![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pielęgnacja : Dermedic. Kolorowo: m.in. Kanebo, Vichy, Lancome, E. Lauder
hej
![]() Dermedic Effectival Profilaktyka starzenia skóry. Regenerujacy krem odzywczy, zalecany przez dermatologów, natychmiastowy efekt wygładzenia. Skóra wrażliwa, sucha lub normalna, po 25 r.ż, zalecany na noc. Dermedic Effectival Profilaktyka starzenia skóry. Ujędrniający krem odzywczy, zalecany przez dermatologów, natychmiastowy efekt wygładzenia. Skóra wrażliwa, sucha lub normalna, po 25 r.ż, zalecany na dzień.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
może chcesz mój podkład vichy za Podkład Vichy Aera Teint Jedwabisty, kolor 12 Opal, 30 ml, testowany bodajże 2- 3x?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za podkład Vichy i Juicy Tubes?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za
Puder Maybelline Mineral sypki, kolor 04 Vanilla Rose Eyeliner Nouba Rainbow kolor 12 metalic Cień L`oreal minerals sypki, kolor 02 Pearly Rose Cienie Trio Yoko virtual , róz, jasny fiolet, ciemny fiolet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Może cos u mnie za Rozświetlacz Giordani Gold Oriflame Luminous Prismatic Powder 7,5g, lusterko lub Pomadka Y.Rocher , kolor 051 niewinny róż , 1x test? Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=413486
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
Róż L`oreal minerals sypki, , kolor 40, Soft Rose ? ![]() poszperaj w obu wątkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
JESTEM ONA
|
Cytat:
Cytat:
za podkład podziękuję , ale jeśli chciałabyś na coś innego , to muszę dokładnie przejrzec Twój wątek. ![]() Misianko- chyba raczej nic nie wybiorę u Ciebie, ale jeszcze przejrze dokładniej wątek. Esterie masz sporo kosmetyków, dlatego musze bardzo dokładnie przejrzec watek, mysle , że na pewno coś wybiorę. Dagmarko u Ciebie spodobało mi się Ungaro Aparition oraz zestaw Aquoliny, A podkład revlon jaki ma kolor? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() EDIT zdjecia kremow Dermedic
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-04-23 o 19:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje za odp, a jaka wymianke proponujesz ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2010-04-13 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
To co proponujesz? Ja bym była chetna na ten rozswietlacz z Oriflamu za te ciuszki dla chłopca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj czy znajdziesz cos za vichy podklad i juicy tube?zapraszam do mojego starego watku( link w podpisie)
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Witaj!
Jeśli znajdziesz coś u mnie za niżej wymienione rzeczy, uprzejmie proszę odpisz w moim wątku jak będziesz mogła. Z góry pięknie dziękuję! Błyszczyk E.Lauder Pure Pops Brush-on Color , smak jabłka , nabłyszczajacy z drobinkami, 10 ml, test 1x Rozświetlacz Giordani Gold Oriflame Luminous Prismatic Powder 7,5g, lusterko
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Podkład Dior Diorskin Nude , kolor 020 Light Beige 6 saszetek po 1ml
Podkład Maybelline Pure Liquid Mineral , kolor 005 Light Beige, uzyty ok 4-5 x Puder Maybelline Mineral sypki, kolor 04 Vanilla Rose cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za kanebo, diorskina i blyszczyk el?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może zainteresuje Cię korektor rozświetlający Mister Light Givenchy, mam go w wersji saszetkowej ale to duża pojemnośś ( więcej niż w tym oryginalnym pisaczku) kolor 03 mister milk TU kolory i opis.
![]() |
#20 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś za: Dermedic Revelation Creme -Peeleing 3% 60% Dermedic Hydra In2 Krem intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu .50g zostało ok. 45-50% Kulki brązujące mineralne L`oreal Glam Bronze Mineral , kolor 101 dla blondynek Róż Bourjois , kolor 15 Rose Eclat, mazniety ze 2x pomadka Y.Rocher , kolor 051 niewinny róż , 1x test |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
no to rzuć okiem, czy coś Cie nie interesuje u mnie. Dziś wieczorem dokładniej przejrzę Twój wątek, może masz coś jeszcze co by mnie interesowało
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ok, wybieraj. U Ciebie oprócz Vichy podoba mi się jeszcze Kanebo i kremik Dermedic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
Podkład Dior Diorskin Nude , kolor 020 Light Beige 6 saszetek po 1ml Podkład Vichy Aera Teint Jedwabisty, kolor 12 Opal, 30 ml, testowany bodajże 2- 3x Podkład Kanebo Cream Finish , kolor 301 Cool Sand , 1x test tylko na folijce Podkład Maybelline Pure Liquid Mineral , kolor 005 Light Beige, uzyty ok 4-5 x Puder Maybelline Mineral sypki, kolor 04 Vanilla Rose, uzyte ok. 15-20% Puder Max Factor Creme Puff kolor 05 Translucent Kulki brązujące mineralne L`oreal Glam Bronze Mineral , kolor 101 dla blondynek Róż L`oreal minerals sypki, , kolor 40, Soft Rose Róż Bourjois , kolor 15 Rose Eclat, mazniety ze 2x
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za to:
Podkład Dior Diorskin Nude , kolor 020 Light Beige 6 saszetek po 1ml Podkład Vichy Aera Teint Jedwabisty, kolor 12 Opal, 30 ml, testowany bodajże 2- 3x ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
JESTEM ONA
|
Moje Drogie
![]() Jestem winna wyjasnienie: wczoraj przeglądałam na szybko Wasze wątki i chyba troszkę pogubiłam się ![]() ![]() ![]() Zacznę więc jeszcze raz Inez- mleczko TBS , ale nie wiem na ile byłoby, to miarodajne w stosunku do obu kremów. Esterie- przepraszam Ciebie bardzo, ale nic nie wybrałam ![]() Alphala- korektor w sztyfcie Chanel - czy może byc stosowany pod oczy? I może jeszcze meteoryty. Dagmarrka-Aparition , zastanawiam sie nad Revlonem , (a odnosnie ubranek , to prześlę adres na emaila ) ![]() Lexxie- obejrzę dokładnie te ciuszki, a co jest z kapturem od kurtki? 7medies- niestety nic. Ewcia82- może rozswietlacz Sephora- ale to musze się zastanowic ( bo własnie jednego sie pozbywam) ![]() Olkalolka - odpowiedziałam u Ciebie , zgodnie z zyczeniem. Tylko_Wymiana- podkład Lancome do jakiej jest cery i jaki ma kolor? Ceith- niestety nic. XNyaaX- za ciuszki dziękuję . Ragutka- ale korektor jest tylko w jednej saszetce? I jaki ma kolor , bo nie bardzo tu moge dojrzec- szukam jansego bardzo. I co chciałabyś za niego ewentualnie? ganiagusia i Hisoka niestety nic. Mam nadzieję , że teraz nie pomyliłam wątków. ![]()
![]() |
#26 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie:
Błyszczyk E.Lauder Pure Pops Brush-on Color , smak jabłka , nabłyszczajacy z drobinkami, 10 ml, test 1x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Wstawie zdjecie tego kaptura. Mam nadzieje ze bedziesz widziała o co chodzi, bo cos słabo mi zdjecie wyszło
![]() Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2010-10-01 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze kilka ubran dla chłopca, ale nie zmiesciły mi sie w watku a nie chcialam robic bałaganu. Jesli bys chciała to moge wstawic u siebie w watku zdjecia i opisy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wlasnie jakby sobie cos moze dobrala do tego mleczka tbs, mam 3 watki, wiec moze cos by Ci jescze wpadlo w oko, ja bym chetnie zagarnela twoje kremiki ![]() i jeszce podoba mi sie : Cienie Trio Yoko virtual , róz, jasny fiolet, ciemny fiolet, tak przy okazji ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2010-04-14 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.