|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek- podatnym na uzależnienia: zakaz w
Cytat:
|
|
|
|
|
#4832 |
|
catch me if I fall.
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek- podatnym na uzależnienia: zakaz w
W ogole co za idioci w tej sigmie pracuja
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna panna , wg mnie szukasz zaczepki. Już drugi raz widzę jak wdajesz się w jakąś niepotrzebną dyskusję.
Zamawianie na sigmie ma to do siebie , że musimy się liczyć czasami z niespodziankami. Mourie zamówiła okrślone kolory butów . To nie jest jej wina że Panowie z Sigmy zawalili i dlaczego niby przez czyjąś pomyłkę ma zostać z 24 kartonami butów . Dziewczyny - te "inteligentne" które niby miałyby ją zaskarżać musiałyby pokazać zero klasy - chociaż zero to i tak by było za duże określenie na to. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-04-11 o 13:48 |
|
|
|
#4834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydawało mi się, że jak czytałam regulamin to tam było napisane, że nie można zrezygnować???---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- [QUOTE=speare;18500621]Źle zrozumiałaś, więc ten komentarz był zupełnie nie na miejscu... tu jest wszystko do dogadania, a organizartorki poświęcają dla nas wiele czasu, więc nawet nie chce mi się myśleć,żeby ktoś miał jeszcze do nich pretensje... A to przepraszam, jeżeli źle zrozumiałam. Ale teraz TY mnie chyba też źle. Mi nie chodzi o to, że ktoś mógłby mieć do organizatorki pretensje, dla mnie to też jest nie do pomyślenia, bo poświęcają czas, latają na pocztę z paczkami i w ogóle. Po prostu ja bym do dziewczyn, które rezygnują z zamówień nie miała zaufania, o to mi chodziło.
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
aaa bo malinn dostała inny kolor butów
nieźle![]() nie no to jest przegięcie, chyba trzeba będzie zacząć nagrywać rozmowy z tymi ciołkami z hurtowni, bo potem żadnego dowodu na swoją rację organizatorka nie ma, a to i tak o zwrocie oni decydują i zawsze mogą powołać się na to, że tak i tak mówiła, a to nie ich błąd. to w takiej sytuacji to już sama bym nie wiedziała co robić
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
O jakich butach mówicie? Pogubiłam się ;/
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#4837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że to faceci z Sigmy pomylili kolory. Skoro tak było to dziewczyny powinny wziąć te buty, a nie tak jak piszesz zostawić organizatorkę z 24 parami butów. |
|
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
mnka czytałaś moje info na temat tej kwiecistej sukienki z h&m?
Była tylko 40, ale jakościowo jak dla mnie nie warta swojej ceny
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co mi wiadomo o balerinkach z różą które miały być jasno-różówe i szare a są czarne i ciemne różowe.
|
|
|
|
#4841 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Umiem czytać ze zrozumieniem, to raczej Ty weszłaś w połowie naszej dyskusji miedzy dziewczynami z zamówienia a organizatorką. nic Ci do tego nie było, a musiałaś uzrądzić "pyskówkę" (jak ktoś to później powiedział) 3. Nie pokazałaś klasy, ponieważ wszytskie dziewczyny i organizatorki próbują ze sobą współpracować i sobie pomagać w trudnych sytuacjach, a Ty jako jedyna tutaj wpadłaś, ze można iść z tym do sądu. Żadna z nas nigdy by o takim czymś nie pomyślała. 4. A nie brać Ciebie do zamówienia, właśnie z tego względu, że jakby może akurat wyskoczyły wałki w zamówieniu, w któym Ty bierzesz udział, to może zastraszłabyś sądem. Naprawdę na miejscu organizatorek zastanowiłabym się nad Twoją obecnością tutaj. Ja swoją dyskusję z Tobą kończę. nie będe do tego wracać. nie zamierzam zostawiać Malinn z taką ilością butów, ze względu na pomyłkę ze strony Sigmy i na pewno żadna dziewczyna z zamówieni dobrze by się z tym nie czuła i nie zostawi Maliin z tym problemem. Wiem, ty byś pewnie to olała, albo po sądach chodziłą, bo nie rozumiesz, ze organizatorka to nie sklep obuwniczy, gdzie zamawiasz buty, a przy pomyłce zostawiasz ją z tymi butami mając to głęboko w I do Moderatorki: za tą niemiłą dyskusję jestem gotowa przyjąć ewentualne punkty karne, ale tą dziewczynę chyba ktoś musi sprowadzić na ziemię, bo obawiam się, ze może to się kiedyś źle skończyć.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#4844 | ||
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Kuszą ![]() Cytat:
Dokładnie ![]() Joanna_Panna, proszę, zakończ dyskusję, na temat, który Ciebie nie dotyczy.
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-04-11 o 13:57 |
||
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malinn nie wiem czemu nie chcesz poczynic zadnych krokow w zwiazku z tymi butami tylko wolisz tak z tym wisiec w prozni. Te co maja chetne, to my zaplacimy a Ty im oddasz kase, a te co niestety nie poczekaja troche dluzej, nie ma innego wyjscia. Nie widze tutaj sensu czekania na komplet. |
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Dodam jeszcze, ze rezygnacja z zamówienia nia dotyczy tego, żeby zostawić Malinn z butami, tylko rezygnacja dotyczy tego, zeby Malinn nie składała zamówienia na te buty. PO tym jak przyszły nie w tym kolorze, Malinn powiedziała że w pon/wt złoży jeszcze raz zamówienie na jasnoróżowe. No a my zdecydowałyśmy zrezygnować włąśnie z tego zamówienia pon/wt które dopiero miało się odbyć.
Dobra KONIEC tego wszytskie. Najlepiej będzie jeżeli tę sprawę my same rozwiązemy z organizatorką, bo niektórzy ni są wtajemniczeni i wychodzą niedomowienia
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
![]() od dawna mi się podobają (tak jak "koturny z okami" z Tandemu, które finalnie jak już mi się udało to zamówiłam za małe Ćwirko, a który kolor bierzesz pod uwagę? może gdybyś się zdecydowała warto byłoby zrobić coś na wzór tego, co robisz z koturnami obecnie - chodzi mi o "wiszący kolor" - żeby zamówić w taki sposób, że jak jednego nie będzie to inny jakiś podać etc.
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie rozmiary zostały? I kolory?
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#4850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym buty wzięła, bo nie należę do osób które uciekają przed odpowiedzialnością, a jak się zapisujesz na jakieś buty to musisz się liczyć z ryzykiem, że coś pójdzie nie tak. Nerwowa jesteś laska niesłychanie. |
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy się śmiać czy płakać. i do nieznajomej dziewczyny, z która piszesz pewnie 1 raz taki tekst, "laska" ?! nie wiem czy zauważyłaś, że beatiska, mimo jakiegoś wzburzenia, cały czas odnosi się do Ciebie z szacunkiem, sugerowałabym podobne zachowania, bo kobietą z klasą, mówiąc tak do innej rozmówczyni, na pewno nie jesteś. |
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie jutro machne przelew, a moge nawet dzisiaj jak chcesz.
|
|
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I POWTARZAM: ZREZYGNOWAŁYŚMY Z ZAMÓWIENIA, KTÓRE MIAŁO DOPIERO BYĆ!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skonczcie juz ta dyskusje....
Wcale sie nie dziwie dziewczynom, ze nie chca tych butow... niektore np. zamawialy czarne u innej organizatorki a u mnie szare... i co maja zostac z 2 parami czarnuchow? Tez bym sie wkurzyla... Ja tez nie chce ****zacych rozowych bo nie sa mi potrzebne i mi nie pasuja do niczego... tez jestem wkurzona... no ale co zrobic...
|
#4855 |
|
Rozeznanie
|
Ja też uważam, że nie może tak być żeby organizatorka została z butami. To jest przypadek losowy.
A tych ciołków z hurtowni chyba faktycznie trzeba zacząć nagrywać ![]() Organizatorka ma dowód swoje i dziewczyn zamówienie z wizażu na którym jest wpisany kolor i gdyby się uparła to musieli by jej dać właściwe buty. Może niech ktoś inny się tym zajmie żeby jej już tym nie obarczać bo ma wystarczająco dużo pracy Edytowane przez brazil133 Czas edycji: 2010-04-11 o 14:20 |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry 'chłopaki'
a ja zmienię temat: mam złą wiadomość co do beżowych peep toe ![]() ubrałam je jak dotąd raz - na uczelnie. wróciłam do mieszkania, patrzę na spód butów, a podeszwy wyglądają tak jakbym co najmniej cały dzień w nich wytańczyła, wyszurała i jeszcze nie wiadomo co z nimi robiła... nie wiem czy coś takiego podlega reklamacji... chyba, że faktycznie może ta podeszwa taka ma być (?) choć nie wydaję się mi. dziewczyny co o tym myślicie ? wiadomo - butki są baaaardzo wygodne, ale widok tej podeszwy od spodu mnie przeraża... jak po jednym wyjściu tak wygląda to nie chcę wiedzieć co będzie później. wiem, że nie mogę liczyć na cuda za taką cenę, ale jednak chciałabym wyjść jeszcze w nich 'nie raz' Załącznik 3022956Załącznik 3022957Załącznik 3022958Załącznik 3022959 |
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczescie wychodze ter z domu i już nie będę wracać do tego tematu. Pewnie i tak mi sie za to oberwie.
|
|
|
|
#4858 |
|
Rozeznanie
|
Zostały u Malinn balerinki z różą: - w odcieniu ciemnego różu w rozmiarach 38 i 2x 39 - czarne z różą w rozmiarze 37 i 38 zdjęcie pożyczyłam od bebuni - mam nadzieję że nie będzie zła
Edytowane przez Aleksandrap Czas edycji: 2010-04-11 o 14:23 |
|
|
|
#4859 |
|
Rozeznanie
|
Ponieważ ta dostawa taka bidna, to ja ładnie prosze o te
![]() ![]() ![]() moze ktoraś organizatorka sie skusi?
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

nie chce nikomu niczego wysylac jezeli tego nie chce... ale nie chce tez zostac z nie potrzebnymi mi butami i brakiem gotowki do zycia...
Wydawało mi się, że jak czytałam regulamin to tam było napisane, że nie można zrezygnować???
Mi nie chodzi o to, że ktoś mógłby mieć do organizatorki pretensje, dla mnie to też jest nie do pomyślenia, bo poświęcają czas, latają na pocztę z paczkami i w ogóle. Po prostu ja bym do dziewczyn, które rezygnują z zamówień nie miała zaufania, o to mi chodziło.
nieźle