|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Dziewczyny, pomóżcie!
Chyba tylko na tym wątku mogę liczyć na zrozumienie i poradę... Ostatnio większość wolnego czasu spędzam przy komputerze, pisując z pewnym mężczyzną. Jest wspaniały, kulturalny, inteligentny, oczytany, ma dużą wiedzę i doświadczenie życiowe. Twierdzi, że jest wolny... (ja mam TŻ, ale to nie jest takie proste...) Wymieniliśmy się zdjęciami, on się mną zachwycał, ja nim nie - ale jest bardzo sympatyczny, ma coś w sobie. Rozmawiamy tez przez telefon - nie ma "radiowego" głosu, ale jest coś, co sprawia, że lubię go słyszeć. Rozmawiamy właściwie o wszystkim, on jest bardzo miły, choć szczery, potrafimy nawzajem wytykać sobie błędy i przywary. ALE! Różnica wieku 18 lat.. nawet dziś na moje delikatne uwagi tłumaczył mi, że to za dużo, że jest realistą... i że ja pewnie go tylko kokietuję. Jeśli się spotkamy, to w wakacje, raczej nie wcześniej. Dziewczyny, co ja mam robić? Zadurzyłam się, mam wrażenie że kocham dwóch na raz. Nie chcę mamić nikogo, chcę być uczciwa. Ale wciąż zastanawiam się, jak pokazać mu, że faktycznie zasługuję na jego uwagę! Pogubiłam się, poradźcie proszę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
rzecz ma miejsce w mojej rodzinie mój kuzyn lat 45 ma zone lat25 -róznica 20 lat ślub brali kiedy ona miała lat 20 jej rodzice absolutnie nmie chceli dopuscic do tego slubu,błagali prosili,wydziedzziczyli ja a wlasciwe to ona popisala zrezeczenie sie jakichkolwiek praw do domu rodzinnego,mało tego próbowała sie wieszać ... na nic to wszystko on jedynak nieumiejacy wbic gwożdzia w scianę, białe skarpeteczki itp wybuchła miłośc odbyło sie weselicho po roku dziecko...... jutro mają 2 rozprawe rozwodowa i" podział"opieki nad dzieckiem(wiem jak to brzmi ale nie moga dojsc do porozumienia w tej sprawie niestety) powod rozwodu-w pewnym momencie żona kuzyna zauważyła że jest tylu przystojnych facetow na swiecie że po co sie meczyc ze starym dziadem(jej słowa) znalazła sobie kochanka i zyja sobie od imprezki do imprezki; wyprowadziła sie z ich wspolnego domu i wynajmuje kawalerke;(kochanek absolutnie nie chce jej przyjać pod swój dach o ironio)rodzice powiedzieli ze do domu absolutnie nie ma co wracac ,chciała wychodzic za mąz no to wyszła on- jest na środkach uspokajajacych ,kocha ja błagał żeby wrociła.. niestety ona woli sie bawic i woli młodszych!!!!! najgorsze w tym wszystkim jest to biedne dziecko ,ktore nie wie co sie wlasciewie stało i dlaczego mama i tata nie mieszkaaj juz razem rodzina ogolnie wyraziła swoje zdanie w tej kwestii że to on jest starszy i powninien był zakończyć ten zwiazek kiedy jeszcze był czas,ale miłośc niestety jest była ślepa wnioski: starego dziada a i owszem mozna sobie przygruchac ale dla rozmowy, zabawy no i co tu bedziemy sie oszukiwac dla kasy oczywiscie(wyjatki sa rzadko podkreslam, ale ja ich nie spotkałam niestety) to właśnie ta rada a małżeństwo z facetem starszym o 18 czy 20 lat... no cóż .. bez komentarza
![]() |
#574 |
Raczkowanie
|
Malgoskagc - Dziękuję za odpowiedź, ale nie o to mi chodziło. Jeśli zobaczę, że coś między mną a nim się zaczyna, oczywiście rozstanę się z TŻ. To nie ulega wątpliwości.
Tak naprawdę, to widzę w nim ewentualnego przyjaciela, taka znajomość na lata i bez podtekstów. I gdyby nie miało do niczego dojść, takie wyjście by mi odpowiadało - ale! Zadurzyłam się i pytam was - czy warto robić coś w jego kierunku? Czy to w ogóle ma sens? ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Ivoclar - dziękuję, może to mi pomoże otrzeźwieć... albo i nie. Historia dość nieciekawa, nie wyobrażam sobie czegoś takiego w moim poukładanym jednak i spokojnym życiu. Ciekawa jestem, czy ktoś ma odmienne zdanie... Edytowane przez kruczydło Czas edycji: 2011-01-18 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
paollino widzę,że jesteśmy z tego samego miasta. a co do cytowanego, wydaje mi się , że przez to nieukładanie z TŻ szukasz jakiejś odskoczni. właśnie czymś takim nowym jest ten meżczyzna.sama nie wiem , ale ja źle podchodzę do takim znajomości zawartych poprzez internet. nie uważasz , że to trochę nie fajnie w stosunku do TŻ , że jesteś z nim , a jeśli coś wyjdzie z tamtym to z nim zerwiesz? jak Wam się nie układa, to się rozstancie niezależnie od wszytskiego. ja bym sie czuła jak koło ratunkowe i forma pocieszenia ![]() ale to tylko moje zdanie ![]() dziewczyny 11 czerwca lece do Irlandi na 3 miesiace ![]()
![]() |
#576 | |
Raczkowanie
|
behind mag_a dziękuje
![]() Cytat:
![]() Gratuluje wyjazdu!
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i maja racje dziewczyny mowiac ze najpierw powinnas zakonczyc zwiazek w ktorym jestes, choc wiadomo ze o wiele latwiej jest tak jak teraz bo w razie czego zawsze ktos jest. decyzja nalezy do Ciebie. ale zastanow sie dobrze zanim cokolwiek zrobisz. pozdrawiam
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 |
Zadomowienie
|
Jesteś z Jaworzna ? ![]() no cieszę się z tego wyjazdu bo przypadkowo ON tam mieszka ![]() ![]() lubie mu mówić , że nie przyjade więcej bo tacie się kończy kontrakt bo wtedy zawsze mówi że mogę zamieszkać u niego. mimo, że nigdy bym tak nie zrobiła , to miło słyszeć ![]()
#579 |
Rozeznanie
|
kruczydlo uwazam tak samo jak dziewczyny, najpierw zakoncz swoj zwiazek. Tylko najpierw zastanow sie czy na zywo on tez bedzie nadal taki fajny? licz sie z tym, ze mozesz sie rozczarowac.
biala lilia a do jakiego miasta lecisz? chyba gdzies to pominelam jesli juz o tym pisalas ![]() ![]() Serpentine wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
#580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tym bardziej gratuluje! ![]() foremka001 dziękuje ![]() Jejuuu jak mi się tęskni za M... Yhh. W śr się dopiero widzimy, zachowujemy jeszcze dystans ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#581 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kilrush , to niedaleko Shannon ![]() ![]() szczerze to kocham Zieloną Wyspe , kojaży mi się z samymi miłymi sprawami i z Nim ![]() robiłam dziś zdjęcie u fotografa i gapie się w nie i coś mi nie pasuje ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() powinnam właśnie obalać komunę a tak mi się nie chce uczyć , ciekawe jak ja zdam tą mature ![]() czuję sie tak gówniarsko przy Was ;* ![]()
![]() |
#582 | ||
Zakorzenienie
|
gratuluję i zazdroszczę
![]() kruczydło - Dziewczyny mają rację ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Achhhh dziewczyny..ze mnie to dopiero sierota jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#583 |
Konto usunięte
|
Behind - ja rok temu wywinęłam żuczka na lodzie, jak biegłam na egzamin w sesji zimowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zadomowienie
|
nie gadajcie o upadkach bo ja zawsze się gdzieś wywale a już ze schodów ciagle lece. raz biegłam przez przedpoków i wywaliłam się na worku na śmieci
![]() ![]() a juz o upadkach na treningach nie wspomne, się grało przez 7 lat w siatówke ![]()
#585 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A najlepiej żeby K pomasował, to zapomnisz, że coś takiego miało miejsce! ![]() Swoją drogą ja sobie ostatnio "uklękłam" schodząc ze schodów (przed Silesią ![]() Cytat:
Jeju to weź go przyciśnij! ![]() ![]() A ja jestem przed @ i mam humorki. Już mnie jakieś schizy dopadają. Tak się zastanawiam co będzie dalej z M i mi się ryczeć chce. Teraz jest fajnie, a co jak żona będzie chciała do niego wrócić? Co jak się nie rozwiedzie? Czy On wogóle jest w tym wszystkim szczery ze mną?... Nie mam podstaw by myśleć inaczej, wręcz odwrotnie, ale już świruje. M. dziś na basenie i kumple do niego wpadają, więc nawet kontaktu telefonicznego za bardzo nie mamy. AAAAA niech przychodzi @ a te głupie myśli odejdą.
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Rozeznanie
|
behind gapa jesteś totalna
![]() ![]() mag_a ciągle się uczę cierpliwości w tym związku , marudzę na niego , a biedak zapracowany wiecznie . Nawet zauważyłam to , że zawsze 4 razy w tygodniu latał na siłownię , aaa już od jakiegoś dobrego miesiąca nie ma czasu nawet na to . Dobrze , że Wy jesteście ,poradzicie , pohamujecie emocje ![]() a jak Twój ukochany ? Ze zdrówkiem już lepiej ? Cudowny chłopczyk ma jutro urodzinki , jakieś party się szykuje ? ![]() mag_a masz 100 % rację i tak zrobię jak napisałaś : "daj mu trochę czasu, naprawdę trudno stać się nagle wylewnym " chyba sobie wydrukuję te słowa i będe codziennie na nie patrzyła ![]() co do testu , odczekam jeszcze parę dni żeby było bardziej wiarygodne . Chociaż bolą mnie cycki , a mam tak parę dni przed okresem , aż w pracy musiałam stanik ściągnąć ![]() Zobaczymy , ale dzidzia chodzi za mną już w snach :P Besioo sugar aivilo halloo kobiety ![]()
#587 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aivilo już chyba powinna wrócić ![]() ![]() ![]() K . własnie napisał smska a w nim m. in. czy nie poszlibyśmy w środę do kina ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-12 o 20:24 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale pomyśl logicznie, nawet jakby chciała wrócic to przecież on raczej nie będzie tego. ma Ciebie. nie myśl o tym bo wiem po sobie że w takich chwilach wyobraźnia może podpowiedzieć wszytsko. to mowie ja, chorobliwie zazdrosna kobieta ![]() a tak swoją droga , to jak w wakacje trochę wypiłam i szlam w nocy spacerkiem z D. to mu wytknełam że po jaką cholere mieszka z trzema dziewczynami ![]()
![]() |
#589 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dawaj namiary to zapytam ![]() Cytat:
![]() ![]() Mmm tez chcę być e-ciotką! ![]() Cytat:
Czas czas czasss... Im bliżej go poznam tym będzie lepiej. Już wczoraj mi opowiadał o swoim chrzestnym, z którym rozmawiał w weekend. I ten chrzestny się bardzo o niego martwił, że ta sytuacja taka nieprzyjemna, trudna, że jak M sobie z tym radzi. A mój M odpowiedział, że "ma dziewczynę" dzięki której się uśmiecha i dobrze się czuje ![]() ![]() Yhhh głupek ze mnie ![]()
Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy Edytowane przez Serpentine Czas edycji: 2010-04-12 o 20:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
Moriruś - daj znać jak będzie z tą dzidzią! Jejku ale mnie zaskoczyłaś
![]() Serpentine - przepraszam, że nie napisałam wcześniej - ale spóźnione wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń ![]() Behind - ahaha umarłam!! Jak Ty z siniakami na plaże się wybierasz? Już za tydzień lecisz? To musisz naciągnąc K na jeszcze pare spotkań!! mag - Masz prezent dla Mikołajka?? Bedzie impreza? ![]() Ja już po kolokwium i mam nadzieje, że dobrze poszlo! A musze sie pochwalic, ze miałam juz wyniki z egzaminu i mam 4,5 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
czasem trzeba sobie wszytsko logicznie wytlumaczyc. jakie to dziwne że my kobietki lubimy sie martwic ![]()
![]() |
#592 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor Dziewczynki
![]() Behind, Ty Sierrrrotko ![]() Czyli w srode kino z K? ![]() Serpentine, rozplynelam sie jak przeczytalam Twoj "urodzinowy" post... i umarlam z rozkoszy! Ehh.. no cud, miod i orzeszki. A co do obaw.. miną z okresem na bank ![]() malgoskagc,a Ty jak zdrowiem kochana? Juz lepiej? Gratuluje egzaminu i trzymam kciuki za kolokwium ![]() Biala lila, wiec 3 miesiace z wymarzonym partnerem? ![]() Morire, no nieeeeeeee... Dzidzi?! To ja tez chce byc e-ciocia! ![]() Fajnie,ze z Tz sie uklada ![]() Mag, ucaluj Maluszka od wirtulanych ciotek ![]() ![]() A ja kochane mam tragiczny dzien... z M sie pieprzy na calej lini. Nie wiem co z tym Wroclawiem wyjdzie... mam dola i nie umiem z niego wyjsc. Rozmawialam z Nim przez tel chwile temu i jeszcze nigdy tyle nie milczelismy.. Tak mi cholernie na Nim zalezy,a tak mnie tez cholernie denerwuje jego brak zdecydowania, stanowczosci. Z drugiej strony nie wiem jak to jest, gdy Twoj maz/zona Ci oswiadcza,ze sie wyprowadza z dziecmi i jeszcze zastrasza,ze ograniczy Ci z Nimi kontakt.. I M mowi,ze nigdy nie byla taka konkretna. Dzis juz nie rozmawiamy, za duzo wrazen jak na jeden dzien.. Jutro na spokojnie wrocimy do tematu.
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-12 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję egz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Noo miejmy nadzieję. Same badziewia u mnie grają,ale najwazniejsze będzie towarzystwo ![]() Cytat:
![]() A konkretny musi być..no ile może Cię tak zwodzić. Wiesz..dobrze mu było gdy miał w domu żonę, dzieci..a i z Tobą mógł się spokojnie spotkać. A teraz pewnie troche go to przerosło. Niemniej powinien być wobec Ciebie fair ![]()
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
Morire no nie powiem , ja też bym z chęcią taką e - ciocią została
![]() ![]() Meg najlepsze życzenia dla Najcudowniejszego Dziecka na Świecie. To widzę, że nie tylko u mnie kiepski dzień z tż. Pokłóciliśmy się. Niby taka pierdołka, ale jakoś wyzwoliła we mnie tak negatywne emocje, że musiałam się nieźle powstrzymywać, żeby jeszcze bardziej nie nawrzucać mu i nie pogorszyć sytuacji. Jak wyszłam z pracy (16.30) napisałam mu eska, czy się dzisiaj widzimy. Książę odpisał dopiero łaskawie po godzinie, słowem Tak. no to myślę sobie, czekam aż da znak, że wyjechał z domu i może po mnie zajechać, bo z reguły tak to zawsze jest. Minęła już 18 no to postanowiłam, że idę od babci i zajdę jeszcze do sklepu po zakupy jakieś. odezwał się, czy jestem tam. Napisałam, że jestem. On, że pojedzie do sklepu i o której? No to kulturalnie napisałam, że niech da mi znak. Przecież nie będę mu pisała, że ma być za 15 minut i w ciągu 10 minut zrobić zakupy. ale myślałam, że to będzie góra 40 minut, a to już jest po 19, ja czekam, czekam, czekam, obeszłam całą galerię handlową, a miałam jeszcze wpaść wieczorem do koleżanki żeby pomóc jej w magisterce. Więc myślę sobie, że nie będę czekać w nieskończoność i jadę do domu, napisałam mu że czekałam czekałam, ale mam jeszcze inne sprawy i jadę do domu. A On, że trudno i pa. I nie wiem czemu ale się tak wkurzyłam i napisałam, że pewnie znowu Ona coś chciała, żeby Jej kupił. On dzwonił, ale nie odebrałam, potem napisał, że kolejki były. A ja jak to ja, jak się już rozkręcę ze złośliwością to napisałam, że ta jasne, każda wymówka jest dobra. a On: że to ja się nie odezwałam po 18 więc On pojechał na zakupy. Tak kurde..moja wina, że napisał durnego eska z durnym słowem i co ja się mogę po takim smsie "tak" domyślać.A potem jeszcze napisałam, że ja czekałam na eska, kiedy może po mnie przyjechać a tu tylko "tak" i że zresztą nie ważne, bo to jest wszystko bez sensu...i zamilkł...a ja jestem zła. Może i troszkę za bardzo zaaragowałam, ale cała sytuacja mnie tak wkurzyła, przypomniałam sobie jak robił dla Niej zakupy, jak dzwonił do Niej, że mieszka z Nią dalej. Jeszcze tak mnie korciło napisaś, że skoro dalej z Nią mieszkasz i skoro robisz i jeździsz z Nią na zakupy to do Niej się tul i Ją całuj, ale nie chciałam jeszcze bardziej pogarszać sytuacji. Jeszcze rano mnie wkurzyło, bo na przystanku prawie a prawie a wpadłabym na Jego syna jak szedł do szkoły i kurde przecież ten Chłopak mnie nie zna...a ja wiem o Nim tyle. Skoro On nie powiedział Synowi o mnie to może nie traktuje tego poważnie? Teraz najważniejsze to nie dać się tęsknocie i muszę być twarda, żeby się pierwsza nie odezwać do Niego. Ale jestem zła jak cholera więc myślę, że przyjdzie mi to nawet łatwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak gdyby... ![]() Cytat:
![]() Pewnie tak będzie ![]() ![]() M ma +15. Ahhh i wcześniej jeszcze A dzwonił. Napisałam mu smsa, że się niefajnie czuje i że potrzebuję jego słów, dobrych słów. Zadzwonił i tak mnie wzruszył, że aż się popłakałam. To jest niesamowite, że potrafię z nim teraz rozmawiać o M. Troszkę to dla mnie krępujące, ale on sam o tym cały czas mówi. Nie przypuszczałam, że możliwe są takie relacje między dwojgiem ludzi. On jest niesamowity... Sama sobie zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() malgoskagc gratuluje wyniku egzaminu i dziękuje za życzenia ![]() Bomba! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dzwonił i czułam jego tęsknotę. Mmm... A jak się zbuntował na wiadomość, że w śr po kinie nie pojedziemy do niego i nie zostanę na noc. I to jego "ale dlaczegoo?" hihihi ![]() Brrr, jak zadzwonił wtedy że jedzie z mamą i czy mnie nie podrzucić, aż mnie zimny pot oblał! Brr brr brr!!
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Rozeznanie
|
kooorwa tyle napisałam i wszystko skasowane .
od nowa nataluska Skarbie jutro nowy dzień , połóż się , zaśnij , odpręż . To dla WAs obojga trudna sytuacja i męcząca psychicznie eh pozostaje mi dać Ci buziaka na poprawienie humorku i trzymanie kciuków za Was ![]() magloska właśnie jak zdrówko ? ![]() Dziewczęta moje nie popadajmy w obłęd , bo jak będziecie mi tak pisały , że chętnie "pociotkujecie " to za pierwszym razem machnę piątkę :P morenica faktycznie głupio jakoś , mógłby się nawet w tym niby głupim sms postarać a nie "trudno no i pa" też nie lubię takich drętwych sms ![]() kiedyś napisałam mojemu że ja ma pisać na odpierdziel to wolę , żeby w ogóle nie pisał :P teraz idę za radę mag wiecej cierpliwości , powoli bez pośpiechu , chyba na jogę się zapiszę ![]() nooo i z tym synem też nie w porządku . Coś wisi w powietrzu ,jakieś sprzeczki ostatniooo . behind chłopak się stara , proponuje spotkania LOVE LOVE LOVE mmmm ![]() Dziś wyładował mi się telefon , od rana byłam niedostępna włączyłam dopiero ok . 21.00 , Misiowaty dostawał szału , co się ze mną dzieje ![]() Lubię czasem zagrać małą scenkę , żeby zobaczyć czy się interesuje , połączeń miałam w sztok ![]()
#597 |
Raczkowanie
|
Mykam spać, jutro mam jeszcze jakiś konkurs, nawet nie wiem o co chodzi
![]() ![]() Kolorków dziewczynki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | |||||||
Zakorzenienie
|
morenica - weź go trochę na przetrzymanie, zatęskni i na pewno sam pierwszy się odezwie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Może jednak Cię do siebie porwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaa do mnie dziś przyszło - już oficjalne - zaproszenie zza Krk na weselicho, w lipcu ![]()
![]() |
#599 |
Rozeznanie
|
behind Trochę adrenalinki nic mu nie zaszkodzi
![]() noo to kandydata masz na wesele :P welon łap ! również lęce babeczki lulać ![]() ah besio i sugar no chociaż poproszę jedno słowo , obojętnie jakie ![]()
#600 |
Raczkowanie
|
Małgoskagc, Ivoclar, Biala lilia, Zmxncbv, Foremka001 i Behindblueeyes - dziękuję wam wszystkim, że zechciałyście mi doradzić. Zastanowiłam się nad tym co pisałyście, i uznałam, że nie warto ryzykować. Pomijając już fakt, że rzeczywiście zachowałam się nie fair w stosunku do TŻ. Lepiej skupić się na aktualnym związku, a tamto niech będzie przyjaźnią.
Dziękuję dziewczyny za pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.