi bez pudełka, ciekawe dlaczego

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-04-10 o 13:26 Powód: lit
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 13:28   #233
malutka84
Zakorzenienie

Klientka poszukuje białej kredki i korektora do brwi. Podobno avon ma takie produkty, tylko nie mogę ich znaleźć
Stary 2010-04-10, 13:33   #234
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ankamicha Pokaż wiadomość
A po zatym to majka mi jeszcze nie przyszła i zrezygnowałam z niej Tylko teraz nie wiem co mam zrobić żeby ona mi nie przychodziła bo cały czas mam ją w brakach. Mam zadwonić do nich czy co ?
zadzwonic lub napisac maila.
Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Klientka poszukuje białej kredki i korektora do brwi. Podobno avon ma takie produkty, tylko nie mogę ich znaleźć
nie ma takich.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 14:06   #235
daisy07
Przyczajenie

GG do daisy07

Nie wiecie czy można w jakiś sposób odmówić ten zestaw podróżny?
daisy07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 14:11   #236
malutka84
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18485652]

nie ma takich.[/QUOTE]

podobno są w USA, szkoda że u nas nie ma.
Stary 2010-04-10, 14:15   #237
avOniasta
Raczkowanie

Witam was dziewczyny w ten smutny dzień...

Cytat:
Dziękuję pieknie za odpowiedź,niestety nie dostalam kartonowego pudełka, ona mi powiedziała że nie było w tym produkcie pudełka, czy dobrze powiedziała?
faktycznie przychodzi bez pudełka - też tak miałam

Cytat:
Ślicznie dziękuję za odpowiedźi!

A dziewczyny jak stosujecie te niebieskie serum do włosów?
Wczoraj dalam na umyte , wilgotne (ale nie mokre) włosy,wmasowałam.
Zależy mi żeby nie puszyły się tak bardzo i nie odstawały pojedyncze włoski i konsultantka poleciła mi to właśnie serum.
ja mam i zielone i niebieskie serum.
a więc zielone daje na mokre,osuszone ręcznikiem włosy, tylko na końcówki. Następnie susze włosy i na wysuszone wcieram serum niebieskie ale omijam czubek ,bo pewnie by mi się szybko włosy przetłuściły.. no i potem prostowanko
ale i niebieskie i zielone serum mogę polecić
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 14:15   #238
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez daisy07 Pokaż wiadomość
zadzwonic, ale jesli go nie chcesz, ja go chetnie kupie.
Stary 2010-04-10, 14:19   #239
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
a mi sie maja podoba. i sama i z dopinkami...
mi tez się podoba, nawet z tym odstającym zamkiem z jednej strony
i jest bardzo pojemna

Cytat:
Napisane przez daisy07 Pokaż wiadomość
zadzwonić do Avon

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 14:28   #240
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:

lalaith
Tak 16,90 bardzo dobra cena. Sama się zdziwiłam.
Jak na netto to wcale nie jest dobra cena.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości