Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 12:11   #151
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Tez sie ciesze ze cora, dzieki
Gratuluje
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:12   #152
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

nie cierpię tego jak chude laski ważące 40-60kg uważają ze są grube dla mnie to głupota. To ja w takim razie chyba jestem słoń

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:13   #153
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
O to sie czesto zdarza
Ja na poczatku tez nie wiedzialam i myslalam, ze mam malego terroryste w brzuchu, a potem polozna mi powiedziala i te "kopniaki" jakies takie przyjemniejsze sie zrobily

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
I jeszcze się denerwuję, czy szef firmy, w której mój TŻ pracuje, zaakaceptuje moją ankietę o wynagrodzeniach, którą chcę u nich przeprowadzić w ramach licencjatu...
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:19   #154
Martoolka87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18517983]
Żartujesz sobie prawda? Ja ważę 53,5 kg przy 164 cm i wszyscy krzyczą, żebym przytyła...ale ostatnie stresy wpływają na mnie tak, że zjadam czekoladę dziennie i stoje w miejscu, a jak nie zjem słodyczy to chudnę...a już nie mogę bo odbiór sukni w poniedziałek i nic już się nie da zrobić.

Weekend spedziłam wijąc się z bólu z powodu zapalenia pęcherza, wylądowałam na pogotowiu, a i po antybiotyku nie przespałam nocy, a tu tyle do pozałatwiania. Dziś miałam mieć próbny make up, ale kosmetyczka chora... dziś też mamy mieć tańce (już nasz układ walca, ale nie wiem czy dam radę..) na panieński nie ma ochoty, żałoba i samopoczucie ... spojrzę jeszcze na suwak i już w ogóle się zdołuję.... to się wygadałam![/QUOTE]

O to widzę, że podobnie wagowo wyglądamy, bo ja mam 165 i ważę 53-54 kg (no zimą może 55). Ostatnio chyba trochę po zimie zrzuciłam (czyli wróciłam właśnie do tych 53), bo mi spodnie spadają, a żebra to można spokojnie policzyć Jak TŻ zobaczył moje żeberka to stwierdził, że jestem chuda jak pies Dla mnie ta waga jest idealna, dobrze się ze sobą czuję. Mam trochę wystający brzuchol i nabite uda, ale taką już mam budowę ciała i nie mam na to wpływu.
A co do pęcherza, to znam ten ból. Kuruj się szybko

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

No to teraz relacja ze spotkania z krawcową:
Wstążka ciemniejsza będzie OK, mogę kupić jej od razu więcej, ale jakbym chciała coś pośredniego to ona mi też może poszukać jak pojedzie do hurtowni. Tylko, że wtedy wybierałaby bez kwiatka, więc wolę mieć już ten kolor wstążki i się nie stresować, że będzie niedopasowany.
Buty różowe babka mi odradziła, bo stwierdziła, że skoro mam różową wstążkę, bukiet i kwiat we włosach, to by już była przesada. Co innego, gdybym miała sam różowy bukiet i kwiat we włosach bez tej wstążki, to wtedy buty by pasowały. I tak sobie myślę, że ona chyba ma rację. Zaproponowała też, że mogę mieć jakiś różowy dodatek na butach zamiast całych różowych. Zaraz wejdę na stronę producenta obuwia ślubnego i coś pokombinuję
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:25   #155
Martoolka87
Zakorzenienie

A co myślicie o takiej kombinacji:
fason jak na 1 zdjęciu
obcas jak na 2 zdjęciu
i aplikacja jak na małym zdjęciu (1 od lewej), tylko tą wstążkę pod kryształkami dać różową
Kurka, akurat znaczek wizażu zasłania ten wzór
Jakby co to jest 5 od góry, 1 od lewej na tej stronie:
http://www.witt.com.pl/aplikacje/

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-04-12 o 12:27
Stary 2010-04-12, 12:25   #156
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
O to widzę, że podobnie wagowo wyglądamy, bo ja mam 165 i ważę 53-54 kg (no zimą może 55). Ostatnio chyba trochę po zimie zrzuciłam (czyli wróciłam właśnie do tych 53), bo mi spodnie spadają, a żebra to można spokojnie policzyć Jak TŻ zobaczył moje żeberka to stwierdził, że jestem chuda jak pies Dla mnie ta waga jest idealna, dobrze się ze sobą czuję. Mam trochę wystający brzuchol i nabite uda, ale taką już mam budowę ciała i nie mam na to wpływu.
jakbym czytała o sobie Tyle, że mam 167cm wzrostu, ale wagę tę samą, tzn. w zimie zawsze trochę przybieram na wadze (niestety, bo nawet 2 kg więcej sprawia, że źle się czuję z tym), tak więc ważę gdzieś 55 kg zimą, a później chudnę do 53 w porywach 52 kg. Mnie strasznie strasznie sterczą obojczyki, przez nie wiele razy słyszałam, że jestem chuda no i kości na ramionach (tzw. przez TŻta oszczepy ) mi sterczą i łopatki.Ale bioderka i uda mam już że tak powiem masywniejsze i brzuch mój ma tendencję do sterczenia Choć dzięki ćwiczeniom go poskramiam skutecznie
Stary 2010-04-12, 12:30   #157
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
nie cierpię tego jak chude laski ważące 40-60kg uważają ze są grube dla mnie to głupota. To ja w takim razie chyba jestem słoń
ja jak mam zły dzien to się tym przejmuję, dzisiaj mam dobry więć nie komentuję-powiedział wielorybek i zakończył temat
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:30   #158
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
jakbym czytała o sobie Tyle, że mam 167cm wzrostu, ale wagę tę samą, tzn. w zimie zawsze trochę przybieram na wadze (niestety, bo nawet 2 kg więcej sprawia, że źle się czuję z tym), tak więc ważę gdzieś 55 kg zimą, a później chudnę do 53 w porywach 52 kg. Mnie strasznie strasznie sterczą obojczyki, przez nie wiele razy słyszałam, że jestem chuda no i kości na ramionach (tzw. przez TŻta oszczepy ) mi sterczą i łopatki.Ale bioderka i uda mam już że tak powiem masywniejsze i brzuch mój ma tendencję do sterczenia Choć dzięki ćwiczeniom go poskramiam skutecznie
Oj obojczyki mi też sterczą. I kostki przy nadgarstku (aż się babcia ostatnio zaszokowała co ja tam mam na tej ręce ). W ogóle łapki mam chudziutkie. Pod wystającymi obojczykami wielkie cyce, a pod nimi znów wystające żebra Kości miednicy też mi sterczą, ale uda są masywne i nic na to nie poradzę, bo nawet regularne ćwiczenia mi nie pomogły I to samo z dołem brzuszka - mogę spłaszczyć górne partie, a ten dół i tak mi będzie wystawał
Stary 2010-04-12, 12:35   #159
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Ale kazda z tych dziewczyn ma inna budowe, wiec jedna przy 50 kg bedzie wygladala masywnie, a druga jakby wcale nie jadla.

Cytat:

Wstążka ciemniejsza będzie OK, mogę kupić jej od razu więcej, ale jakbym chciała coś pośredniego to ona mi też może poszukać jak pojedzie do hurtowni. Tylko, że wtedy wybierałaby bez kwiatka, więc wolę mieć już ten kolor wstążki i się nie stresować, że będzie niedopasowany.
Buty różowe babka mi odradziła, bo stwierdziła, że skoro mam różową wstążkę, bukiet i kwiat we włosach, to by już była przesada. Co innego, gdybym miała sam różowy bukiet i kwiat we włosach bez tej wstążki, to wtedy buty by pasowały. I tak sobie myślę, że ona chyba ma rację. Zaproponowała też, że mogę mieć jakiś różowy dodatek na butach zamiast całych różowych. Zaraz wejdę na stronę producenta obuwia ślubnego i coś pokombinuję
A moze krawcowa przywiezie te wstazke i wtedy bys sie z nia bryknela do kwiaciarni i jeszcze raz sprawdzila, albo moze ci uszyc dwie szarfy i w dniu slubu zadecydujesz, ktora zalozyc. Co do bucikow, to rzeczywiscie, te buty z rozowa wstazka fajnie moglyby wygladac, chociaz ja nadal jestem za tym zeby byly calkowicie rozowe
Stary 2010-04-12, 12:43   #160
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj obojczyki mi też sterczą. I kostki przy nadgarstku (aż się babcia ostatnio zaszokowała co ja tam mam na tej ręce ). W ogóle łapki mam chudziutkie. Pod wystającymi obojczykami wielkie cyce, a pod nimi znów wystające żebra Kości miednicy też mi sterczą, ale uda są masywne i nic na to nie poradzę, bo nawet regularne ćwiczenia mi nie pomogły I to samo z dołem brzuszka - mogę spłaszczyć górne partie, a ten dół i tak mi będzie wystawał
O właśnie, zapomniałam o tych kostkach przy nadgarstku Natomiast pod obojczykami mam skromny biuścik (małe jest przecież piękne). A co do naszych brzuchów, taki ich urok
Stary 2010-04-12, 12:44   #161
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A moze krawcowa przywiezie te wstazke i wtedy bys sie z nia bryknela do kwiaciarni i jeszcze raz sprawdzila, albo moze ci uszyc dwie szarfy i w dniu slubu zadecydujesz, ktora zalozyc. Co do bucikow, to rzeczywiscie, te buty z rozowa wstazka fajnie moglyby wygladac, chociaz ja nadal jestem za tym zeby byly calkowicie rozowe
Nie da rady tak zrobić, żeby z tą wstążką iść do kwiaciarni, bo tych kwiatów po prostu nie ma. Teraz były sprowadzone specjalnie na ślub jakiejś dziewczyny, a tak dopiero od czerwca będą je sprowadzać do kwiaciarni
A co do butów, to sama już nie wiem. Nie chciałabym przesadzić z tym różem... Muszę pojechać do tego producenta i zapytać ile czasu potrzebują na zrobienie butków, bo pierwszą przymiarkę będę mieć w maju i wtedy mogłabym obwiązać jakieś inne buty różową wstążką w całości, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało
Rozważam też taka opcję, żeby na plener założyć różowe buty, bo ładnie by to na zdjęciach wyglądało, a do kościoła i na wesele założyć białe, ale wtedy to byłby podwójny wydatek
Stary 2010-04-12, 12:45   #162
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Tak!waże aż 50 kg ale wy pewnie macie wzrosty modelki 180 a ja mam tylko 157 i jestem paskudna (chciałabym ważyć 44-43) ta zupa kapuściana jest okropna ale zjadłam jeszcze pomarańcze i jest narazie oki tylko że strasznie chce się słodkiego

Martoolka87 myślę, ze faktycznie kwiat we włsoach i wstążka wystarczą i nie ma co kombinować, ewentualnie, jak napsiałaś na plener sobie ubrać różowe

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-04-12 o 12:46
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:46   #163
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
A co myślicie o takiej kombinacji:
fason jak na 1 zdjęciu
obcas jak na 2 zdjęciu
i aplikacja jak na małym zdjęciu (1 od lewej), tylko tą wstążkę pod kryształkami dać różową
Kurka, akurat znaczek wizażu zasłania ten wzór
Jakby co to jest 5 od góry, 1 od lewej na tej stronie:
http://www.witt.com.pl/aplikacje/
wydaje mi się, że będzie ok
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
a co to za ćwiczenia takie skuteczne? podziel się wiedzą i doświadczeniem

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:49   #164
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Martoolka87 myślę, ze faktycznie kwiat we włsoach i wstążka wystarczą i nie ma co kombinować, ewentualnie, jak napsiałaś na plener sobie ubrać różowe
Dzięki za opinię

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że będzie ok
Dzięki

Aaa... jeszcze Wam chciałam napisać, że oczywiście do nas na "wieś" nie dotarły wczorajsze specjalne wydania gazet (a nabiegałam się za nimi jak głupia wczoraj), ale kupiłam dzisiejsze wydania i zostawiam "dla potomności". Na pewno się naszym dzieciom do szkoły przydadzą
Stary 2010-04-12, 12:52   #165
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Aaa... jeszcze Wam chciałam napisać, że oczywiście do nas na "wieś" nie dotarły wczorajsze specjalne wydania gazet (a nabiegałam się za nimi jak głupia wczoraj), ale kupiłam dzisiejsze wydania i zostawiam "dla potomności". Na pewno się naszym dzieciom do szkoły przydadzą
Ja dostałam nawet w sobotę wydanie, ale siostra mi je przechwyciła i u Niej zostało... Za to dwa niedzielne wydania gazet mam i je sobie zachowam. Najlepsze jest to, że dostałyśmy je z koleżanką idąc do Kościoła. Gdybyśmy nie poszły i wysiadły na normalnym przystanku, to byśmy nic nie dostały... I nawet przeczytałam od deski do deski te gazety, mimo że miałam nową książkę mojego ukochanego autora w plecaku i normalnie całą podróż pociągiem bym ją czytała...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:56   #166
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie da rady tak zrobić, żeby z tą wstążką iść do kwiaciarni, bo tych kwiatów po prostu nie ma. Teraz były sprowadzone specjalnie na ślub jakiejś dziewczyny, a tak dopiero od czerwca będą je sprowadzać do kwiaciarni
A co do butów, to sama już nie wiem. Nie chciałabym przesadzić z tym różem... Muszę pojechać do tego producenta i zapytać ile czasu potrzebują na zrobienie butków, bo pierwszą przymiarkę będę mieć w maju i wtedy mogłabym obwiązać jakieś inne buty różową wstążką w całości, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało
Rozważam też taka opcję, żeby na plener założyć różowe buty, bo ładnie by to na zdjęciach wyglądało, a do kościoła i na wesele założyć białe, ale wtedy to byłby podwójny wydatek
No niby podwojny wydatek, ale jesli bedziesz zadowolona ze swojego stroju w tym dniu, to tez sie liczy. A czy ta szarfa bedzie do sukienki przyszyta? Bo jesli nie, to moze rozwazylabys opcje zamowienia obydwu.
Stary 2010-04-12, 13:01   #167
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
No niby podwojny wydatek, ale jesli bedziesz zadowolona ze swojego stroju w tym dniu, to tez sie liczy. A czy ta szarfa bedzie do sukienki przyszyta? Bo jesli nie, to moze rozwazylabys opcje zamowienia obydwu.
No właśnie będzie przyszyta niestety. Z tyłu będzie tak wyglądało (chodzi o sam sposób "zamontowania" wstążki). Gdyby miała być luzem to raczej musiałabym mieć zapinaną na zamek suknię, a poza tym nie chcę musieć wiązać tej kokardy w dniu ślubu, bo na pewno nie wyszłoby mi to tak ładnie jak tej babce
Stary 2010-04-12, 13:01   #168
Martoolka87
Zakorzenienie

Aaś jeszcze takie coś znalazłam:
http://forum.we-dwoje.pl/files/thumb...moda_2_134.jpg

Przepraszam za posty jeden pod drugim. Myślałam, że się same połączą, ale chyba coś nie zadziałało

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-04-12 o 13:03
Stary 2010-04-12, 13:05   #169
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja na Twoim miejscu bym chciała szarfę z tej drugiej wstążki, pasujące różowe buty, a koncepcję bukietu bym zmieniła.
A potem, na przyjęciu po odłożeniu bukietu, efekt różowych dodatków byłby cały czas

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ja jak mam zły dzien to się tym przejmuję, dzisiaj mam dobry więć nie komentuję-powiedział wielorybek i zakończył temat
Podpisuję się pod tym, choć dni mam ostatnio same nierewelacyjne

Cytat:
Pod tym też się podpisuję
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:07   #170
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu bym chciała szarfę z tej drugiej wstążki, pasujące różowe buty, a koncepcję bukietu bym zmieniła.
A potem, na przyjęciu po odłożeniu bukietu, efekt różowych dodatków byłby cały czas
A co z tym bukietem jest nie tak
Stary 2010-04-12, 13:12   #171
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
nie, ze nie tak, ale bukeit w ręku mzsz przez chwilę, wiec nie ma co tak dopasowywać się do bukietu
Stary 2010-04-12, 13:12   #172
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za opinię

Dzięki

o kurde! no przecież gazetę trzeba kupić dla potomności! nie pomyślałam o tym wcześniej... dzięks

Cytat:
Aaś jeszcze takie coś znalazłam:
http://forum.we-dwoje.pl/files/thumb...moda_2_134.jpg

Przepraszam za posty jeden pod drugim. Myślałam, że się same połączą, ale chyba coś nie zadziałało
nie... w ogóle nie to

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
To jest chyba najlepszy pomysł
też mi się wydaje że za dużo nagle się zrobiła tego różu (i kwiatek i bukiet i wstążka i buty...)
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:16   #173
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystko z nim w porządku

Cytat:
nie, ze nie tak, ale bukeit w ręku mzsz przez chwilę, wiec nie ma co tak dopasowywać się do bukietu
No właśnie.
Skoro jeden z elementów różowych jest za dużo, to ja bym rozważyła zmianę koloru bukietu, a została przy szarfie i butach, bo one naprawdę fajny efekt dadzą

Jakkolwiek zdecydujesz będziesz wyglądać pięknie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:19   #174
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Gratuluje

Cytat:
Ja bym wybrala opcje biale butki, rozowy bukiet, kwiatek we wlosach i wstazka A gdzies widzialam na forum zdjecie PMki ktora miala czerwony bukiet i czerwony manikiur, super to wygladalo

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:27   #175
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć! Produkujecie dużo!

Aaś, mnie samą wczoraj zadeptano. Masakra..
Ogólnie dziś się fantastycznie źle czuję.. <- o tak..

Coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:28   #176
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:

Ja bym wybrala opcje biale butki, rozowy bukiet, kwiatek we wlosach i wstazka A gdzies widzialam na forum zdjecie PMki ktora miala czerwony bukiet i czerwony manikiur, super to wygladalo
Myślę, że pomysł białych do kościołai różowych na plener jest super! Efekt będzie fajny a nie będzie przypychu.

Ja mam czerwony bukiet (marchewkowo czerwony) z tulipanów ale na czerwone paznokcie się nie zdecyduję raczej french. Chcę dopasować make -up do kwiatów i pokombinowac z cieniami, kosmetyczka mi powiedziała, że zrobi taki delikatny miby no make-up ale jednak podkreśli czerwienią powieki, że będzie super. Ciekawe jak to będzie wyglądało....

A z innej beczki słyszałyście, że pogrzeb prezydenta razem z prezydentową ma być w sobotę i ma być dzień wolny i tym samym przedłużenie żałoby?

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-04-12 o 13:29
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:38   #177
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a nie wiecie co u Szany, Merriel, Onaelli, Centipede, Jazzmanki? Dawno nie zaglądały na wątek
jak miło, że mnie ktoś pamięta
u mnie wszystko ok, chociaz aktualnie jestem chora ale daje radę.
Co do slubnych spraw to kompletnie nic sie nie dzieje, przez przeprowadzkę i załatwianie z tym spraw (w koncu zamieszkamy z Tz sami ) nie mam nawet czasu pojsc poszukac dodatków, ale zaraz po przeprowadzce jaks ie uzadzimy i ogarniemy ide na lowy

Certi a powedz mi w którym miejscu koło maciejowej wybudowali nową salę? Przeiccez zaraz obok jest "Jamajka" i co 3 sala tam jeszcze?

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:40   #178
Aaś
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18519904]
A z innej beczki słyszałyście, że pogrzeb prezydenta razem z prezydentową ma być w sobotę i ma być dzień wolny i tym samym przedłużenie żałoby?[/QUOTE]

to w sumie dobrze że w sobotę. nie wiem czy jakby był w tygodniu to by nam w firmie wolne dali a tak to postaram się uczestniczyć - mimo że pewnie będą tłumy...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:46   #179
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
to w sumie dobrze że w sobotę. nie wiem czy jakby był w tygodniu to by nam w firmie wolne dali a tak to postaram się uczestniczyć - mimo że pewnie będą tłumy...
W sobotę kolejne śluby np. metki....
mi się już panieńskiego nie chce...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:47   #180
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość

a co to za ćwiczenia takie skuteczne? podziel się wiedzą i doświadczeniem
Nic skomplikowanego. Skakanka plus taki niewielki zestaw, gdzieś w necie znalazłam pod tytułem "chcę mieć taki brzuch". Jakoś tak

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
jak miło, że mnie ktoś pamięta
u mnie wszystko ok, chociaz aktualnie jestem chora ale daje radę.
Co do slubnych spraw to kompletnie nic sie nie dzieje, przez przeprowadzkę i załatwianie z tym spraw (w koncu zamieszkamy z Tz sami ) nie mam nawet czasu pojsc poszukac dodatków, ale zaraz po przeprowadzce jaks ie uzadzimy i ogarniemy ide na lowy
Kurczę, faktycznie nie było Cię już jakiś czas. Fajnie, że do nas zaglądnęłaś. Super że zamieszkacie z TŻ sami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości