|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: The Sims 3
Jak Ci dobrze, że urodziła Ci się córeczka
... Ja nie lubie jak w domku u mnie mieszka więcej niż 1 sim lubie sie skupiać na jednym
|
|
#1712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak chce chłopcow to jabłka ![]() Ja lubię max. 3 Simów - mama, tata i dziecko. Najgorsze jest mieć naraz 2 lub więcej dzieci...
|
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zwykle mam pełen stan i trochę roboty jest, ale jak jakiś mi się znudzi to wysyłam go na tamten świat
|
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam w google przykłady domów.
I: o mój Boże! Naprawdę możecie budować schodki, piwnice i tak dalej?! Och, to jest spełnienie moich simowych marzeń, od pierwszej części marzyłam o takich możliwościach! |
|
|
|
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
Wnioskuje, że w ogóle nie ma simsów 3
.A komputer spełnia wymagania gry ? Warto uzbierac pieniążki na gre , albo nie powiem co zrobic ....
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie mam w ogóle trójki
Mój komputer nie spełnia wymagań, ale może i dobrze, nie będzie mnie kusić zakup Simsów. Ale zawsze z tej gry podobało mi się budowanie domów, a tu widzę, że jest tyle dodatkowych funkcji!
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja myslalam, ze moze ma pirata bez aktualizacji
![]() Ale zgadzam sie, ze warto zainwestowac. Jak wyjdzie dodatek "kariera" to dluuugo nie odejde od komputera ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zadomowienie
|
Też czekam na ten dodatek;p ale narazie zbieram na lepszą pamięc do komptera. Tak mi sie podobały wymarzone podroze, a tata zlamal mi plytke;/ mam co prawda nowoczesny apartament ale jak zainstaluje to mi sie gra przymula strasznie
|
|
#1721 |
|
Przyczajenie
|
Uwielbiam Simsy. Generalnie jestem fanką gier tego typu i jak mam wolny czas to gram, gram i gram
Mogę siedzieć godzinami. Simsy 3 mi się podobają, aczkolwiek tęsknię czasami za 'starą', dobrą dwójką ![]()
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
![]() EA dalo mi prezent urodzinowy w postaci dosc pokaznej znizki, nie moglam sie wiec oprzec ![]() zwlaszcza ze w dniu premiery (ani nawet przed) napewno za takie psie pieniadze nigdzie tego dodatku nie kupie
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
jak to zrobilas ze dostalas znizke?
i jaką ? pochwal sie jestli mozesz
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu w moje urodziny dostalam maila z ea store z zyczeniami i kodem znizkowym na 10 funtow. biorac pod uwage, ze dodatek w przedsprzedazy kosztuje u nich niecale 25 funtow, to po znizce kosztowal mnie niecale 15. zaden sklep nie zaoferuje takiej ceny w przedsprzedazy ani w dniu premiery... moze z pare miesiecy po premierze...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
łooo to czekam do moich urodzin;d są w czerwcu do tego jeszcze 18 :P moze wezmą to pod uwagę
szczęsciara !
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie ciekawe czy tak robia na calym swiecie, czy tylko w uk
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
no własnie sie przekonamy w czerwcu
|
|
#1728 |
|
Wtajemniczenie
|
gracie z kodami czy bez?
![]() ja zawsze uzywalam wielu kodow, ale ostatnio gra zaczela mi sie nudzic i postanowilam sprobowac bez kodow. jak na razie gra mi sie super: stworzylam Simke, ktora wprowadzilam do najtanszego domu. na koncie zostalo tylko 25$, ale i z tym sobie poradzilam i sprzedalam niepotrzebne rzeczy (po co komu kanapa, skoro ma fotel? ), a Simka zaczela pracowac w biznesie. w miare jak awansowala i zaczela zarabiac coraz wiecej, wymienialam meble na lepsze i drozsze. teraz przymierzam sie do rozbudowy domu, a zadnego kodu nie uzylam ani razu
|
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zawsze gram bez kodow. Z prostej przyczyny - przez kody szybko sie nudze
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Nie czytałam całego forum, z prostego powodu - mam mało czasu
.Od niedawna po uruchomieniu The sims 3 i wejściu na budowę piwnicy/basenu. Gra mi się wyłącza i nie pojawia się żaden komunikat. Dzwoniłam do centrum pomocy, ale powiedzieli, żebym zamknęła kilka procesów bo mam ich za dużo. Zrobiłam to, zostały mi tylko te które są potrzebne, żeby działał mi komputer. Nie wiem już co mam robić. Mam wszystkie the sims 3 i wszystkie dodatki oryginalne. Jeżeli już ktoś na forum miał taki problem, to przepraszam za swoją nieuwagę i baaaaaaaaaaardzo proszę o ponowną odpowiedź. |
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli nie, to zawsze zostaje skopiowanie gdzies zapisow gry i przeinstalowanie jej...
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, mam ogromny problem!
stworzylam sobie super rodzinke: mame, tate i dziecko niestety zapomnialam zaznaczyc ze to jest ich dziecko oni sa malzenstwem, ale dziecko nie ma rodzicow i drzewa genealogicznego!czy jest jakis mod, albo kody na edycje drzewa genalogicznego?
|
|
#1733 |
|
Zadomowienie
|
szczerze mowiac, tez kiedys mialam taki problem, mam nadzieje ze ktos odpowie na to pytanie bo sama sie zastanawiam, czy istnieje jakis mod na to.
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
twallan super computer albo awesomemod
oba dosc skomplikowane, awesomemod trzeba ustawiac generujac plik ini, super computer jest prostszy, podpina sie pod wszystkie komputery w grze, pod simow, domy itd. (z niego wlasnie korzystam). umozliwia tez edycje umiejetnosci, wieku, powrot do CAS-a itd itp. pozwala tez przelaczac sie plynnie miedzy domostwami bez utraty pragnien, no i umozliwia edycje relacjii miedzy simami (rodzina, przyjaciele, wrogowie) ![]() super computer: http://ts3.tscexchange.com/index.php?topic=995.0 awesomemod: http://www.moreawesomethanyou.com/sm...c,15185.0.html
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2010-05-09 o 23:19 |
|
|
|
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
kocham sims3!!!
nie grałam jakieś pół roku...(matury ) ale już zadzwoniłam do tżta żeby mi ściągnął
|
|
#1737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niestety, z dzieciaka zrezygnowałam - po prostu go postarzylam boolpropem, zmienilam nazwisko i wyrzucilam z domu, a nowe dziecko sobie zrobie
|
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() mam sprawę. nie grałam w Simsy już dośc długo bo matury a poza tym pożyczyłam płytkę znajomemu, jednak w tym lub nastepnym tygodniu będę grac. Dzisiaj przyszedł mi mail z informacją o darmowych samochodziku do ściągnięcia z EA Store. Ściągnęłam i pojawiło mi się okienko z aktualizacją gry, ale w pewnym momencie wyskoczył jakiś błąd, znaleziono nieprawidłowy plik. czy to przez ubrania i domy ściągnięte z neta? można je odinstalować? |
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wątek coś przygasł
![]() Otóż w końcu uzbierałam kasiorkę na simsy i teraz pytanie. Czy na pewno to poleci na takim komputerze? Karta graficzna ASUS EAH 4670 1024 MB, Service Pack 3, Procesor Athlon 240, 2.8 GHz, 2.0 GB RAM
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a procek x2 czy nie? (nie rozpoznaje modeli)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry komputerowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

... Ja nie lubie jak w domku u mnie mieszka więcej niż 1 sim

Naprawdę możecie budować schodki, piwnice i tak dalej?! Och, to jest spełnienie moich simowych marzeń, od pierwszej części marzyłam o takich możliwościach!

Mój komputer nie spełnia wymagań, ale może i dobrze, nie będzie mnie kusić zakup Simsów. Ale zawsze z tej gry podobało mi się budowanie domów, a tu widzę, że jest tyle dodatkowych funkcji!

i postanowilam sprobowac bez kodow. jak na razie gra mi sie super: stworzylam Simke, ktora wprowadzilam do najtanszego domu. na koncie zostalo tylko 25$, ale i z tym sobie poradzilam i sprzedalam niepotrzebne rzeczy (po co komu kanapa, skoro ma fotel?