|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
dziękuję Justynko
zakochałam się w tym dole gdybym miała figurę tak jak Ty to bym mogła poszaleć ale w moim rozmiarze to się wszystko chowa i ciężko schować
|
|
|
|
#62 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Wszystko po kolei załatwiciemadmuazelle, matroolka ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
czasem sobie lepiej w spokoju posiedzieć. To niedługo juz bedziesz mogla wykorzystac prezenty
|
|
#63 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że jesteś zadowolona ![]() Cytat:
za załatwione sprawy.Ślicznie Ci w tej sukience ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o górę, to ja bym dała trochę więcej tych marszczeń, żeby zachodziły bardziej pod biust, bo u tamtych dziewczyn biusty wydają się jeszcze większe niż są zapewne w rzeczywistości, bo biust się wydaje taki pionowo rozciągnięty
|
|||
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
a wiązankę będę miała taką... mniej więcej...
a dla starszej z kolorowych frezji malutką... |
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
marszczeń chcę jak najwięcej ale po to aby ukryc brzuch... |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, zrobiłam fotki wstążek, które wczoraj kupiłam. Specjalnie ułożyłam je na białej bluzce razem z kwiatkiem, żeby mieć pełniejszy obraz. Na pewno chcę mieć taką szerokość wstążki, jak tu ta szersza (ale tej jaśniejsze nie udało mi się dostać w takiej szerokości, musiałabym w poznaniu chyba poszukać). I tak sobie myślę, że gdybym miała tą jaśniejszą wstążkę, to odważyłabym się założyć takie butki. Ale ta druga jest na tyle oczobitna, że chyba wtedy butki bym białe założyła
![]() Z drugiej strony ten soczysty kolorek mi się bardziej podoba i już sama nie wiem co mam robić |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zamiar mieć różowe buty
i mi się wydaje, że jeden i drugi kolor jest ok
|
#68 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
patrz tutaj ma ciemny róż i ładnie wygląda
do odważnych świat należy
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadzam sie
dlatego czasem żałuje , że nie wzięłam sukni ecru tylko tradycyjną białą mnie sie bardzo podobaja takie bukiety, tylko nie wiem który by mi do sukni pasował
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo proszę używaj edycji postów ![]() Cytat:
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj cały dzień oglądam TV.. już mam dosyć więc przyszłam do Was..
kurczę dziewczyny muszę się wreszcie wziać za przygotowania do slubu bo zostało niewiele czasu.. za 2 tyg mam przymiarkę sukni... muszę znaleźc dla siebie jakąś fryzurke.. miałam schudnąć 5 kg do przymiarki, udało się tylko 2.. zobaczymy.. ![]() przyszła biżuteria z all.. z kolczyków jestem zadowolona, ale bransoletkę jednak oddaję.. wieczór panieński chcę zrobić w pierwszą sobotę maja.. wtedy jest weekend majowy więc koleżanki powinny mieć wolne, a jak nie to na wieczór wezmę moje 3 siostry i też się razem pobawimy ![]() TŻ kupił sobie butki ślubne.. to z takich newsów slubnych.. oglądał już garnitury, ale jedzie za tydzień przymierzyć.. |
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
Hejka.
Jestem ponownie.Pojechaliśmy jednak się przejechać,co by tak nie myśleć/zapomnieć choć na chwile o tragedii. Pochodziliśmy troche,tż kupił sobie koszulki,ja nic.Byłam w Next i były bardzo ładne butki ecri i podobały mi się też 2 torebki.Potem wrzuce/pokaże Wam fotki.Wypiliśmy capucino zjedliśmy po muffince i jesteśmy już w domu.Noi humor skisł ponownie,jak zobaczyło się trumne ś.p Lecha Kaczyńskiego jak ludzie oddawali mu hołd.Straszne,mi jakoś nadal się w to wierzyć nie chce. :/
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-11 o 18:30 |
|
|
|
#74 |
|
Adwokat diabła
|
poszłam na Krakowskie Przedmieście...
powiem, ze większość ludzi nie potrafi się zachować... ot tyle..
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
Ok,jako tako nadrobiłam.
Justyś,bardzo ładna suknia. |
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się na nowym wątku...
Weszłam tu juz wczoraj ale jakoś nie mogę pisać...
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
hej. Melduje sę na nowym wątku
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie ta druga wstążka, Ta pierwsza jakaś taka bez wyrazu ... I buty też bym wtedy wzięła różowe Justys, sukienka śliczna. Ja się bardzo bałam falbanek, więc wybrałam inną suknie, ale potem jak byłam na przymiarce dziewczyna mierzyła taką właśnie falbaniastą i bardzo mi się podobało ... |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
|
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
niedaleko Lublina, w Miłocinie w Maciejowej Chacie
![]() Cytat:
bylismy wczoraj na naszej sali weselnej i okazało się że dobudowali salę obok nic właścicielka rok temu nie mówiła że będzie sala obok, jakbym wiedziała to zaklepałabym ten termin który chciałam, a nie ten co został no i w ogóle farsa bo nie braliśmy tego pod uwage, niby właścicielka zapewniała że sale są od siebie zupełnie oddzielone, goście z jednej strony nie mają wejścia na drugą itp, ale sam fakt że dowiedzieliśmy się o tym dopiero jak sami pojechaliśmy mnie nieźle wkurzył no masakra czyli jakieś 750 zł dodatkowo będziemy musieli dopłacić i jeszcze dodatkowo pytaliśmy czy będą jakieś jeszcze koszty oprócz tego o czym rozmawialiśmy i ani słowem nie wspomniała
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koniecznie chcecie te pokrowce? 750 zl to dość dużo .... |
|
|
|
|
#82 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się taki zestaw, szczególnie na tym pierwszym zdjęciu
Cytat:
![]() Cytat:
Napisz proszę co jest z nią nie tak, bo sama się zastanawiam nad tym czy zamawiać barnsoletkę ![]() I daj znać gdzie TŻ kupił butki, bo my się we wtorek wybieramy właśnie po TŻtowe buty ![]() Cytat:
Jestem na 90% przekonana do tej bardzie wyrazistej wstążki, a do butów nadal tak na 80%. Jeszcze jutro się skonsultuję z babką od sukni i wtedy zdecyduję ![]() TŻ początkowo był za tą jaśniejszą wstążką, bo jest bardziej podobna do odcienia kwiatów, ale jak zobaczył na białym tle te wstążki to też stwierdził, że jest mdła i lepsza ta druga ![]() Byliśmy w kościele z TŻtem i nasza organistka dała ciała na maksa, bo na koniec nie zagrała "Boże coś Polskę" ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() A jak wyglądają te krzesła? Bo może zrezygnujecie z pokrowców i tylko Wasze krzesła i ewentualnie rodziców przykryjecie pokrowcami
|
||||
|
|
|
#83 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|
#84 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jakoś dzisiejszy dzień mi upłynął dużo lepiej niż wczorajszy. Koty nie są umierające, wetka nas oszczędziła finansowo, a na deser odwiedziliśmy kotka którego od kociaka odchowaliśmy przez ponad pół roku i jego opiekunów ![]() Cudowny jest ten kocio Cytat:
Może napiszesz jak to robisz? ![]() Cytat:
![]() A co do butków, jak znajdziesz różowe pasujące odcieniem to będzie super wyglądać
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
Melduję się w nowym wątku
![]() Biżuterii nie znalazłam, chociaż szukałam przez dwa dni... Chyba to zlecę mamie, bo ja już nie mam siły do tego ![]() W czwartek byliśmy na pierwszej lekcji tańca - oj wesoło było Ale dzięki Waszym radom, miałam butki na obcasie (jako jedyna na sali!). Koleś zjechał wszystkie laski, że przyszły w balerinkach czy adidaskach
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chcemy pokrowce, bo niestety dla mnie krzesła nie należą do najładniejszych http://www.maciejowachata.pl/index.p...mid=1&mref=340zobacz też galerię ![]() no właśnie wypadałoby wszystkie krzesła wyposażyć w pokrowce... jakoś tak głupio gdyby tylko nasze były białe a reszta takie jak w galerii ( zobacz link wyżej ) |
|
|
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej dzięki kochana za odżywkę
faktycznie działa![]() Cytat:
![]() Martoolka ja też jestem z amocniejszym akcentem albo wziełabym 2 wstązki naraz buty tez różyk ale bukiecik mały dośc i tez w tym różu cos jak Kaśka pokazywała na fotkach![]() Notizia fajan kiecka- moja taka zwyczjana zaczyna mi się wydawać
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Gospella a co to za odżywka? może jakieś cudo do włosów?
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Certi do paznokci odżywka keratynowa
ale działado włosów kupiłam taką małą tubke kerastese? chyba żółta w rossmanie ![]() i używam normalnie odżywki ale wiadomo.. natomiast farbując włosy ufarbowałam sobie niechcący 2 paznokcie, mam nadzieję, że zmyje mi się to albo odrośnie do ślubu
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() metkaa, cieszę się że wieczór panieński się udał mimo tych niesprzyjających warunków. Moja sąsiadka i sąsiad mieli wczoraj wesele, ale z tego co wiem, to bawili się normalnie. notizia, tak jak chil wspomniała używaj opcji edytuj. Za kilka postów po sobie można dostać punkty karne. Co do sukienki, to podoba mi się ![]() Cytat:
Wyszła taka głupia sytuacja, że poszłam na kurs od razu z pracy, nie miałam obuwia zmiennego i tańczyłam... w glanach ![]() PS. Bardzo podoba mi się tytuł wątku
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2010-04-11 o 22:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

zakochałam się w tym dole

czasem sobie lepiej w spokoju posiedzieć. To niedługo juz bedziesz mogla wykorzystac prezenty
za załatwione sprawy.

nic właścicielka rok temu nie mówiła że będzie sala obok, jakbym wiedziała to zaklepałabym ten termin który chciałam, a nie ten co został
no i w ogóle farsa bo nie braliśmy tego pod uwage, niby właścicielka zapewniała że sale są od siebie zupełnie oddzielone, goście z jednej strony nie mają wejścia na drugą itp, ale sam fakt że dowiedzieliśmy się o tym dopiero jak sami pojechaliśmy mnie nieźle wkurzył
no masakra czyli jakieś 750 zł dodatkowo będziemy musieli dopłacić