![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
happyend nic a nic orzeszku ;* bierz ile chcesz, ja od Ciebie też nałogowo zabieram <3
szczęście wychodzi mi uszami kiedyś się w Tobie utopię i krzyknę że bosko wygląda świat Twoimi oczami <3 coś magicznego jest w powietrzu. jakieś dobre wróżki poprawiają mi humor
#902 |
Raczkowanie
|
` Żeby zobaczyć swój uśmiech musiałabym obrócić się do góry nogami .
` Wyryte w szkolnej ławce serce już nigdy nie zniknie . Nie zakryję go nawet ogromem nienawiści. ` Opcja ' reset wspomnień ' w moim zgruchociałym mózgu już dawno przestała istnieć . ` A cała nasza miłość to zbiór podtekstów, kłamstw i niedomówień. ` I tylko chęć zemsty trzymała ją przy życiu . ` Na ścianie oczami namaluję Ci jagodowe serce. Chcesz ? ` Ciągle powtarzał, że ją kocha . Chociaż wcale nie używał słów . ` A jego chabrowe oczy patrzyły z niespotykaną dotąd szczerością .
#903 |
Rozeznanie
|
_fallen_angel <3 'it's still a little hard to say what's going on' Wciąż trudniej powiedzieć co się dzieje. 'there's still a little piece of your face i haven't kissed' Wciąż odrobina Twojej twarzy, której nie pocałowałem. 'there's still a little bit of your words i long to hear.' Wciąż jeszcze odrobina Twoich słów które pragnę usłyszeć.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
Nie ulegaj
swoim słabościom tylko walcz i pokonuj własne ułomności aby twoja niepozorność dla wielu obojętna nic nie znacząca postać została zauważona zaakceptowana i stała się wielka… Czas wszystko zmienia, ale mogą minąć lata, a nie każdego da się zapomnieć.Zmieniają się uczucia, ale pamięć silniejsza bywa. Jednak nadchodzi moment, kiedy trzeba iść do przodu. Pomyśleć czasami o sobie. Zrozumieć, że nie wszystko trwa wiecznie. Życie jest jedno, czasami aby coś zyskać coś innego się traci.. "I jednak nasz koniec staje się nieubłaganym faktem. Lepiej teraz niż nie wiadomo kiedy. Z miłości. Z wyboru. Teraz..." Każdy ranek daje szanse na to by wieczorem móc sobie powiedzieć : To był szczęśliwy dzień.
#905 |
Raczkowanie
|
No więc z okazji mojego 50postu (kto wie, może to ostatnia z moich pięćdziesiątek...- życie jest zbyt nieprzewidywalne, by móc to określić... ) postanowiłam wymienić te najlepsze...
marikab,BigHeart, boskaaa, xsxs, Cholerycznaa, patrysiowa_, myszka23101, bad_romance, Love_HateYOU, ruda wiewiora, xxgroszek07xx, _mandarynka, minimum4znaki, TiScatteroUnaFoto, wiolet ka, _ZaagubiOna_, xGoldAngelx, agatka944, TwojaKokaina, agrr, Mariettax3, nienaruszona, ZeliNa, __Fallen Angel__, dresowa, nydee, LoveYourEyes, hoe, czekoladowe szczescie, Mrs Unfabulous , arbuzowaaa, ejvon, me9so3horny, cobainowa, chcialam byc, happyend, uwielbiaj, MalinovaSaGa, Extremalna, without_demur, limitowanaa, TajemniczaPanna, kamisha, always be yourself, GorącaCzekolada, , dontlookdown, CookieCrisp, z innej bajki, xGoldAngelx ![]() ____________ Już nie pachniesz malinami. Teraz to raczej zapach.. spermy?! ![]() Nie jestem rasistką, ale jaka równość? Za mocno Cię kocham.. Za mocno.. ;( Że palaczka, to od razu muszę szybciej umrzeć?
Edytowane przez Maniuuur Czas edycji: 2010-04-12 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Rozeznanie
|
wychwalane przeze mnie pod niebiosa:
blondii69, uwielbiaj, czekoladowe szczescie, matematyczkaoo, myCh, Mrs Unfabulous, me9so3horny, TiS, nydee, Kochanaa, grise, seventh heaven, sanderson93, _mandarynka, panna_miodowa, Kofeina w RedBullach, envious, xxxLOLKAxxx, Little Ballerina, always be yourself, without_demur ![]() ![]() ![]() gdzie się podziewa: chocapic, hoe, papergirl, otojest, IIHHAATT, Primadonna, CukrowaPanna, CookieCrisp?! ![]() i wciąż mi brak: dontgivemenames. ![]() i nagle zrozumiałam, czemu on zawsze widział smutek w mych oczach mimo iż się śmiałam. jestem smutna wewnętrznie! pada mi z serca niepewnością. A w ostatnich czasach wątroba, żołądek, nerki i wszystko co mam w środku mają już dość tej okropnej pogody. chcemy słońca. chcemy po prostu być szczęśliwi. i żeby oczy się śmiały. Nie mógłbyś mnie pokochać. Wtedy serce pękłoby mi ze szczęścia. Pewna osoba musi odejść. Musi wyjechać. Zabrać ze sobą moje bóle, rozterki, swoje serce z mojego serca i zniknąć. A ja muszę jej na to pozwolić. To ostatnie było zdecydowanie najtrudniejszym z punktów do wykonania. P.S. I dziękuję Maniuuur za wyróżnienie powyżej ![]()
Kobietę poznaje się nie po tym co mówi, ale o czym milczy. warszawska studentka prawa. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2010-04-12 o 16:09 Powód: dopisek PSa ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Przyczajenie
|
Ty nawet nie wiesz ile trwa zaprojektowanie planu na taki słodki zbieg okoliczności, ahh .
Inspiracje czerpie z każdego jego oddechu . (to po takim jednym pocałunku ma venę, jak stąd do las vegaas .) Nie widzi nawet czerwonej kontrolki, że miga jak napalona za każdym razem kiedy przegina . _________________________ ________________ i tak wszyscy kiedyś pierdykniemy to po jaką cholerę takie afery ? |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
' Gdy czuje chłód wieczorów które mijając nie dały zasnąć
Pamiętam skryte myśli moment w którym łatwiej byłoby zgasnąć Wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie Brakuje zrozumienia bez sensu jest przetrwanie Zawieszenie wzroku Czujesz że się kręci i nie dotrzymujesz kroku Wtedy Ty i wokoło jakoś jaśniej Serce bije lecz na szczęście już nie boli tak jak wcześniej ' Życie jest szansą, schwyć ją. Życie jest pięknem, podziwiaj je. Życie jest radością, próbuj ją. Życie jest snem,uczyń je prawdą. Życie jest wyzwniem, zmierz się z nim. Życie jest obowiązkie, wypełnij go. Życie jest grą, zagraj w nią. Życie jest cenne, doceń je. Życie jest bogactwem, strzeż go. Życie jest miłością, ciesz się nią. Życie jest tajemnicą, odkryj ją. Życie jest smutkiem, pokonaj go. Życie jest hymnem, wyśpiewaj go. Życie jest walką, podejmij ją. Życie jest przygodą, rzuć się w nią. Życie jest szczęściem, zasłuż na nie. Życie jest życiem, obroń je.
#909 |
Raczkowanie
|
Boli, więc czuję, więc jestem, więc mogę, wciąż. 'po pierwsze mam serce po drugie rozumiem po trzecie posiadam dwie rece i ich uzyc umiem.!' Monotonnie mija mi dziś kolejna minuta. Jedyne co dziś zrobiłam to pozbyłam się wszystkich melancholijnych i smętnych piosenek.To one tak oddziałują na mój nastrój ! patrzę na ciebie słucham o tobie i myślę jedno: już nigdy nie chcę tak bardzo się pomylić gdzie się podział czar lat przeszłych. wstyd, krępacja. magia kontaktu, intymność obecności, sekretne rozmowy... ![]() ![]() ![]() cium.
#910 |
Raczkowanie
|
xxgroszek07xxi nagle zrozumiałam, czemu on zawsze widział smutek w mych oczach mimo iż się śmiałam. jestem smutna wewnętrznie! pada mi z serca niepewnością. A w ostatnich czasach wątroba, żołądek, nerki i wszystko co mam w środku mają już dość tej okropnej pogody. chcemy słońca. chcemy po prostu być szczęśliwi. i żeby oczy się śmiały.
cudowne ![]() * Popatrzył na Nią, w uszach słyszał już jedynie muzykę swojego serca... * Powoli, jakby lekko oderwani od ziemi... bardziej płynęli niż szli. Było w tym coś niezwykłego i nienaturalnego. Miłość. ![]()
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci ![]() *** i lubię patrzeć na Ciebie, gdy masz mokre od deszczu włosy. Nareszcie jesteś. Jeśli będę spać to tylko po to, by śnić o Tobie. Coraz nam słodziej. Chciałam ci powiedzieć, że moje serce należy do Ciebie. A nasze dłonie znów będą się ze sobą splatać. Poznali się na szkolnym korytarzu. i gdy mijamy się w szkole, moje serce nie bije już mocniej. Kocham patrzeć jak się uśmiechasz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() znaleźć się w takim gronie to zaszczyt ![]() ![]() ***
`Twierdzenie, że gorąca miłość przetrwa wszelkie przeciwności..jest ryzykowne . __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Gość
|
chodź dzieli nas 250km i tak czuję Ciebie obok.
Chodź kolego wciągnij kreske za wszystkie błędy które popełniłeś. Na ulicach tłumy naćpanych ludzi. Chcesz zostać jednym z nich proszę bardzo, ale odemnie wara. Ja już z tym skończyłam . |
![]() |
![]() |
#914 |
Wtajemniczenie
|
I jutro specjalnie dla Ciebie ubiorę swoją jedyną spódnicę, w której mnie tak lubiłeś, by pokazać Ci, co tak naprawdę straciłeś.
Złamana ręka, złamane serce, złamane życie... płacz i zgrzytanie zębami nie będę prosić byś wrócił, nie będę się kompromitować, ale... wróć
#915 |
Raczkowanie
|
.`Kiedys zrozumiesz co straciłeś
ale wtedy będzie juz za późno!.` .a teraz trwaj ze mną w tym słodkim śnie.` kocham patrzec jak patrzysz gdy patrze. ![]() Jesteś lekiem na całe zło! Po prostu. Bądź, przytul i powiedz że kochasz.;* _________________________ __________ Nie jestem idealna , ale przecież taka mnie kochasz.<3
![]() |
#916 |
Wtajemniczenie
|
to zbrodnia tłumić emocje.
i mam nadzieję, że nie boisz się deszczu. ja się nie bawię w niebo, wolę widok płonącej wioski. aktualnie wydeptuje ulice. lubię włóczyć się po mieście, przecież wiesz. lubię ten mrok kiedy narasta, gdy znika słońce. ktoś komuś w oczy patrzy. ktoś odgania stres tańcem. i tysiąc słów. nie czas na racjonalność. bo dni te trafił szlag. |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
LoveYourEyes - dziękuje
![]() Kannx3 - " Szczęścia z Tą, Tamtą i jeszcze Tamtą! " - zdaję mi się , że ten opis był kilka stron wcześniej. nie wiem może się myle.. meniusia4 - więc dziękuje. I okradaj ile chcesz ; ) Maniuuur - słoneczko . Ja ? dziekuje . <3 `Kocham go ponad życie i więcej grzechów nie pamiętam.
`Spowiadam się gwiazdom. |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx - tak naprawdę, Ty mnie również ;*
xxgroszek07xx - aaaale mi się trafiło ;* ja Ciebie też wychawalaaam! ![]() nie, już nawet nie musi mnie kochać, po prostu niech tu będzie… moja nadzieja i miłość wzrosła razem z tym, gdy stanął w moich drzwiach z małym pudełeczkiem. Ale jak się okazało, ta wizyta była czymś znacznie gorszym niż nawet brak ciepłego ramienia u boku.. przyszedł tylko po to, aby zabrać mi resztę wspomnień i schować je do tego pudełeczka, aby kolejna idiotka, które je otrzyma uwierzyła w ideał faceta . nie zostało mi nic, oprócz rzecz jasna, milionów kawałków depresji, które kłębią się we mnie i wypływają na wierzch, gdy tylko w mojej świadomości pokazuje się nutka nadziei na coś lepszego od tego syfu zaraz stąd wychodzę, bo to niezdrowe! Mam na ciebie ochotę. W dużym stopniu tego słowa znaczeniu Przeczesuję palcami włosy, rozdzielam je na pasma, sprawdzam każdy pojedynczy włosek. Zdecydowanie już wyparowałeś z nich. Często ukrywałeś się w rozdwojonych końcówkach, ale tam.. też Cię nie ma Uwierz mi, ten układ jest nawet mi na rękę .
![]() |
#919 |
Zadomowienie
|
Czekanie na Twoją miłość jest bezcelowe i bezsensu, ale ja nadal czekam. Już wiem, że nigdy mnie nie pokochasz, chociaż nadal się łudzę. Naciśnij guzik, a zaleje Cię ocean miłości. Nie liczy się to w jaki sposób mnie zdobędzie. Liczy się to, że będzie to On. Maniuuur - dziękuję i życzę kolejnych 50. ![]() xxgroszek07xx - myszka moja. <3 disturbia_ - na zdrowie. ![]() martiska - zapomniałam już jak to jest być okradaną przez Ciebie. ![]() ![]() dontgivemenames
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
|
jestem zbyt słaba, by ogarnąć rzeczywistość.
ja nie chcę odpowiedzi, wolę się czasem zastanawiać. łączy nas przeszłość, dziś i jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zadomowienie
|
chcialam byc - Ty mnie?
![]() limitowanaa - wolę żebyś Ty mnie śmiechem zabiła, niż miałabym na co innego umrzeć ![]() ![]() LoveYourEyes - dziękuję, dziękuję, dziękuję Ci bardzo ![]() Maniuuur - jeszcze "Maniuuur" dopisz ![]() ![]() martiska - bardzo mi miło ![]() RozowaSkeyterka - Peja ![]() GoracaCzekolada, xxgroszek07xx, happyend (na podpis), seventh heaven - okradłam ![]() ________________________
Zagrałabym dla Ciebie na każdych nerwach ludzkich, gdybyś tylko chciał. Przepowiem Ci przyszłość z bańki mydlanej. Przeniosę się w czasie za pomocą stuknięcia w czoło. Ale czy to wystarczy? Codziennie kogoś żegnam, witam, gdzieś zabieram, coś planuję, tylko dziś chciałabym być Twoja. Chociaż tak na chwilkę. Księżyc zwinął się w kłębek. Nie chcę mówić, że brakuje mi Ciebie. Nie teraz.
#922 |
Rozeznanie
|
jestem, ciężki okres przeżywam. bynajmniej nie żałobny, jak można by się domyślać
![]() ____________ nie kocham cię! czy krzyczę zbyt agresywnie, byś mógł mnie usłyszeć? nie zdawałam sobie sprawy z tego, że cała drżę, póki nie przylgnął do mnie swoim ciałem obecnośc osób trzecich zamyka temat miłości nie lubiłam jego zazdrości, była bardziej nieznośna od mojej uścisnął mnie z przesadnym entuzjazmem
#923 |
Przyczajenie
|
Wszystkie jesteście niesamowite, bez wyjątku !
![]() "Kochaniem samotność można wypić do dna . " - T. Żółtko "umieram słodko bez żalu, umieram cicho bez krzyku" - M. P. Jasnorzewska A od dzisiaj będziesz dla mnie moim kotkiem, a przecież wiesz , jak ja nie lubię kotów. Przychodzi taki moment, kiedy pragniesz od życia więcej i więcej, lecz wtedy dostajesz jeszcze mniej i mniej. I nagle przychodzi taki dzień, kiedy uświadamiasz sobie, że to co było już nie wróci. gubiąc sens deszczowych słów mówiac, że odeszło znów. To co miało wiecznie trwac, przez najbliższych pare lat. Lecz tu nagle koniec już. Moich pięknych o nas snów. W ktorych głowną role grałes ty. W ktorych głowną role gramy my.. - A po czym poznajesz, że go kochasz? - Po tym, że zadaje mi ból, a mimo wszystko ciągnie mnie do niego, jak do nikogo innego. - Dziwne, nierozumiem... - Zrozumiesz jak pokochasz. _________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Okradam ![]() ![]() Taki piękny uśmiech ma jedyna osoba na całym świecie. Tylko Ty ![]() -Szaleję za Tobą ;* -Chyba nie bardziej niż ja za Tobą ![]() Mój kochany pan wariat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
Czasami przepraszam nie wystarczy.
Odejść to każdy potrafi. "Wszystko co wolno jest potwornie nudne a ciekawe tylko to co zabronione" W kałuży słońca blask. :P
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Z dziecka się nigdy do końca nie wyrasta.
Bo nie tylko do rozumnych świat należy. Uśmiech kosztuje mniej niż prąd, a daje więcej światła. Wojna myśli niespokojnych. Może czas to zmienić? |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zadomowienie
|
LoveYourEyes ![]() xxgroszek07xx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mrs Unfabulous ubóstwiam zawsze, choć często tego nie powtarzam! ![]() daciaaaaaa ubóstwiam zawsze, choć często tego nie powtarzam! ![]() w czasie, gdy historia zatacza koło. i moje łzy nie są oznaką słabości. one pokazują, jak bardzo jestem wrażliwa. cały świat jest piękny, ale najpiękniejsza jest oczywiście kochająca bez granic kobieta. w Twoich oczach widziałam więcej niż kolor tęczówki i źrenice.
![]() |
#928 |
Przyczajenie
|
ZjedzMnie - no własnie zauważyłam dopiero później o co tu chodzi i zaczęłam już zamieszczać tylko własne opisy : >
te co powaliły mnie z nóg: M_Monroe, TwojaKokaina, TiScatteroUnaFoto, Malinowa Girl, daciaaaaaa <3 ~ kiedy Twoje oczy tworzą tęczę.
nago, tak sniadanie zjeść, i nakruszyć w łóżku też. chciałabym kiedyś z Tobą słonca wschód dogonić nocą. tylko w Tobie czuję ta szczęścia wartość. ~ |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Wtajemniczenie
|
a dziękuję bardzo
![]() cieszymnieto ![]() chcą zrobić Hollywood nad Wisłą.
więcej pokus niż czasu by po nie sięgnąć. więcej marzeń niż czasu, by je spełnić. więcej namiętności niż serce może zmieścić. sto tysięcy obietnic-nie spełniłeś ani jednej. |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Brakowało jej , jego obecności jego słodkiego uśmiechu... pomimo tego że nigdy nie był jej. -Powiedział, że jeszcze będziemy ze sobą. -A co jeśli kłamał? -To nic, po prostu będę żyć dalej, ale żadna moja czynność nie będzie miała sensu. - Czym jest w końcu kłamstwo ? - Prawdą w masce . - Gdzie idziesz? - Przed siebie. - Z kim? - Chyba bez kogo.. - Bez kogo? - Bez Ciebie.. - Zrobić ci coś dojedzenia - tak jego w sosie własnym Włóż na siebie garnitur, załóż adidasy i przyjedź do mnie na ośle I ciągle sobie wmawiam, że ten zdrajca nie zasługuje na moja miłość, on nawet na nienawiści nie zasługuje - właściwie to na żadne uczucie. Rozum zaakceptował tezę, serce nie bardzo. - Miałeś rację – znalazłam kogoś lepszego -Czuje że powinnam Cię kochać... -Szkoda ze nie kochasz.. -To zrób coś żebym pokochała.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.