Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-10, 13:14   #3721
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Ineczka86 Pokaż wiadomość
Ja chodziłam na Biedronkę, ale odkąd jakiś miesiąc temu otworzyli nową na Tamce (albo na Kopernika, nie wiem dokładnie jaki adres, w każdym razie przy zjeździe ze Świętokrzyskiej), to raczej tam bywam
Też lubię tę Biedronkę. Jeszcze jest na przeciwko mojej szkoły, więc jak dla mnie TRAGEDIA, bo co chwila po coś łażę po lekcjach Tylko jeszcze stoiska z alkoholami tam nie ma, ale akurat % mało mnie interesują.
Kupiłam dziś ten żel micelarny do twarzy, oczywiście w cenie 4.99zl. Jeszcze nie testowałam, ale za pewne zaraz to zrobię, bo będę się szykować do wyjścia, więc mogę Wam powiedzieć jakie jest moje 1.wrażenie

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 15:27   #3722
popejka85
Przyczajenie

Tak czytam dziewczyny te Wasze sytuacje związane z kupnem okularów i powiem Wam szczerze,że dziś poszłam do Biedronki z myślą,że mogę sobie o nich pomarzyć,oczywiście wzięłam też swoje lusterko A tam okularów cały stojak,lusterko normalne,aż byłam w szoku - chyba ta moja Biedronka jest jakaś lepiej wyposażona Mężuś też skorzystał i nabył okularki w których wygląda Było też jeszcze sporo zestawów kaszek Mleczny Start,nowych jogurtów Bon Creme też pod dostatkiem Aha, u mnie były piwa Warka (czerwona) w butelkach 0,65l za 2,49zł

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Jeszcze małe pytanie do Was dziewczyny : są u Was brokuły mrożone ? Od jakiegoś czasu nie mogę natrafić na nie w sklepie, na szpinak mrożony zresztą też
popejka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 15:38   #3723
znikajac
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj w Biedronce i były już niektóre rzeczy z towaru na poniedziałek (ale bez ceny więc pewnie by nie skasowali nawet).. m.in. ten kolagen i krem do depilacji/plastry... ale nie kupywałam.
Oglądałam okulary - niektóre fajne, i bym poprzymierzała, gdyby nie to, że było tyle ludzi! no to nie przymierzalam, a przydałyby mi się do biegania :P aaa i lusterko było normalne
Dziewczyny a widziałyście te filmy?? Tam między innymi Zmierzch był 19-20 zł chyba, od kiedy one były/są?? Co prawda Zmierzch już mam na dvd, ale ciekawi mnie to a widziałam tylko parę filmów i mnie zastanawia czy wykupione już czy jeszcze nie są w sprzedaży?
Szukałam jogurtów Bon Creme... i nie było
Za to kupiłam jabłka, bardzo dobre i winogron - okropność! Twardy, skóra taka cierpka, że jak się dotknie to ma się straszną suchość w ustach w smaku na pewno nie przypomina tego, który sprzedawali ostatnio(pyszny był..)

Edytowane przez znikajac
Czas edycji: 2010-04-10 o 15:39
znikajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 16:09   #3724
s4bin4
Rozeznanie

Biedronki jutro nieczynne dzisiaj do godziny 18.00 Wszytskie

Maturzystka 2010

Jestem Kierowcą! od 3.09.09

Konsultantka Oriflame 6%
s4bin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 16:10   #3725
Queen Of The Damned
Zadomowienie

Chyba wybiorę się po te okularki ostatnio zrobiłam zapasy kaszek mleczny start czteropaków w każdym smaku co do Bon Cremów to szkoda mi było prawie 1,50 za taki mały kubeczek i kupiłam "tradycyjne" kokosowo-migdałowy i truskawkowy. Popejko u mnie też niestety nie ma brokułów sam tylko szpinak.

09.05.2003 - cukrzyca t.1
26.06.2012 - sarkoidoza
172cm- 53 kg
Queen Of The Damned jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 16:13   #3726
znikajac
Zakorzenienie

u mnie biedronka dziś do 16.
Stary 2010-04-10, 16:22   #3727
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Queen Of The Damned Pokaż wiadomość
Chyba wybiorę się po te okularki ostatnio zrobiłam zapasy kaszek mleczny start czteropaków w każdym smaku co do Bon Cremów to szkoda mi było prawie 1,50 za taki mały kubeczek i kupiłam "tradycyjne" kokosowo-migdałowy i truskawkowy. Popejko u mnie też niestety nie ma brokułów sam tylko szpinak.
O, u Ciebie również są nowe Bon Creme... Nie przypadkiem w Poznaniu?
Stary 2010-04-10, 17:07   #3728
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paspartu Pokaż wiadomość
witam

Dostałam własnie gazetkę 'tajemnice urody' i zaciekawiło mnie parę rzeczy, ale nie będę kupować w ciemno
Możecie mi coś powiedzieć na temat:
-kremowe masło do ciała green style
- chusteczki do demakijazu 3w1 bebeauty
-maseczka oczyszczająca, glinka+ minerały z bebeauty
-micelarny zel do mycia twarzy z bebeauty
- kremy do stóp z foot therapy
-herbatka slim max z vitaxu
-błonnik w tabletkach z active care
właśnie wróciłam z biedronki z paroma rzeczami, na te chusteczki też się skusiłam (za niecałe 4 zł). wybrałam te dla cery wrażliwej (różowe), przed chwilą wypróbowałam. chusteczka duża, wystarczy jedna na całą twarz, ale trochę za sucha (kropiłam mineralną). podkład cały pięknie zmyła, ale jakoś nie wyobrażam sobie trzeć nią oczu
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 18:25   #3729
Mariah
Zakorzenienie

Wróciłam z Biedronki, kupiłam czteropak kaszek Mleczny Start. Chciałam też nawóz do paproci dla babci, ale nie było już ani jednego, nawet karton zniknął. Dobrze, że nawozy dla siebie kupiłam na początku tygodnia, to się jeszcze załapałam ^^

I mam nowe gazetki

Inspiracje Tygodniowe 12.04. - 18.04.
Stary 2010-04-10, 18:29   #3730
Mariah
Zakorzenienie

W ogrodzie
oferta obowiązuje od 19.04.

Stary 2010-04-10, 18:30   #3731
Mariah
Zakorzenienie

c.d.
Stary 2010-04-10, 18:49   #3732
nietoperek22
Rozeznanie

Kupilam dziś i wypróbowałam żel micelarny. Jak dla mnie rewelka: buzia dobrze oczyszczona, delikatna, nie świeci się i nie ma uczucia ściągnięcia. Produkt naprawdę przypadł mi do gustu i chyba zrobię sobie zapas jeszcze dwóch opakowanek, bo boję się że żel nie wejdzie do stałej oferty a już niewiele go w mojej B. zostało
nietoperek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 18:53   #3733
BeeAnn
Zakorzenienie

dzisiaj w B. kupiłam nowe top chipsy! Takie w tubie coś jak chipsletten są w dwóch smakach: słoneczne pomidorki i papryka. Jedno opakowanie 100g kosztuje tylko 1,69, a chipsów jest naprawdę dużo. Kupiłam te pomidorki, wprawdzie nie jadłam, bo dieta, ale mama i brat się nimi zajadali i musze przyznac, że pachniały obłędnie (kupię na pewno na zapas i poczekam na lepsze czasy )

u mnie były też już te wszystkie rzeczy z gazetki. Kupiłam herbatę vitax slim max, tabletki: błonnik i biotynę, żel pod prysznic z aloesem, krem do rąk różowy (uwielbiam go!). Zastanawiałam się nad eyelinerem. Miała go któraś z Was? Ciężko się maluje (w eyelinerach nie mam wprawy :P)?

Oglądałam okulary, całkiem fajne, duży wybór, ale jakoś się nie zdecydowałam. nowych jogurtów u mnie nie było... Mam nadzieję, że jeszcze je znajdę

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 19:00   #3734
Mariah
Zakorzenienie

Ja na rzeczy z gazetki urodowej będę musiała poczekać do poniedziałku, a na żel micelarny pewnie już i tak się nie załapię
Może któraś spisać jego skład?
Stary 2010-04-10, 19:32   #3735
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
dzisiaj w B. kupiłam nowe top chipsy! Takie w tubie coś jak chipsletten są w dwóch smakach: słoneczne pomidorki i papryka. Jedno opakowanie 100g kosztuje tylko 1,69, a chipsów jest naprawdę dużo. Kupiłam te pomidorki, wprawdzie nie jadłam, bo dieta, ale mama i brat się nimi zajadali i musze przyznac, że pachniały obłędnie (kupię na pewno na zapas i poczekam na lepsze czasy
u mnie już dawno były tylko, że teraz je postawili, że tak powiem "na widoku" i są też jakieś paluszki i precelki razem w takim pudełeczku - ale to chyba nowość
ale co do chipsów to i tak PRINGLESY lepsze
Stary 2010-04-10, 19:41   #3736
paspartu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
u mnie były też już te wszystkie rzeczy z gazetki. Kupiłam herbatę vitax slim max, tabletki: błonnik i biotynę, żel pod prysznic z aloesem, krem do rąk różowy (uwielbiam go!). Zastanawiałam się nad eyelinerem. Miała go któraś z Was? Ciężko się maluje (w eyelinerach nie mam wprawy :P)?
daj znać jak działają te tabletki i herbatka bo mnie ciekawią....

dziewczyny piłyscie tą zieloną herbatę z B.? Jest dobra i czy wgl działa?
Stary 2010-04-10, 19:47   #3737
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Ja na rzeczy z gazetki urodowej będę musiała poczekać do poniedziałku, a na żel micelarny pewnie już i tak się nie załapię
Może któraś spisać jego skład?
INCI: Aqua, Propylene Glycol,Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-40 hydrogenetaded castor oil, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, poloxamer184,PEG-7 glyceryl cocoate, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, sophora japonica leaf extract,panthenol, sodium hydroxide, sodium citrate, sodium chloride, disodium EDTA,citric acid, parfum, methylparaben,propylparab en, methylisothiazolinone

Skończone
Kupiłam dziś ten żel, peeling i masełko, powiedzcie czy masło pachnie tak ślicznie jak peeling??
W ramach akcji denko zrobiłam mały wyjątek i kupiłam, ale otworzę dopiero gdy zużyję to co mam, czyli pewnie za ok. 2 tyg.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 19:47   #3738
Elizabetti
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nietoperek22 Pokaż wiadomość
Kupilam dziś i wypróbowałam żel micelarny. Jak dla mnie rewelka: buzia dobrze oczyszczona, delikatna, nie świeci się i nie ma uczucia ściągnięcia. Produkt naprawdę przypadł mi do gustu i chyba zrobię sobie zapas jeszcze dwóch opakowanek, bo boję się że żel nie wejdzie do stałej oferty a już niewiele go w mojej B. zostało
Nietoperek22 a ten zel micelarny to jest przeznaczony do stosowania tak jak zwykly zel do mycia twarzy tzn. z uzyciem wody czy moze dziala podobnie jak mleczko do demakijazu? Co to wogole znaczy 'micelarny'?
Elizabetti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 20:56   #3739
Mariah
Zakorzenienie

magrat16, dziękuję
Stary 2010-04-10, 21:58   #3740
antunka
Zakorzenienie

To jest żel do mycia z użyciem wody. O micelach poczytaj sobie na wikipedii bo ciężko to wytłumaczyć.
Zazdroszczę tym, którym udało się już upolować ten żel. Ja byłam specjalnie po to w czwartek bo czasem towar jest wcześniej ale nie było. W poniedziałek lecę rano i od razu biorę z 5 tubek
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 22:03   #3741
nokia0
Rozeznanie

czy u was w biedronkach sa jeszcze te stoiska z lakierami blyszczykami itp?? bo u mnie nie

uzywalyscie moze kidykolwiek odzywki ekspresowa z garniera w sprayu? te co sa w gazetce??
nokia0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 22:53   #3742
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paspartu Pokaż wiadomość
dziewczyny piłyscie tą zieloną herbatę z B.? Jest dobra i czy wgl działa?
piłam i piję właśnie teraz nawet bardzo dobra, chociaż to zależy w ogóle, czy lubisz zieloną herbatę
a co do działania to jak ona miałaby działać?

nokia0 ja odżywki nie używałam, ale używałam tej maski za 9,99 zł z Garniera bo dostalam gratis za zakupy w Rossmanie..ale ogółem to ja nie bardzo lubię kosmetyki Garniera do włosów, jak kiedys myłam szamponem włosy to miałam łupież i się puszyły włosy strasznie, tak samo jak po użyciu tej maski (chociaż dobrze się rozczesywały)
Stary 2010-04-10, 23:53   #3743
malwowa
Raczkowanie

Kupiłam dziś ten żel, peeling i masełko, powiedzcie czy masło pachnie tak ślicznie jak peeling??
W ramach akcji denko zrobiłam mały wyjątek i kupiłam, ale otworzę dopiero gdy zużyję to co mam, czyli pewnie za ok. 2 tyg.[/QUOTE]

DO magrat16

aaaaaaaaa akcja denko i mnie dobrze znana czyżbyś również śledziła poczynania dziewczyn z youtube?
jak według Ciebie pachnie ten peeling?

czemu weekend jest tak krótki?

Edytowane przez malwowa
Czas edycji: 2010-04-10 o 23:55
malwowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 00:00   #3744
Rena
Zakorzenienie

U Was tez nie ma szpinaku i brokulow w zamrazalniku? Ostatnio poszlam do biedro specjalnie po to i nie kupilam.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 00:17   #3745
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwowa Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa akcja denko i mnie dobrze znana czyżbyś również śledziła poczynania dziewczyn z youtube?
jak według Ciebie pachnie ten peeling?
śledzę, śledzę sama swojego nie mam,ale zrobilam porządny rachunek sumienia i staram się redukować kolekcję.
Zapach peelingu, hmm ciężko powiedzieć. Jakiś owocowy, jakby brzoskwinia z jabłuszkiem, nie wiem. Kojarzy mi się z wakacjami, bo ma zapach jak krem po opalaniu Bielendy chyba chociaż może to była soraya... Bardzo, bardzo przyjemny, a za masełko wezmę się już wkrótce, bo w moim obecnym już widać DENKO
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 09:37   #3746
witch_18
Zakorzenienie

Kurczę mi oczywiście wczoraj zupełnie wypadł z głowy ten żel micelarny.Wolne teraz będę miała dopiero w czwartek,więc mogę zapomnieć,że się na niego załapię
Widziałam za to u siebie nowe jogurty BonCreme Choco i kupiłam ten z pomarańczą.Po raz pierwszy i ostatni,bo za tą cenę nie powala ani smakiem ani tym bardziej pojemnością
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 10:52   #3747
olciak111
Przyczajenie

Smile Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV

BeeAnn
a mogę wiedzieć jak nazywają sie te chipsy e tym pudełeczku?
olciak111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 11:36   #3748
soremi
Raczkowanie

GG do soremi

BeeAnn a ile kosztuje ta biotyna i ile jest tabletek?
I czy w jakiejs biedronce mozna jeszcze znaleźć kremy ideal hands?? One były naprawdę idealne, tyle ze juz ich nie spotykam ;(
soremi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 12:03   #3749
malwowa
Raczkowanie

serek Fresek z ziołami kompletnie mi nie przypadł do gustu.
Wyczuwam w nim tylko oregano
malwowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 12:34   #3750
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olciak111 Pokaż wiadomość
BeeAnn
a mogę wiedzieć jak nazywają sie te chipsy e tym pudełeczku?
BeAnn juz napisała jak się nazywają ale pozwolę sobie napisać: Top Chips, czerwone opakowanie, a na górze opakowania jest zielone tło i napisane "snacki o smaku [..] "
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości