Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 15:00   #1501
karolina84
Raczkowanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Witam,

My dziś już po nagraniu, Adaś próbował zagłuszyć mamusie miał dużo do powiedzenia

Przez tą żałobę nie wiadomo kiedy pójdzie ten materiał, powinnien iść w tym tygodniu ale nie wiadomo czy wogóle puszczą program. Więc pozostaje tylko śledzić ramówkę.

Poczytałam co u Was ale czasu brak. Jakaś mało zorganizowana jestem..

Kareninko ja mam swimhorsy, kupowałam na all.
karolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 15:04   #1502
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Witam mamusie ja nie wiem jak was nadrobie chyba z tydziej juz was tak tylko przelatuje bo nie mam czasu na pisanie, jakos tak mi schodzilo caly dzien ze jak siadlam chwilke to juz Kamilka wola i tyle bylo czytania was

A teraz robimy schody na budowie wiec duzo czasu tam tez spedzalam bo cieszy mnie to jak nie wiem mam zdjecia schodow to pozniej postaram sie wam wkleic topokaze jakie sa
...
ditu glos oddany

Jestem ciekawa schodów - czekam na fotki
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Muszę wam powiedzieć, że w końcu mamy sytuację opanowaną. Mleczko mi wróciło, że hej Jestem już tylko na odciąganiu (piersią karmię tylko z samego ranka) i za jednym odciąganiem mam mleczka na 1,5 posiłku. Zresztą dzięki temu, że mała je tylko z butelki mam kontrolę, że się najada . No i dzięki temu, że nie jest głodna, to i lepiej śpi w ciągu dnia, chociaż ostatnio taka rozlatama była, że przed położeniem do łóżeczka wszędzie oczkami strzelała, więc jej na razie zakładam opaskę na oczka, a jak się już wystarczająco uspokaja, to zdejmuję. No i teraz spała ładnie ostatnie 1,5 h, teraz słyszę, że już się budzi, ale dzięki jej drzemce mogłam trochę po ogłoszeniach nianiek poszukać
No i super
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
...

Ja zagłosowałam i wierszyk bardzo miły i wesoły

Marta śliczości A i zdecydowąłam się jednak na ten Tako Spotster ale bardzo dżiekuje ci za linki... wogóle dzięki nim ten wózek znalazłam, bo oglądnęłam inne aukcje sprzedającego. Wie, że są lżejsze ale ja mam wertepy, lasy, i dziury i krzywy asflat i musiało być coś z dużymi kołami, amotyzacją,i solidniejsze jednak... Dla mnie te 12 kg to i tak luksus, bo teraz tacham 20 kg. A no i ma właśnie dobre opinie jako wózek na trudniejsze drogi... inne jakie mi się podobały odpadały, bo albo za słaba amortyzacja, za małe kółka itd

Sto lat dla naszych solenizantów

A ja ostatnio miałam mało czasu, bo próbowąłam karmic małego co 3 h i chyba sie nam to udaje... szkoda, ze w nocy budzi się ok 3 i musze mu herbatkę dać... ale poza tym obudził się od 23 i 3(na herbatki troszkę) o 6 i zjadł pierwszy raz dużo- 170, a potem się obudził sam ok 9... potem miał spacer i zjadł o 12 i teraz śpi nadal a ma zjeść ok 15... trzymajcie kciuki aa i ok 12 dostaje słoiczkowe danie jakieś i popija sokiem.

kciuki za powodzenie planu...
A Piotruś jak zwykle cudny
Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
...

Ja tylko Was szybko przeleciałam. Ogólnie weekend przygnębiający z powodu tej tragedii. Poza tym Ala budziła nam się co godzinę przed dwie noce, myślałam, że to ząbki, ale zaczęła kaszleć, więc niestety jakiegoś wirusa załapała. Idę dzisiaj na 17 do pediatry to się dowiem jak to wygląda, jak dla mnie średnio, bo kaszel trochę mokry dziś się zrobił, i jeszcze trochę jej świszcze. Na dodatek wczoraj stan podgorączkowy
Zdrówka

Cytat:

U mnie kamilka ostatnio chodzi spac tak 20.00-20.30 i wczoraj wstala dopiero o 7 rano a dzis kolo 5 wiec ładnie przesypia mi nocki oby sie jej nie pogorszylo i zeby spala mijuz tak ładnie

Rany jeszcze tylko 2,5 tygodnia i do pracy

Trzymaj się jakoś Mnie urlop kończy sie 18 maja i nie wiem co dalej z tym fantem zrobić - nie chciałabym wracać do pracy na miesiąc i "robić porządki" po kimś kto pracował za mnie
Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

...

A wlasnie kupilam malemu rampersiki:

Załącznik 3025140
Załącznik 3025141
Sliczne - przypomina mi się jak mój Piotruś był taki malutki

Kropko - witaj po przerwie i zdrówka życzę
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 15:27   #1503
zebra666
Zakorzenienie

Dzięki za komplementy A Piotruś część spacerku się gapi a zęść śpi.

Karolina, bo coś nie doczytałam ... co i kiedy ma być z Wami w tv?

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 15:34   #1504
DiTu77
Zakorzenienie

Kochane Mamusie
Dziękuję za kliki ale chyba zostały one anulowane głosy miały być zbierane od 12 kwietnia przez 2 tygodnie. Teraz zajrzałam do regulaminu i data jest zmieniona na 19 kwietnia i brak widocznych punktów pod wierszykami (a już sporo miałam) i brak też słowa wyjaśnienia...

Przypomnę się więc potem
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 17:25   #1505
konspiracja
Zakorzenienie

Gucia fajnie że mleczarnia na pelnych obrotach działa
Karenina - rampersiki bosssssssskie
Zebra - "nie rusz, nie dotykaj" też bosssskie

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 17:25   #1506
karolina84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Dzięki za komplementy A Piotruś część spacerku się gapi a zęść śpi.

Karolina, bo coś nie doczytałam ... co i kiedy ma być z Wami w tv?
Zeberko wystąpiłam w programie "między mamami" - leci w środy o 10.30 na tvp1
karolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 19:11   #1507
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina84 Pokaż wiadomość
Jejciu ale fajnie będę jak dam radę patrzeć na to, może uda mi się Was zobaczyć.

Konspiracja a najlepsze ejst jak byś chciała mu spróbować jeść dać wtedy... pare razy musiałam, bo mi tak przed wyjściem do lekarza robił i musiałam go nakarmić- nie ejsteś w stanie mu dać poczuć mleka, bo zaciska te usteczka z taką siłą jak tlyko próbujesz i widać, ze ma świadomość, bo tak robi , ale ioczu nie otworzy za cholere... w tym momencie mogłabyś śpiewac i tańczyć a on by to miał głęboko i i tak by spał Kocham te minki jego... nie zarobie na odbitki zdjeć, bo tyle mi się podoba i chce mieć w albumie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 19:16   #1508
Ravenne
Raczkowanie

My już po wizycie. Na szczęście to tylko lekkie przeziębienie, osłuchowo Ala jest czysta, tylko trochę gardło zaczerwienione. Miejmy nadzieję, że szybko minie.
Dobra mykam męża wspomóc, bo już 15 minut Alę usypia, lepiej tam pójdę zanim z nią zaśnie
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 19:31   #1509
brombusia
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla naszych małych solenizantów

Dzieciaczki jak zwykle cudne
Te miny Piterka mnie rozwalają

Cytat:
Są specjalne, ale u nas się nie sprawdziły, mamy Tommee Tippee i ta dziura jest tak duża, że Ala się krztusiła. Nacięłam zwykły smoczek i się sprawdza
U nas kaszkowy smoczek się sprawdza, Filuś wciąga kaszkę w minutę

Cytat:

A wlasnie kupilam malemu rampersiki:
Czyżby w związku ze zbliżającymi sie mistrzostwami świata w piłce nożnej
Fajne

Cytat:
My już po wizycie. Na szczęście to tylko lekkie przeziębienie, osłuchowo Ala jest czysta, tylko trochę gardło zaczerwienione. Miejmy nadzieję, że szybko minie.
No to dobre wiadomości

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 19:31   #1510
zebra666
Zakorzenienie

Ravenne supcio, że zdrowa malutka jest a mój Tż tez ma kłopoty z usypianiem syna hehe... JAk mnie nie było a mały sie przemęczył to nie wiedział już co z nim zrobić taki niedobry był...

