Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-11, 20:14   #2521
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Rozszerzenie zdaję
Książkę zamówię jutro, ale to wydanie 2010.
U mnie na stronie szkoły pojawił się komunikat, że odbędzie się apel i że mamy się na galowo ubrać. Ja i tak planowałam iść na czarno, ale pewnie większość mojej klasy będzie ubrana normalnie

Uciekam do WOSu.
A to przepraszam. ;**

Jeśli R, to pomoże, przyda się. tak w ogóle to nie wiem czy wiesz, ale wsip jest dobry, poza tym autor książki wsipu (Konstanty Adam Wojtaszczyk) układa matury z wosu, także przydatna. Ja mam z wsipu, ale z 1999 roku, od tżta. korzystałam z niej przy społeczeństwie, trochę przy polityce, ale przy organizacjach międzynarodowych to śmiech, bo napisane, że Polska przygotowuje się do wstąpienia do ue.

też dziś spędziłam cały dzień, ogarniając wos, zrobiłam całe onz.

no i nie wytrzymałam, popłakałam się, oglądając transmisję z przywiiezienia ciała na lotnisko.. jak córka, brat podchodzili, córka płakała.. to przecież prawdziwa tragedia ludzka - nie tyle polityczna właśnie, co ludzka.. albo potem Monika Olejnik rozmawiała z Napieralskim i mówił, że on nie może dotąd uwierzyć w to, co się stało, że ze Szmajdzińskim był umówiony na poniedziałek, że ostatnio była jego impreza urodzinowa, skończył 58l. i pytał się kogoś tam (Millera bodajże), jak to jest mięć 60-tkę, a on odpowiedział: "przekonasz się". no i się nie przekonał..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 20:31   #2522
Karmenka
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Byłam na spacerku, chłodno jeszcze, ale jak pięknie ptaki śpiewają.

Uczę się z biologi, miałam się z matmy uczyć, ale lepiej mi ta biologia idzie to już się za to wezmę.

I jestem prokrastynatorem jak mam się uczyć to albo jeść idę, bo nagle mi się chce albo nie wiadomo jeszcze co.
Stary 2010-04-11, 21:09   #2523
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
A to przepraszam. ;**

Jeśli R, to pomoże, przyda się. tak w ogóle to nie wiem czy wiesz, ale wsip jest dobry, poza tym autor książki wsipu (Konstanty Adam Wojtaszczyk) układa matury z wosu, także przydatna. Ja mam z wsipu, ale z 1999 roku, od tżta. korzystałam z niej przy społeczeństwie, trochę przy polityce, ale przy organizacjach międzynarodowych to śmiech, bo napisane, że Polska przygotowuje się do wstąpienia do ue.

też dziś spędziłam cały dzień, ogarniając wos, zrobiłam całe onz.

no i nie wytrzymałam, popłakałam się, oglądając transmisję z przywiiezienia ciała na lotnisko.. jak córka, brat podchodzili, córka płakała.. to przecież prawdziwa tragedia ludzka - nie tyle polityczna właśnie, co ludzka.. albo potem Monika Olejnik rozmawiała z Napieralskim i mówił, że on nie może dotąd uwierzyć w to, co się stało, że ze Szmajdzińskim był umówiony na poniedziałek, że ostatnio była jego impreza urodzinowa, skończył 58l. i pytał się kogoś tam (Millera bodajże), jak to jest mięć 60-tkę, a on odpowiedział: "przekonasz się". no i się nie przekonał..
Nic się nie stało ;**

Jutro przejdę się do księgarni i zapytam o Omegę i o książkę WSiPU, a jak nie będzie to zamówię na all. Ta nowa Omega ma ponad 400 stron, więc myślę, że powinno wystarczyć.
Ja dziś ogarniam organizacje międzynarodowe, ale jest mi się strasznie ciężko uczyć przez to co się stało..

Ja też oglądałam jak przyleciał, jak go witali na lotnisku, jak go wieźli do pałacu i też ryczałam. Na twarzy Ich córki Marty, było widać taki niewyobrażalny ból, choć myślę, że i tak jest na środkach uspakajających..

Dlaczego to się musiało stać ?!

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 22:06   #2524
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
byłam dziś zobaczyć jak wieźli trumnę do Pałacu...
oglądając to w tv myślałam o tym czy Ty też tam stałaś wśród tych ludzi
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
I jestem prokrastynatorem jak mam się uczyć to albo jeść idę, bo nagle mi się chce albo nie wiadomo jeszcze co.
to ja też jestem prokrastynatorem

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Ja też oglądałam jak przyleciał, jak go witali na lotnisku, jak go wieźli do pałacu i też ryczałam. Na twarzy Ich córki Marty, było widać taki niewyobrażalny ból, choć myślę, że i tak jest na środkach uspakajających..
zapewne jest
ale zauważyłam, że Jarosław Kaczyński trzymał się nawet.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

http://demotywatory.pl/1394858/Maturzysto
jeju coś o mnie

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 23:48   #2525
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
byłam dziś zobaczyć jak wieźli trumnę do Pałacu...

okropny widok.

mam dziś masakryczny nastrój.

ech. źle będzie teraz i ja to czuję.

pierwszy raz w życiu poruszyła mnie narodowa żałoba.

nie zrobiłam od wczoraj w zasadzie nic... i nawet nie mam wyrzutów.

odezwę się pewnie jak pozbieram myśli...
trzymajcie się
Wyobrażam sobie. Ja już dziś nie oglądałam, tylko z pół godziny, ale chyba pójdę zaraz zobaczyć.

Trzymaj się.
Znam sposób na poradzenie sobie z tym wszystkim, taki, o którym pół roku temu nawet bym nie pomyślała.
Możecie teraz zastanawiać się co mam z głową skoro tak się przejęłam chociaż osobiście mnie nie dotknęło.
Jakby nie patrzeć nie da się nie myśleć o wczorajszej katastrofie. Nie znałam ich osobiście, ale jest mi przykro z tego powodu, że prezydent MOJEGO kraju zginął. I jak każdy obywatel boję się tego, co będzie dalej. Jednocześnie jest mi bardzo głupio, że dopiero teraz dowiedziałam się ile śp. Lecz Kaczyński zrobił dla Polski, jaki to był mądry człowiek.
To co mnie osobiście dotknęło to to jak życie jest kruche, jak łatwo może rozpaść się na kawałki, jak nagle można zniknąć. Wydawało mi się, że mogę żyć wiecznie, że mam na wszystko czas. A tak naprawdę nie wiem ile mi zostało. Dużo myślałam na ten temat. Mimo że to przecież jest oczywiste, że żyć wiecznie nie będę, ale wcześniej nie dopuszczałam, że mogę tak nagle umrzeć. A przecież mogę, bo nie ja o tym decyduję.
Dlatego postanawiam, że od dziś moje życie będzie inne. Będę czerpała ile się da, będę dążyć do spełnienia marzeń TERAZ, nie za kilka lat, ale właśnie teraz, bo nie wiem czy zdążę jeśli będę czekać.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 07:12   #2526
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Trzymaj się.
Znam sposób na poradzenie sobie z tym wszystkim, taki, o którym pół roku temu nawet bym nie pomyślała.
Możecie teraz zastanawiać się co mam z głową skoro tak się przejęłam chociaż osobiście mnie nie dotknęło.
Jakby nie patrzeć nie da się nie myśleć o wczorajszej katastrofie. Nie znałam ich osobiście, ale jest mi przykro z tego powodu, że prezydent MOJEGO kraju zginął. I jak każdy obywatel boję się tego, co będzie dalej. Jednocześnie jest mi bardzo głupio, że dopiero teraz dowiedziałam się ile śp. Lecz Kaczyński zrobił dla Polski, jaki to był mądry człowiek.
To co mnie osobiście dotknęło to to jak życie jest kruche, jak łatwo może rozpaść się na kawałki, jak nagle można zniknąć. Wydawało mi się, że mogę żyć wiecznie, że mam na wszystko czas. A tak naprawdę nie wiem ile mi zostało. Dużo myślałam na ten temat. Mimo że to przecież jest oczywiste, że żyć wiecznie nie będę, ale wcześniej nie dopuszczałam, że mogę tak nagle umrzeć. A przecież mogę, bo nie ja o tym decyduję.
Dlatego postanawiam, że od dziś moje życie będzie inne. Będę czerpała ile się da, będę dążyć do spełnienia marzeń TERAZ, nie za kilka lat, ale właśnie teraz, bo nie wiem czy zdążę jeśli będę czekać.
.Odczuwam na prawdę to samo. Nic dodać nic ująć. Z tym, że kruchość naszego życia odczułam już po śmierci taty. Dlatego śmierć tylu ludzi, świadomość ile tutaj zostawili osób bliskich tak bardzo wzmaga we złość, że nie macie pojęcia. To jest na prawdę nie sprawiedliwe!!!! Tak bardzo współczuję rodzinom zmarłym, tego nie da się opisać. i masz bardzo dobre postanowienie.

dzień dobry kochane, mimo tego, że to poniedziałek mam spr. z religii, jutro z angola, a w środę z chemii. [] ;*

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-04-12 o 07:14
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 07:17   #2527
mtynai
Zakorzenienie

Justyna, Karolina patisony zbierać

cześć i czołem wszystkim ;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 08:29   #2528
malenstwo5
Wtajemniczenie

dzień dobry ;*

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 08:39   #2529
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
Justyna, Karolina patisony zbierać

cześć i czołem wszystkim ;*
Weź, specjalnie teraz kompa włączyłam

Miłego dnia ;*

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:01   #2530
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Miłego dnia ;*
to się nazywa poświęcenie . ( i kto tu jest uzależniony )

Dzień dobry ;*.
Zamiast siedzieć do 15 w szkole , wych przełożył nam ostatnią godzinę na jutro .

jeszcze odnośnie tej tragedii. to tak naprawdę dzisiaj do mnie dotarło,że zginęło tyle ludzi ;O. cholernie mi żal rodziny.;(

miłego dnia;*
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:31   #2531
Karmenka
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Coś chciałam napisać, ale zapomniałam co.
W ogóle to poszłam spać o 4:12, wstałam 6:15 i mi się spać nie chce.

Miłego dnia ;*
Stary 2010-04-12, 14:42   #2532
Weronika112
Zadomowienie

Może zacznę od tego, że nie byłam w szkole po raz kolejny.

Ciągle przygnębienie.
Właśnie poczytałam o zdeformowanych i rozczłonkowanych ciałach.
Tak. To oczywiście było oczywiste, ale ciągle wstrząsa...

Żeby wrócić to tematu maturalnego. Robię te testy, słucham listeningów, to takie nużące już.

Bardzo optymistyczny wpis mi wyszedł, nie ma co.

Miłego popołudnia, Żbiki ;*

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:43   #2533
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia ;*
za późno zebrałaś przez Ciebie nie ma złota

Warren Buffet
Stary 2010-04-12, 14:48   #2534
onaaa333
Raczkowanie

Cześć Wam, wróciłam ze szkoły. Oczywiście dyskusje polityczne itp itd...
Jutro matura próbna z geografii... Dobrze, że jest, ale trochę się obawiam. Czuję, że nic nie umiem :|
Idę się pouczę z geo coś.
Pa
onaaa333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:54   #2535
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Może zacznę od tego, że nie byłam w szkole po raz kolejny.

Ciągle przygnębienie.

Żeby wrócić to tematu maturalnego. Robię te testy, słucham listeningów, to takie nużące już.

Bardzo optymistyczny wpis mi wyszedł, nie ma co.

Miłego popołudnia, Żbiki ;*
Mnie też to cały czas wstrząsa i przygnębia cały czas na nowo tak jakby to dociera.

właśnie ja tak samo. angielski robię cały czas, bo najłatwiej mi się za niego zabrać listeningi, czytanie, gramatyka to już bokami wychodzi. no ale trzeba ciąągle nawet to samo robić, bo ja mam predyspozycje do tego, żeby zapominać najbardziej oczywistej rzeczy
Stary 2010-04-12, 14:56   #2536
nanaa
Rozeznanie

GG do nanaa

A ja zaraz mam maturę z bioli próbną ( taka na dodatkowych zaj), też sie troche boję, ale tłumacze sobie, że nikt mnie tam nie zje chyba
A u mnie w szkole... nic. Kompletnie nic na temat katastrofy jaka dotknęła nasz kraj."minuta" ciszy na pierwszej lekcji, która trwała jakies 15 sek.... jutro apel i to wszystko, dzis zero żałoby, ze 2 nauczycielki w czarnym stroju, dla reszty nic się nie stało. Niepojęte to wszystko dla mnie
Stary 2010-04-12, 15:15   #2537
fergAlex
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fergAlex

hey pytanie z innej beczki bo nie znalazłam wątku takiego
Czy w prezentacji z polskiego opisujesie szczegółowo treści książek czy jak to przebiega? Ja mam same nowele i czy mam np kamizelke omówić całość czy tylko wątek kamizelki jako ubrania?
Stary 2010-04-12, 15:44   #2538
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Nabieram już dystansu, ale nadal trudne to wszystko. Trudne do zrozumienia, do pojęcia.
Przed chwilą w tv mówili, że może dzięki temu stosunki polsko-rosyjskie się polepszą.

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Ciągle przygnębienie.

Właśnie...

Grzeczny Żbik.

Cytat:
Napisane przez nanaa Pokaż wiadomość
A u mnie w szkole... nic. Kompletnie nic na temat katastrofy jaka dotknęła nasz kraj."minuta" ciszy na pierwszej lekcji, która trwała jakies 15 sek.... jutro apel i to wszystko, dzis zero żałoby, ze 2 nauczycielki w czarnym stroju, dla reszty nic się nie stało. Niepojęte to wszystko dla mnie
U mnie na galowo wszyscy, cały tydzień. Dziś było spotkanie i wspólna modlitwa, jutro msza i jakieś uroczystości. Miały być w związku z tym, co stało się 70 lat temu, a teraz przybiorą inny ton.

Cytat:
Napisane przez fergAlex Pokaż wiadomość
hey pytanie z innej beczki bo nie znalazłam wątku takiego
Czy w prezentacji z polskiego opisujesie szczegółowo treści książek czy jak to przebiega? Ja mam same nowele i czy mam np kamizelke omówić całość czy tylko wątek kamizelki jako ubrania?
Nie bardzo rozumiem Twojego pytania. Jaki masz dokładnie temat?

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 15:52   #2539
mtynai
Zakorzenienie

http://www.joemonster.org/filmy/2408..._i_czatruletce

obejrzyjcie to. do dziewczyn od fb i FV

Warren Buffet
Stary 2010-04-12, 16:05   #2540
201604200942
Konto usunięte

Cześć... Ech ale dziwnie się czuję...
Mój kolega od tej katastrofy zmienił się ogromnie... Wierzy, że będzie wojna i w ogóle nie da się z nim dogadać, bo on ma swoje "wizje."
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 16:18   #2541
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez onaaa333 Pokaż wiadomość
Cześć Wam, wróciłam ze szkoły. Oczywiście dyskusje polityczne itp itd...
Jutro matura próbna z geografii... Dobrze, że jest, ale trochę się obawiam. Czuję, że nic nie umiem :|
Idę się pouczę z geo coś.
Pa
też mam jutro, pewnie to samo :P
mi babeczka powiedziała, żebym zwróciła uwagę na wybrzeża
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 16:28   #2542
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
U mnie na galowo wszyscy, cały tydzień. Dziś było spotkanie i wspólna modlitwa, jutro msza i jakieś uroczystości. Miały być w związku z tym, co stało się 70 lat temu, a teraz przybiorą inny ton.
cały tydzień ? to ładnie. u mnie tylko przed lekcją była minuta ciszy.
a uroczystości związane z Katyniem w przyszłym tygodniu

Cytat:

właśnie ostatnio przesłałam to Justynie.
mocneeee.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 16:43   #2543
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Mój kolega od tej katastrofy zmienił się ogromnie... Wierzy, że będzie wojna i w ogóle nie da się z nim dogadać, bo on ma swoje "wizje."
Dziwny ten kolega troszkę.

Wiecie, nie wiem czy ja nie mam uczuć czy co, ale jakoś nie przeżywam tej katastrofy. Wiem, że to ogromna tragedia, wielka strata dla Polski, ale nie jest mi smutno.
W sobotę byłam trochę wstrząśnięta, teraz już nic.

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:

Ale wolno się ładuje...
Zaraz oglądnę
Stary 2010-04-12, 16:46   #2544
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie, nie wiem czy ja nie mam uczuć czy co, ale jakoś nie przeżywam tej katastrofy. Wiem, że to ogromna tragedia, wielka strata dla Polski, ale nie jest mi smutno.
W sobotę byłam trochę wstrząśnięta, teraz już nic.

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Ale wolno się ładuje...
Zaraz oglądnę
ja mam to samo z tą katastrofą.
odbieram to jako wielką tragedię, ale nawet gdyby to był samolot z Eskimosami to by mnie tak samo dotknęło.
oczywiście, współczuję rodzinom, ale nie jestem osobiście z tym związana, jakoś tak mnie to ruszyło na początku, wiadomo wybitni ludzie.

poza tym w szkole dzisiaj myślałam, że się bo świeczki zapachowe palą pod tablicą pamiątkową. I puszczają jakąś zakapiorną muzykę, że aż ciary po plecach idą.

dobry SP

Warren Buffet
Stary 2010-04-12, 16:49   #2545
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

trochę bardzo. Naprawdę strasznie się zmienił.,..
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 17:45   #2546
parodia
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18520626]to się nazywa poświęcenie . ( i kto tu jest uzależniony )[/QUOTE]
Myślę, nie będzie złota? O nie, muszę go włączyć
Cytat:
za późno zebrałaś przez Ciebie nie ma złota
Ja ostatnia nie zbierałam, jeszcze zostały. Czemu od razu zakładasz, że to przeze mnie?
Przeze mnie? Świetnie, popłaczmy się. To nie przeze mnie! Więc bardzo Cię proszę, nie mów tak od razu, bo to nie jest miło.
Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
właśnie ja tak samo. angielski robię cały czas, bo najłatwiej mi się za niego zabrać listeningi, czytanie, gramatyka to już bokami wychodzi. no ale trzeba ciąągle nawet to samo robić, bo ja mam predyspozycje do tego, żeby zapominać najbardziej oczywistej rzeczy
Weź daj trochę... Mi się najłatwiej zabrać za matmę i fizykę, z resztą jest problem.
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Mój jeden to samo, że pewnie "atak ruskich "
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18523971]właśnie ostatnio przesłałam to Justynie.
mocneeee.[/QUOTE]
Aaa, czekałam 10 minut na załadowanie i odpuściłam

My mamy w środę mszę a dzisiaj była minuta ciszy, taka porządna, ze dwie trwała, chociaż się na nią spóźniłam

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-04-12 o 18:00
Stary 2010-04-12, 17:49   #2547
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Wyobrażam sobie. Ja już dziś nie oglądałam, tylko z pół godziny, ale chyba pójdę zaraz zobaczyć.

Trzymaj się.
To samo pomyślałam. Uznałam, że muszę sobie wyznaczyć jakieś cele i dążyć do nich, i choćby moje życie miało być krótkie chcę, by było jak najlepsze.
Postanowiłam na przykład, że wreszcie zaproszę kolegę na randkę

W szkole... pf. Wychowawczyni jak zaczęła gadać, to wolałam, żeby się zamknęła. Stwierdziła, że to wszystko jedna wielka hipokryzja i mitomania i ludzie "nagle zapomnieli o swoich poglądach politycznych".
Żal dupę ściska.
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 17:52   #2548
onaaa333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
też mam jutro, pewnie to samo :P
mi babeczka powiedziała, żebym zwróciła uwagę na wybrzeża
Chyba nie będzie to samo, bo nam mówiła, że ona sama to pisze

Kurczę, zamiast się uczyć usnęłam i dopiero wstałam
Zła jestem
onaaa333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 18:08   #2549
parodia
Zakorzenienie

Olga, zapomniałabym. Rozmawiałam z babką od matmy odnośnie tych zadań typu 1+1/2+1/4+1/8+.... mówiła, że nie może być ciągów nieskończonych na maturze

Miałam któraś z Was do czynienia z testami z Operonu, tzn tą książką? Bo chce mi pożyczyć

Stary 2010-04-12, 18:27   #2550
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Olga, zapomniałabym. Rozmawiałam z babką od matmy odnośnie tych zadań typu 1+1/2+1/4+1/8+.... mówiła, że nie może być ciągów nieskończonych na maturze

Miałam któraś z Was do czynienia z testami z Operonu, tzn tą książką? Bo chce mi pożyczyć
Eh, a tak się cieszyłam, że to zakumałam ;(

Jeśli mówisz o matmie - mam te testy, podstawowe i rozszerzone. Fajne są. Niższy poziom niż Kiełbasa, ale właśnie maturalny.
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości