|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
vette sliczne najbardziej mi sie podoba ta z rozami i ta nastepna
papateria a ja mam luz nie musze robic obiadu ale mam smaka na frytki i chyba zjem na obiad a kupilam przyprawe do frytek i chetnie wyprubuje
|
#1292 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
anoxa, papeteria, hd
3 ostatnie jeszcze nie smigane, beda bardziej po domu...bo raczej do pracy w nich nie pojde ![]() papeteria smaka mi narobilas |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
od rana wystawiałam rzeczy na allegro...
ale się namęczyłam ... ![]() Sporo rzeczy, wszystkie dla maluszków. Jakby ktoś był zainteresowany to chętnie wyślę link (na pw) ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- czuje się dużo cięższa ![]() Waga nie podskoczyła jakoś wyjątkowo ale odczuwam już ciężar ciąży. Szczególnie wieczorem... to już 25 tc Dzisiaj rano mój pies olał mnie całkowicie w parku Chyba już jestem dla niej za wolna.W pewnym momencie stwierdziła, że czas wracać do domu i wolnym truchtem poszła do domu. Oglądała się co chwila czy idę ... Dreptałam, dreptałam ... Co będzie za 2-3 miesiące? Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-04-13 o 10:46 |
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
no i skończyłam kilka torebek
Czarno biała Załącznik 3027180Załącznik 3027181 Romantyczna w paski Załącznik 3027182Załącznik 3027183 Srebrna na długim pasku Załącznik 3027184 Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-04-13 o 10:45 |
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1298 |
|
BAN stały
|
Heeeeeeeeeeeej!
Po krótce napiszę że było fajnie, fakt byłam w szoku jak dowiedziałam się o samolocie i nie przyjemnie mi było ale postanowiłam się zająć przygotowaniami. Podobno wyglądałam łądnie Mojemu M ledwo obrączkę nałożyłam tak mu się ręce trzesły, bawiliśmy się dobrze, goście chyba też, póki co nikt nie narzeka ![]() M szalał całą imprezę, ja więcej siedziałam niż tańczyłam ale to zrozumiałe że nie dałam rady... nawet ciuszki dla maleństwa dostalismy zdjęcia będą jak sama je pozgrywam, wrzucę d albumu na picase i podam link myślę że może na początku tyg albo pod koniec tego. Zobaczymy... Jestem zadowolona, tylko zespół minutę ciszy miał zrobić a nie zrobił :cool |
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
zuziunia - dobrze, że się wszystko udało
![]() no i czekamy na zdjęcia |
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy fotelik
Maxi cosi, ze śpiworkiem Załącznik 3027250Załącznik 3027251Załącznik 3027252 |
|
|
|
#1301 |
|
Zadomowienie
|
hd robisz przecudne rzeczy
super ten fotelik, jaki masz wozek do tego? zuziunia czekamy na fotki Lilka dziekuje za maila |
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
hd sliczne torebki a fotelik ma przepiekny kolor poprosze tez na pw link do wystawionych przedmiotow
zuziunia ciesze sie ze sie dobrze bawiliscie i czekam na zdjecia ![]() a ja sie chyba zdrzemne cos mnie sen bierze
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
zuziunia super ze slub i wesele sie udalo, ale napisz jak życie po ślubie?
![]() kurde dziewczyny ogladam to przyjecie ciala p. Kaczyńskiej i nie moge w to uwierzyć, że najważniejsi ludzie zgineli tak poprostu... nie do pomyslenia |
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa frytkiem też bym nie pogardziła i fajnie ci że nie musisz gotować
mnie przyprawa do frytek zajezdza czosnkiem a lubie z sama sola choc ograniczam sol ostatnio a tak lubievette ta z orsaya też świetna hd ja chce linka popatrzec nie zaszkodzi a czemu się pozbywasz ?Ciężko ci bo mały już cięższy . Ja zauważyłam, że jak jestem w terenie i chodze to jest mi lekko dopóki się mały nie obudzi.Zauważyłam, że jak się obudzi to jakby obiąża mnie wiercioszek i wtedy czuje sie jak słonik. Twoje dzieła jak zawsze stylowe i urocze świetny ten fotelik zuziunia super, że wszystko się udało i z niecierpliwością czekamy na fotki. Ja tez byłam na weselu i ślubne zamieszanie właśnie nie do końca pozwalało zdać sobie sprawe z tej tragedii narodowej. Dopiero nastepnego dnia ogladaliśmy TV i poznawaliśmy szczegóły.Minuta ciszy była ale goście też się bawili. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- ja też oglądam na kompie bo telewizorka nie posiadam i sie poryczałam nawet. |
|
|
|
#1305 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja byłam w wielkim szoku, ale przecież nie odwołamy wesela w tym samym dniu.... kilka osób dzwoniło czy nie ma zmian... przez całą sobotę nie dochodziło do mnie... to wszystko... w niedz jak oglądałam przyjazd trumny to serce mi się ściskało takie to smutne. Nie moge jeszcze jakoś się do obraczki przyzwyczaić, mój M też nie. Byliśmy mimo wszystko bardzo szczęśliwi tego dnia i wiecie co czuję teraz jakąś taką większą więź A nazwisko 2 członowe mam
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kopnijcie mnie w tyłek żebym w końcu zrobiła coś pożytecznego.
Wczoraj rozgrzebałam jedną szafkę, w której było wszystko: materiały ze studiów, jakieś albumy, pamiątki, kartki, mnóstwo wszystkiego. Oczywiście nie skończyłam, bo okazało się, że półki są za duże ( a tata podobno mierzył przed przycięciem). I mam taki sajgon w pokoju, że hoho, a bez półek nie ma co układać, bo znów będzie bałagan w szafce. No i jeszcze muszę kwiatek przesadzić...
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
oj nie spiesz sie z ta robota
robota nie zajac nie ucieknie >> pamietaj zeby kwiatka przesadzac w rekawiczkach koniecznie! |
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Vette słuchaj, jak zaczęły się u mnie skurcze silne i bolesne przed świętami, to kupiłam magnez+B6 bez konsutacji z lekarzem i łykam teraz z witaminami (okazało się, że w feminatalu nie ma magnezu :/). Jest duuuuużo lepiej, naprawdę.
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaliczenie w sobote z fizykoterapii.Bałagan w szafie a ja w wyrku jeszcze leże.Dobra ruszam do łazienki się trochę doprowadzić do porządku. A kwiata to Tż mi musi przesadzić bo wielki i donice większa trzeba kupić. |
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Mamy do tego wózek Coneco V3 Mustang (nowy) ale sprzedamy go i kupimy coś innego. Pewnie bugaboo albo quinny używany. Załącznik 3027314Załącznik 3027315Załącznik 3027316Załącznik 3027317Załącznik 3027318Załącznik 3027319Załącznik 3027320Załącznik 3027321Załącznik 3027322Załącznik 3027323 |
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śpiworek do fotelika jest świetny. Nie widać jego urody na zdjęciach ![]() Wysłałam linka na pw |
|
|
|
|
#1312 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakoś mi się te wózki coneco nie podobają wizualnie a widać na ulicach u mnie, że dużo ludzi je ma.
Ja się zakochałam w tako i chyba już nic tego nie zmieni.
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane,
od dziś jestem na zwolnieniu, już nie dawałam rady dojeżdzać do pracy... mam nadzieję, że teraz bez problemu będę mogła odwiedzać wątek! Na usg wszystko ok, tylko dzidziul wykręcił się w położenie miednicowe ale dr powiedział że póki co się nie ma się czym denerwować bo jeszcze ze 2 razy może się obkręcić, tylko musimy na to uważać. Maluszek mocno fika ![]() Mamy już w zasadzie większość ubranek tak na pierwszy rzut, bo siostra mi przywiozła bardzo dużo używanych ale i też sporo nowych. Mam pytanie - co planujecie wziąć do szpitala dla dziecka? bo wszędzie piszą o 3 kaftanikach i 3 parach spiochów ale czy np. body i spodenki nie beda dobre? |
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kupimy pewnie na all, bo ceny sa naprawde przystepne![]() hd a czemu sprzedajecie? cos nie tak z tym wozkiem? ide na male zakupki do lecza na obiadek potem musze troche poprasowac, bo TZ dzis ma rozmowe kwalifikacyjna i musi ladnie wygladac a pozniej relaksik- ide do kosmetyczki
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż... mam tego za dużo. Np. 3 termometry do kąpieli. Po co mi aż 3? Szczoteczki, kubki, nożyczki, rożki, łyżeczki,szlafroki ![]() Innym na pewno się przydadzą ![]() Fotelik - 650 zł Śpiworek - 135 zł Mały szaleje coraz bardziej ale jakoś jeszcze mi to nie przeszkadza Raczek kopie na dole Czuję się natomiast spuchnięta i ociężała. Może mi przejdzie Może to chwilowe ![]() Dziękuję za miłe słowa ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- ha ha ha |
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hd A mnie sie podoba ten coneco, calkiem ladnie wyglada Ja zastanawiam sie miedzy xlanderem, a espiro atlantic/vector air. Narazie vector w czolowce ze wzgledu na mala wage. X i atlantic niestety sa ciezsze. O quinny i mutsy juz dawno zapomnialam mimo, ze sa cudowne wizualnie to jednak nie nadaja sie na nasze chodniki ;/ |
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę zobaczyć te rzeczy!!!
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na razie to siedzę tylko na wizażu
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Wtajemniczenie
|
to i ja poprosze linka
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
nie, wózek jest OK ale nie o takim marzyłam
![]() Jestem pewna, że ktoś kupi (bo cenę dam przystępną) i będzie zadowolony. A ja kupie taki na jakim mi zależało - super lekki. Przy moim wzroście i wadze musze mieć super lekki. Nawet kosztem stabilności i dużych kół. Musi też być mały po złożeniu bo często podróżujemy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

a kupilam przyprawe do frytek i chetnie wyprubuje 

takie to smutne.
>>