Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 09:36   #121
myszowata s
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :)

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość
Niesmialość to niestety bardzo przykra i utrudniająca życie cecha. Wiem coś o tym, bo przerabiałam to na sobie. Niby wygadana i pyskata, ale gdy przyszło do jakiejś poważnej rozmowy wlaśnie np. o prace to juz zaczynała sie tragedia...
Jak dobrze ja to rozumiem, wszyscy mi mówią że jestem mądra tam gdzie nie potrzeba Nigdy nie lubiłam np. publicznych wystąpień i w sumie również przez to ciężko mi znaleźć pracę. Ale postanowiłam się ogarnąć i próbować to zwalczać w sumie dużo dały mi też właśnie te podróże do tż-a, z Bydgoszczy do Łodzi, a szczególnie pierwsza, gdy w ogóle nie wiedziałam gdzie wysiąść
Nawiasem z moim tż-em spotkam się dopiero jakoś w maju

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Ooo widzę, że jest tu sporo fanek siatkówki Ja też kiedyś tak miałam Potrafiłam siedzieć całą noc i oglądać mecze LŚ Strasznie kibicowałam Arkowi Gołasiowi
Też tak miałam, siedziałam po nocach i kibicowałam naszym i też bardzo lubiłam i podziwiałam Arka, byłam w szoku gdy się dowiedziałam, że nie żyje

Cytat:
Napisane przez olivia86 Pokaż wiadomość
haha..brat mi przywiozł pizze siedze, mecze sie z przentacja tu bach piozza pachnie, i pomyslał tez o mnie co sie mu czasem zdarzy
Zazdroszczę brata mój to by dla mnie nic nie zrobił

A co do studiów, może mnie uznacie osobę bez ambicji ale nigdy mnie na nie nie ciągło. Uważam, że nie jest to miejsce dla mnie.
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 10:15   #122
judus
Rozeznanie

GG do judus

Dziękuję za przywitanie
nawet się pochwalę że ze stolicy kurpii, małe miasteczko rozwija pomalutku ale lubię tam wracać, stamtąd też zresztą:P a Ty kiniulkaaa skąd dokładniej?

a ja tak o sobie dopiszę, że mój związek też na odegłość co prawda nie 500 czy 250 tylko 90km widujemy się co tydzień co 2 tygodnie cały weekend na szczęście jak jeżdżę do domku to już nas dzieli tylko 7km ale ja zawsze marzyłam o chłopaku którego będę miała zawsze blisko choć teraz jak przyjeżdża tu do mnie to cieszę się że jednak możem od czasu do czasu od siebie odetchnąć nie zawsze tak jest...zwłaszcza teraz przy tej tragedii jakoś tak smutno jest...wszysto przytłacza dobrze że chociaż słoneczko wyszło.
Co do pracy: nigdy nie pracowałam tak poza pracą fizyczną na czarno przy truskawkach np. a bardzo chciałabym, ale też boję się a jak już się kilka razy przemogłam i z dumą poszłam z tą wiadomością do rodziców to mi powiedzieli że dopóki studiuję będą mi pomagać i żeby nauka była dla mnie najważniejsza więc uczę się stypendium na szczęście dostaję dość spore więc zbytnio ich nie obcążam.
a siostę mam jedną młodszą i nie narzekam, ale zawsze marzyłam o bliźniaczce...za to braci mam dużo od starszych po młodszego przytulaka, każdy z innym charakterem..
w najbliższych planach: chciałabym ujędrnić ciałko wyrzeźbić brzuszek i zacząć ćwiczyć jogę ale nie mam do tego warunków póki co niestety...
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 11:33   #123
martunia_88
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny
Szczerze jestem zszokowana, wchodzę po weekendzie a tu tyyyle do czytania Mam trochę kocioł w pracy, więc i na czytanie za dużo czasu nie ma ale w wolnej chwilii przysiądę porządnie

Straszna tragedia Nam się w Polsce wydarzyła Bardzo współczuję rodzinom zmarłych, to co teraz czują to na pewno straszliwy ból... Okropne!

Byłam w weekend na zajęciach, ale zdążyłam posiedzieć tylko pierwsze 1,5h bo zaraz potem dobiegła nas informacja o tej tragedii i zajęcia natychmiast zostały odwołane... Weekend spędziłam na sprzątaniu, oglądaniu tv i raczej ogólnym spokoju...

http://s8.suwaczek.com/20130421695253.png

"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."
martunia_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 12:14   #124
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martunia_88 Pokaż wiadomość
Straszna tragedia Nam się w Polsce wydarzyła Bardzo współczuję rodzinom zmarłych, to co teraz czują to na pewno straszliwy ból... Okropne!

Byłam w weekend na zajęciach, ale zdążyłam posiedzieć tylko pierwsze 1,5h bo zaraz potem dobiegła nas informacja o tej tragedii i zajęcia natychmiast zostały odwołane... Weekend spędziłam na sprzątaniu, oglądaniu tv i raczej ogólnym spokoju...
Uczę się zaocznie i w weekend byłam na zajęciach. W czasie gdy zdarzyła się ta katastrofa akurat wchodziliśmy do sali na egzamin. Dowiedzieliśmy się o tragedii po nim. Wszyscy byliśmy w szoku i ciężko nam było w to uwierzyć. Normalnie jakbym była w innej rzeczywistości. Nasza profesorka nie była w stanie prowadzić dalej zajęć, które mimo wszystko nie zostały odwołane. Ale my i tak nie mieliśmy zamiaru gadać o nieistotnych rzeczach, więc przeszliśmy do innej sali gdzie było radio i słuchaliśmy informacji. Po jakimś czasie stwierdziliśmy, ze to jednak nie ma sensu i wszyscy pojechali do domu.
W niedzielę miałam kolejny egzamin więc musiałam się stawić w szkole, a tam co? Profesorka nas ochrzaniła, że nas wczoraj na zajęciach nie było... Ona rozumie, że wydarzyła się tragedia, ale to nie dyskoteka by sobie tak po prostu uciekać... Kwestia priorytetów.

Oglądałam transmisję z przywitania trumny z ciałem prezydenta na lotnisku i późniejszy przejazd konduktu ulicami Warszawy, zrobiło to na mnie ogromne wrażenie. Może w tym kraju w końcu coś się ruszy.
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 13:26   #125
martunia_88
Raczkowanie

Dziwne, ja słyszałam, że we wszystkich uczelniach odwołano w ten weekend zajęcia ale jak wiadać na Twoim przypadku - jednak nie... U nas to była właściwie natychmiastowa decyzja o odwołaniu zajęć.

http://s8.suwaczek.com/20130421695253.png

"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."
martunia_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 14:45   #126
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linkier Pokaż wiadomość

Ja też! A av naprawdę świetny, gratuluję inwencji twórczej i fantazjiu mnie z tym kiepsko

w mojej pracy (przedszkole ) bez choćby minimalnej i krzywej twórczości sobie nie poradzisz haa

odsyłam na uśmiech do mojej skromnej galerii (nie mam jakoś ani czasu ani specjalnie ochoty wrzucać tysiąca zdjęć na kompa :P - ale najważniejszymi pracami się chwalę )
www.dzolls.fbl.pl

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 14:49   #127
Elladorea
Rozeznanie

Cytat:
Dziwne, ja słyszałam, że we wszystkich uczelniach odwołano w ten weekend zajęcia ale jak wiadać na Twoim przypadku - jednak nie... U nas to była właściwie natychmiastowa decyzja o odwołaniu zajęć.
Na pewno nie wszędzie, u mnie (UAM) zajęcia w weekend toczyły się zgodnie z planem. Uważam, że powinni byli odwołać.

A tak w ogóle, to cześć wszystkim Wkrótce naskrobię coś więcej o sobie.
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 16:41   #128
olivia86
Zakorzenienie

o jak fajnie, wątek nam sie rozwija, coraz wiecej nas

dzien dobry, chociaz dla mnie nie taki dobry, w ogole się nie wyspałam, dzis mam pełno nauki, a weny tworczej brak, ehhh
przy okazji nasz watek ma walory edukacyjne..zawsze mozna sie dowiedziec co to absorbery
Myszowata s: ja wcale nie uwazam Cie za osobe bez ambicji, mało tego uwazam, ze w dzisiejszych czasach kiedy na studia idzie kazdy "bo tak cza" Ty otwarcie mowisz ze to nie dla Ciebie, i dobrze Ci z tym
dzolls fajne zdjecia

Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu.

Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro

ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013
olivia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 17:21   #129
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Dziękuję za przywitanie
nawet się pochwalę że ze stolicy kurpii, małe miasteczko rozwija pomalutku ale lubię tam wracać, stamtąd też zresztą:P a Ty kiniulkaaa skąd dokładniej?

a ja tak o sobie dopiszę, że mój związek też na odegłość co prawda nie 500 czy 250 tylko 90km widujemy się co tydzień co 2 tygodnie cały weekend na szczęście jak jeżdżę do domku to już nas dzieli tylko 7km ale ja zawsze marzyłam o chłopaku którego będę miała zawsze blisko choć teraz jak przyjeżdża tu do mnie to cieszę się że jednak możem od czasu do czasu od siebie odetchnąć nie zawsze tak jest...zwłaszcza teraz przy tej tragedii jakoś tak smutno jest...wszysto przytłacza dobrze że chociaż słoneczko wyszło.
Co do pracy: nigdy nie pracowałam tak poza pracą fizyczną na czarno przy truskawkach np. a bardzo chciałabym, ale też boję się a jak już się kilka razy przemogłam i z dumą poszłam z tą wiadomością do rodziców to mi powiedzieli że dopóki studiuję będą mi pomagać i żeby nauka była dla mnie najważniejsza więc uczę się stypendium na szczęście dostaję dość spore więc zbytnio ich nie obcążam.
a siostę mam jedną młodszą i nie narzekam, ale zawsze marzyłam o bliźniaczce...za to braci mam dużo od starszych po młodszego przytulaka, każdy z innym charakterem..
w najbliższych planach: chciałabym ujędrnić ciałko wyrzeźbić brzuszek i zacząć ćwiczyć jogę ale nie mam do tego warunków póki co niestety...
Ja jestem z północnego mazowsza, a dokładnie z Mławy Nie wiem czy wiesz gdzie to jest?
Oj jak Ci zazdroszczę rodzeństwa Ja niestety jestem jedynaczką i na "starość" coraz bardziej mi to przeszkadza

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 17:44   #130
19monisia89
Zakorzenienie

heeej
Można dołączyć?

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 17:53   #131
olivia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
heeej
Można dołączyć?
jasne,

Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu.

Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro

ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013
olivia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 17:59   #132
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivia86 Pokaż wiadomość
jasne,
w takim razie napiszę coś o sobie ;P

mam na imię Monika, jeszcze 20 lat studiuję zaocznie zarządzanie, usilnie poszukuję pracy
ze swoim TŻ jestem ponad 3 lata a od prawie roku mieszkamy razem z dala od rodziców

04.01.2014r.

Stary 2010-04-12, 18:53   #133
2018070520180950
Konto usunięte

wrocilam z zajec i padam na ryjek
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 18:55   #134
zanka205
Zakorzenienie

dobry wieczór
czy mogę się dołączyć do wątku?
mam 24 lata, więc jeszcze się łapię
mam męża i synka, drugie dzieciątko w planach
póki co skupiam się na rodzinie i zajmowaniu synkiem, nie wybiegam dalej w przyszłość

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 19:00   #135
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Hej hej
to i ja się przyłączę chociaż jeszcze się nie łapię bo 20 lat mam dopiero w czerwcu, to myślę że mogę?

Jestem Vinka, studiuję na 1 roku Turystyki i Rekreacji. Związku brak, kandydata brak Był jeden, ale nie wspominam tego za dobrze i najlepsze co mogło się stać to to że już razem nie jesteśmy szkoda czasu na takie 'związki'.

Hmm co do studiów to co chwila zmieniam plany, jako że nie dostałam się na wymarzone (przez ograniczoną liczbę miejsc - 60 na kierunek) i jestem na prywatnych. W tym roku chciałam startować jeszcze raz, ale szkoda mi wydanych pieniędzy za 1rok i chyba zostanę na prywatnych do licencjata. Ale maturę poprawiam tak czy siak, żeby w razie czego było

Co do moich planów na przyszłość to nauczyć się francuskiego który kocham i którego mogę słuchać 24h na dobę i kocham Paryż, ojj tak

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 19:08   #136
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość

Hmm co do studiów to co chwila zmieniam plany, jako że nie dostałam się na wymarzone (przez ograniczoną liczbę miejsc - 60 na kierunek) i jestem na prywatnych. W tym roku chciałam startować jeszcze raz, ale szkoda mi wydanych pieniędzy za 1rok i chyba zostanę na prywatnych do licencjata. Ale maturę poprawiam tak czy siak, żeby w razie czego było

Co do moich planów na przyszłość to nauczyć się francuskiego który kocham i którego mogę słuchać 24h na dobę i kocham Paryż, ojj tak
hej
jaki to wymarzony kierunek?

też bardzo lubię francuski, miałam przez 3 lata w liceum, chciałabym kontynuować naukę ale czasu brak. a paryż to najpiękniejsze miasto świata (zamieszkać tam kiedyś-marzenie..), byłam na tygodniowej wycieczce, świetnie wspominam, nie wiedziałam w którą stronę patrzeć

jutro siedzę na uczelni od 8 do 19 z przerwą w środku dnia.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 19:09   #137
19monisia89
Zakorzenienie

oo Kachaaa

04.01.2014r.

Stary 2010-04-12, 19:18   #138
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dobry wieczór
czy mogę się dołączyć do wątku?
mam 24 lata, więc jeszcze się łapię
mam męża i synka, drugie dzieciątko w planach
póki co skupiam się na rodzinie i zajmowaniu synkiem, nie wybiegam dalej w przyszłość
oj ja jakbym mogla tez bym chciala miec juz dzieci

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość
Hej hej
to i ja się przyłączę chociaż jeszcze się nie łapię bo 20 lat mam dopiero w czerwcu, to myślę że mogę?

Jestem Vinka, studiuję na 1 roku Turystyki i Rekreacji. Związku brak, kandydata brak Był jeden, ale nie wspominam tego za dobrze i najlepsze co mogło się stać to to że już razem nie jesteśmy szkoda czasu na takie 'związki'.

bylas w paryzu?

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
hej

też bardzo lubię francuski, miałam przez 3 lata w liceum, chciałabym kontynuować naukę ale czasu brak. a paryż to najpiękniejsze miasto świata (zamieszkać tam kiedyś-marzenie..), byłam na tygodniowej wycieczce, świetnie wspominam, nie wiedziałam w którą stronę patrzeć

ja tak mam 4 dni w tygodniu

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
oo Kachaaa
hej
Stary 2010-04-12, 19:26   #139
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
hej

Historia Sztuki (ale to nierealne, bo tylko 30miejsc) i Etnologia
ja też byłam na tygodniowej wycieczce a do tego miałam super pilotkę i zobaczyliśmy więcej jak w planie
jak już nauczę się podstaw języka to chcę kogoś wyciągnąć ze znajomych i pojechać tak o, bez biura

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
bylas w paryzu?
byłam prezent 18stkowy od rodziców najlepszy prezent jaki dostałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 19:33   #140
2018070520180950
Konto usunięte

super :d

ja slyszlaam opinie wlasnie ze nic takiego i przereklamowany
ale zalezy moze od punktu patreznie
Stary 2010-04-12, 19:38   #141
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Ja jestem z północnego mazowsza, a dokładnie z Mławy Nie wiem czy wiesz gdzie to jest?
Oj jak Ci zazdroszczę rodzeństwa Ja niestety jestem jedynaczką i na "starość" coraz bardziej mi to przeszkadza

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
kojarzę oczywiście to pewnie i studiujemy blisko...
no ja na brak nudy nie narzekam wspaniale jest być w wielodzietnej rodzinie, także ja na Twoim miejscu pokrzyczałabym na rodziców

Kachaaa a ja już myślałam, że tylko mi coś w główce z tymi dziećmi, też bym już chciała ale zaraz wracam na ziemię i wiem że należy poczekać...

a co do francuzkiego to chyba też się zarażę, zawsze chciałam się go uczyć i hiszpańskiego ale jakoś ngdy mi nie było po drodze a teraz siostra uczy się francuzkiego i się chwali czego to nie umie, może mi użyczy podręczników, chociaż podstawy fajnie byłoby znać, zawsze marzyłam o podróży samochodem ze znjomymi na lazurowe wybrzeże, albo przejechaniu rowerem linii brzegowej naszego Morza, może czas w końcu coś z ty zrobić
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 19:47   #142
2018070520180950
Konto usunięte

judus dlatego pozostaje mi opiekowanie sie cudzymi chociaz tak
Stary 2010-04-12, 19:48   #143
19monisia89
Zakorzenienie

heeeh, myslałam, że tylko mi uderza do głowy myśl o macierzyństwie ;P
niestety dopóki wynajmujemy z TŻ mieszkanie, mogę o tym zapomnieć

04.01.2014r.

Stary 2010-04-12, 19:49   #144
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
super :d

ja slyszlaam opinie wlasnie ze nic takiego i przereklamowany
ale zalezy moze od punktu patreznie
no cóż. Ja za to słyszałam że w Londynie nie ma co do oglądania, ale nie wypowiem się póki sama się nie przekonam. Jak na razie tam mnie nie ciągnie

Cytat:
a co do francuzkiego to chyba też się zarażę, zawsze chciałam się go uczyć i hiszpańskiego ale jakoś ngdy mi nie było po drodze a teraz siostra uczy się francuzkiego i się chwali czego to nie umie, może mi użyczy podręczników, chociaż podstawy fajnie byłoby znać, zawsze marzyłam o podróży samochodem ze znjomymi na lazurowe wybrzeże, albo przejechaniu rowerem linii brzegowej naszego Morza, może czas w końcu coś z ty zrobić
ja hiszpańskiego się uczyłam w gimnazjum, ale jakoś mnie nie zachwycił. Pewnie to też wina nauczyciela bo za nim nie przepadałam. Ale też w niedalekiej przyszłości sobie go przypomnę bo zawsze znajomość języka się przyda

o wycieczce rowerowej takiej jak Twoja też myślałam, ale niestety żaden z moich znajomych nie przepada za rowerem tak jak ja

Stary 2010-04-12, 19:52   #145
2018070520180950
Konto usunięte

ja mam to zboczenie od czasu kiedy kuzynki w rodzinie male maja czyli ok 2 lata juz a od aupairowania w zeszlym roku to juz wogole

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

malwinka kazdy ma inne zdanie wiec wiadomo ile ludzi tyle gustow i dobrze bo by sie wszyscy w jednym miejscu stłoczyli
Stary 2010-04-12, 19:54   #146
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
ja mam to zboczenie od czasu kiedy kuzynki w rodzinie male maja czyli ok 2 lata juz a od aupairowania w zeszlym roku to juz wogole

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

malwinka kazdy ma inne zdanie wiec wiadomo ile ludzi tyle gustow i dobrze bo by sie wszyscy w jednym miejscu stłoczyli
dokładnie
mnie Paryż (oprócz języka ) zafascynował przez architekturę, ale to już całkowicie moje zboczenie jest

Stary 2010-04-12, 19:55   #147
dzolls
Zakorzenienie

ja też byłam w Paryżu !

(ale nei cierpię francuskiego, maturę mam z angla i rosyjskiego i marzę o włoskim, ale i o Barcelonie <3) ;]

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 20:00   #148
2018070520180950
Konto usunięte

ja o hiszpanii tez marze

i kuzyka byla na Kubie slicznie ale zal ludzi tak biednie..

a co do jezykow to ioczywiscie angielski kocham, niemieckiego nie znosze, wprost nienawidze , rosyjski jest dla mnie jakis smieszny, wloskiego nie znam a francuski jak slysze to nie podoba mi sie ale nie uczylam sie nigdy

hiszpanskiego sie chce kiedys nauczyc ale najpierw chce perfect angielski
Stary 2010-04-12, 20:04   #149
19monisia89
Zakorzenienie

włoski jest bardzo podobny do angielskiego;]
niemieckiego też nie znoszę... uczyłam się chyba z 8 lat i nic nie umiem..
a rosyjski.. uczyłam się w podst. i żałuję, że już nie mam takowej możliwości (oprócz szkół językowych), bo teraz jest coraz popularniejszym językiem..

04.01.2014r.

Stary 2010-04-12, 20:06   #150
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
kojarzę oczywiście to pewnie i studiujemy blisko...
no ja na brak nudy nie narzekam wspaniale jest być w wielodzietnej rodzinie, także ja na Twoim miejscu pokrzyczałabym na rodziców

Kachaaa a ja już myślałam, że tylko mi coś w główce z tymi dziećmi, też bym już chciała ale zaraz wracam na ziemię i wiem że należy poczekać...

No ja niestety studiuję blisko mojego miasta nie spełniły mi się marzenia o wyjeździe daleko stąd na studia

Ehh dziewczyny zazdroszczę Wam tej znajomości języków Ja jestem kompletna noga jeśli chodzi o naukę języków obcych Niby uczyłam się i nadal się uczę angielskiego i niemieckiego ale jakoś nie bardzo mi to idzie... Moim marzeniem jest nauka języka włoskiego i w ogóle poznanie tej kultury ale obawiam się że z moimi zdolnościami to szkoda kasy na jakiekolwiek kursy czy coś w tym rodzaju...
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości