![]() |
#391 |
never say no to panda
|
Dot.: napad na AusLiebeZumDuft - marzec/kwiecień
super - Agnieszko - przelewam na ten sam nr konta, z którego dostałam wpłatę, okiej?
*edit - przelane ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-08 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
never say no to panda
|
strasznie się cieszę, że wolne mililitry ewikk się rozeszły
![]() ![]() ale wracam teraz do kwestii Timbuktu - są dwie opcje (bo setki dalej nie ma na stronie ![]() 1. rezygnujemy z Timbuktu i wszyscy są (nie)szczęśliwi - od razu mówię, że dzięki flachonikowi lux perpeptuy i kilku próbkom, mamy i tak >250E, więc paczka na pewno zostanie zrealizowana z darmową przesyłką ale! ponieważ zamawiałam darmowe próbki "jak leci", a nie brane w danej paczce flachoniki - próbeczki do tych flachoników" (ze względu na brak deklaracji próbkowej paru osób w momencie składania zamówienia), więc darmowa Dzongkha dla mireli76 jest we wcześniejszej paczuszce ![]() 2. dlatego przyszedł mi do głowy inny pomysł, czyli opcja nr 2 - zbieram minimalne dopłaty (ok. 25zł bodajże) i zakupuję setkę Timbuktu w Quality (385zł) ![]() ![]() i teraz pojawia się kwestia próbek - dla mireli będzie ta próbka Dzongkhi, która idzie z ALzD, natomiast lux mogłabym zaproponować wybranie sobie próbasa z asortymentu Quality, żeby też Dziewczyna miała coś z zakupów, skoro nam je ratuje ![]() co Wy na to? w głównej mierze czekam na odpowiedź od: 1. mireli76 2. lux perpetuy 3. innych odlewkowiczek Timbuktu aha, proszę się nie martwić, bo T. pójdzie razem z innymi odlewkami z ALzD, po prostu zamówię w innym miejscu - to raz, a dwa - dopłaty nie będą duże, wychodzi ok. 25 groszy na mililitrze, czyli raptem 2,5zł na 10ml *edit - zapomniałabym - jeszcze dwa njusy ze sklepu: 1. jedno z pudełeczek Avignona jest uszkodzone (podobno takie dotarło do sklepu), więc Wuchsa nas o tym lojalnie poinformowała i zapytała, czy dalej chcemy taki popsuty (podkreślam - samo pudełko) egzemplarz (dopisek - aha, innego na wymianę nie było, zresztą widać na stronie sklepu - mają poważny deficyt Avignonów). Moja wina, nie zapytałam się właścicielek flachonika, ale szybciutko odpisałam, że tak. I teraz - jeśli komuś nie zależy na pudełeczku (z właścicielek Avignonów) - dajcie znać, wyślę ten "trefny" egzemplarz, a i jakieś próbeczki postaram się w ramach wynagrodzenia dorzucić ![]() no i ostatecznie mogę zwrócić kasiorę, bo to (jakby nie patrzeć) była moja decyzja, żeby to to brać ![]() 2. ...bo nasze flachoniki (czyli 5 paczek) już do nas idą ![]() tyle dopsz, że przebłagałam Rodzicielkę (flachonem Pomarańczowego Sweterka Rykiel) i odbierze wszystko od paczkonosza bez marudzenia ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-08 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
ja bym była za kupnem Timbuktu w Quality - dopłacić mogę choćby zaraz
#397 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Ja Timbuktu ani Avignona nie brałam to się nie wypowiadam. Chciałam tylko swoją radość z powodu wysyłki paczek wyrazić
![]() ![]()
#399 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę wziąć ten trefny Avignon - nie zależy mi na pudełku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2010-04-08 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
cbr, Znaczy ja nie bardzo rozumiem - pytasz mnie, czy zamiast braku próbki do tego Ouarzazate (tak jak miało być pierwotnie i czego byłam w pełni świadoma
![]() ![]() Mówię tak ![]() Timbuktu wprawdzie nie brałam, ale opcja zamawiania w Quality jest w tej sytuacji najrozsądniejsza (obiektywnie, żeby nie rozwalać zakupów ![]() (Swoją drogą ja to mam czasem szósty zmysł, żeby wystrzelić z jakimś zakupem ni z gruszki ni z pietruszki ![]()
#401 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ![]() lux - tak, bo skoro jeden flachon wypada z paczki i Twój wskakuje jako pełnoprawny, więc należy Ci się próbka (której nie będzie z Wuchsy, bo namieszałam i mirela dostanie próbasa z Wuchsy nawet w przypadku rezygnacji z Timbuktu, natomiast Ty z Q, jeśli zakupy dojdą do skutku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Rozeznanie
|
Wiem, że nie takiej odpowiedzi oczekiwałaś, ale mnie jest wszystko jedno. Wczoraj udało mi się załapać na afgana, więc jak timbuktu nie wypali to nie będzie mi wcale przykro. Jeżeli dziewczyny są bardzo napalone i im zależy na timbuktu -wtedy mogę przyjąć opcję z Q.
Niech zdecyduję większość odlewkowiczek T.
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, żeby zapach był! ![]()
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
cbr, to jak już się ew. ustali zakup Timbuktu w Quality, to poproszę próbkę Frapin, Caravelle Epicee, a gdyby nie była dostępna to Annick Goutal, Mandragore.
Jeśli zrezygnujecie w ogóle z zakupu, to trudno, a za Dzongkhę podziękuję, bo już znam ![]() I dzięki za pamięć ![]()
#406 |
Zadomowienie
|
Timbuktu mam tylko 1 ml, więc zrzekam się prawa głosu
![]()
#407 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
![]() poza tym Andrea pisała mi w którymśtam mailu, że do Afgana jest niesamowita kolejka oczekujących, więc przy nowym (jeszcze niezlożonym) zamówieniu, może przyjść Wam dłuuugo poczekać ![]() ale chyba Timbuktu z Q (prawie)jednogłośnie przejdzie, bo na razie nie było głosu sprzeciwu Cytat:
![]() liczy się każdy głos, nawet ten "najmniejszy" ![]() na ostateczne głosy w sprawie Timbuktu czekam do wieczora, potem klikam zamówienie (na pewno na ALzD i bardzo prawdopdobnie w Q) ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-09 o 11:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Timbuktu może być z Quality mogę dopłacać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
![]() odsyłam kilka postów wcześniej... *edit: O! Cytat:
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-09 o 13:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Uuu rzeczywiście umknęło mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
never say no to panda
|
Avignona na pewno nie ma
![]() ![]() ale coś postaram Ci się dobrać ![]()
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() Alak - to tak w kwestii próbeczek: CdG Artek - brat bliźniak Avignona, ale taki jakiś "bardziej" [3E] Heeley Cardinal - klasyk ![]() Villoresi Incensi - mój faworyt ![]() może tak być (bo jednak o 1E przekroczyłam limit ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Umieram z ciekawości, czy już kliknełaś ostatnią paczuszkę (szki) ![]()
![]() |
#415 |
never say no to panda
|
jeszcze nie
![]() ![]() też się doczekać nie mogę, bo chyba skuszę się na jakoweś próbasy ![]() *edit - zapomniałabym o najważniejszym - w takim razie klikam zaraz na stronie Q Timbuktu i coś pokombinuję z rozliczeniami ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- dobra, podjęłam męską decyzję - złożyłam zamówienie na ALzD i w Quality (dla Alak zaklepałam 3 wcześniej wymienione próbeczki ![]() zaraz wkleję potwierdzenie jednego i drugiego ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-10 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
Cbrko, ta moja dopłata już wczoraj powinna być na Twoim koncie.
Czy nie ma?
#417 |
never say no to panda
|
jeszcze nie sprawdzałam
![]() ![]() *edit - jest!
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-10 o 09:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Konto usunięte
|
ja mam tylko 1 ml Timbnuktu więc zrzekam się prawa głosu
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
never say no to panda
|
lux perpetuo - BARDZO WAŻNE! nie mają na stanie próbeczki INeKE - Evening Edged In Gold - wymyśl coś szybciutko jako zastępstwo, bo wyślą coś wg własnego uznania
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- ja się k...wa zastrzelę ![]() Rodzicielka właśnie mi przekazała paczuchę, która przyszła z ALzD wiecie, co oni zrobili? połączyli te 5 paczuch w jedną ![]() jeśli w środku nie będzie wszystkich darmowych próbeczek, które zamawialiśmy, to obiecuję popełnić seppuku plastikowym widelcem ![]() ja wiedziałam, że dziś jest paskudny dzień ;(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.