|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
|
|
|
|
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
Przy odbiorze paczki podajesz nazwisko i pokazujesz dowód osobisty lub inny dokument. W sklepiku podajesz numer personalny, pracownik czasem też pyta o nazwisko dla potwierdzenia.
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Waszej pomocy jestem już taaaaka mądra....
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
We Wro jest inne wejście do odbioru paczek
A ja tylko podaję w milczeniu dowód
|
|
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mam "problemu" bo nie mam COK-u
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest Cok, jak się zapisywałam to siedziałam w nim nawet, ale byłam tak przejęta, że zostaję jedną z Was, że nawet się nie przyjrzałam
![]() A powiedzcie mi jeszcze , to już chyba było, ale nie pamiętam, czy próbki wliczają się do opustu? Bo mam koleżankę, która chce ich sporo zamówić. |
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Dziewczyny jeśli już dzisiaj złoże zamówienie z K6 to ono i tak pójdzie do realizacji dopiero w czwartek prawda? Czyli najwcześniej będę mieć towar w poniedziałek jeśli wybiorę odbiór w Coku? |
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się poskarżyć, bo jestem wściekła...
Właśnie złożyłam zamówienie (kolejne z 5/2010) i ZNOWU W BRAKACH MAJKA!!!!! Czekam na nią od początku katalogu 4/2010 Już mam tego dosyć... a oni na to, że nie przewidują takiego rozwiązania... Masakra Do malutka84: Dziewczyny jeśli już dzisiaj złoże zamówienie z K6 to ono i tak pójdzie do realizacji dopiero w czwartek prawda? Czyli najwcześniej będę mieć towar w poniedziałek jeśli wybiorę odbiór w Coku? Tak, dopiero w poniedziałek najwcześniej będziesz mogła odebrać paczkę z 6. Możesz jedynie zakupy w COKu zrobić w czwartek, jeżeli chcesz wcześniej.
Nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze... Edytowane przez tiny_dorcia Czas edycji: 2010-04-12 o 11:10 |
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się podobają(sprzedałam poza moimi 2 pary), ale trochę cisną jak się je chwile nosi. I to wszystkie klientki potwierdzają:/ No ale dzięki temu się trzymają i nie spadają, coś za coś. Więc poza jeżdżeniem w samochodzie nie wiem czy będę je nosić.
|
|
|
|
#341 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Pamiętacie jak się te okulary nazywały? Może ma któraś do sprzedania nowe albo w dobrym stanie
Plis;>
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie wiem, ale one w zeszłym roku chyba nawet nie były w katalogu.
|
#343 |
|
Rozeznanie
|
Wiem już, że te okulary to Katie. Ale czy ma je ktoś do sprzedania?
|
|
|
|
#344 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam problem :/ w piątek był u mnie ostatni dzień składania zamówienia z katalog 5. Złożyłam po szkole (ok. 19:00) i miałam taki komunikat "zamówienie oczekujące na realizację, aby edytować kliknij tu..." i tak było przez piątek wieczór, sobotę, niedzielę, a dzisiaj nie mam ani tego komunikatu ani faktury :/ Po prostu jakbym nie składała zamówienia. Nie wiem czy to przez to co się stało w sobotę... czy przez co. Dzwoniłam do nich i usłyszałam jedynie: "Naprawdę trudno powiedzieć jak to się stało. Bardzo nam przykro" i rozmowa została skończona. Teraz katalog 5 już jest nieważny, a mojego zamówienia z niego jak nie było tak nie ma...
Dosłownie przed minutą wystawili mi fakturę. Chyba mój telefon jednak coś dał Tylko ciekawe teraz kiedy paczka mi przyjdzie
Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2010-04-12 o 12:37 |
|
|
|
#345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama tez szukam, bo moje spadły mi na ziemię i mam skleojną oprawkę, co widać niestety
|
|
#347 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomocy
!Dostałam dzisiaj torebkę Verena i za nic nie mogę jej otworzyć. Kręcę tym kluczykiem na wszystkie strony , przyciskam co się da i nic |
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Wiele osób zastanawiało się kiedy w Polsce będzie dostepny podkład MagiX. Otóż zauważyłam za formularzu do katalogu 08 że można kupić próbki jakiegoś podkładu MagiX matująco-wygładzającego także podejrzewam, że będzie on dostepny w kat 09
|
|
|
|
#349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
|
kingusiusia wielkie dzięki za pomoc
A ja cały czas tym kluczykiem się mordowałam. W końcu mąż mi otworzył za 1 razem bez problemu Trochę techniki i się człowiek gubi |
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak Wam idzie k6?
Czekacie z zamawianiem do czwartku czy zamówicie wcześniej? Którą maseczkę planet spa polecicie dla cery mieszanej, z tendencją do pryszczyków?
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a mam takie pytanko ... wlasnie sie tak zastanawiam czy niekupic sobie tej pomadki pielegnacyjnej kolor red (kat07/2010 str51). czy ktoras z was ja ma lub widziala bo red to czerwien a na zdjeciu jest zupelnie iny( taki jaki chce) i wlasnie niewime co robic... prossze o odp
|
|
|
|
#353 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
z serii Sake i Ryż albo z minerałami z Morza Martwego
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
z Minerałami z Morza Martwego
Ten zapach mnie uspokaja, a maseczka daje świetne rezultaty.
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
Laseczki mam podkład "idealny kolor" ten z 30 str i mam poytanko do Was, obecnie używam Natural Beige i chciałabym coś jaśniejszego. Myslałam że Shell jest jaśniejszy a w katalogu na zdjęciu wypada ciemniej. Czy któraś z Was ma może porównanie?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18522857]a po co zamawiac wczesniej jesli do terminu regularnego mozna jeszcze wieeeele dozbierac? i regularna kampania oznacza paczkę zratis za ktora nie trzeba doplacac.[/QUOTE]
Chcę odebrać osobiście, więc nie martwię się o przesyłkę. A dwa, że mam już właściwie kompletne zamówienie i chciałabym je mieć szybciej niż za dwa tygodnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dostałam w prezencie od Avon tusz PEŁNIA RZĘS, i jestem strasznie niezadowolona, on praktycznie nie maluje, żeby się nim dobrze pomalować muszę chyba z 100 raz pociągnąć, w ogóle mam wrażenie jakby był wyschnięty, aczkolwiek był szczelnie zapakowany gdy przyszedł. jakie są wasze odczucia?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

Właśnie złożyłam zamówienie (kolejne z 5/2010) i ZNOWU W BRAKACH MAJKA!!!!! Czekam na nią od początku katalogu 4/2010
a oni na to, że nie przewidują takiego rozwiązania... Masakra