Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-10, 20:43   #241
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Witajcie kochane dziewczynki
Jak na pewno wiele innych, poczytuję Was od dłuższego już czasu i tak baaaaardzo tym, które już są po, zazroszczę.... i gratuluję ogromnie!!! Dziewczynki, oczywiście, że od zawsze chyba marzyłam o powiększeniu piersi, ale jak czytam Wasze wypowiedzi....... to chciałabym już, natychmiast, zaraz
Ja myślę o dr. Jarlińskim... Czy możecie mi doradzić..?? Nie wiem czy dobrze to sobie wymyśliłam, ale chciałabym takie cięcie jak aga ma (okołbrodawkowo).. Słusznie?? Aga, jeśli możesz, bardzo Cię proszę powiedz mi proszę jak to odczuwasz?
Co możecie mi doradzić?? Bardzo Was proszę... Napisałam wstępnie maila już do dr i czekam na odpowiedź, bo niestety nie mieszkam w kraju i operację muszę zaplanować w ten sposób. Ohh... dziewczynki... pomóżcie
Powiem Wam, że kusicie i potraficie przekonać nawet tego mało zdecydowanego... tzn. ja jestem zdecydowana!!! I to na już i od zawsze chyba, ale wiadomo... finanse...
Ja wysoka baba jestem (baaaardzo...), więc bardzo też się zastanawiam co też doktorek mi zaproponuje... Matko kochana.... ja dopiero zaczynam realizować swoje odwieczne marzenie, a jestem w takiej euforii, jakbym miała kłaść się na stół już lada chwila
Potrzebuje Waszej pomocy kochane wirtualne siostry
Ja chciałam to cięcie ze względu ze moje otoczki były na pół cycka
i strasznie mi sie to niepodobało teraz mam o połowe mniejsze i wreszcie jestem zadowolona.Odczuc narazie nie mam zadnych nie czuje bólu tam gdzie było ciete czuje ból w środku gdzies ale jakos niewielki tylko czasami boli ale to taki ból do wytrzymania ja prawie wcale nie leze bo nie czuje sie jakos zle,tylko wymioty cały dzien bllle.Realizuj swoje marzenia ja zrobilam cycki bardzo szybko pomyslalam o tym i zaraz mialam zrobione tez przyjechalam z Austrii i najpierw konsultacja meilami.Pozdrawiam

SEELA
Dziekuje
jestem taka szczesliwa i zestrachana zarazem czy aby jakies krzywe nie wyszły
Widzisz jaki ze mnie szybki bil ale ja juz taka jestem ;-)

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-04-10 o 20:49
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 20:48   #242
pink star
Rozeznanie

olgawro - kurcze juz we wtorek???? ja ale ten czas leci szok... trzymam kciukasy za nowe cycuszki...superrrrrr

magera - wiesz ja tez jeszcze nie mam i tak jak Ty mieszkam w innym panstwie wiec moje konsultacje byly tylko przez telefon i internet...
od bardzo dawna chcialam zrobic nowe cycuszki mam 2 dzieci wiec robie przez otoczke pod miesien...u dr.Bromy jestem tak oszolomiona ze nie moge sie doczekac... ale ja mam jeszcze troszke czasu...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 20:56   #243
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Olgawro
trzymamy kciuki za ciebie;-)
napewno beda cycki że hej
Stary 2010-04-10, 21:09   #244
kejsiii
Rozeznanie

aga3331 Gratuluję nowych cycuszków
Zazdroszczę że jesteś już po przede mną jeszcze tyle czasu

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 21:53   #245
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Ja chciałam to cięcie ze względu ze moje otoczki były na pół cycka
i strasznie mi sie to niepodobało teraz mam o połowe mniejsze i wreszcie jestem zadowolona.Odczuc narazie nie mam zadnych nie czuje bólu tam gdzie było ciete czuje ból w środku gdzies ale jakos niewielki tylko czasami boli ale to taki ból do wytrzymania ja prawie wcale nie leze bo nie czuje sie jakos zle,tylko wymioty cały dzien bllle.Realizuj swoje marzenia ja zrobilam cycki bardzo szybko pomyslalam o tym i zaraz mialam zrobione tez przyjechalam z Austrii i najpierw konsultacja meilami.Pozdrawiam

SEELA
Dziekuje
jestem taka szczesliwa i zestrachana zarazem czy aby jakies krzywe nie wyszły
Widzisz jaki ze mnie szybki bil ale ja juz taka jestem ;-)

Podziwiam Cię, bo wiem, ze masz maluszka i niezbyt wiele pomocy, do tego tak świetnie znosisz okres pooperacyjny,dlatego ogromne gratulacje i trzymam kciuki za mega zadowolenie
Napewno będzie super Ja jestem panikara....
Jak takie konsultacje wyglądają?? (mailowo).
Własnie chcę zrealizować moje odwieczne marzenie i dopnę swego musiałam wstrzymywać się baaaardzo długo, ale teraz nie odpuszczę

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
olgawro - kurcze juz we wtorek???? ja ale ten czas leci szok... trzymam kciukasy za nowe cycuszki...superrrrrr

magera - wiesz ja tez jeszcze nie mam i tak jak Ty mieszkam w innym panstwie wiec moje konsultacje byly tylko przez telefon i internet...
od bardzo dawna chcialam zrobic nowe cycuszki mam 2 dzieci wiec robie przez otoczke pod miesien...u dr.Bromy jestem tak oszolomiona ze nie moge sie doczekac... ale ja mam jeszcze troszke czasu...

Ja właśnie podobnie jak Ty i pewnie aga- tylko konsultacja mailowa, bo ciężko jeździć tam i z powrotem... dlatego własnie ciekawa jestem jak takie konsultacje wygladają.
Podobnie jak Wy chcę właśnie przez otoczkę, pod mięsień...

Ehh... dziewczynki, jak dr. Jarliński nie zgodzi się z różnych przyczyn przez otoczkę, to możecie mi zasugerować innego lekarza?? Własciwie nie ma wielkiego znaczenia gdzie przylecę (choć skłaniałabym się na południe PL)

Trzymam kciuki bardzo za Ciebie. Będzie super
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 22:08   #246
macerata
Zakorzenienie

Cytat:

Ehh... dziewczynki, jak dr. Jarliński nie zgodzi się z różnych przyczyn przez otoczkę, to możecie mi zasugerować innego lekarza?? Własciwie nie ma wielkiego znaczenia gdzie przylecę (choć skłaniałabym się na południe PL)

Trzymam kciuki bardzo za Ciebie. Będzie super
Magera
nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że dr JJ w ogóle nie robi tą metodą, a przynajmniej się w niej nie specjalizuje.
lepiej to sprawdź, bo nie wszyscy dr to robią,
każdy dr ma swoje metody i upodobania, no i przekonania też
w cięciu otoczkowym na pewno specjalizuje się Broma,
a to jest W-wka
co więcej, może dziewczyny pomogą, ale od JJ chyba z cięciem okołootoczkowym na tym forum jeszcze nikogo nie było, stąd moje podejrzenie,że może go nie stosuje

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-04-10 o 22:12
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 22:30   #247
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Magera
nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że dr JJ w ogóle nie robi tą metodą, a przynajmniej się w niej nie specjalizuje.
lepiej to sprawdź, bo nie wszyscy dr to robią,
każdy dr ma swoje metody i upodobania, no i przekonania też
w cięciu otoczkowym na pewno specjalizuje się Broma,
a to jest W-wka
co więcej, może dziewczyny pomogą, ale od JJ chyba z cięciem okołootoczkowym na tym forum jeszcze nikogo nie było, stąd moje podejrzenie,że może go nie stosuje
Dziękuję macerata Ehh... no i własnie.. mały problemik...
Jak uważasz/cie która metoda jest lepsza (jeśli tak to można określić), pomijając fakt, że ew. karmienie w przyszłości przemawia przeciw okołootoczkowym. Nie sądzę, żebym zdecydowała się na dzieciaczka jeszcze, ale nigdy nie mów nigdy... Najpierw trzeba znaleźć sensownego (przez duże S) ew. tatusia...a potem grubo się zastanowić.... oby nie za długo, bo menopauza złapie...
Zastanawiam się jeszcze nad Bromą właśnie, ale z tego co się orientuję, On lubi duuże wkładki (czy może się mylę), bo ja właśnie skłaniam się do Jarlińskiego, bo nie chcę dużych. Może to tylko moja sugestia?? Jeśli tak, to bardzo was proszę wyprowadźcie mnie z błędu proszę...
Stary 2010-04-10, 22:43   #248
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Zastanawiam się jeszcze nad Bromą właśnie, ale z tego co się orientuję, On lubi duuże wkładki (czy może się mylę), bo ja właśnie skłaniam się do Jarlińskiego, bo nie chcę dużych. Może to tylko moja sugestia?? Jeśli tak, to bardzo was proszę wyprowadźcie mnie z błędu proszę...
Duże? Moim zdaniem nie Ostatnio dziewczyny od niego narzekają, że za małe wsadza Dr proponuje tylko rozmiar implantu w oparciu o to, jakiego efektu oczekujesz. Jeżeli powiesz, że chcesz rozmiar C, to nie włoży wkładki 225cc, bo z tego taki cyc nie wyjdzie Ale jak powiesz, że chcesz małe piersi to i takie dr ci zrobi.
Ja mam 360cc (przy wyjściówce A i 67cm /teraz to nawet 65/ pod biustem) i obwód w biuście to 86cm. Wg mnie to nie jest dużo i wolałabym więcej.

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 22:58   #249
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
aga3331 Gratuluję nowych cycuszków
Zazdroszczę że jesteś już po przede mną jeszcze tyle czasu
kofana ja jeszcze wiecej musze czekac... szok

Cytat:
Dziękuję macerata Ehh... no i własnie.. mały problemik...
Jak uważasz/cie która metoda jest lepsza (jeśli tak to można określić), pomijając fakt, że ew. karmienie w przyszłości przemawia przeciw okołootoczkowym. Nie sądzę, żebym zdecydowała się na dzieciaczka jeszcze, ale nigdy nie mów nigdy... Najpierw trzeba znaleźć sensownego (przez duże S) ew. tatusia...a potem grubo się zastanowić.... oby nie za długo, bo menopauza złapie...
wiesz wydaje mi sie , ze od dobiera wkladki takie jak ty chcesz nie wsadzi ci czegos na maxa... to tylko twoj wybor on doradzi

trelek - ma racje

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-04-10, 23:00   #250
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Duże? Moim zdaniem nie Ostatnio dziewczyny od niego narzekają, że za małe wsadza Dr proponuje tylko rozmiar implantu w oparciu o to, jakiego efektu oczekujesz. Jeżeli powiesz, że chcesz rozmiar C, to nie włoży wkładki 225cc, bo z tego taki cyc nie wyjdzie Ale jak powiesz, że chcesz małe piersi to i takie dr ci zrobi.
Ja mam 360cc (przy wyjściówce A i 67cm /teraz to nawet 65/ pod biustem) i obwód w biuście to 86cm. Wg mnie to nie jest dużo i wolałabym więcej.
O kurcze... ja właśnie myślałam o czymś ok. 300cc, nie więcej, bo (tak, żeby uzyskać najlepszy obraz "mnie"), to wyjściówkę mam taką jak dr. JJ ma w swojej galerii na stronie (foto 2). Ale jak mówisz, że Ty masz 360cc i nie wyszedł za duży, to ja juz goopia jestem....
Chcę osiagnąć rozmiar DO miseczki D (max), a startuję od małego B (dokładnie tak jak na foto). To jest właśnie nadmiar po ciąży i karmieniu, ale już z kilkunastoletnim stażem

.
Stary 2010-04-10, 23:39   #251
seela
Rozeznanie

Cytat:
O kurcze... ja właśnie myślałam o czymś ok. 300cc, nie więcej, bo (tak, żeby uzyskać najlepszy obraz "mnie"), to wyjściówkę mam taką jak dr. JJ ma w swojej galerii na stronie (foto 2). Ale jak mówisz, że Ty masz 360cc i nie wyszedł za duży, to ja juz goopia jestem....
Chcę osiagnąć rozmiar DO miseczki D (max), a startuję od małego B (dokładnie tak jak na foto). To jest właśnie nadmiar po ciąży i karmieniu, ale już z kilkunastoletnim stażem
No to teraz ja!
Bo widzę, ze potrzebujesz solidnego przeszkolenia!
Operował mnie dr JJ i jestem bardzo zadowolona!
...to tak na początek
Miałam całkiem normalne B po dwóch karmieniach! (Przed ciązami miałam C)
maa cięcie pod piersią ale po miesiącu po op jest już prawie nie widoczne no i oczywiście jest dokładnie w fałdzie!
Nie wykluczam że jeszcze kiedyś zaciążę choć nie planuję tego, a napewno nie przez najbliższych 8 lat.
Dr ma słabość do biustów dopasowanych do sylwetki i dlatego nie szaleje z rozmiarami.
Mi początkowo proponował 325 cc, ale po małej licytacji doszliśmy do 375.
Jestem dużo niższa od Ciebie bo mam 170 cm,
nie wiem ile masz pod biustem ale pewnie też trochę więcej niż ja
Uważam że nie uzyskasz D żelkiem 300cc!
W życiu jeża!
Uzyskasz co najwyżej c( i to takie c)
Uwierz mi!
Ja mam teraz D i uważam ze to mało do mojej budowy! Te moje cycuchy znikają pod bluzką!

Kwestia cięcia otoczkowego- Trelek ma rację! W 100%! wieć nie będę po Niej powtarzać!
A w tym cięciu zdecydowanie specjalizuje się Broma.

Ja jednak z całego serca polecam dr JJ bo to super gość! Ogółem! Każda Jego pacjentka jest traktowana wyjątkowo i podmiotowo. A to nie często się zdarza w dzisiejszych czasach!

Decyzja nalezy do Ciebie!

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 00:16   #252
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
No to teraz ja!
Bo widzę, ze potrzebujesz solidnego przeszkolenia!
Operował mnie dr JJ i jestem bardzo zadowolona!
...to tak na początek
Miałam całkiem normalne B po dwóch karmieniach! (Przed ciązami miałam C)
maa cięcie pod piersią ale po miesiącu po op jest już prawie nie widoczne no i oczywiście jest dokładnie w fałdzie!
Nie wykluczam że jeszcze kiedyś zaciążę choć nie planuję tego, a napewno nie przez najbliższych 8 lat.
Dr ma słabość do biustów dopasowanych do sylwetki i dlatego nie szaleje z rozmiarami.
Mi początkowo proponował 325 cc, ale po małej licytacji doszliśmy do 375.
Jestem dużo niższa od Ciebie bo mam 170 cm,
nie wiem ile masz pod biustem ale pewnie też trochę więcej niż ja
Uważam że nie uzyskasz D żelkiem 300cc!
W życiu jeża!
Uzyskasz co najwyżej c( i to takie c)
Uwierz mi!
Ja mam teraz D i uważam ze to mało do mojej budowy! Te moje cycuchy znikają pod bluzką!

Kwestia cięcia otoczkowego- Trelek ma rację! W 100%! wieć nie będę po Niej powtarzać!
A w tym cięciu zdecydowanie specjalizuje się Broma.

Ja jednak z całego serca polecam dr JJ bo to super gość! Ogółem! Każda Jego pacjentka jest traktowana wyjątkowo i podmiotowo. A to nie często się zdarza w dzisiejszych czasach!

Decyzja nalezy do Ciebie!
Seela kochana masz dar przekonywania
podjęłam decyzję o dr.JJ właśnie z Waszych relacji.. instynkt...??
Własnie o to mi chodzi, żeby dr (jakikolwiek by nie był) miał umiar, na czym niezmiernie mi zależy. Przy swoim wzroście ważę 65kg.
Biustonosze kupuję 70b. Niestety nie podam Wam dokładnego wymiaru teraz, bo nie dorobiłam się na uchodztwie jeszcze centymetra krawieckiego nadrobię w najbliższym czasie... ale w tym rozmiarze i w tej miseczce no od góry nic nie wypełnia
generalnie chcę mieć jędrny biust i może być rozmiar większy.. byle by był jędrny... mam nadzieję, że możliwie jasno opisałam swoje oczekiwania. A gdzie najlepiej uzyskać pomoc jak nie od doświadczonych już szczęściar?? Ehh.. naprawde wszystkim Wam kibicuję.
Z pewnością dam Wam znać jak dostane jakieś info od dr. Wstepnie planuję op na wrzesień/paźdz., więc mam chwilkę czasu jeszcze, ale mimo wszystko sam fakt, że mogę świadomie o tym myśleć, a nie tylko marzyc jest już tak niesamowity....

.
Stary 2010-04-11, 08:58   #253
wani
Rozeznanie

pink star masz konsultacje dopiero w grudniu??? O kurcze, az tyle sie czeka do niego na termin, czy Tobie poprostu inaczej nie pasuje?
wani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 10:25   #254
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=magera;18493965]

Ja właśnie podobnie jak Ty i pewnie aga- tylko konsultacja mailowa, bo ciężko jeździć tam i z powrotem... dlatego własnie ciekawa jestem jak takie konsultacje wygladają.

Ja mialam wlasnie taka sytuacje
Konsultacje mailowe , ty piszesz do dr. Ci odpowiada.
W moim przypadku bylo to tak , ze ja napisalam kiedy mam czas a dr. wyslal mi propozycje terminow op.
Dzieki temu 30.11(poniedzialek ) mialam konsultacje a 01.12.09 (wtorek)mialam op aaaaaa 02.12 (sroda ) przejechalam 8 h autem i bylam juz w domku (tez mieszkam poza granicami Pl.)
Wiec jak widzisz wszystko rozegralo sie wciagu 3 dni
Ja jestem bardzo zadowolona
Jesli chodzi o ciecie to mam proste i dokladnie w faldzie i musze przyznac , ze chyba wszystkie ( a przynajmniej te co znam ) laski maja tak samo ladnie ciecie jak ja zrobione.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-04-11 o 10:32
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 10:49   #255
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Dziewczyny powiedzcie mi czy myslicie ze ja moge chociaz na spacer z synkiem wyjsc???
Czy pchanie wózka raczej moze mi w czyms zaszkodzic??
Dziekuje
Stary 2010-04-11, 11:22   #256
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wani Pokaż wiadomość
pink star masz konsultacje dopiero w grudniu??? O kurcze, az tyle sie czeka do niego na termin, czy Tobie poprostu inaczej nie pasuje?
tak... wczesniej mialam na sierpien ale nie moglam sie dodzwonic do dr. aby potwierdzil mi termin OP... wiec przepadl mi urlop w pracy pozniej moj M dostal na pazdziernik ale znow mi nie dali....wiec lipa... a kolejny termin na grudzien i tu ja mam urlop i moj maz i dla dr. pasuje wiec tak zostalo... a mam 2 dzieci wiec zalezalo mi na tym aby maz mial wolne... bo nie bardzo chce sie chwalic rodzince ze mam OP... a mieszkam poza granicami Polski wiec tak to wszystko wyszlo...szlak mnie trafia, ze tyle musze czekac.. gdyby wypalil sierpien to prawie 4 miesiace szybciej....no coz ale mam juz termin wiec cierpliwie czekam...

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi czy myslicie ze ja moge chociaz na spacer z synkiem wyjsc???
Czy pchanie wózka raczej moze mi w czyms zaszkodzic??
Dziekuje
kurcze mysle ,ze to nie jest dobry pomysl bo przy pchaniu wozeczka tez wszystko napinasz...wiem bo sama mam corcie ktora 30 kwietnia konczy roczek... a z pewnoscia po plaskim nie bedziesz chodzic.. bo sa goreczki,wzniesienia... no i mosisz malego wlozyc do wozeczka i wyjac a tego lepiej nie robic..

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-04-11, 11:36   #257
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Włozy mi mama i wyjmie tez ale masz racje moze lepiej nie bede pchała.Chciałam mame troche odciązyc zeby chociaz z 2 godzinki odpoczeła od niego bo juz tez nie jest najmłodsza.No ale moze lepiej nie ryzykowac.
Dzieki Pink Star ;-)

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-04-11 o 11:47
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 11:48   #258
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Włozy mi mama i wyjmie tez ale nie moze lepiej nie bede pchała.Chciałam mame troche odciązyc zeby chociaz z 2 godzinki odpoczeła od niego bo juz tez nie jest najmłodsza.No ale moze lepiej nie ryzykowac.
Dzieki Pink Star ;-)
wiem co czujesz...
ale moze jeszcze sobie odpoczniej... pared dni...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-04-11, 22:05   #259
macerata
Zakorzenienie

Kurra
no, się uśmiałam
moje 350 nawet nago pozostawiają wątpliwości,
czy to jeszcze przed, czy już po
tak więc obawy, że zmiana tego kalibru będzie się rzucała w oczy można włożyć między baśnie
pełna dyskrecja
a kiedyś tak się bałam,że będą wieeelkie

..ale i Twoje 350..
fakt, ładniusie są, ale też do największych nie należą..

a tak na poważnie, blizenki śliczne
cycuchy b.naturalne
piękny ten fioletowy staniczek, taki w sam raz kolorek na lato
a w nim..bardzo apetycznie

pytanko:
jak z tym basenem?
czy byłaś więcej razy? i w ogóle, jak wrażenia?
czy miałaś wrażenie,że ma to jakiś wpływ, przy Twoim umiejscowieniu impl.,czy raczej brak szczególnych odczuć?
Stary 2010-04-11, 22:27   #260
KISI_72
Raczkowanie

Witam Dziewczyny! Czy mogę poprosic o kontakt na dobrego specjalistę USG na terenie Warszawy lub okolic, który potrafi dobrze zbadać piersi po implantach? Od kilku dni mam bardzo bolesny, wyczuwalny guzek i muszę jak najszybciej to zdiagnozować.
KISI_72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 00:09   #261
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KISI_72 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny! Czy mogę poprosic o kontakt na dobrego specjalistę USG na terenie Warszawy lub okolic, który potrafi dobrze zbadać piersi po implantach? Od kilku dni mam bardzo bolesny, wyczuwalny guzek i muszę jak najszybciej to zdiagnozować.
hej
kiedyś ktoś polecał (MyaDiva ),
postaram się dowiedzieć,choć pewnie już nie dzisiaj,
ale nie gwarantuję..
jeśli nikt inny nie pomoże, to być może jutro uda mi się odezwać w tym temacie

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

KISI- piszę Ci na priv
Stary 2010-04-12, 08:37   #262
2sweet
Rozeznanie

Aga - gratulacje!!! nareszcie spelnilas marzenia!
jak sie czujesz?
mysle ze z noszeniem malucha, pchaniem wozka i wysilkami fizycznymi musisz poczekac, pamietaj ze po op nie powinnas nosic nawet torebki na ramieniu tylko w rekach i nie powinnas dzwigac nic ciezkiego, maksymalnie chyba 2-3 kg wolno..
uwazaj na siebie bo mozna latwo popsuc prace doktora, mimo ze nie bedziesz czula bolu to mozesz tam w srodku sobie cos porozrywac co dopiero sie zaczyna budowac itd sorki ze tak cie strasze ale o wszytsko pytaj swojego dr bo naprawde musisz byc teraz bardzo ostrozna
Stary 2010-04-12, 09:19   #263
seela
Rozeznanie

Cytat:
Seela kochana masz dar przekonywania
podjęłam decyzję o dr.JJ właśnie z Waszych relacji.. instynkt...??
Własnie o to mi chodzi, żeby dr (jakikolwiek by nie był) miał umiar, na czym niezmiernie mi zależy. Przy swoim wzroście ważę 65kg.
Biustonosze kupuję 70b. Niestety nie podam Wam dokładnego wymiaru teraz, bo nie dorobiłam się na uchodztwie jeszcze centymetra krawieckiego nadrobię w najbliższym czasie... ale w tym rozmiarze i w tej miseczce no od góry nic nie wypełnia
generalnie chcę mieć jędrny biust i może być rozmiar większy.. byle by był jędrny... mam nadzieję, że możliwie jasno opisałam swoje oczekiwania. A gdzie najlepiej uzyskać pomoc jak nie od doświadczonych już szczęściar?? Ehh.. naprawde wszystkim Wam kibicuję.
Z pewnością dam Wam znać jak dostane jakieś info od dr. Wstepnie planuję op na wrzesień/paźdz., więc mam chwilkę czasu jeszcze, ale mimo wszystko sam fakt, że mogę świadomie o tym myśleć, a nie tylko marzyc jest już tak niesamowity....
Magera
Nie chciałam Cię przekonywać, bo to musi być Twoja decyzja.
Ja wyraziłam tylko swoją opinię na temat lekarza który operował mnie i kilka moich koleżanek ale najlepiej byłoby gdybyś wybrała się na konsultację do obu dr-ów których rozważasz i wówczas wybrała tego, który najbardziej Ci odpowiada.
Dr Broma to też wielki autorytet i widziałam jego prace i przyznaję ze jest specjalistą wysokiej klasy więc może nie rezygnuj konsultacji, przynajmniej mailowej.
Życzę Ci powodzenia i kibicuję Twoim posunięciom.
Pozdrawiam!

Witajcie Babeczki!
...no gdzie nie wlezę tam i Was spotkam no!
Buziaki!

Stary 2010-04-12, 11:33   #264
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
Aga - gratulacje!!! nareszcie spelnilas marzenia!
jak sie czujesz?
mysle ze z noszeniem malucha, pchaniem wozka i wysilkami fizycznymi musisz poczekac, pamietaj ze po op nie powinnas nosic nawet torebki na ramieniu tylko w rekach i nie powinnas dzwigac nic ciezkiego, maksymalnie chyba 2-3 kg wolno..
uwazaj na siebie bo mozna latwo popsuc prace doktora, mimo ze nie bedziesz czula bolu to mozesz tam w srodku sobie cos porozrywac co dopiero sie zaczyna budowac itd sorki ze tak cie strasze ale o wszytsko pytaj swojego dr bo naprawde musisz byc teraz bardzo ostrozna
Och Dziękuje Sweet
jestem normalnie przeszczęsliwa;-)
a jak u ciebie ???
Boli bardzo jak się czujesz
U mnie własnie jest to ze mnie juz nic nie boli i moze za bardzo sobie pozwalam normalnie juz pracuje ale ja robie biżuterie więc nic tam cięzkiego nie ma tylko ze praca rękoma ale takie lekkie zeczy chyba mogę.
Nie biore juz zadnych przeciwbolowych i czuje sie fantastycznie z mysla ze będe w koncu miała piersi.Tylko wlasnie sie boje ze cos tam sobie porobiłam przez tą moja nieuwage
Pozdrawiam cie cieplutko
Stary 2010-04-12, 12:01   #265
tia_re
Przyczajenie

hej dziewczyny, błagam poradzcie mi na szybko jakiegos dobrego chirurga w warszawie, nie sposob przeczytac wszystkich postow z 6 czesci wątku, i ciezko wybrac kogos nie znajac nazwisk, chcialam wbic sie do dr Bromy ale niestety termin konsultacji dopiero na koniec miesiąca a mi tak strasznie zalezy na czasie, z gory dziekuje.
tia_re jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:10   #266
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez tia_re Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, błagam poradzcie mi na szybko jakiegos dobrego chirurga w warszawie, nie sposob przeczytac wszystkich postow z 6 czesci wątku, i ciezko wybrac kogos nie znajac nazwisk, chcialam wbic sie do dr Bromy ale niestety termin konsultacji dopiero na koniec miesiąca a mi tak strasznie zalezy na czasie, z gory dziekuje.
U Bromy i tak są dość wczesne terminy, u Szczyta są bodajże kilkumiesięczne..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:16   #267
gigo2002
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny, jestem tutaj "nowa", ale juz umowiona na konsultacje z dr Muraszko oraz z Dr Skwiercz. Konsultacja 13go maja. Co powiecie na wybor tych dwoch lekarzy, czy ktoras z Was miala stycznosc i z jednym i z drugim lekarzem? Tak duzo czytalam zarowno o jednym jak i drugim, ze zastanawiam sie czy jest sens wydawac pieniadze na az dwie konsultacje... aha, bardzo wazne, czy moge gdzies tutaj poogladac zdjecia przed i PO?

pozdrawiam, bede tu codziennie, gigo
gigo2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:24   #268
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tia_re Pokaż wiadomość
kurcze nie wiem ja jestem u dr.Bromy zapisana.. poszukaj moze jeszcze w necie.... albo tu na wizazu wpisz w wyszukiwarke plastyk w Warszawie..

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, jestem tutaj "nowa", ale juz umowiona na konsultacje z dr Muraszko oraz z Dr Skwiercz. Konsultacja 13go maja. Co powiecie na wybor tych dwoch lekarzy, czy ktoras z Was miala stycznosc i z jednym i z drugim lekarzem? Tak duzo czytalam zarowno o jednym jak i drugim, ze zastanawiam sie czy jest sens wydawac pieniadze na az dwie konsultacje... aha, bardzo wazne, czy moge gdzies tutaj poogladac zdjecia przed i PO?

tu jest duzo wspanialych cycolinek od dr.Skwiercz...one z pewnoscia Ci pomoga... a zdjecia sa ale w prywatnych galeriach... poszukaj w necie jakiejs angielskiej stronki z przed i po... ale i chyba dr.Kolasinski ma galerie nie jestem pewna i dr.J

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-04-12, 16:28   #269
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość

Kilka postów wcześniej znajdziesz Agę która włąśnie u dr Muraszko robiła niedawno biust.
Zawsze warto pójść na dwie lub więcej konsultacji! Ja nieświadoma zupełnie poszłam na tylko jedną konsultację i dr X chciał mi włądować implant 315 i to nie tak jak chciałam
gdyby nie Dziewczyny z forum pewnie poddałabym sie temu zabiegowi i teraz plułabym sobie w brodę a tak...
poszłąm do innego dr i mam 375cc (choć zazanczam że i tak mogłoby być więcej) i w dodatku dual plane.
Idź na dwie konsultacje!
Może ktoś z Nich bardziej trafi w Twój zamysł.
Pozdrawiam

Stary 2010-04-12, 18:25   #270
magdalenka23
Raczkowanie

Witam Kobietki!!

Na początek Aga Gratuluje !! choć nie ukrywam, że potrafisz zaskoczyć, jak to się wszystko szybko potoczyło. życzę zdrówka i wklejaj fotki bo chcemy popatrzeć

Ja na maila od Dr. Jarlińskiego czekałam ok tygodnia. Jestem zadowolona z konsultacji, sympatyczny człowiek- wyluzowany, zabawny.... długo by pisać. do. op mam jeszcze 4 miesiące, bardzo długo no ale to przez pracę. czekam choć jestem zniecierpliwiona jak czytam, że dużo z was już jest po.

Ostatnio zauważyłam że moje cycki trochę się poprawiły, jakby jędrniejsze i bardziej stojące... ale to tak tylko bo na op jestem zdecydowana w 100%. Pozdrawiam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości