|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
Zresztą Ty chyba też masz termin na 3 sierpnia? A jak, cudeńko musi byc na zdjeciu, jak mój- wierny towarzysz
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Linka ...Ty świntucho!!!!Tobie to tylko cycuchy w głowie
Co tam u Ciebie?? Byłaś na tym 3d??...bo mnie daaaawno na forum nie było.---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Pokaż
|
|
|
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wszystkie brzuszki są super.
Ja takze nie mam dzis natchnienia na pisanie. Trzymajcie sie.
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale najbardziej z Twoich zdjęć to lubię psiaka, jak juz kiedyś Ci pisałam on wie jak sie na fotkę załapać!!Fajny "Fąfel"
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Fajne brzuszki macie mamuśki, i takie duże już nie ma co, jednak się fajnie w ciąży wygląda mi się mój wydaje ogromny, ale jak patrzę na wasze to chyba nie jest jeszcze taki największy, chociaż malutki też nie...Hd - ta czarno-biała torba normalnie wymiata Mam pytanie - czy któraś z was ma na oku wózek jedo fyn 4ds? może znacie kogoś, kto używa? jakieś opinie? bo ja już głupia jestem z tymi wózkami a ten mi się nawet podoba, no i można do niego wpiąć mój wymarzony fotelik recaro...
|
#1417 |
|
Zadomowienie
|
hmmmmmm miodzio!!!!
![]() A tak całkiem poważnie to nie jest źle, ja przed pierwszą ciążą miałam 75 C, po ciąży zostały mi 75 E a teraz ostatnio mierzyłam wg stronki którą wkleiły dziewczyny i wychodzi na to że mam 75 FF załamka całkowita |
|
|
|
#1418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Przed ciążą miałam 75F lub 80 E więc aż tak wiele nie urosły 75c to chyba miałam w 6 klasie ![]() A teraz patrzę, że według stronki mam 75K hhahahahahahhahahahaha
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-04-13 o 16:34 |
||
|
|
|
#1419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiałam się jaki biustonosz kupić do karmienia bo ogólnie wszędzie tylko do D są, znalazłam też E ale taki dla nas.....
|
|
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie są takie "babciowe" jak ja to mówię ![]() http://www.biustonoszedokarmienia.pl...stonosze,3.php |
|
|
|
|
#1421 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny fajne macie brzucholki, mój jeszcze tak duży nie jest, anuszka te cycuszki
Co sądzicie o termometrze w smoczku, bo nie wiem jaki kupić i się zastanawiam? Jakie wy macie? |
|
|
|
#1422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak miło powiedziałaś Termometr w smoczku? Ja pierwsze słyszę, jeszcze nie mam żadego, ale pewnie kupię zwykły. |
|
|
|
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
anuszka coś takiego np
http://www.allegro.pl/item969714572_...ol_babies.html |
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1426 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a remont juz mamy za sobą, tzn. takie odświeżanie - jakiś miesiąc temu zmolestowałam mojego TŻ i musiał malować ![]() wow ale brzuchol!! śliczną masz piłeczkę czy to aby na pewno 27 tydz? ![]() Cytat:
hahaha no faktycznie wymiatasz
|
|||
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
No nie są złe, a biorąc pod uwagę gabaryty to w ogóle powinnam być wniebowzięta
|
|
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
a to ja
|
|
|
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
Czesc babeczki
![]() Ale dzis pedzicie!! Po pierwsze jusdan witaj z powrotem ostatnio o Tobie myslalam, gdzie sie podziewasz Ciaza Ci sluzy, bo ladnie wygladasz A powiedz, bylas na kolejnym usg, zeby sprawdzic plec raz jeszcze?lilka termometr w smoczku to fajny pomysl, ale wlasnie chcialam sie z Wami podzielic informacja, ktora przeczytalam ostatnio. Ze dla noworodkow jednak najlepszy jest zwykly termometr. Te na czolo, do ucha, w smoczku podobno nie sprawdzaja sie przy noworodkach (pozniej tak), bo daja niewiarygodne odczyty. Czyli najlepszy na poczatek jest zwykly, ktorym mozna mierzyc oralnie i do pupci ![]() Misiulka czekamy na fotke
|
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
jusdan pięknie, ciąża ci służy
idealneciało no pokaźny brzuszek i co za negliż ![]() hd pięknie jak zawsze ![]() anuszka no masz czym oddychać Cytat:
ola ładnie |
|
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa!!
![]() ![]()
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
alguien jakoś mi ciary przechodzą jak pomyślę o wkładaniu termometru do pupci.
a ja zaczęłam 6 miesiąc |
|
|
|
#1434 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ten w smoczku calkiem dobry. Szkoda tylko ze nie zawsze dzidzia chce go lapac moze sie roznic od zwyklego smoczka
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
Ślicznie wyglądasz, zgrabny brzusio i ta sukieneczka....Zazdroszcz ę tym zgrabnym mamusiom które mogą sobie pozwolić na sukienkę w ciąży,bardzo mi się to podoba a sama nie moge sobie na to pozwolić bo jestem mała i strasznie okrągła, łydki mam grube i to nawet przed ciążą a co dopiero teraz
|
|
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
Pytasz jak moja bratowa :p
tak tak 27 i 3 dni.. heh No dziwuszki jeszcze w inne czesci tez mi poszlo, np biodra ostatnio byly 5cm+, uda ok 3cm.. Idzie idzie w gore.. Zaczyna mi sie zdawac ze tam gdzie mam rozstepy nad pepkiem w nich zaczynaja robic sie nowe, tzn te co sa zaczyna robic sie jakby troche rozowe, ale nie wiem czy napewno.. bo czasem widac, np na niektorych zdj, albo z gory jak patrze, a czasem nie wiec sama nie wiem czy mam nowe czy nie.. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Trafilo mi sie jak slepiej kurze.. ze pojchalam na basen! Choc za dobrze nie plywam, 3 metry tam i 3 spowtorem, ale troche odciazylam sie od tego brzucholka... A najgorzej bylo wyjsc, myslalam ze mnie rozmazszy przyciaganie ziemskie! ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Wooooooooooooooooow ale fajnie.. jeszcze tylko dwa... .... pokaz brzuch:P co nowe foto to nowe .---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- I dzieki dziewczynki za mile slowa:P
|
|
|
|
#1438 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam na drugim USG i pisałam że dziewczynka potwierdzona ale może przeoczyłaś Wczoraj też miałam wizyte ale juz bez USG.Ważne że maleństwo zdrowe...no i strasznie ruchliwe ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzie kupilas sukienke?
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, na to nie ma reguły, jednym wracaja do poprzedniego rozmiaru , innym nie - ja należałam do tych co mają mniej szczęścia ![]() Może powodem było to że miałam problemy z nawałem mleka i ciągle stanem zapalnym piersi przy karmieniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

jak zwykle
Co tam u Ciebie?? Byłaś na tym 3d??...bo mnie daaaawno na forum nie było.
Proszę: