|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Makijaz Slubny
Witajcie kochane!
Az wstyd sie przyznac ze ja sama sestem wizazystka a nie moge sobie ze soba poradzic. Na codzien zawsze mam ekstra dopracowany podkreslajacy oczy makijaz, zawsze staram sie zrobic cos innego, oczywiscie pasujacego do mojej urody, ale juz nie wiem co mam wymyslec na swoj slub! Szukam czegos ekstrawaganckiego ale nigdzie nie moge znalezc, chce w tym wyjatkowym dniu zapewne jak kazda z nas wygladac i czuc sie jaknajlepiej. pomuszcie mi! prosze o jakies propozycje i fotki. Suknia bedzie biala a bukiet i dodatki chce dobrac wlasnie do makijazu poniewaz on jest na pierwszym miejscu. Po slubie przesle zdjecia zebyscie mnie ocenily> Pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Makijaz Slubny
hmm moze cos takiego
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Makijaz Slubny
Witam.
![]() Wątek przesuwam na Wizażystkę. POza tym było już kilkakrotnie o makijażach ślubnych i odsyłam do przeszukania forum. ![]() A już poślubie czekamy na zdjęcia, na MM. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.