|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. IV
Były u Was pieluchy Huggies z puzzlami piankowymi? Miały być za ok.35 zł i obleciałam 2 Biedronki i nie było
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet dobre, kwaśne. Ale zjadłam kawałek i boli mnie brzuch powraca chyba uczucie po zjedzeniu jabłka![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- No to mogę polecić tylko zwykłą. Piłam cytrynową, nie z Biedronki, ale moim zdaniem obrzydliwa. Ale to zależy, niektórym smakuje... |
|
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, nie orientujecie się w jakiej cenie są chusteczki do demakijażu bebeauty i czy w ogóle warte są zakupu? z góry dziękuję za odpowiedź
.
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Są bodajże po 3.98 - ja mam rózowe i jestem z nich zadowolona.
|
|
#3815 |
|
Zadomowienie
|
o! dzięki! to chyba kupię na spróbowanie, bo te cleanica kosztują około 4zł a jest ich ponad 2 krotnie mniej.
|
|
#3816 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chciałam porównać tabsy z B. z aptecznymi i różnicę widzę tylko w wit. E 10mg http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p10932-Beta...abletki_60_szt Jeżeli chodzi o cenę, to jeśli zamówię przez neta, to zakupię za tę podaną na stronie i dlatego chyba jednak skuszę się na apteczny 60 kapsułek i wit. E 100% w zasadzie to Tż chce tego beta karotena, bo kiedyś łykał ale tym razem ja też się skuszę Jeszcze raz dziękuję
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie były i to bardzo dużo, nie brałam bo te puzzle to tylko 4 szt i małe
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dzisiaj żel micelarny od razu wypróbowałam i jest fajny. Delikatny, nie podrażnił oczu, bez problemu zmył makijaż i zostawił uczucie świeżości. Do tego ma delikatny zapach i niską cenę. Jak dobrze, że zaopatrzyłam się w hurtową ilość
|
|
|
|
|
#3820 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ten żel jakiej jest firmy? I ile kosztuje?
|
||
|
|
|
#3821 | |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj również zakupiłam żel micelarny, tabletki z beta karotenem oraz nawilżające. Poza tym zestaw żeli Nivea do golenia oraz zestaw Adidas, ten jasny.
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wybieram się na zakupy do biedronki, mam nadzieję, że uda mi się dostać ten żel micelarny. Z zielonych herbat w saszetkach bardzo lubię grejfrutową. Właśnie skończył mi się H&S nareszcie, bo jakiś beznadziejny był, w ogóle słabo się pienił.Kupię ten Care&Go w dodatku za taką cenę 4,79 zł. gdzie H&S dwa razy tyle, dzisiaj przetestuję
Obowiązkowo jabłka, mam nadzieję, że jak pisała znikając są kwaśne
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18524180]Nie generalizowałabym, mi bardzo dobrze służą żele z B.
[/QUOTE] Z postu gothiki wywnioskowałam, że ma duże skłonności do podrażnień, obtarć czy drobnych infekcji okolic intymnych a że ja mam taki sam problem i wiem jak trudno dobrać coś, co będzie skutecznie te problemy niwelować i im zapobiegać, to napisałam że odradzam, mając namyśli odradzanie osobie z takimi skłonnościami ![]() Też kupiłam żel micelarny; ok. godz. 19.00 były u mnie jeszcze 2 sztuki w kartonie. Za to nie było już ani jednej herbatki antycholesterolowej A były u Was kremy do depilacji Naturia Joanny?
|
#3824 |
|
Zadomowienie
|
poszłam dziś do Biedronki po Fru Vitę o smaku piernika ale nie było
kupiłam żel micelarny - po pierwszym użyciu jestem zadowolona - ładnie zmył makijaż, nie wysuszył skóry, jutro polecę dokupić jeszcze jeden nabyłam też tabletki oraz dwie pary okularów oraz zapas kaszek mleczny start
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też były. A dobre są?????Bo różne opinie słyszałam o kremach do depilacji z Joanny.
|
#3827 |
|
Przyczajenie
|
Niedawno był dobry szpinak - liscie, ale po 1 dniu wykupiony wiecej sie nie pojawił :/
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie było kremów do depilacji a chciałam zrobić zapas, bo są tańsze niż u mnie w osiedlowej drogerii... Może w ciągu tygodnia jeszcze dorzucą...Czy są dobre? Zależy od oczekiwań... U mnie się sprawdzają.
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, może mi podpowiecie jakie produkty w B bogate są w jak największe ilości białka? Chodzi mi oczywiście o konktetne nazwy produktów- jaki serek, który wiejski, może jakiś jogurcik. Może są jakieś Kobitki na forum- odchudzające się i zorientowane co ma dużo białek a mało węgli
?
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2010-04-12 o 20:50 |
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie skuszę chyba na biedronkowy karoten, to byłaby pierwsza moja próba, jakie efekty daje karoten? jestem strasznie bladą osóbką
edit: jeszcze interesuje mnie guma do włosów? miał ktoś, chciałabym tżowi kupić Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2010-04-12 o 20:52 |
|
|
|
#3831 |
|
Wtajemniczenie
|
Całkiem fajnie wyglądają te zegarki. Jednak ja ich nie znalazłam na stronie Biedronki dlatego Was zapytałam
![]() Z żelu micelarnego też jestem jak do tej pory zadowolona. Nie mam uczucia ściągnięcia skóry po myciu. Wręcz czuję jakby była nawilżona Chciałam dziś kupić okulary, ale wybór jakoś mnie nie zadowolił. Udało się za to kupić w Rossmannie 2 zł droższe.kupiłam też dzisiaj tak zachwalane warzywa na patelnię, ale jeszcze nie jadłam. Przez ten wątek stanę się biedronkowym bankrutem
|
#3832 | |
|
Rozeznanie
|
Jak się sprawdza ten żel micelarny? Warto go kupić?
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
według mnie ta guma jest do niczego. |
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Firma Be Beauty a z tego co sie orientuję to jest to samo co Dax Cosmetics przynajmniej maseczki i peeling do twarzy mają swoje droższe odpowiedniki.
Ja poleciałam o 11 rano do B. i wzięłam co planowałam a jak wracałam o 17 to zaszłam jeszcze raz i praktycznie nic nie zniknęło. I było wszystko z gazetki, plastry i kremy do depilacji też. |
|
|
|
#3834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Umyłam pierwszy raz twarz tym żelem - ok, ale...suche skórki jakie mam na policzku mam wrażenie że po podkładzie sie nie domyły ![]() kupiłam tez pierwszy raz herbatę liściastą zieloną Dakir - ok, smak zielonej herbaty, ja sobie dodatkowo obtarłam skórkę z cytryny i ja suszę i mam zamiar dodać do herbaty
|
||
|
|
|
#3835 |
|
Rozeznanie
|
Moglby ktos wkleic zdjecie tego nowego jogurtu Bon Cream?
bo albo u mnie nie ma albo jestem slepa ![]() te kolorowe zegarki maja byc od 26.04 ? |
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-04-12 o 21:39 |
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem właśnie po wieczornej toalecie - użyłam na spróbowanie żelu micelarnego i... szok
Nie spodziewałam się, że będzie aż tak dobry, sprawdził się u mnie rewelacyjnie: pięknie zmył całą tapetę i pozostawił miłe uczucie gładkiej i nawilżonej skóry.Jeśli gdzieś go jeszcze zobaczę, to na pewno kupię na zapas
|
#3838 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobre chusteczki na pewno ma j&j i nivea, ale ile drozsze. Cytat:
Veet jest troche skuteczniejszy, ale tez kiepski. Cytat:
Aha z jogurtami pod tym katem jest bieda. Bo tylko smakowe moge polecic - a te nie nadaja sie z kolei na odchudzanie z uwagi na cukier. Jogurt i kefir naturalny Tola sa dobre ale tylko jako dodatek do potraw (zamiast smietany), samych nie polecam. Jak juz to kupuje teraz naturalna activie i naturalna bakome jak jestem w biedronce na zakupach. Cytat:
Jeronimo to wlasciciel Biedronki. Wbrew pozorom to wcale nie jest polska firma tylko portugalska. |
|||||
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
przyznac sie ktora kupowala wczoraj z TZ-em zel micelarny w biedronce kolo tesco na widzewie?
![]() pomarancze rzeczywiscie pyszne! |
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

)
nawet dobre, kwaśne. Ale zjadłam kawałek i boli mnie brzuch
powraca chyba uczucie po zjedzeniu jabłka

.
....

Nie spodziewałam się, że będzie aż tak dobry, sprawdził się u mnie rewelacyjnie: pięknie zmył całą tapetę i pozostawił miłe uczucie gładkiej i nawilżonej skóry.