|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
BAN stały
|
Dot.: Studniówkowiczki i cociunie 09 z zazdrości biegają po kapuście.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
a neich sobie i będzie
![]() dla dziewczyn martwiacych się o koniec świata i przpowiednie nostradamusa, np.: http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,1...sci_detal.html ![]() spijcie spokojnie ![]()
![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
O raju, jak mnie to wkurza...
Na gronie mojej uczelni powstał temat o śmierci rektora i wszyscy piszą " (') " / "RIP" / "spoczywaj w pokoju księże rektorze ['] " etc. No żesz... co za lenistwo. Na pewno ksiądz rektor siedzi sobie teraz w niebie przed lapkiem i czyta. -.- Już mało komu chce się ruszyć 4 litery i iść zapalić znicz. Tylko takie pisanie na pokaz... >.<
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2010-04-10 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
zygac mi sie chce jak wchodze na nk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja nie wchodzę na nk;/
![]() |
#1449 |
Zadomowienie
|
hej
![]() kobity no ale czemu niechcecie o tym dyskutowac? to przeciez normalna ze kazda z nas odbiera, przezywa to inaczej. z mojej strony wyglada to tak ze wspolczuje wszystkim ktorzy stracili swoich bliskich a i nasz kraj tez stracil cennych ludzi.. samo to ze Ci ludzie doszli w zyciu tak wysoko swiadczy juz o nich.. nalezy sie im szacunek a ze ktos tam byl taki a taki przeciez nikt nie jest swiety jestesmy tylko ludzmi. co do wstawiania tuch ******* na nk to tez mnie to brzydzi ciekawe ile z tych osob odmowi chocby raz '' Wieczny odpoczynek..''. i wydaje mi sie ze modlitwa da wiecej niz wstawienie zdjecia czy znicza. jako ze jestem wierzaca to co do konca swiata trzymam sie jednych slow: '' nie znacie dnia ani godziny, w której przybędzie śmierć zwielokrotniona a straszliwa.'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
U mnie na nk jest mase wklejonych zdjęc z Nimi...albo te wstazki,nawet te "znicze" przeciez to jest żałosne:| ja przypuszczam,ze polowa z tych jakze zmartwionych zaistniala tragedia ludzi nie pamieta (sorry,nie ma pojecia!)kiedy Lech Kaczynski zostal wybrany na prezydenta!!!
Ja osobiscie nie bylam zwolenniczka jego rządów ale luuuudzie...to jest tragedia ...fakt faktem jedna z wielu bo czym Ci ludzie roznili sie od innych ludzi ktorzy zgineli w podobnych albo i gorszych katastrofach ? Niczym.... Wiec boze kochany nie popadajmy w paranoje :/ jedno jest pewne,teraz dużo się zmieni...I ciekawi mnie strasznie ile men wykorzysta sprawe w interesach...Np strasznie ciekawa jestem ile lokali bedzie dzisiaj czynnych:| Bo przeciez inni pewnie beda mieli pozamykane to u nas bedzie biznes jak trza! boze kochany do Kosciola a nie! przeciez jak ja o tym wszystkim pomysle to wstyd mi za polakow. Edytowane przez ilusja Czas edycji: 2010-04-10 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Konto usunięte
|
Osobiście uważam, że to taki dzień na wyciszenie. Ogólnie opis koleżanki na gg mnie rozbroił: Weekend
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Niektórzy, w sumie duża większość, ma rozumy wielkości orzeszków, albo i mniejsze... Egoiści i tyle... Myślą tylko o swoich 4 literach nie zwracając na innych uwagi....
W ogóle sprawdzałam na stronie trójmiasta, które kluby są dziś zamknięte i szok - większość otwarta, tylko niektóre mają dopiski, że impreza odwołana z powodu żałoby...
![]() |
![]() |
#1453 |
Zadomowienie
|
ilu wydaje mi sie ze nie tylko Polacy robia tak i sa tacy a nie inni. nie ma idelanych ludzi, idealnego panstwa. sama nie jestem idealna i nie oczekuje tego od innych bo wiem ze jest to niemozliwe..
hmm a co do rzadow to i tak nigdy sie tym nie interesowalam a wydaje mi sie ze i tak zaden prezydent nie wprowadzi w Polsce jakich kolosalnych zmian oczywiscie na lepsze ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- ilu wydaje mi sie ze nie tylko Polacy robia tak i sa tacy a nie inni. nie ma idelanych ludzi, idealnego panstwa. sama nie jestem idealna i nie oczekuje tego od innych bo wiem ze jest to niemozliwe.. hmm a co do rzadow to i tak nigdy sie tym nie interesowalam a wydaje mi sie ze i tak zaden prezydent nie wprowadzi w Polsce jakich kolosalnych zmian oczywiscie na lepsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że gigantycznym błędem Polaków przez ostatnie lata jest głosowanie "albo albo" tj albo PiS albo PO. A przecież jest tyle innych partii które może by wniosły coś nowego... A czemu tak się dzieje? Bo o innych się nie słyszy, bo nie robią z siebie medialnej zwierzyny. Dlatego ja zawsze będę głosować na osoby z takich partii i z takim programem jaki mi się podoba, a nie wybierać tylko między PiSem a PO...
Polacy boją się zmian, młodych ludzi, technologii. Lubimy rozpamiętywać stare dzieje i rozdrapywać rany sprzed parudziesięciu lat zamiast zabrać się za teraźniejszość. Dlatego jesteśmy o lata świetlne w tyle w każdej dziedzinie od krajów zachodnich. Ogólnie jestem za wykopaniem wszystkich starych pieników z rządu, którzy tylko patrzą jaką by tu aferę narobić żeby być "na topie" tudzież żeby napchać jak najwięcej do własnych kieszeni... Uogólniam oczywiście. Zdarzają się wyjątki. Spotkałam kiedyś w autobusie pewnego senatora. Nie pomnę jego nazwiska, bo jestem apolityczna i o tym że to senator oświecił mnie TŻ. Ale to był człowiek który chciał coś zmienić! Obcym ludziom w autobusie zaczął opowiadać, że żywność modyfikowana genetycznie jest niezdrowa i powoduje upadek polskiej gospodarki i żebyśmy my młodzi ludzie przyglądali się takim problemom, bo to od nas będzie zależała przyszłość. Widziałam w tym człowieku poczucie misji. Szkoda że tak niewiele polityków je ma...
![]() |
#1455 |
Konto usunięte
|
Osobiście uważam, że to taki dzień na wyciszenie. Ogólnie opis koleżanki na gg mnie rozbroił: Weekend
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc, dziewczyny
![]() Lecę spać, bo cały czas kiepsko się czuję... PS> Obejrzałam Kwiat Pustyni. Bardzo ładna ekranizacja.
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
polak nie polak,ludzie są podli...
szczerze mowiac nie chce mi sie o tym juz gadac,wszedzie leca te lamenty,nosz mozna popasc w paranoje...Jeszcze siedze sama w tym domu te smuty w radiu ,plakac sie chce,czlowiek jest tylko czlowiekiem i chcac nie chcac to rusza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Wtajemniczenie
|
eee jaki depilator;p?
cos takiego http://www.we-dwoje.pl/braun;silk-pi...ykul,6088.html tylko podwodny ze tak powiem
![]() |
#1459 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Zadomowienie
|
no jasne mozna sie wypowiedziec na ten temat raz, dwa trzy razy ale zeby tak gadac caly dzien to chyba bym oszalala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Jedno jest pewne gdyby to był 9 maja i plac czerwony,to samoloty na rozkaz Putina i Miedwiediewa przegoniłyby mgły.A że chodziło o Katyń to władzom Rosji w tej sprawie wydać rozkazu sie nie chciało...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Widzę, że wszystkie śpią jeszcze. Ja właśnie zjadłam śniadanie i idę na 11 do kościoła... Miałam jechać dziś z Tżem do oceanarium w Gdyni, ale chyba nic z tego, bo obawiam się, że będzie zamknięte...
![]() |
![]() |
#1465 |
Wtajemniczenie
|
ja bylam na 8 w kosciele
![]() chodze tak juz od 3 tyg. bo mam dluzszy dzien wtedy ![]() a co do oceanarium to na 99,9% bedzie zamkniete ![]()
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Dont czarny papiez jest w godle obecnego papieża ;p
Tene też przed wczoraj ogladałam 'kwiat pustyni' i bardzo mi się podobał ![]()
![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Heej dziewczyynyy...
![]() Witam w tą piękną niedziele.. ![]() ![]() Jestem niewyspana.. O 22 przywieźli babkę która urodziła w domu! i teraz nie chce tego dziecka.. a ono placze i płacze a ona nic.. No i pozniej zaczęla sie gadka na sali.. i śmichy chichy i zasnęłyśmy po 12.. ![]() a ta jedna głupa buka całą noc chrapala i spac nie mogła ![]() Chwalę się iż miałam jednego skurcza dziś niewielkiego i gin powiedzial ze to normalny w 35 tyg i by mnie wypuścił do domu.. ale on nie może.. i czekam do jutra.. ![]() Boonyy już drugi dzień na wszystkich kanałach leci to samo.. ![]() A ja mam abruuzzaa.. ![]() A wogole z Tżem mamy dziś 5 rocznice.. a ja w szpitalu ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-04-11 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o matko i co z tym dzieckiem teraz?moze ona od poczatku go nie chciala i chciala oddac po porodzie, ale biedne dziecko ![]() ja juz tez patrzec nie moge caly czas to samo na kazdym kanale jak pomysle, ze oni tak moga jeszcze przez tydzien to... w radio to samo takie smety, ze oni chyba chca, zeby tylko siedziec i plakac, wiadomo tragedia no, ale juz caly czas to samo takie dolowanie na sile ![]() a rocznice odbijecie sobie jutro jak wyjdziesz ze szpitala trzymam kciuki ![]() a teraz uciekam sie pouczyc i na 16 pojde do kosciola ![]()
![]() |
![]() |
#1469 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki...
ja mampytanko jak i gdzie sie wyladowuje dodatki w simach 2? wieem mowilyscie ale ja mam taka okropna skleroze;(
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
kardashi, 5 latek... gratulacje!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.