|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Czesc dopisywałam się tu kiedyś, ale jakoś nie było motywacji, ale od wczoraj jestem na dukanie, więc będę wpadać częściej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do diety, to Twoje problemy i stresy będą "lepsze" od diety, w takich sytuacjach tracimy więcej kg, wiem to z autopsji, niestety Cytat:
Zapraszam do częstszych odwiedzin, bo ostattnio to piszę tylko z majcią, magdzie się też raz na jakiś czas odezwie, a reszta koleżanek zapomniała o nas ![]() Jeśli chodzi o moją dietkę, to nastały ciężkie czasy - waga się zatrzymała już od jakiś 2-3 tygodni, a nawet poszła nieco w górę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2883 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja85gusiek-ty się nie załamuj majcia00-znajdziesz nowe mieszkamie i będziesz zadowolona a wyprowadzka i zalatanie napewno pomoże w kilogramachi ubędzie pare. Ja 2 dni pracowałam w ogrodzie i na wadze mam troszke mniej chodź w święta zajadałam wszystko. Pozdrawiam kochane i spadam gotować obiadek a jeszcze od jutra mam zamiar powrócić do biegania jak to robiłam przed zimą kto zaczyna ze mną wieczorami tak 2-3 razy w tygodniu?????????
![]() |
![]() |
#2884 |
Konto usunięte
|
hej Wam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wzięłam przykład z Ciebie i chyba z 3 godziny trawę wygrabiałam, teraz nóg i rąk nie czuję... [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18462844]hej Wam ![]() ![]() No w końcu coś się ruszyło, kochana nie jesteś sama, też mam problemy z wagą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
Konto usunięte
|
już niewiem co z soba zrobic, waga stoi ale chociaż dobrze że w górę nie idzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie mija trzeci dzień dukania ![]() Ale zjadłam dziś malutko, nie mam w ogóle apetytu, chyba przez stres i zmęczenie, wróciłam do domu koło 17 zjadłam pół makrelki i poszłam spać. Jak wstałam zrobiłam sobie pastę z tuńczyka ale była bleee, za to kocur miał wyżerkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18473754]już niewiem co z soba zrobic, waga stoi ale chociaż dobrze że w górę nie idzie.[/QUOTE]
U mnie niestety w górę trochę poszła, ale nie zmieniam póki co w opisie, bo mam cichą nadzieję, że wróci niedługo do tych cyferek ![]() Cytat:
![]() P.S. Śliczny kiciuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Jajka i odrobiną, ale dosłownie ciutkę szczypiorku no i przyprawy. Może po prostu tuńczyk to nie mój smak
![]() A Ty jak robisz pastę tuńczykową? Dziękuje w imieniu kici ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() też zaczęłam dukać... wczoraj wieczorem weszłam na wagę i się przeraziłam. Ja wiem, że nie powinno się ważyć po całym dniu, ale to i tak niewiele zmienia, więc biorę się za siebie. Pierwszy dzień pierwszej fazy Dukana za mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile będziesz na uderzeniówce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby tak moja kicia zechciała jeść takie rarytasy... ![]() Cytat:
Kochana, nie waż się na wieczór, tylko z rana, po wizycie w wc ![]() Widzę z opisu, że sporo chcesz zrzucić, ale i tyle może się udać, tylko nie można dać się złamać ![]() Mam nadzieję, że będziesz zdawała relacje na bieżąco z przebiegu diety. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się dojść do wymarzonej wagi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Moja to mało wybredna jest, ale tuńczyk jej podszedł straszliwie, wylizała michę do czysta. Jutro z rana dam jej drugą porcję
![]() Chyba jednak zostanę przy makreli no i mam nadzieję, ze mąż mój przyniesie mi jutro jakąś rybkę świezutką, bo idzie powędkować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2894 |
Rozeznanie
|
Witam
Dziś nabrałam odwagi na stanięcie na wadze i muszę przyznać że nie jest tak źle bo 1 kg więcej a czuję się jakbym przytyła z 4 kilo więc nabrałam trochę optymizmu że jednak nie jest tak tragicznie jak mi się wydawało. Przed świętami poszłam do lekarza mojego endokrynologa załamana tym że waga stoi tak długo i poprosiłam o dietę skuteczną i dostałam ale jest bardzo ścisła i pozbawiona prawie zupełnie węglowodanów ale mam nadzieję że zadziała już zrobiłam sobie niezbędne zakupy i czas się pozbierać a że pogoda ładniejsza to aż się chce wyjść pobiegać i może dzięki temu że się dalej ruszam to nie przytyłam aż tyle jak mi się wydawało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
majcia, czyli koniec z Dukanem? Ja już od tygodnia nie wchodzę na wagę, bo nie chcę się dołować...
Scio, jak połów udał się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
A wcale się ni udał i nie mam rybki
![]() U mnie 5, przedostatni dzień na dukanie ![]() zważę się we wtorek i zobaczymy co tam będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem twarda, wczoraj TŻ przy mnie pochłonął całą pizzę a ja spokojnie w tym czasie czując jej powalający zapach piłam sobie cole light na zmianę z wodą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Kochana mamy miej więcej tyle samo do zrzucenia (ok. 20 kg) i mi z testu wyszło 6 dni
![]() Nie wytrzymałabym dłużej - dziś piąty i coraz bardziej brakuje mi warzyw ![]() Robiłaś ten test dukana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
no właśnie mam z nim problem.. ciąg dalszy ma mi przyjść na maila czy powinno przejść do strony z kontynuacją testu? bo nie mam ani nic na mailu ani mi się strona na nic nie przełączyła...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
w mejlu nic podobno ciekawego nie ma. Ja robiłam i na ostaniej stronie (cały czas naciskałam ten przycisk po prawej) i na końcu dostałam taki wykres
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś zjadłam sobie tortillę, oczywiście wg ustaleń Dukana i jestem pełna, że ledwo się ruszam. A od jutra znów faza czystych protein. Cytat:
A z kotkiem wszystko w porządku po rybce? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Jagusiek niestety
![]() Kotek czuje się dobrze, nawet mąż zjadł kanapkę z ta moją pastą i nawet mu smakowało i nic mu nie było. Więc ewidentnie to ze mną coś nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po drugie najlepeij jest robić tak, ze ważysz się i dopóki waga spada to możesz ciągnąć, ale jak się zatrzymuje to na II - organizm nie może się też za bardzo przyzwyczajać, bo potem na II będą słabe spadki ![]() Ja bym 10 dni nie wytrzymala. Ja jutro ostatni (6 dzień) i już marze o warzywkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
wiem, wiem. Na razie chudnę i dobrze się czuję. Do warzyw mnie tak nie ciągnie jak do owoców
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety nie dorobiłam się jeszcze wagi i chyba przejdę sie we wtorek do przychodni, zeby mnie pielęgniarka zważyła ![]() Ale nie mogę się już doczekać czego innego niż mięsa, ryb i jajek. mam ochotę na zupe pomidorową i rybke z warzywami. No i jako nagrodę obiecałam sobie sernik (po przez całą I nie jadłam nic słodkiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
Raczkowanie
|
hey dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana dwa posiłki to za mało, nie jedzenie po 16 też nie najlepsze, bo spowolnisz sobie metabolizm i nic to nie da. Ja proponuje 5 małych posiłków regularnie. Odstawienie chleba i ziemniaków no i cukru. Do tego ostatni posiłek 3 godziny przed snem, posiłek białkowy, czyli np. serek wiejski. Ja jestem na diecie dr ducana 6 dzień i na mnie na razie działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2909 |
Raczkowanie
|
Cukru nie uzywam w ogole
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.