|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Tez bylismy w kosciele i na koniec była pieśń Boze cos Polske. Podobało mi sie to, ze po Mszy była procesja wokoł koscioła i zostały wymienione wszystkie nazwiska łącznia z "obsługa"samolotu. Ludzie mieli znicze w rekach, poźniej kazdy kładł je wokoł koscioła.
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
I znowu trafiłam na koniec części
Czyli tytuł wątku pasuje do mnie idealnie No ale chociaż się przywitam i zamelduję, że żyję |
|
|
|
#93 |
|
Adwokat diabła
|
A wysłała któraś pw do modki aby zamknęła cz. 15
?
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#95 |
|
Adwokat diabła
|
nie zauważyłam, coś mi na oczy pada
dzięki!
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
Witam ponownie.
Dopiero teraz,bo zrobiliśmy sobie seans filmowy.Oglądaliśmy Wyspe Tajemnic,świetny film,trzyma w napięciu i nieźle daje do myślenia. A zdjęcia butkow z Next-a i dwie torebki jutro wkleje.
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie! Ja też nadal nie mogę uwierzyć w to, co się stalo, to jest jak jakiś koszmarny sen... Byłam na uczelni kiedy się dowiedziałam, ale ani dziś, ani jutro nie odwołali nam zajęć, bo nie mielibyśmy kiedy odrobić. Bardzo Wam dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe! Martoolka, mnie się podoba ta bardziej wyrazista wstążka, tamta faktycznie jest za mdła. I jakbyś znalazła jeszcze takie butki, to całość wyglądalaby zjawiskowo!!! Z moich newsów: W najbliższą sobotę jadę zamówić białą BONNIE! W pt. byliśmy z rodzicami na naszej sali (dla przypomnienia: www.lacona.pl ) Na przyszły rok zamówił sobie mój brat (już na marca- ale tam są dwie sale i wziął tą II)! Co do ceny to na szczęście nie wzrosła, jest nadal 150zł za 2 dni! Dzieci od 3-12l. 85zł, a za poprawiny 20zł. W cenie mamy 5 dań gorących + dodatkowo gorąca ryba po grecku, na 2 dzień 2 dania + jedzenie z 1 dnia; dodatkowo co mnie cieszy są w cenie ciasta, owoce, cukierki na osobnym stole + kawy, różne herbaty; za pokrowce też placimy dodatkowo 3zł/szt. ale uważam, że bez nich nie ma efektu. Za żywe kwiaty jest też dodatkowa oplata, jeśli nie chcemy to są takie kule bialych kwiatów w wysokich wazonach w cenie, też ładne. Tort wydaje mi się drogi, 150zl za warstwę, musimy mieć 3 warstwy=450zł. Wiejski stół z gorącą płytą 1500zł. Nie będziemy brać barmana ani fontanny czekoladowej(boję się, ze mi dzieciaki łapki na sukience odbiją ) Nie kupilam bielizny w sob. bo wszędzie jest kremowa ładna, a muszę mieć bialą, a biała jest taka zwykla, brzydka(w triumphie patrzylam) Wódka będzie najprawdopodobniej Stumbras z kłoskiem. TŻ pytał o autobus- 4 kursy 900zł Potem spędziliśmy z naszymi rodzicami miły wieczór u TŻta , taka rewizyta po zaręczynach ![]() Uciekam już spać, bo przez 2 ostatnie noce malo spałam i dziś też zarwałam! ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Zgadzam się, to świetny film, dawno takiego nie oglądałam!
|
#98 |
|
BAN stały
|
No to luska,za dobre wieści.
A co do filmu,koncówka mnie lekko zaskoczyła. |
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
i dzień dobry
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Eh...co za dzień...tak mi się wstawać nie chciało!
ale dziś przymiarka sukni więc super! Do naszego ślubu cywilnego zostało 80 dni!!
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-04-12 o 07:36 |
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
nie mogłam się wygramolić z łóżka rano... zbieram się bo zwolnienie się skończyło i trzeba pracy iść...:/
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Melduje się w nowej części i ja ![]() ![]() ![]() ale dziś mi się nie chciało strasznie wstać zresztą chyba jak w każdy poniedziałek - totalna tragedia chociaż wczoraj pospaliśmy z TZ do 11 potem pojechaliśmy na giełdę samochodowa pooglądać autka i do domku na obiadek na 14 i potem już cały czas odpoczywaliśmy lubię takie dni z TZ ooo i nawet w scrabble zagraliśmy a w piątek byliśmy z TZ pooglądać garnitury po przymierzał troszkę i muszę powiedzieć wyglądał w nich a tak w ogóle to od piątku z TZ jesteśmy na diecie - nasz cel zrzucić 5-10kg aaaa zapomnialam tytul SUPERANCKI ![]()
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z przerażeniem obserwuję suwaczek i 46 dni zostało
i super i kurde szok
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
oh gospello..... jak ten czas leci... ami??? do 17 lipca jeszcze 96 dni!!!!!!!!!!!!!!!
oooooooooooooooooooo!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie wiedziałam... teraz mnie cos tknęło.... oj, oj... to juz tak szybko.... ![]() miłego dnia kobietki
Edytowane przez notizia Czas edycji: 2010-04-12 o 08:23 |
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim. Nadszedł czas, żebym i ja zameldowała się w nowej części. Niestety nie mogłam uczestniczyć w jej zakładaniu. Wczoraj nawet na chwilę nie włączyłam neta, prawie cały dzień oglądaliśmy z TŻ tv-wiadomo o czym...Jeszcze pogoda była taka okropna, dodatkowo przygnębiała. Byliśmy na drugim spotkaniu nauk przedślubnych, 2 godz. z kobietą (dość szybko minęły, dało się wytrzymać i niektóre kwestie ciekawe poruszyła), natomiast godzina ględzenia księdza niewiadomo o czym była katastrofalna
|
#106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Notizia witaj Witam PMki, melduje sie na nowym watku W sobote bylam w moim slubnym lokalu popatrzec na dekoracje, musze cos wymyslic, mam pewna kocepcje ale moze jeszcze mi sie odmieni. Mamy propozycje menu, do wybrania tort, to sa przyjemne sprawy ale jak pomysle o tym ze trzeba podzwonic po gosciach (malo kto dal potwierdzenie przybycia) a potem ich pousadzac i porozmieszczac w pokojach to normalnie No i w tym albo nastepnym tyg wybieram sie do salonu pomierzyc suknie
|
||
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
My jestesmy na etapie wybierania zaproszeń i zamykania listy gości.
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ją kupiłam, może w końcu zapuszczę paznokcie
![]() Zapisałam się na nauki, a w sobotę chyba pojadę się pomierzyć do krawcowej, która szyję mi suknię (miałam schudnąć, ale się nie udało :/ )
Wszystkowątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=954556 Wątek kosmetyczny : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77921581 Edytowane przez izzie Czas edycji: 2010-04-12 o 09:13 Powód: dopisek |
|
|
|
#109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pisałam zaraz po załozeniu nowej, z tego co wiem to już zamknięty jest Cytat:
Cytat:
szybko minie! Ale szok, tyle człowiek na to czekał, a teraz czas leci ekspresem!
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, czy ma ktoś buty o takim fasonie? Czy są wygodne, nie spadają z nogi?
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
pisze to o czym pamiętam z pobieżnego przejrzenia poprzedniego miliona stron justys pięknie wyglądasz w tej sukni ![]() gospella super że mimo wszystko panieński się udał black ja też chciałam iść na krakowskie ale chyba mnie zadepczą w tym tłumie... i słuchajcie jaka historia. postanowiłam pojechać na weekend do rodzinnej miejscowości mojej mamy (odwiedzić babcię i chrzestną) i w drodze w piątek wymyśliłam że może by pójść w sobotę kiece wylukać jakie tam są no i poszłyśmy we trzy z mamą i ciocią. pierwszy salon, pierwsza suknia i wow a że stojąc w tej sukni zadzwoniła do nas moja siostra i powiedziała co się stało to i ta radość trochę przyblakła no i z tego wszystkiego zagadałyśmy się z babkami z salonu i zapomniałyśmy zrobić zdjęć no ale koło środy, czwartku będę parę miała to wstawię
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski...fajny mamy tytuł
ja od dziś przechodzę na dietę kapuściana
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moniczka zartujesz z tymi 50kg? ![]() Izzie ja mam peep toe bez paseczka i nie spadaja, zawsze nosze takie buty i nigdy mi nie zlecialy z nogi, a przezylam sporo tancznych imprez
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-04-12 o 09:47 |
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
mnie się osobiście bardzo niepodobają czubki. Ja bym się tez obawiała że buty bez zapięcia, albo takie nie zabudowane będa się ssuwać. Ja nie mam u siebie tańców, ale jeśli ktoś ma tradycyjne wesele to chyba bezpieczniej załozyc buty z paskiem lub bardziej zabudowane.
|
|
|
|
#115 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj coś mi znów wizaż szwankował, więc wyłączyłam kompa, bo nie miałam ochoty po kilka razy klikać "odśwież" ![]() Cytat:
Cytat:
za przygotowanie do zajęć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do bukietu to będzie z takich samych kwiatów jak na tym zdjęciu z wstążkami, tylko będą trochę większe te kwiatki, coś takiego jak na zdjęciu poniżej.A taki mały kwiat chce wsadzić we włosy pod welon (po północy zostanę z samym kwiatem). |
||||
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
trochę mnie nie było a tu już nowy wątek............ nieźle
![]() a wogóle to witam! tęskniłyście choć troszkę??
|
|
#117 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za suknię Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki Widzę, że Twoja córcia teraz często ma czkawkę ![]() Cytat:
No ale mi każde buty bez paseczka, jak je rozchodzę spadają mi z nogi Ostatnio też kupiłam specjalnie za ciasne butki, i już po 2 dniach noszenia są dobre, a za 2 tygodnie pewnie będę musiała wkładkę w nie wkładać Cytat:
A wiesz jak się nazywa ten model? To może gdzieś nam się uda wylisić
|
||||||
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() witam nowa PM ![]() Martoolka ja bym wybrała ta ciemniejszą wstążkę do tego różowe buty i będzie ok Mimo, że nienawidzę różowego to zestawienie bardzo mi się podoba
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-04-12 o 10:04 |
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) z ms mody (chyba )próbuj próbuj bo ja liszę od soboty i aaa..wiem certinie jeszcze miałam odpisać co to w ogóle za akcja z tą drugą salą?? a nie będzie się muzyka nieść z jednej do drugiej?
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze
Nie wiem o co chodzi z ta czkawka, ale czesto czuje jak sie wierci, wczoraj TŻ nawet w koncu trafil i poczul 2 kopniaki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

Czyli tytuł wątku pasuje do mnie idealnie
No ale chociaż się przywitam i zamelduję, że żyję
?

zresztą chyba jak w każdy poniedziałek - totalna tragedia
chociaż wczoraj pospaliśmy z TZ do 11 potem pojechaliśmy na giełdę samochodowa pooglądać autka i do domku na obiadek na 14
lubię takie dni z TZ ooo i nawet w scrabble zagraliśmy 

No i w tym albo nastepnym tyg wybieram sie do salonu pomierzyc suknie
no i w ogóle farsa bo nie braliśmy tego pod uwage, niby właścicielka zapewniała że sale są od siebie zupełnie oddzielone, goście z jednej strony nie mają wejścia na drugą itp, ale sam fakt że dowiedzieliśmy się o tym dopiero jak sami pojechaliśmy mnie nieźle wkurzył
no masakra czyli jakieś 750 zł dodatkowo będziemy musieli dopłacić
no i z tego wszystkiego zagadałyśmy się z babkami z salonu i zapomniałyśmy zrobić zdjęć