|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
A słyszałyście, że jutro sklepy będą pozamykane??
![]() Ciekawi mnie co w tych skrzyniach zostało zapisane... ![]() Ale ja się nudzę dziś, ehh
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Z tego co zdążyłam usłyszeć w tv to karetki były, dziennikarze mówili, że karetki wjeżdżały, ale nie słyszeli, żeby któraś z nich wyjeżdżała na sygnale, czyli że nikt nie przeżył.
Cytat:
Zresztą najważniejsze, żeby wózek Wam się podobał i dla Was był wygodny ![]() Jeśli chodzi o tragedię w Smoleńsku, to nie jestem zwolennikiem spiskowej teorii dziejów, nie wierzę w żaden zamach, spisek czy cokolwiek. Po prostu wiele czynników złożyło się na taki finał - fatalna pogoda, pozostawiający wiele do życzenia stan samolotu i być może błąd człowieka. Zresztą szukanie winnych nic już teraz nie da. Ktoś w tv dzisiaj powiedział, że to był ogromny błąd że w jednym samolocie znalazło się tyle ważnych postaci sceny politycznej, bo gdyby ktoś chciał dokonać zamachu, to nie mógłby wyobrazić sobie lepszej sytuacji. I to faktycznie prawda. W moich oczach najgorsze jest to, że zginęło tyle osób i tyle rodzin w tym momencie przeżywa tragedię - bo przecież ci wszyscy ludzie poza byciem politykiem, funkcjonariuszem BOR-u, członkiem załogi, byli przede wszystkim czyimiś rodzicami, rodzeństwem, czyjąś córką, synem, czyimś przyjacielem. I to jest straszne. |
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas lato ,siedzimy na balkonie w krotkich rekawkach i sie opalamy
![]() ja nadal nie moge uwierzyc w to co sie stalo agus czyzby nowina?? ![]() Moim zdaniem powinni dociekac prawdy ,bo nigdy nic nie wiadomo...niedawno czytalam artykul o katastrofie w ktroej zginela Anna Jantar,po tylu latach jednak wyszlo na jaw ze cos bylo nie tak...tak oszczedzali na reperowaniu samolotow, ze w chwili awarii nie mieli szans na przezycie... Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-04-10 o 18:57 |
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też gorąco
Byłam juz na spacerze aż miło - kupiłam sobie branzolete , chciałam buty ale nie było. Zaraz ide na zakupy , potem mam zamiar ugotować sobie zupe meksykanska i juz ściagnełąm kilka filmów na sobotni wieczór. Jutro wybieramy sie do woodstoku tam jest piekny zamek, jezioro, łaki , piekne drzewa iglaste mam nadzieje ze pogoda bedzie dokładnie taka jak dzisiaj .
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja musze skoczyc do miasta po jakies mniejsze spodnie ,bo wszystko na mnie wisi i wygladam co najmniej dziwnie ![]() Dobrze ze mam sukienki w nich nie widac ze az tak schudlam |
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
O sysunia, szalejesz
![]() Ja wczoraj byłam na rynku, pochodziłam, pooglądałam i kupiłam 2 pary spodni już dawno miałam to zrobić, bo niedługo bym chodziła jak jakiś szmaciarz no i butki czarne na obcasie zapinane zamszowe, szkoda było ich nie kupić, bo kosztowały tylko 30 zł Ja liczę też na spacer jutrzejszy, bo tż ma wolne, więc niech mi trochę czasu poświęci a dziś w pracy jest od 8 do 21
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas w miescie sa obchdy dni miasta, i odwaolali koncert na ktory z tz mielismy isc. A teraz tz poszedl na msze z tesciem.
Ja dzis mialam remontu czesc dalsza, zrywalam podloge w pokoju w ktorym stoi komputer ![]() Wlasnie lekko odjechalam z biurkiem, by moc nakleic karton na beton, i spokojnie usciasc na krzesle by was poczytac ![]() maz mnie zabije bo biurko jest okropnie ciezkie, i powiedzil ze zabrania mi dziwgac nawet jesli nie jestem w cizy to mam nie dziwgac
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąz poszedł na piłke i czekam na niego a coś sie spaźnia wrrr.
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w radiu mówili, że wydobyto ciało prezydenta... moze to głupie, ale gdzieś tam ciągle niedowierzałam i tliła sie niedorzeczna nadzieja, że może, jakims cudem... ech...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-10 o 19:40 |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia dzisiaj nie mialam skurczy. A sluz, yhm.... był biały lepki taki nieplodny, przez kilka dni. teraz takie lekko rozwodniony, piersi nie bola ni nic.
Wiec chyba sie nie udalo. Do okresu jeszcze 6 dni jesli przed sama @ bede miec sluz to zncazy ze sie udalo, ![]() Bo ja przed miesiaczka zawsze bylam sucha na wior ![]() kasiaher co ten twoj maz znowu zmajstrowal
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-04-10 o 19:53 |
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
u nas wszystkie beda zamkniete - tesco real... - wlasnie bylismy w sklepie zeby piczywo kupic iwlasnie wszedzie sa kartki ze jutro nieczynne
pewno tylko jakas zabka sie otworzy bo te to zawsze... Cytat:
![]() powinni to wyjasnic zbadac.. ale niewierze ze ktos cos komus gdzies...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-10 o 21:02 |
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jakoś nie potrafię sobie znaleźć miejsca
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
martucha84- wszędzie będą zamknięte sklepy, nie tylko u Ciebie
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze beda... ale mialam wrazenie ze pytasz... inaczej - upewniasz sie... wiec napisala ze u nas napewno... (no pewnie za wyjatkiem zabki...)
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-10 o 21:25 |
|
|
|
#4218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem w ciazy
![]() nie robilam testu, pytam sie, bo musze usunac 2 osemki, ale mam skierowanie na kase chorych i jak bede musiala czekac ze 3 miesiace, to prywatnie w tygodniu zeby miec z glowy wrazie w
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
maju
moja pani stomatolog powiedziala, ze nie bedzie z nich pozytku bo rosna w strone policzkow niestety zaczna sie za chwile psuc, bo nie jestem w stanie ich doczyscic i pozniej bedzie tylko gorzej wiec wole je wyrwac poku do konca nie wyrosly
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jedną na górze nieco na skos też w stronę policzków, mam ją już ze 3 lata może i nawet nie zepsuta ![]() Dla mnie wyrywanie zebów to zuuuuoooo i najwyższa ostatecznosć a słyszałam, ze jeszcze pare lat temu dentysci wyrywali ósemki, bo uwazali, ze są niepotrzebne współczesnemu człowiekowi matkoooo, w życiu nie dałabym sobie wyrywac zdrowego zęba i grzebać w szczęce dla jakiejś mody czy czyjegoś widzimisię
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-10 o 23:02 |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem... a jak sie zacznie psuc jak bede w ciazy za 2msc? i zacznie bolec, puchnac twarz itp ? :O bede zdychac... a tak to koniec na cale zycie
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2010-04-10 o 23:09 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jednego musze wyrwac
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przecież, jak się ząb psuje, to się najpierw robi malutka dziurka, potem większa, a potem jeszcze większa i dopiero zaczyna boleć a opuchlizna po usunięciu zęba tez pewnie nie nalezy do przyjemnych, podobno obecnie odchodzi się od rwania ile wlezie http://www.portaldentystyczny.pl/pac...ziec/art7.htmlMnie tam żadne ględzenia o ewolucji nie przekonają, że to co niepotrzebne trzeba usunać ![]() Tak samo, jak gadanie, ze moga się zepsuć. To co - resztę zębów też mam wyrywac? Może zacznę od jedynek - będę jak z piosenki Dziewczyna Bez Zęba Na przedzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-10 o 23:19 |
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra
jestescie kochane ale wyborazcie sobie, ze za rok okazuje sie, ze mam je do usuniecia, bo korzenie sie psuja i robia sdie ropnie siostra tz miala taki przypadek gdzie korzenie sie polamaly niewiadomo jakim cudem no i co wtedy?? a tak, usune, lekko poczuje dziwnosc no i po sprawie chcecie mojego rozka? ![]() http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=2180 Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2010-04-10 o 23:27 |
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę spać... Żeby się tak jutro obudzić i to wszystko było tylko snem...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanim powstanieco bylo snem ? cos sie stalo ? |
|
|
|
|
#4229 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bo potem będziesz się tylko męczyć Cytat:
Cytat:
Agus chodzi o tragedię wczorajszą dziewczyny pisałyśmy o Młodych Parach, które dziś ślubują i na którymś z programów nie pamietam którym było połaczenie z reporteką będącą w Krakowie pod Krzyżem Katyńskim...mówi, że to miejsce odwiedziła dziś masa ludzi, tłumy, tłumy i jeszcze raz tłumy, ale oniemiała na widok PaNi Młodej, która przyszła w to miejsce w sukni ślubnej na która zarzucila tylko plaszcz. Dziewczyna powiedziala ze to mial być ich najszcześliwszy dzień w zyciu, ale zarowno Ona jak i Jej mąż a także goscie weselni nie byli w stanie przezywac tego dnia tak jak to jest w zwyczaju. Dlatego po tym jak pozegnali gosci weselnych przyszli pod Krzyz...bo tak czuli, bo nie moglo ich tam zabraknac rozne sa reakcje, jedni sie bawia bo ksiadz radzi zyc dalej, bo to nie Mlodych wina, a drudzy mimo iz zakladali zabawe to sumienie zweryfikowalo plany i wybrali inna droge
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
agus na pewno nie bedziesz czekac 3 miesiace. 2-3 tygodnie max u chirurga
Najlepiej zadzwon do rejestracji w spzitalu i sie zapytaj ile sie czeka na wizyte I najlepiej od razu sie zapisz i po klopocie. Aha, niektorzy wyrywaja na raz 8smki, jednak jak tu jesc jak nie masz zeba po obu stronach? Tygodniowa przerwa miedzy rwaniem chyba odpowiednia bedzie. co do slubow na nk, widzialm zdjecie zlubne mojej kolezanki z odstawowki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Co jednak najważniejsze, wózek ten jest dużo cięższy, gondola jest mniejsza, po złożeniu zajmuje dużo miejsca, przez co nie jesteśmy pewni, czy wszedłby do naszego auta. 

jesli przed sama @ bede miec sluz to zncazy ze sie udalo,

zanim powstanie