Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-29, 13:12   #2821
No1
Raczkowanie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez dominiska913 Pokaż wiadomość
...chodzi o to ze od 2 miesiecy chodze z chłopakiem...wszystko układa sie cudownie
Nie chce moralizowac, ale na poczatku prawie zawsze jest cudownie. To Twoja sprawa, ale dwa miesiace to troche malo. Zeby potem nie bylo ze pierwszy raz byl z tym z kim nie mial byc, zalecalbym wstrzymac sie jeszcze przez raz taki okres. Przestudiuj sobie ten watek. To tylko sugestia mam nadzieje, ze nie poczujesz sie urazona. Zycze powodzenia
No1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 15:24   #2822
dominiska913
Przyczajenie

spoko urażona sie nie czuje a poczekac to i tak jeszcze troche poczekamy dzięki
dominiska913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 12:54   #2823
krolowakiczu
Zakorzenienie

Mam taki problem i stwierdziłam, że tutaj napisze, nie będe osobnego wątku zakładać

Więc dziewicą nie jestem, ponad rok temu przeżyłam swój pierwszy raz i od tamtej pory robiłam to pare razy ( 6 może 7 ), ostatnio pół roku temu. Mam teraz wspaniałego faceta i chcieliśmy się kochać, ale nie mógł wejść we mnie Nie wiem dlaczego tak się stało, teraz boje się,że kolejnym razem znowu będzie to samo Bardzo chce tego, on także, ale po tym jak nie mógł we mnie wejść, boje się seksu .. Była któraś z was może w takiej sytuacji?

Z góry dziękuje za dop

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 13:20   #2824
Madelaine87
Zadomowienie

stres, niepewność, taki rzeczy się zdarzają więcej luzu, dłuższa gra wstępna i będzie ok
Madelaine87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 13:22   #2825
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez krolowakiczu Pokaż wiadomość
Mam taki problem i stwierdziłam, że tutaj napisze, nie będe osobnego wątku zakładać

Więc dziewicą nie jestem, ponad rok temu przeżyłam swój pierwszy raz i od tamtej pory robiłam to pare razy ( 6 może 7 ), ostatnio pół roku temu. Mam teraz wspaniałego faceta i chcieliśmy się kochać, ale nie mógł wejść we mnie Nie wiem dlaczego tak się stało, teraz boje się,że kolejnym razem znowu będzie to samo Bardzo chce tego, on także, ale po tym jak nie mógł we mnie wejść, boje się seksu .. Była któraś z was może w takiej sytuacji?

Z góry dziękuje za dop
Prawdopodobnie nie może Ciebie wejść bo się spinasz. Możesz, a raczej nie jesteś nawet tego świadoma. Podświadomie boisz się że stanie się coś złego, ciąży... Skup się tylko na przyjemności, maksymalnie rozluźnij i będzie dobrze!

zelkowa_krolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 22:26   #2826
MamCieGdzies
Raczkowanie

GG do MamCieGdzies

Cytat:
Napisane przez krolowakiczu Pokaż wiadomość

Z góry dziękuje za dop

Zgadzam się z zelkowa_krolewna - może rzeczywiście za bardzo się spinasz. Rozluźnij się a będzie ok

Edytowane przez MamCieGdzies
Czas edycji: 2010-05-01 o 17:46
MamCieGdzies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 23:25   #2827
kotkatrzpiotka
Przyczajenie

No tak jasne, że się denerwujesz, a nic nie rozluźnia w łóżku jak dobre winko
kotkatrzpiotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 01:07   #2828
juula01
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kotkatrzpiotka Pokaż wiadomość
No tak jasne, że się denerwujesz, a nic nie rozluźnia w łóżku jak dobre winko
może nic tak nie rozluźnia jak dobre winko , ale wydaje mi się , że powinno być zero alkocholu . przynajmniej przed, natomiast po można sobie pozwolić =)
juula01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 06:47   #2829
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juula01 Pokaż wiadomość
może nic tak nie rozluźnia jak dobre winko , ale wydaje mi się , że powinno być zero alkocholu . przynajmniej przed, natomiast po można sobie pozwolić =)
Nikt tu nie mówi o upijaniu się na umór, kieliszek czy dwa wina jeszcze nikomu nie zaszkodziły, a rozluźnic się pomagaja

alkoHolu.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 11:22   #2830
juula01
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
Nikt tu nie mówi o upijaniu się na umór, kieliszek czy dwa wina jeszcze nikomu nie zaszkodziły, a rozluźnic się pomagaja

alkoHolu.
no w sumie to racja, ale i tak sądze ze lepsze jest myślenie ile z tego można mieć przyjemności, niz pomagać sobie alkoholem.
juula01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 18:10   #2831
LoveIsTheAnswer
Raczkowanie

Nie lubię się chwalić, ale czytając niektóre posty śmiało mogę powiedzieć, że jestem szczęściarą 3 dni jestem po swoim "pierwszym razie", obyło się bez alkoholu, zrobiłam to z kimś, z kim chciałam. Było cudownie, wiedział, że jest moim pierwszym facetem, a więc był bardzo delikatny, czuły... na samo wspomnienie tamtych chwil mam ciary na całym ciele. Do końca życia będę mile wspominać ten dzień, choć od samego rana wtedy wszystko źle szło
LoveIsTheAnswer jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 12:16   #2832
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoveIsTheAnswer Pokaż wiadomość
Nie lubię się chwalić, ale czytając niektóre posty śmiało mogę powiedzieć, że jestem szczęściarą 3 dni jestem po swoim "pierwszym razie", obyło się bez alkoholu, zrobiłam to z kimś, z kim chciałam. Było cudownie, wiedział, że jest moim pierwszym facetem, a więc był bardzo delikatny, czuły... na samo wspomnienie tamtych chwil mam ciary na całym ciele. Do końca życia będę mile wspominać ten dzień, choć od samego rana wtedy wszystko źle szło
A mogę zapytac w jakiej pozycji? I czy to prawda, że nie nie należy robic gry wstępnej, żeby błona nie była za bardzo przekrwiona, bo to utrudnia przebicie? Czy na następny dzień, i teraz, nic Cię tam nie boli? Nie czułaś w trakcie żadnego bólu? Przepraszam, że zadaję aż tyle pytań, jak są zbyt intymne to nie odpowiadaj. Ja wciąż czekam na pierwszy raz, dlatego mnie to interesuje..
Stary 2010-04-11, 12:40   #2833
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
A mogę zapytac w jakiej pozycji? I czy to prawda, że nie nie należy robic gry wstępnej, żeby błona nie była za bardzo przekrwiona, bo to utrudnia przebicie? Czy na następny dzień, i teraz, nic Cię tam nie boli? Nie czułaś w trakcie żadnego bólu? Przepraszam, że zadaję aż tyle pytań, jak są zbyt intymne to nie odpowiadaj. Ja wciąż czekam na pierwszy raz, dlatego mnie to interesuje..

Nie do mnie pytanie, ale odpowiem.

Pozycja. U mnie była klasyczna, ale niektóre kobiety chwalą sobie na jeźdźca. To zależy chyba od indywidualnych predyspozycji.

Gra wstępna musi być. Wtedy Po 1 jest nawilżenie, po 2 pochwa jest podatniejsza na pieszczoty i rozciąganie. Gra wstępna to przygotowanie do seksu. Właśnie ona ma Cię przygotować i zminimalizować ewentualny ból. Nieprzygotowane ciało to raczej gwarancja bolesnych wspomnień.

Co do bólu. To najbardziej indywidualna sprawa. Mnie nie bolało w ogóle, żadnej krwi nie było. Kumpele bardzo bolało. Potem tydzień wstrzymała się od seksu, żeby się wszystko ładnie zagoiło bo skoro była krew to były też jakieś ranki.

Podsumowując zrelaksuj się, daj ponieść namiętności i uczuciom i wszystko będzie ok

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:02   #2834
kasiska122
Przyczajenie

a ja mam troche inne zapytanie, może troche dziwnie zabrzmieć no ale po to jest to forum.
No więc jestem dziewicą i mam pytanie odnośnie robienia' loda' pytam się dlatego ze mój chłopak by chciał .. a ja poprostu nie wiem, bo boje się tego ze mi się spuści i nie wiem kiedy mam zakończyć, czy to on powinien wiedzieć ? czy jak ? proszę odpowiedź
kasiska122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:03   #2835
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Nie do mnie pytanie, ale odpowiem.

Pozycja. U mnie była klasyczna, ale niektóre kobiety chwalą sobie na jeźdźca. To zależy chyba od indywidualnych predyspozycji.
ano wlasnie, u nas klasyczna nie wychodzila, lepsza byla dla mnie na jezdzca, bo moglam sama kontrolowac wejscie czlonka i tym samym zmniejszac bol.
Stary 2010-04-11, 13:27   #2836
karola_19
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiska122 Pokaż wiadomość
a ja mam troche inne zapytanie, może troche dziwnie zabrzmieć no ale po to jest to forum.
No więc jestem dziewicą i mam pytanie odnośnie robienia' loda' pytam się dlatego ze mój chłopak by chciał .. a ja poprostu nie wiem, bo boje się tego ze mi się spuści i nie wiem kiedy mam zakończyć, czy to on powinien wiedzieć ? czy jak ? proszę odpowiedź

to zależy, czy chcesz żeby zakończył Ci w ustach jeśli nie chcesz, porozmawiajcie o tym żeby dał Ci znać jak będzie bardzo blisko np. uszczypnięciem. Wtedy możesz wyjąć go z ust i dokończyć ręka Jeżeli chciałabyś żeby skończył Ci w ustach a boisz sie ze Ci 'wleci do gardła' i bedziesz miała automatycznie odruch wymiotn to jak bedzie już blisko język daj do podniebienia w taki sposób zagrodzisz drogę do gardła.
Ale dezycja należy tylko do Ciebie, powodzenia
karola_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:37   #2837
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
on powinien wiedzieć, przed zrobieniem tego pogadaj z nim, że nie chcesz żeby kończył w Twoich ustach, on powinien Ci powiedzieć kiedy masz przestać, żeby uniknąć takiej sytuacji; kwestia wspólnego ustalenia

Cytat:
Napisane przez *Catherrine*
odpowiem, chociaż również nie do mnie pytanie, 1 raz miałam już dawno temu, jednak może Ci pomogę
zrobiliśmy to w pozycji klasycznej, głównie dlatego że jestem bardzo wrażliwa na ból i "sama bym sobie tego nie zrobiła", gra wstępna musi być, musisz się na to przygotować, to pomaga się rozluźnić, zapewnia odpowiednie nawilżenie, czyli poślizg, czyli łatwiej (mniej boleśnie) w Ciebie wejdzie
w trakcie czułam ogromny ból, nie chcę straszyć, ale jednak powinnaś być na to przygotowana, Twój partner powinien pierwsze pchnięcie zrobić jednym zdecydowanym ruchem, takie "pochody" są moim zdaniem bez sensu, bo na początku próbowaliśmy tak delikatnie i straszny ból trwający dłużej, potem zrobił to jednym, mocnym ruchem, przytulił, uspokoiłam się, po chwili ból też minął, nie było krwi
następnego dnia czułam się dziwnie, nie wiem jak to określić, takie "rozepchanie" i delikatne pobolewanie po przerwaniu błony (w moim przypadku była dość cienka, dlatego nie było krwi)

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:58   #2838
mychamycha
Zakorzenienie

U mnie odbyło się w pozycji klasycznej. TŻ słuchał i odpowiednio reagował, kiedy prosiłam, żeby się zatrzymał, czy cofnął. Czułam potworny ból, miałam ochotę nawet powiedzieć, żebysmy skończyli i dalej nie próbowali. Ale pomyślałam, że lepiej miec już ten ból za sobą, zacisnęłam zęby i poszło. Potem czułam już tylko przyjemność Mimo bólu, miło to wspominam Bez lekkiego krwawienia się jednak nie obyło

Edytowane przez mychamycha
Czas edycji: 2010-04-11 o 14:02 Powód: literówka
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:59   #2839
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:

Po 1 odpowiedz sobie na pytanie czy TY naprawdę chcesz go w taki sposób dotykać? Czy masz na to ochotę? Czy nie "brzydzi" Cię to w żaden sposób. Jeśli to tylko namowy chłopaka to nie ulegaj. Zrazisz się tylko niepotrzebnie do tej formy pieszczot (to z doświadczenia mówię. Dopiero po czasie i przy innym partnerze odkryłam, że to może być fajne).

Po 2 jeśli naprawdę chcesz to zanim się do tego zabierzesz porozmawiaj z partnerem. Jeśli nie chcesz żeby skończył Ci w buzi powiedz mu to, że finał w środku nie wchodzi w grę i ma Ci przerwać. Jeśli tego nie zrobi to będzie największym chamem. A jeśli zgodnie z umową przerwie dokończ ręką po prostu.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
Stary 2010-04-11, 14:32   #2840
kasiska122
Przyczajenie

no właśnie brzydzi mnie to bardzo.. i chyba dużo dziewczyn rezygnuje z takiego czegoś.. ale chłopak mnie namawia .
Stary 2010-04-11, 14:40   #2841
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie brzydzi mnie to bardzo.. i chyba dużo dziewczyn rezygnuje z takiego czegoś.. ale chłopak mnie namawia .
to po prostu tego nie rób - jeśli nie zrozumie będzie skończonym chamem; w sprawach seksu (w każdej z form) nie należy się do niczego zmuszać; może za jakiś czas się do tego przekonasz, ale teraz na pewno - nie rób tego.

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 14:42   #2842
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Chyba nie zrobisz tego bo on Cię namawia? No proszę... Widać z Twoich wypowiedzi że nie chcesz, nie jesteś przekonana, więc poczekaj. A jeśli to dla niego będzie problem i nie zrozumie - to świadczy tylko on nim.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 14:59   #2843
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:

No to masz odpowiedź. Nie rób tego. Nie daj się namówić. Jeśli chłopak kocha Ciebie to nie będzie to miało dla niego znaczenia, jak będzie Cię namawiał i zmuszał to znaczy, że jest to dla niego ważniejsze od Ciebie.

Wiesz mnie też kiedyś to brzydziło i to bardzo. Wydawało się mi totalnie obrzydliwe. Miałam jakieś 17 lat i chłopaka dużo starszego bo miał 24. I on mnie namawiał właśnie. Baa... z czasem szantażował. I w końcu uległam. To było okropne przeżycie. Brzydziłam się jego, siebie, a po wszystkim czułam się totalnie zbrukana. Niby gość mnie kochał, był opiekuńczy bla bla bla, ale tak czułam. Po czasie rzuciłam go. Potem poznałam obecnego Tż. Długo nie mogłam się przekonać do tego typu pieszczot. On nie namawiał, nie naciskał w ogóle na ten temat nie mówił. Jednak był taki czas, że naprawdę chciałam spróbować, zobaczyć jak będzie i.... powiem Ci, że to było świetne uczucie, a mina Tż po wszystkim bezcenna.

Podsumowując nie rób tego. Bo najprawdopodobniej będziesz bardzo żałować, a ja osobiście nie chciałabym byś czuła się tak jak ja wtedy. Bo to było okropne przeżycie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 16:40   #2844
Atwa
BAN stały

A jak poradzić sobie z takim problemem- facet chce wejść, ale niezbyt może, ja czuję dosyć mocne uczucie rozpychania, nic mnie nie boli. Wszedł do połowy, ale się przestraszyłam i kazałam mu wyjść, wiem głupota straszna. Ogólnie to nie jest tak, ze włoży i już tylko musi go tam wpychać na siłę, czy to jest normalne?Natomiast z włożeniem palców nie było problemu, weszły gładko 3 i nawet tego zbyt mocno nie czułam(nie rozpychało mnie). Dziwne to, już nie wiem czy mam w ogóle błonę, palce chyba by ją przebiły?
Atwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 16:52   #2845
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atwa Pokaż wiadomość
A jak poradzić sobie z takim problemem- facet chce wejść, ale niezbyt może, ja czuję dosyć mocne uczucie rozpychania, nic mnie nie boli. Wszedł do połowy, ale się przestraszyłam i kazałam mu wyjść, wiem głupota straszna. Ogólnie to nie jest tak, ze włoży i już tylko musi go tam wpychać na siłę, czy to jest normalne?Natomiast z włożeniem palców nie było problemu, weszły gładko 3 i nawet tego zbyt mocno nie czułam(nie rozpychało mnie). Dziwne to, już nie wiem czy mam w ogóle błonę, palce chyba by ją przebiły?
Wg mnie denerwujesz się i spinasz- ot i cała tajemnica Nawet nie do konca świadomie

Stary 2010-04-11, 16:56   #2846
201610310857
Konto usunięte

Tak samo uważam jak koleżanka nade mną
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 17:16   #2847
Atwa
BAN stały

Kurcze chyba macie racje, ale co poradzić na to?Ja chcę to zrobić, a moje ciało płata mi figle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 17:37   #2848
klempaa
Zakorzenienie

Bardziej skupic się na tym, że jest Ci miło, dobrze, że kochasz swego TŻta i czujesz się kochana, że chcesz byc z nim najbliżej jak tylko się da a mniej na tym że będzie bolało (bo przecież nie boli) albo tym, że to taka strrrrraszna rzecz

Jeśli czujesz się gotowa do seksu i pewna, że chcesz to zrobic z tym właśnie facetem... to na pewno się uda

A może kieliszek (albo 2) winka na rozluźnienie?

EDIT: Aa, no i ja nie kazałabym mu się mimo wszystko wycofywac w momencie, gdy czujesz rozpychanie... tylko pomyślała, że za chwilę bedzie lepiej i skupiła się na seksie

Edytowane przez klempaa
Czas edycji: 2010-04-11 o 17:38
Stary 2010-04-11, 17:43   #2849
Atwa
BAN stały

klempaa dzięki za rady, oczywiście, że nie będę już odstawiać tej szopki z wycofywaniem się bo to było niezbyt mądre. A dziwi mnie właśnie, że się tak stresuję bo z moim facetem jestem już dłuugi czas. Może spontanicznie to jakoś wyjdzie, oby.
Stary 2010-04-11, 18:14   #2850
kasiska122
Przyczajenie

chciałam bym już współżyć jak jestem z moim chłopakiem i pojawiają się pieszczoty to jestem gotowa to zrobić , ale jak pomyśle o tym ze mogę zaliczyć wpadkę to odechciewa mi się, tak się panicznie boje , a tym bardziej ze jak moja koleżanka mi mówiła ze jej i jej chłopakowi prezerwatywa pękła .. to mam takie myśli tak sie boje .. ale kiedys musi do tego dojść..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości