![]() |
#121 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nawiasem z moim tż-em spotkam się dopiero jakoś w maju ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do studiów, może mnie uznacie osobę bez ambicji ale nigdy mnie na nie nie ciągło. Uważam, że nie jest to miejsce dla mnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za przywitanie
![]() nawet się pochwalę że ze stolicy kurpii, małe miasteczko rozwija pomalutku ale lubię tam wracać, stamtąd też zresztą:P a Ty kiniulkaaa skąd dokładniej? a ja tak o sobie dopiszę, że mój związek też na odegłość co prawda nie 500 czy 250 tylko 90km widujemy się co tydzień co 2 tygodnie cały weekend na szczęście jak jeżdżę do domku to już nas dzieli tylko 7km ale ja zawsze marzyłam o chłopaku którego będę miała zawsze blisko choć teraz jak przyjeżdża tu do mnie to cieszę się że jednak możem od czasu do czasu od siebie odetchnąć nie zawsze tak jest...zwłaszcza teraz przy tej tragedii jakoś tak smutno jest...wszysto przytłacza dobrze że chociaż słoneczko wyszło. Co do pracy: nigdy nie pracowałam tak poza pracą fizyczną na czarno przy truskawkach np. a bardzo chciałabym, ale też boję się a jak już się kilka razy przemogłam i z dumą poszłam z tą wiadomością do rodziców to mi powiedzieli że dopóki studiuję będą mi pomagać i żeby nauka była dla mnie najważniejsza więc uczę się stypendium na szczęście dostaję dość spore więc zbytnio ich nie obcążam. a siostę mam jedną młodszą i nie narzekam, ale zawsze marzyłam o bliźniaczce...za to braci mam dużo od starszych po młodszego przytulaka, każdy z innym charakterem.. w najbliższych planach: chciałabym ujędrnić ciałko wyrzeźbić brzuszek i zacząć ćwiczyć jogę ale nie mam do tego warunków póki co niestety...
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Szczerze jestem zszokowana, wchodzę po weekendzie a tu tyyyle do czytania ![]() ![]() Straszna tragedia Nam się w Polsce wydarzyła ![]() ![]() Byłam w weekend na zajęciach, ale zdążyłam posiedzieć tylko pierwsze 1,5h bo zaraz potem dobiegła nas informacja o tej tragedii i zajęcia natychmiast zostały odwołane... Weekend spędziłam na sprzątaniu, oglądaniu tv i raczej ogólnym spokoju...
http://s10.suwaczek.com/20120623570117.png http://s8.suwaczek.com/20130421695253.png "Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W niedzielę miałam kolejny egzamin więc musiałam się stawić w szkole, a tam co? Profesorka nas ochrzaniła, że nas wczoraj na zajęciach nie było... Ona rozumie, że wydarzyła się tragedia, ale to nie dyskoteka by sobie tak po prostu uciekać... Kwestia priorytetów. Oglądałam transmisję z przywitania trumny z ciałem prezydenta na lotnisku i późniejszy przejazd konduktu ulicami Warszawy, zrobiło to na mnie ogromne wrażenie. Może w tym kraju w końcu coś się ruszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Dziwne, ja słyszałam, że we wszystkich uczelniach odwołano w ten weekend zajęcia ale jak wiadać na Twoim przypadku - jednak nie... U nas to była właściwie natychmiastowa decyzja o odwołaniu zajęć.
http://s10.suwaczek.com/20120623570117.png http://s8.suwaczek.com/20130421695253.png "Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w mojej pracy (przedszkole ![]() ![]() odsyłam na uśmiech do mojej skromnej galerii (nie mam jakoś ani czasu ani specjalnie ochoty wrzucać tysiąca zdjęć na kompa :P - ale najważniejszymi pracami się chwalę ![]() www.dzolls.fbl.pl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to cześć wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
o jak fajnie, wątek nam sie rozwija, coraz wiecej nas
![]() dzien dobry, chociaz dla mnie nie taki dobry, w ogole się nie wyspałam, dzis mam pełno nauki, a weny tworczej brak, ehhh przy okazji nasz watek ma walory edukacyjne..zawsze mozna sie dowiedziec co to absorbery ![]() Myszowata s: ja wcale nie uwazam Cie za osobe bez ambicji, mało tego uwazam, ze w dzisiejszych czasach kiedy na studia idzie kazdy "bo tak cza" Ty otwarcie mowisz ze to nie dla Ciebie, i dobrze Ci z tym ![]() dzolls fajne zdjecia ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj jak Ci zazdroszczę rodzeństwa ![]() ![]() A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
heeej
![]() Można dołączyć ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
w takim razie napiszę coś o sobie ;P
mam na imię Monika, jeszcze 20 lat ![]() ![]() ze swoim TŻ jestem ponad 3 lata ![]() ![]() ![]()
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
wrocilam z zajec i padam na ryjek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
czy mogę się dołączyć do wątku? mam 24 lata, więc jeszcze się łapię mam męża i synka, drugie dzieciątko w planach póki co skupiam się na rodzinie i zajmowaniu synkiem, nie wybiegam dalej w przyszłość
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() to i ja się przyłączę ![]() ![]() Jestem Vinka, studiuję na 1 roku Turystyki i Rekreacji. Związku brak, kandydata brak ![]() ![]() ![]() Hmm co do studiów to co chwila zmieniam plany, jako że nie dostałam się na wymarzone (przez ograniczoną liczbę miejsc - 60 na kierunek) i jestem na prywatnych. W tym roku chciałam startować jeszcze raz, ale szkoda mi wydanych pieniędzy za 1rok i chyba zostanę na prywatnych do licencjata. Ale maturę poprawiam tak czy siak, żeby w razie czego było ![]() Co do moich planów na przyszłość to nauczyć się francuskiego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki to wymarzony kierunek? ![]() też bardzo lubię francuski, miałam przez 3 lata w liceum, chciałabym kontynuować naukę ale czasu brak. a paryż to najpiękniejsze miasto świata (zamieszkać tam kiedyś-marzenie..), byłam na tygodniowej wycieczce, świetnie wspominam, nie wiedziałam w którą stronę patrzeć ![]() jutro siedzę na uczelni od 8 do 19 ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
oo Kachaaa
![]()
![]() |
#138 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hej ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też byłam na tygodniowej wycieczce ![]() ![]() jak już nauczę się podstaw języka to chcę kogoś wyciągnąć ze znajomych i pojechać tak o, bez biura ![]() byłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
super :d
ja slyszlaam opinie wlasnie ze nic takiego i przereklamowany ![]() ale zalezy moze od punktu patreznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no ja na brak nudy nie narzekam wspaniale jest być w wielodzietnej rodzinie, także ja na Twoim miejscu pokrzyczałabym na rodziców ![]() Kachaaa a ja już myślałam, że tylko mi coś w główce z tymi dziećmi, też bym już chciała ale zaraz wracam na ziemię i wiem że należy poczekać... a co do francuzkiego to chyba też się zarażę, zawsze chciałam się go uczyć i hiszpańskiego ale jakoś ngdy mi nie było po drodze a teraz siostra uczy się francuzkiego i się chwali czego to nie umie, może mi użyczy podręczników, chociaż podstawy fajnie byłoby znać, zawsze marzyłam o podróży samochodem ze znjomymi na lazurowe wybrzeże, albo przejechaniu rowerem linii brzegowej naszego Morza, może czas w końcu coś z ty zrobić ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
judus dlatego pozostaje mi opiekowanie sie cudzymi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
heeeh, myslałam, że tylko mi uderza do głowy myśl o macierzyństwie ;P
niestety dopóki wynajmujemy z TŻ mieszkanie, mogę o tym zapomnieć ![]() ![]()
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o wycieczce rowerowej takiej jak Twoja też myślałam, ale niestety żaden z moich znajomych nie przepada za rowerem tak jak ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
ja mam to zboczenie od czasu kiedy kuzynki w rodzinie male maja czyli ok 2 lata juz a od aupairowania w zeszlym roku to juz wogole
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- malwinka kazdy ma inne zdanie wiec wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie Paryż (oprócz języka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
ja też byłam w Paryżu !
![]() (ale nei cierpię francuskiego, maturę mam z angla i rosyjskiego i marzę o włoskim, ale i o Barcelonie <3) ;]
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
ja o hiszpanii tez marze
![]() i kuzyka byla na Kubie slicznie ale zal ludzi tak biednie.. a co do jezykow to ioczywiscie angielski kocham, niemieckiego nie znosze, wprost nienawidze , rosyjski jest dla mnie jakis smieszny, wloskiego nie znam a francuski jak slysze to nie podoba mi sie ale nie uczylam sie nigdy ![]() hiszpanskiego sie chce kiedys nauczyc ale najpierw chce perfect angielski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
włoski jest bardzo podobny do angielskiego;]
niemieckiego też nie znoszę... uczyłam się chyba z 8 lat i nic nie umiem.. a rosyjski.. uczyłam się w podst. i żałuję, że już nie mam takowej możliwości (oprócz szkół językowych), bo teraz jest coraz popularniejszym językiem..
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ehh dziewczyny zazdroszczę Wam tej znajomości języków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.