Stary 2010-04-12, 20:18   #1511
zaharia
Rozeznanie

czesc

dolaczam sie do zyczen dla naszych solenizantow.

dziekuje w imieniu miriam za zyczenia:roza :

a tak wyglada 5 miesieczna miriam:
slodki sen z ulubiona myszka
Załącznik 3026379Załącznik 3026380

w sobote odbieram paszport dla miriam
i jak juz bede miec w reku to "bukuje" bilet. ale sie ciesze!!!!

katarina mala jest cudowna, sliczne oczka
zebra- piotrus to maly aktor mina jest zajefajna
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 20:28   #1512
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
czesc

o kur...cze jedym slowem laska przez wielkie L
zahario i jak Twoje wlosy?
zauwazylam tez ze czesto Miriam kladziensz na boczku moja Polusia zaraz sie odrwaca na plecki jakos nie ulezy na boczku za dlugo...

Ja uzywam narazie tylko ta kuracje z Joanny i juz widze poprawe a uzywam ja jakis tydzien...

Gucia gratuluje mleczka ja z kolei mam w lewej piersi teraz mniej

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-04-12 o 20:30
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 20:42   #1513
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Dobra mykam męża wspomóc, bo już 15 minut Alę usypia, lepiej tam pójdę zanim z nią zaśnie
Super ze to tylko lekkie przeziebienie mam nadzieje zeszybciutko minie

Cytat:
czesc

śliczniutka

A ja tak jak obiecalam daje zdjecia schodów

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 20:44   #1514
zebra666
Zakorzenienie

Zaharia ona jest boska!!!! A jakie ma włoski

Stary 2010-04-12, 20:57   #1515
simpatica
Zakorzenienie

haaj Mamusie,
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
ja melduje ze jetesmy w domu.
witaj Kropko
szkoda że nie udało się spotkać ale co sie odwlecze to nie uciecze życzę zdrówka dla całej rodzinki

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
to ja jeszcze napisze że moja niunia dziś rano obruciła się 2 razy z brzuszka na plecki
na brzuszek umiała i wkoncu na te plecka z powrotem tez chyba pokapowala jak sie to robi
moja Ola dziś próbowała ale leżała zbyt blisko szczebelków i się zawiesiła w połowie obrotu
Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość

Zdrówka z okazji małych urodzinek dla

Miriam
Zaharii,
Olusi
Simpatiki i
Oskarka
Vitreus

baardzo dziekuję w imieniu Oli Tobie DiTu i wszystkim mamusiom które dołączyły się do życzeń i oczywiście też składam życzonka uśmiechu i słonka dla jubilatów
Cytat:
jaka ona jest słitaśna
<><><>
my wczoraj chrzciliśmy Olę. Poza tym koncertem który dała na poczatku mszy to było ok

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 21:05   #1516
martaN23
Zadomowienie

przepraszam że nie cytuję ale już wyglądam tak
Domi schudnąć nie chcę bo jeszcze trochę i mnie widać nie będzie
Oliwcia taki szczypioreczek,bo mała się też urodziła 2650 a jak wychodziliśmy do domku 2480 ale na tyle jedzonka co zjada to waży mało no ale mama i tata też chudzinki
Dziś była babaka oglądać wózek krzyknęłam jej 400zł a używany wart spokojnie z 600 no ale znamy się więc hmmm jak go nie weżnie no to wystawimy na aukcjiimam nadzieję że weźniemy trochę.
hmmmmm dzisiaj dzwonił facet od auta koszt naprawy 2100zł skrzynia w zeszłym roku 3tys za silnikjuż nie mam siły do tego auta mówimy z tż że jak go teraz sprzedamy to ktoś grubo nim pojeździ wszystko po generalnym remoncie
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 21:18   #1517
zaharia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
o kur...cze jedym slowem laska przez wielkie L
zahario i jak Twoje wlosy?
zauwazylam tez ze czesto Miriam kladziensz na boczku moja Polusia zaraz sie odrwaca na plecki jakos nie ulezy na boczku za dlugo...

