|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Strasznie dołująca sprawa z tą katastrofą lotniczą
Tyle ludzi zginęło..A ja siedzę sama w mieszkaniu i łapię doła. Źle się czuję,nikt nie ma dla mnie czasu.... Chyba zaczynam popadać w depresję....
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Motyl ja też lubię czasem posłuchać jakie kościół ma stanowisko w jakiejś sprawie itp. Zresztą uważam, że zawsze trzeba wysłuchać tej "drugiej strony" bo można się dowiedzieć czegoś nowego, ciekawego
![]() Dzi Ja się zbieram do kina na "starcie tytanów" i na jakiś rozweselacz w postaci musu malinowego albo deseru lodowego... |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję tym rodzinom, ale zawsze marzyłam by umrzeć szybko i razem z ukochaną osobą, na pewno jest im teraz lepiej niż tu gdzie tak naprawdę nikt nie lubił Kaczora
kurczę, w czwartek nie poszłam na jakieś ćwiczenia i pani zaproponowała bym przyszła dzisiaj, co jest niemożliwe a ona mówi że to jedyny dzień że mogłabym pójść :/ spróbuję ją przekonać żeby mi wyjaśniła to na dyżurze bo to tylko miały być organizacyjne sprawy ino ona napisała, że mogę przyjść tylko dzisiaj o 15 skoro mnie nie było w czwartek a ja to odczytałam teraz a są ogólnie 3 spotkania i punkty ;(
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-04-10 o 17:51 |
|
|
|
#874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie ! co do katastrofy napisze tylko jedno, strasznie mnie irytuje że media podają 88 nazwisk (były tam równiez osoby że tak powiem "nieznane") a nie podaja 8 nazwisk członków załogi, nie uważacie że to jest straszne, bo są równi i równiejsi. To wyglada tak jakby życie członków załogi nikogo nie obchodziło
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a wogołe makijażos był fotoszopowany przez fotografkę i nie mam na to wpływu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu pięknie
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to dziwne bylo jak pierwszy raz zobaczylam "cala" liste i nie bylo tam zalogi:/ zupelnie jakby nie istnieli nigdy i samolot sam sobie latal o...:/ aaa po drugie uwazam tak jak motylek ze niektorzy ludzie nie powinni razem latac i dziwi mnie ilosc tak wysoko postawionych ludzi w jednym miejscu:/ szkoda ale co zrobic... a w ogole witam na watku bo cos mnie wcielo ostatnio na chwilke
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
hi Killerku
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
hi kobietki
![]() doobraaa..wylazlam z wanny..ide wyszuszyc lebek i testowac edm'ki ;D Kawkaaa..bawilas sie juz? bo ja dopiero dzisiaj odebralam
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
trudno, wepchnę się jej na dyżur, ustalę termin chociaż dwóch spotkań z trzech, nie mogę dać sobie zawalić roku
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu. Po zjeździe... bo odwołali zajęcia w dniu dzisiejszym...
Jak usłyszałam w radiu o tym to stwierdziłam ze komuś się chorych żartów zachciało.. A tu niestety taka tragedia. Tyle osób straciło członków swoich rodzin... Co do tego kto powinien z kim latać, to było jakieś tam zarządzenie czy coś że maksymalnie 4 jakieś ważniejsze osoby powinny lecieć w danym samolocie. Niestety u nas było to wielokrotnie łamane. Ale tragedia się stała i nic tego już nie cofnie. Miejmy tylko nadzieję że nie cierpieli, a skoro mieli zginać to oby umarli szybko i bez bólu. |
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ci sie podoba zastępsze opakowanie ??
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
ech jakoś szaro i smętnie dziś, nawet się cieszę, że ten dzień mi zleciał nie wiadomo kiedy...
Zgadzam się z Wami, że powinni od początku podawać nazwiska WSZYSTKICH Ofiar i zgadzam się, że znowu jest mega problem, bo wszyscy lecieli razem... szkoda, że dopiero po kolejnej tragedii "ważne osoby" sobie uświadamiają, że tak być nie powinno.... Byłam dziś na Krakowskim Przedmieściu, jakoś tak dziwnie... rzeka ludzi i jakiś taki spokój, zaduma... wszędzie świeczki i kwiaty - znowu przez tydzień będzie podniosły nastrój a potem... wszystko wróci do normy! Zupełnie jak 5 lat temu... OlkaR - byłaś w kinie?? kina są otwarte??
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
hmmm ale jutro zajęcia u nas chyba są normalnie?
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Na UEKu wolne było od 12. Jutro zajęcia mają być normalnie. A że ja mam tylko jedne ćwiczenia wiec na nie nie idę. Dziś miałam jechac na 18, ale skoro odwołali to nie było sensu
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Z kolei kina sieci Multikino będą otwarte w sobotę. Seanse niedzielne i poniedziałkowe odwołano. Co będzie w przyszłym tygodniu, decyzji jeszcze nie podjęto. To samo dotyczy sieci Helios. |
|
|
|
|
#890 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, wróciłam i mam mętlik w głowie. Zaraz Wam coś na klubie napiszę...
Cytat:
Cytat:
Teraz też - w TV pokazują ludzi płaczących w kościołach. A ci sami ludzie za tydzień czy dwa będą się wzajemnie obrzucać błotem... ja nie wiem czy to mnie nie dołuje jeszcze mocniej niż ta tragedia... Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz... gdyby mi to ktoś opowiedział tak na świeżo to bym stwierdziła, że scenariusz filmu sensacyjnego mi streszcza albo że to nowa książka Toma Clancy... |
||||
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
zmieniajac trochę temat, nadal szukam inspiracji na zdjęcia dla Tżta i przypomniałam sobie o modlece plus size Crystal Renn , uważam że jest świetna, naprawde pokazuje że "większe" kobiety również moga być seksowne i wogole
posciagałam kilkadziesiat jej zdjec moze w koncu znajdę inspirację http://images.google.pl/images?um=1&..._rfai=&start=0
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Też strasznie mnie denerwuje,że nie podają wszystkich
![]() Wybaczcie,że to napiszę,ale nasuwają mi się pewne wnioski po posłuchaniu wszystkich wiadomości-sami są sobie winni. No niestety-po pierwsze to mogli wyleciec wcześniej i wtedy by spokojnie zdążyli nawet przy niedobrych warunkach pogodowych. Podobno pilot miał możliwość,żeby jednak lądować w Moskwie i Mińsku,ale się na to nie zdecydował. Musiał dostać od kogoś odgórne polecenie-nie zdziwiłabym się,jakby to było właśnie od Prezydenta. Przecież to chore,że uroczystości zaczynały się o 9.30,a oni mieli lądować koło 9. Śpieszyło im się i dlatego nie chcieli lecieć na inne lotnisko. A już totalnym nieporozumieniem jest to,że pilot próbował lądować 4 RAZY-czytałam,ze rzadko zdarza się,żeby w niesprzyjających warunkach lądował 2 razy- po prostu leci na inne lotnisko i tam ląduje. Widać,że to było wszystko na mus,że kazali mu tam lądować,bo czasu nie było. I co?Stała się tragedia. No a odchodząc od tego tematu to przed chwilą pojechała kuzynka z tym Francuzem-Thomasem. Ale fajny z niego chłopak Ale żadnych zaproszeń nie rozdawali Po prostu okazało się,że on z nią też odwiedzał całą swoją Rodzinę we Francji i dlatego ona też chciała go wszystkim przedstawić
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Wam też się sypie wizaz co chwilę?
Zostawiłam Wam coś w klubie - sorry, ale się musiałam trochę wygadać
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Podane są już nazwiska załogi-trzy stewardessy- 23,25 i 29 lat
![]() Wkurza mnie ten Wizaż dzisiaj!!1
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-04-10 o 21:52 |
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
szok. Jedynie takie słowo mi się dziś nasuwało. I właściwie słów brak do czasu wyjaśnienia tej tragedii, nie tylko państwowej, ale i przede wszystkim ludzkiej.
Chciałam jedynie powiedzieć, że może nie podawano wcześniej nazwisk załogi bo nie były znane. Na listach pasażerów (do których dotarto najszybciej) przecież ich się nie wymienia. No i wielkim błędem było to że tyle ważnych osób w państwie leciało razem, strach pomyśleć jaki chaos by zapanował w państwie gdyby na pokładzie był też Komorowski i Tusk. Jednak logistyka tu zawiodła mocno. I 70 lat po zbrodni w Katyniu znów kwiat wojska polskiego tam ginie..
|
|
|
|
#897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wierzę,więc ja się dopatruję tych działań Siły Wyższej. Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję za wsparcie![]() Cytat:
![]() młode dziewczyny
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo jak pusto....
Ja już po kinie jestem- film całkiem fajny przyjemnie się go oglądało.A po filmie kolega mnie odwiózł motorem do domu i normalnie... zapałałam miłością do jednośladów. Tak jak się bałam na to wsiąść, tak samo teraz się podjarałam normalnie rewelka
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
może zrobisz sobie prawko na motor?
|
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Dziewczyny, ja już słyszałam przed godz. 18. nazwiska załogi... Hmm... napiszę tylko tyle, że hmm, dziwnie mi... Jakoś cały czas nie może do mnie dzisiejsze wydarzenie dotrzeć... Cały dzień to oglądam transmisje w tv, to słucham radia, to czytam na necie, ale jakoś moja świadomość nie chce tego przyjąć. Ani nie zapłakałam... co w moim przypadku jest dziwne... Chociaż teraz czuję, jakby powoli zaczynało do mnie to docierać... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Tyle ludzi zginęło..

13.03.2008