![]() |
#241 |
Konto usunięte
|
Dot.: Niski Wzrost
Wklejam z Onetu.
![]() http://zyciegwiazd.onet.pl/129164,0,...ws_detail.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
To i ja się dołączę
![]() Mam 154 cm wzrostu i ważę 59 kg, przy czym większa połowa poszła mi w dolną partię ciała i jestem taka mała, proporcjonalna, gruszeczka ![]() Ma to jednak swoje wady. Np. spodnie ZAWSZE muszę skracać, bo są dłuższe czasem o 20 cm ![]() ![]() Albo miałam fajną sytuację jakiś rok temu. Byłam w croppie, bo szukałam jakiegoś fajnego topika. A u mnie jest tak że są dwa rzędy w górę z wieszakami. I co się stało? Nie mogłam dostać do tego górnego, żeby zdjąć koszulkę! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Ja też jestem niska (157cm), ale nigdy nie miałam większych kompleksów z tego powodu. W klasie w liceum miałam kilka koleżanek nawet niższych ode mnie, podobnie teraz na studiach. Poza tym zawsze można dodać sobie parę centymetrów obcasmi
![]()
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Też mogę zaliczyć się do grona maluchów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
Ja mam 171 cm wzrostu, zamierzam wziac slub niestety moja przyjaciolka ma 150
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
ja w ogole nie wiem w czym problem jest.....
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Wiesz to jest 20 cm roznicy chce zeby i swiadkowa bylo widac;/
Edytowane przez ssylvia89 Czas edycji: 2009-08-31 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 177
![]() ![]()
![]() |
#249 |
BAN stały
|
Niskie kobiety są najpiękniejsze!
Nie lubię wysokich. Ideał dla mnie: ~160 cm, ciemne kręcone włosy, ładne, duże piersi- ~80D akurat mam farta, bo moja dziewczyna idealnie pasuje do tego opisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakby miala ciemne krecone wlosy a 170 wzrostu i fantastyczna osobowosc, to co? ![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
i co z tego ze 20cm jest róznicy? wstydzisz sie tego czy co? nie rozumiem naprawde. Ja niedługo biore ślub i swiadkow wybieram jakich chce, nie patrze na wzrost a jestem bardzo niska
![]() |
#252 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Ja mam 170 cm i 63 kg.Zaokrągliłam się troszkę ale gruba nie jestem
![]() Przed ciąża i zaraz po niej wazylam 53 kg i bylam bardzo szczupla.Wrecz chuda ![]() Teraz jestem zadowolona chociaz te 3 kg jeszcze zrzuce ![]() A co do wzrostu to chciałabym być niższa.Tak 163 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny o wzroscie 170 cm wcale nie sa bardzo wysokie.Ja zupelnie nie roznie sie od innych.Na obcasach chodze i dobrze mi z tym ![]() Tylko jakoś w życiu poznaję samych facetów w podobnym wzroście do mojego co mi zupelnie nie przeszkadza w noszeniu wysokich obcasow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
a ja mam ok. 153 cm i szczerze, to wcale nie jest mi z tym źle, nie przywiązuje do tego zbytniej uwagi i niski wzrost nie jest dla mnie problemem
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaaina Czas edycji: 2009-11-22 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
![]()
ja mam 15 lat i 151 cm ; D dopóki nie weszłam na to forum miałam straszne kompleksy ale teraz się to zmieniło bo widzę że nie jestem sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny małe jest piękne
![]() ![]() Ja mam 161 cm wzrostu i zawsze mi było z tym dobrze, choć oczywiście nie ominęły mnie złośliwe uwagi kolegów.
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
![]()
No mnie właśnie też.
W podstawówce zawsze : mała, mała .! Na koloniach : mała, maleńka .! Ale w gimnazjum już mi to nie przeszkadza tak bardzo, oczywiście pytania : czemu jesteś taka niska? czy coś w tym stylu, były. Ale daaawno dawno ;D Obecnie kończę 3 klasę gim, i mam nadzieję że w liceum takie pytania w ogóle nie padną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
jak miło się czyta takie wypowiedzi jak powyższe! ;]
ja mam 159-160 cm i ważę 42-43kg, jest mi z tym bardzo, bardzo dobrze! małe kobietki (też się zaliczam) - MAŁE JEST PIĘKNE, a faceci - jak najbardziej powyżej 180...właściwie dla nas każdego wzrostu ![]() aktorki? E. Lorgonia, S.Hayek, .... Olsenki ![]() Edytowane przez nobodyno Czas edycji: 2010-03-01 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
158 cm, jakbym byla nizsza to by mi zle nie bylo, nie chcialabym tylko miec wiecej, bo to zbyt przecietne, chyba ze powyzej 174 to ok. ludzie mnie zapamietuja bo jestem charakterystyczna rozwniez dzieki temu ze jestem taka miniaturowa, proporcje mam bardzo w porzadku, nie narzekam. lubie jak moj mowi do mnie malenka.
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
157 i +/- 60 kg, zależy, bo chudnę i tyję, a do tego biorę leki sterydowe, więc idzie ciężko -.- mimo, że wykluczyłam sporo rzeczy z mojej diety i staram się ruszać.
ale z moim wzrostem jest mi bardzo dobrze ![]() i muszę się pochwalić, dzisiaj po raz pierwszy od xx lat kupiłam długie spodnie, które nie wymagają skracania! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
ja rzadko skracam bo kupuje na dzieciecych
![]()
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Mam 158cm, i zawsze mialam kompleksy i mam do dzisiaj, mimo,ze juz mam 28 lat. Zawsze mam buty na obcasie, a marzy mi sie wlozenie np adidasów i nie byc najnizsza np w kolejce w sklepie czy w kosciele. Gdy mialam praktyki w szkole, nieraz słyszałam jak uczniowie mówili " idzie mała czarna". Chcialabym miec okolo 168 cm
![]() a co do spodni, nigdy nie skracam, moze dlatego, ze mam rozmiar 34 i one nie są długie. Z tego co widze, to te wieksze rozmiary sa dłuzsze. Przynajmniej tutaj mam spokoj ![]() Edytowane przez ellish Czas edycji: 2010-03-01 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 165 cm i 52 kg wagi, chciałabym być niższa. Pamiętam, że jak byłam mała chciałam mieć 170 cm, wydawało mi się to takie... fajnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
hmm, ja bez przeszkód noszę adidasy, mimo że jestem niska i przyciągam wzrok facetów mimo wzrostu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
podaje z jakiejs strony:
salma hayek 155 cm shakira 154 kylie minogue 155 madonna 157 natalie portman 160 winona ryder 161 vanessa paradis 161 olsen ok 152 aguilera 156 penelope cruz max 163 scarlett johanson 162 katie melua 157 britney spears 163 jen love hewitt 157 nelly furtado 155 avril lavigne 155 reese wtherspoon 157 natalie imbruglia 160 eva longoria 158 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niski Wzrost W Telewizji
Hejka
![]() A wiesz, mam w klasie koleżankę, ma jakieś 153 cm wzrostu, śliczna, drobniutka dziewczyna. Utalentowana muzycznie i akrobatycznie. Powszechnie lubiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
BAN stały
|
A jak z prawem jazdy?Jak osoba która ma154 cm wzrostu jeździ samochodem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Mam 154 cm i nie zamieniłabym tego wzrostu na żaden inny. Jest mi z nim szalenie dobrze, a czasami jest nawet zabawnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam 153 cm wzrostu a ważę ok 47 kg.
Mam duże kompleksy z tego powodu... A najgorsze jest to ze nie lubię i nie umiem chodzić w wysokich obcasach. Przeważnie chodzę w balerinkach, no ew jakich 4 cm obcas... W wyższych się po prostu męczę. Zawsze wszyscy patrzą na mnie z góry ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.