Ja uzywam narazie tylko ta kuracje z Joanny i juz widze poprawe a uzywam ja jakis tydzien...

Gucia gratuluje mleczka ja z kolei mam w lewej piersi teraz mniej
domi dzieki.
miriam lubi zmieniac pozycje, raz na plecach i za nic w swiecie na boku, raz na boczku i za nic w swiecie na plecach.... ale brzuszek odpada - zlosci sie bardzo.
domi ja mialam b dlugie wlosy i niestety podcielam je dosc mocno- nie na krotkie ale zal mi ich bylo i zakupilam kuracje z vichy w ampulkach +szampon. zobacze, moze cos pomoze. slyszalas cos na ich temat???
no tak ja joanny tutaj nie znajde
jak widac na zalaczonym obrazku mi ubywa a miriam obrosnieta czupryna.

pietrusia - schody super. kiedy sie wprowadzacie???
12.12.12 zoi

Stary 2010-04-12, 21:27   #1518
simpatica
Zakorzenienie

A jeszcze odnośnie wagi - Ola waży 7 100 i żyje tylko na mojej piersi

Edytowane przez simpatica
Czas edycji: 2010-04-12 o 22:12
Stary 2010-04-12, 21:44   #1519
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Simpatico teraz bedziemy pod koniec czerwca wiec pogoda powinna byc fajna.

bylam dzis na fitnesie ale mnie tez cos rozklada i tak mi sie kiepsko cwiczylo ze najchetniej po 20 minutach bym sie zmyla do lozka ale wytzrymalam do onca choc brdziej udawalam niz naprawde cwiczylam..
teraz wezme wit c i moze jutro lepiej sie oczuje

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 21:45   #1520
zaharia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
A jeszcze odnośnie wagi - Ola wąży 7 100 i żyje tylko na mojej piersi
no to slicznie 7100
ja dzisiaj wazylam miriam i wyszlo takie 6100 tez tylko na piersi- troche malo ale ona nie wyglada na malo wazaca. w tym tygodniu ide na szczepienie to bede znala jej prawidlowa wage.

dziewczyny ile wam dzieciaczki jedza w ciagu dnia?
moja tylko 60ml i nie mam pojecia co zrobic zeby jadla wiecej ale na noc po kapieli 120ml i w noc o 24 dokarmiam na spiocha tez tylko 60ml i budzi sie pomiedzy 4 a 5 i tutaj juz sie w odciaganie i butle nie bawimy tylko cyc idzie w ruch i nie wiem ile ona wciaga.

powiedzcie jak to jest u was bo zaczynam sie martwic, ze ona tak malo je, a moze zupelnie bezpodstawnie- bo przeciez wszystko jest ok.
12.12.12 zoi

Stary 2010-04-12, 21:52   #1521
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
no to slicznie 7100
ja dzisiaj wazylam miriam i wyszlo takie 6100 tez tylko na piersi- troche malo ale ona nie wyglada na malo wazaca. w tym tygodniu ide na szczepienie to bede znala jej prawidlowa wage.

moja tylko 60ml i nie mam pojecia co zrobic zeby jadla wiecej ale na noc po kapieli 120ml i w noc o 24 dokarmiam na spiocha tez tylko 60ml i budzi sie pomiedzy 4 a 5 i tutaj juz sie w odciaganie i butle nie bawimy tylko cyc idzie w ruch i nie wiem ile ona wciaga.

powiedzcie jak to jest u was bo zaczynam sie martwic, ze ona tak malo je, a moze zupelnie bezpodstawnie- bo przeciez wszystko jest ok.
nie wyglada na malo, w sam raz pulpecik
jedne dziewczynki waza mniej drugie wiecej...

co do karmienia, to jak odciagne rano 160 ml i niewazne o ktorej podam, to zawsze wszystko zjada (czasem 10 ml zostawia)...jakbym Poli podala 60 ml to pewnie by mnie wysmiala
ale za to jak podam butelke, to mam conajmniej na 3 godziny spokoju niz gdy prosto z piersi...wtedy chce czesciej jesc...I dlatego tak czasem sobie mysle, zeby nie pomalpowac za Gucia i teraz czesciej nie odciagac, bo mam wrazenie, ze jak mi jeszcze przesypia na piersi to sie nie najada...
No a z drugiej strony w nocy ladnie spi, wiec gdyby byla glodna to by sie budzila- tak to rozumuje

Stary 2010-04-12, 22:03   #1522
brombusia
Zakorzenienie

Zaharia Miriam jest zachwycająca
Nawet mój TŻ jest pod wrażeniem jej "kudłatowości"

Pietrusia schody świetne, mam nadzieję że ja kiedyś tez będę robić schody w swoim domku

Tak w kwestii odciągania, zdajecie sobie sprawę, że jak się odciąga to tego pokarmu jest coraz mniej, bo laktator tak nie pobudza laktacji jak dziecko

Dobra, to idę spać

Stary 2010-04-12, 22:05   #1523
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Zaharia Miriam jest zachwycająca
Nawet mój TŻ jest pod wrażeniem jej "kudłatowości"

Pietrusia schody świetne, mam nadzieję że ja kiedyś tez będę robić schody w swoim domku

Tak w kwestii odciągania, zdajecie sobie sprawę, że jak się odciąga to tego pokarmu jest coraz mniej, bo laktator tak nie pobudza laktacji jak dziecko

Dobra, to idę spać
Ja odciagam raz dziennie, po nocy...zalezy z ktorej piersi. Ale z tego co zauwazylam to w lewej mam ostatnio mniej mlika:/

Stary 2010-04-12, 22:05   #1524
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
cos mi sie obilo o uszy..

a najlepsze jest to:
http://www.samosia.pl/pokaz/503487/n...lery_uwierzy/5

ciekawe czy ta przepowiendia dotyczaca smierci znanego muzyka sie sprawdzi
a może to chodziło o Michela Jacksona?
Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość

Zdrówka z okazji małych urodzinek dla

Miriam
Zaharii,
Olusi
Simpatiki i
Oskarka
Vitreus

przyłączam się do życzonek!

Cytat:
Napisane przez karolina84 Pokaż wiadomość
wow ale super.
Jak ci się to udało?
Cytat:
A jeszcze odnośnie wagi - Ola wąży 7 100 i żyje tylko na mojej piersi

Cytat:
no to slicznie 7100

Wszystko zależy czy dobrze przybiera na wadze, Co o tym sądzi pediatra?
Ja też się bardzo martwiłam bo Nila je z cyca maxymalnie 4-5 minut co 2 - 2,5 godzin. Bałam się, że się nie najada ale waga jest prawidłowa więc wygląda na to, że nie ma się czym martwić.
Odciąganie i karmienie z butli praktykuję tylko w sytuacjach awaryjnych - wydaje mi się to bez sensu, skoro jest cyc. Nie chciałoby mi się myć i wyparzać butelek, podgrzewać mleko tylko po to, żebym wiedziała ile ml mała zjadła. Je kiedy chce i tyle.
a z butli czasem jadła 40 ml a czasem 100ml

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:37   #1525
gucia6
Zakorzenienie

a co wy tak na temat wag maluszków weszłyście?
co by tu dużo nie mówić, Sandra przed świętami ważyła 8 kg I też wtedy do wtedy była tylko na piersi. Tylko trzeba wziąć poprawkę, że ona też duża się urodziła (4kg)
Stary 2010-04-13, 08:12   #1526
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Dobrze, ze plucka czyste i za gardziolko, zeby szybko zdrowialo

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Czyżby w związku ze zbliżającymi sie mistrzostwami świata w piłce nożnej
Fajne
Hehehe...nie wiem czy wtedy jeszcze sie w nie zmiesci, bo zamowilam 74 i 80...

Cytat:
Miriam wyglada jak ksiezniczka z bajek z "1001 nocy"...

Cytat:
A ja tak jak obiecalam daje zdjecia schodów

Bardzo ladne schody i kolor podlogi tez mi sie podoba

Bedzie miala Kamilka po czym biegac jak podrosnie

Cytat:
moja Ola dziś próbowała ale leżała zbyt blisko szczebelków i się zawiesiła w połowie obrotu
A to peeeech...

Cytat:
A jeszcze odnośnie wagi - Ola waży 7 100 i żyje tylko na mojej piersi

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
bylam dzis na fitnesie ale mnie tez cos rozklada i tak mi sie kiepsko cwiczylo ze najchetniej po 20 minutach bym sie zmyla do lozka ale wytzrymalam do onca choc brdziej udawalam niz naprawde cwiczylam..
teraz wezme wit c i moze jutro lepiej sie oczuje
za zdrowko

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
a co wy tak na temat wag maluszków weszłyście?
co by tu dużo nie mówić, Sandra przed świętami ważyła 8 kg I też wtedy do wtedy była tylko na piersi. Tylko trzeba wziąć poprawkę, że ona też duża się urodziła (4kg)

A Sandrunia jakos tak nie wyglada na te 8 kg...figurke ma super

Dzien doberek

pierwsza..?

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 08:21   #1527
brombusia
Zakorzenienie

Heloł
Mój syn w nocy miał 2 pobudki, raz się budzi, raz prześpi całą noc, nie mam pojęcie od czego to zależy

Dzwoniłam do GLS, krzesełko powinno być u mnie do 16

Cytat:
Hehehe...nie wiem czy wtedy jeszcze sie w nie zmiesci, bo zamowilam 74 i 80...
Przecie mistrzostwa za dwa miesiące, to przypuszczam że ten na 80 może być nawet jeszcze za duży

Muszę chałupę ogarnąć, bo się goście na kawę zapowiedzieli, a tak mi się nie chce

Stary 2010-04-13, 08:45   #1528
martaN23
Zadomowienie

o kurcze jak tu dziś spokojnie ,cicho wszystkie zajęte?
ja dziś jestem nastawiona na dłuższy spacerek bo w końcu przejaśniło się za oknem mam nadzieję że dziś padać nie będzie.
dzisiaj na jakieś zakupy muszę się wybrać bo w lodówce światełko
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 08:48   #1529
simpatica
Zakorzenienie

Haj

Brombi jak Ty taka zaspana to akurat Cię kawusia rozbudzi
<><><>
a moja córa wczoraj jak dojadła o 23 to spała do 6:15 pierwszy raz tak długo chyba po tym chrzcie

Stary 2010-04-13, 09:24   #1530
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
o kurcze jak tu dziś spokojnie ,cicho wszystkie zajęte?
ja dziś jestem nastawiona na dłuższy spacerek bo w końcu przejaśniło się za oknem mam nadzieję że dziś padać nie będzie.
dzisiaj na jakieś zakupy muszę się wybrać bo w lodówce światełko
witajcie dziewczyny
jestem dziś drugi raz ale byłam pierwsza i jakoś nie miałam weny czegoś napisać
jestem jakaś znów słaba, śpiąca a musimy sie szykować na bioderka do rydułtów a tak mi sie niechce no ale trzeba z niunią jechac
od razu wejde zapytac do chirurga czy mają szybciej jakiś termin żeby mnie przyjęli z tą przepuklina bo dopiero 26kwietnia mam termin a mała coraz cięższa a zanim termin zabiegu jeszcze ustalą to pewnie kolejny miesiąc i w koncu nie będę mogła Agusi dzwigać i w ogóle chciałabym miec to już za sobą

i ja też mam światełko i pająki z łuku już strzelają w tej lodówce
pustki i pustki tam są haha

Zaharia Miriam jest przesliczna i co ty robisz jej że te włoski jej tak rosną hihi masakra jakie kudełki długie ma

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-04-13 o 09:28
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości