Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 18:34   #271
kejsiii
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Ja też właśnie się zastanawiam czy nie umówić się jeszcze do kogoś na konsultację niby podobają mi sie cycki Kolasińskiego ale mam mętlik i już sama nie wiem A kogo byście jeszcze poleciły z Poznania ???
A i powiem Wam że juz mi się codziennie śnią cycki po nocach spac nie mogę bo ciągle myślę jaki rozmiar będzie dla mnie oki czy lepsze okragłe czy anatomy ...
powiedzcie mi prosze jeszcze kochane bo podoba mi sie taki efekt by było pełno na górze klatki piersiowej nie wiem czy wiecie o co mi chodzi jeśli nie to dam zdjęcie choć chyba agnes właśnie ma takie coś To jest efekt okragłych chyba co ?? Wiem że moze panikuję ale chcę by moje cycuszki wyszły idealne
A i jeszcze prosze Was o opinie czy da radę mi wyjść takie ładne D jak teraz mam A ?? Mam 174 cm 60kg więc chyba powinnam mieć z 90 w biuście co sądzicie ? A i dodam że jestem wąska w ramionach i raczej drobnej kości nawet bardzo tylko troche sadła mi na brzuchu po ciązy zostało

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 18:36   #272
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, jestem tutaj "nowa", ale juz umowiona na konsultacje z dr Muraszko oraz z Dr Skwiercz. Konsultacja 13go maja. Co powiecie na wybor tych dwoch lekarzy, czy ktoras z Was miala stycznosc i z jednym i z drugim lekarzem? Tak duzo czytalam zarowno o jednym jak i drugim, ze zastanawiam sie czy jest sens wydawac pieniadze na az dwie konsultacje... aha, bardzo wazne, czy moge gdzies tutaj poogladac zdjecia przed i PO?

pozdrawiam, bede tu codziennie, gigo
Gigo ja miałam i wybrałam Muraszko ale słyszałam od dziewczyn ze Dr.Skwiercz to tez doskonały lekarz,ja nie żałuje choc OP miałam niedawno i nie wiem jeszcze jak beda cycki wyglądac.Konsultacje nie sa az takie drogie wiec moze idz do obu.Pozdrawiam
Stary 2010-04-12, 18:48   #273
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Ja też właśnie się zastanawiam czy nie umówić się jeszcze do kogoś na konsultację niby podobają mi sie cycki Kolasińskiego ale mam mętlik i już sama nie wiem A kogo byście jeszcze poleciły z Poznania ???
A i powiem Wam że juz mi się codziennie śnią cycki po nocach spac nie mogę bo ciągle myślę jaki rozmiar będzie dla mnie oki czy lepsze okragłe czy anatomy ...
powiedzcie mi prosze jeszcze kochane bo podoba mi sie taki efekt by było pełno na górze klatki piersiowej nie wiem czy wiecie o co mi chodzi jeśli nie to dam zdjęcie choć chyba agnes właśnie ma takie coś To jest efekt okragłych chyba co ?? Wiem że moze panikuję ale chcę by moje cycuszki wyszły idealne
A i jeszcze prosze Was o opinie czy da radę mi wyjść takie ładne D jak teraz mam A ?? Mam 174 cm 60kg więc chyba powinnam mieć z 90 w biuście co sądzicie ? A i dodam że jestem wąska w ramionach i raczej drobnej kości nawet bardzo tylko troche sadła mi na brzuchu po ciązy zostało
oczywiście że sie da! kwestia tylko implantu (no i lekarza też... bo są tacy co to twierdzą że "więcej się nie upchnie": hahaha
jeżeli w miseczki A włożysz implant 300 to D Ci nie wyjdzie! Cudów nie ma!

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 19:05   #274
kejsiii
Rozeznanie

oki to jaki minimum musiałby mi wcisnąć by wyszło D ?? znowu mój mąż twierdzi że będzie to nie naturalnie wyglądało ale ja chcę D i koniec hehe

A i jeszcze mam ważne pytanie czym rózni się implant FF od MX ???

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-04-12 o 19:09
Stary 2010-04-12, 19:16   #275
pink star
Rozeznanie

Cytat:
oki to jaki minimum musiałby mi wcisnąć by wyszło D ?? znowu mój mąż twierdzi że będzie to nie naturalnie wyglądało ale ja chcę D i koniec hehe

ja mam 168cm i 50 kilo z miseczki 65A chce ok D.. wiec moj dr. powiedzial ,ze minimum 390cc ale i tak mysle o 420cc okraglych o wysokim profilu..:jup i: bo te D naturalne jest troszke wieksze... wiec mysle ,ze spokojnie mozesz miec implant z 4 z przodu...
ale zapytaj dziewczyn ktore juz mialy OP...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 19:43   #276
wani
Rozeznanie

Ja chyba jednak nie jestem zbyt wymagajaca - z A chce zrobic B-C
wani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 19:49   #277
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wani Pokaż wiadomość
Wiesz ja tez początkowo chciałam tylko troche powiększyć ale naczytałam się sporo i jednak wiekszość dziewczyn chce po operacji więcej a ja nie zamierzam się ciąć co parę lat więc stwierdziłam że jak już idę pod nóż to raz a porządnie Mój mąż tylko się boi że wyjdą nienaturalne więc trzeba to jakoś wyposrodkować byśmy oboje byli zadowoleni ..

Ale jeszcze raz zapytam czym różni się implant FF od MX bo na stronie dr.Kolasińskiego jak oglądam galerię to widać że stosuję głównie anatomy ale właśnie podaje te dwie nazwy i nie wiem co one oznaczają ...

Stary 2010-04-12, 20:16   #278
Doremi234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wani Pokaż wiadomość
Ja mam tez A i tez chcę mieć B-C i dr zaproponował mi 400 cc anatomy...

Aga331 no na prawdę jestem pod wrażeniem tego co piszesz. Dopiero co Cię cieli, a Ty piszesz , że tak się dobrze już czujesz. Rany, jak ja bym chciakła żeby u mnie było podobnie
A poeiwdz, jakie masz zalecenia od doktora? Stanik zboroja czy spoprtowy? Kiedy maluszka pozwolił Ci nosić?
Stary 2010-04-12, 20:49   #279
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Cytat:
Napisane przez Doremi234 Pokaż wiadomość
Ja mam tez A i tez chcę mieć B-C i dr zaproponował mi 400 cc anatomy...

Aga331 no na prawdę jestem pod wrażeniem tego co piszesz. Dopiero co Cię cieli, a Ty piszesz , że tak się dobrze już czujesz. Rany, jak ja bym chciakła żeby u mnie było podobnie
A poeiwdz, jakie masz zalecenia od doktora? Stanik zboroja czy spoprtowy? Kiedy maluszka pozwolił Ci nosić?
Stanik mam sportowy a od góry jeszcze ścisnięte bandazem.Czuje sie naprawde super nie boli juz prawie nic tylko dzis byłam na 3 godzinnym spacerku i troche mi ciezko pod koniec było z oddechem w sumie nie wiem czemu,ale dzwoniłam do dr i mówił ze chodzic moge ile chce tylko nie jakos intensywnie.Malucha moge ponosic tak po 3 tygodniach .Doremi jak tylko bede miala zdjete szwy posle ci fotki tylko daj meila .Pozdrawiam

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Wiesz ja tez początkowo chciałam tylko troche powiększyć ale naczytałam się sporo i jednak wiekszość dziewczyn chce po operacji więcej a ja nie zamierzam się ciąć co parę lat więc stwierdziłam że jak już idę pod nóż to raz a porządnie Mój mąż tylko się boi że wyjdą nienaturalne więc trzeba to jakoś wyposrodkować byśmy oboje byli zadowoleni ..

Ale jeszcze raz zapytam czym różni się implant FF od MX bo na stronie dr.Kolasińskiego jak oglądam galerię to widać że stosuję głównie anatomy ale właśnie podaje te dwie nazwy i nie wiem co one oznaczają ...
Kurcze jest stronka z setkami cycków zrobionych i tam jest z A na B z A na C i tak dalej ale jestem teraz u rodzinki i nie pamietam jaka to była ale chyba w 5 czesci pod koniec podawałam do niej linka to bys sobie zobaczyła zaraz poszukam

jest prosze
http://www.breastimplants411.com/ba_photos.htm

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-04-12 o 20:54
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 21:49   #280
kejsiii
Rozeznanie

aga3331 dzieki za stronkę Widzę że D będzie mi pasowało tak myślę
już dostaję obłędu od oglądania tych cyców ale widzę że np ten sam implant u różnych osób wychodzi zupełnie inaczej dlatego zobaczymy co do mojej budowy będzie najlepsze .. Odliczam dni do konsultacji i wtedy może mi sie wszystko bardziej rozjaśni

Stary 2010-04-12, 21:56   #281
seela
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
ja mam 168cm i 50 kilo z miseczki 65A chce ok D.. wiec moj dr. powiedzial ,ze minimum 390cc ale i tak mysle o 420cc okraglych o wysokim profilu..:jup i: bo te D naturalne jest troszke wieksze... wiec mysle ,ze spokojnie mozesz miec implant z 4 z przodu...
ale zapytaj dziewczyn ktore juz mialy OP...
Kejsi
Pinky ma zupełną rację! 420 to wcale nie bedzie za dużo.
ja maiłam wcale nie małe b i mam D a mam 375cc więc poniżej 400 w Twoim przypadku bym raczej nie rozważała.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Aga
Widzę ze kwitniesz!
Cieszę się ze tak dobrze znosisz ten okres pooperacyjny.
Jeszcze dosłownie kilka dni a będziesz sie czuć jak gdyby nigdy nic się nie wydarzyło!

Stary 2010-04-13, 01:07   #282
tia_re
Przyczajenie

witam was dziewczyny;

no i dr Broma przyspieszyl mi termin konsu. nie musze juz czekac do 28 tylko lece na piątek jej widze juz swoje nowe cycuszki na horyzoncie.
tia_re jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 08:24   #283
pysia222
Zakorzenienie

tia- gratulacje
Stary 2010-04-13, 09:38   #284
Paulina_Paulina
Przyczajenie

Witam powiedzcie mi dziewczyny czy to normalny stan w tydzien po operacji ze np. jeden sutek ma takiego jaky siniaka i mostek jest opuchnięty?czy mam sie martwic czy to minie i kiedy?
pozdrawiam was cycoliny
Paulina_Paulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 09:49   #285
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina_Paulina Pokaż wiadomość
Witam powiedzcie mi dziewczyny czy to normalny stan w tydzien po operacji ze np. jeden sutek ma takiego jaky siniaka i mostek jest opuchnięty?czy mam sie martwic czy to minie i kiedy?
pozdrawiam was cycoliny
Jesli chodzi o mostek to jest normalne , moze jeszcze nawet przez miesiac sie jeszcze utrzymywac.
Stary 2010-04-13, 12:42   #286
Happy_hour
Rozeznanie

No prosze jak sie znowu milo to forum czyta . Zagladam tu jeszcze czasami i chetnie bym poudzielala sie czesciej ale z braku czasu doslownie na wszystko niezbyt mi to wychodzi.
Ja podobnie jak Seelcia mialam male wyssane przez moje brzdace B, doktorek zapakowal mi malutkie anatom. implanciki o pojemnisci
430 cc i wyszlo mi takie stanikowe D co mozna porownac z takim wyzualnym pozadnym C.

Chce zaapelowac do wszystkich ,ktore sie jeszcze wahaja nad decyzja
ROBIC-NIE ROBIC?

Oczywiscie, ze robic !!!.
Chodzic dumnie i pieknie sie prezentowac.
Ja wydajac 14 tys. na cycuchy stwierdzam jednoznacznie , ze ta inwestycja w siebie byla najlepsza inwestycja w moim zyciu.

Ps. Jedyne co jeszcze planuje i w ogole sie nie boje to niewielkie zmniejszenie samych otoczek.
Te , ktore mnie pamietaja to wiedza, ze o tym myslalam i nadal mysle.
No nie dalam pomniejszyc od razu to dam sie jeszcze raz pokroic.
A co tam ! Dla zainteresowanych u
dr.Jarlinskiego ta przyjemnosc koszt. 4,5 tys.
a u dr. Bromy 3,5 tys.
Nawet mam juz kase ale brak czasu i mozliwosci kolejnych tygodni
urlopu nie pozwala mi tego zrobic.

Pozdrawiam was serdecznie i czekam na fotki nowych cycuchow Agi.

A na tej pierwszej fotce to takie moje stanikowe D w swobodnym staniku niezbierajacym piersi.
A na drugiej w Shock Absorberku level 3 zblizajacym je do siebie i bluzeczce z dekoldem.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-04-13 o 16:46
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 14:52   #287
Duita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
No prosze jak sie znowu milo to forum czyta . Zagladam tu jeszcze czasami i chetnie bym poudzielala sie czesciej ale z braku czasu doslownie na wszystko niezbyt mi to wychodzi.
Ja podobnie jak Seelcia mialam male wyssane przez moje brzdace B, doktorek zapakowal mi malutkie anatom. implanciki o pojemnisci
430 cc i wyszlo mi takie stanikowe D co mozna porownac z takim wyzualnym pozadnym C.

Chce zaapelowac do wszystkich ,ktore sie jeszcze wahaja nad decyzja
ROBIC-NIE ROBIC?

Oczywiscie, ze robic !!!.
Chodzic dumnie i pieknie sie prezentowac.
Ja wydajac 14 tys. na cycuchy stwierdzam jednoznacznie , ze ta inwestycja w siebie byla najlepsza inwestycja w moim zyciu.
POPIERAM
Stary 2010-04-13, 15:24   #288
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, jestem tutaj "nowa", ale juz umowiona na konsultacje z dr Muraszko oraz z Dr Skwiercz. Konsultacja 13go maja. Co powiecie na wybor tych dwoch lekarzy, czy ktoras z Was miala stycznosc i z jednym i z drugim lekarzem? Tak duzo czytalam zarowno o jednym jak i drugim, ze zastanawiam sie czy jest sens wydawac pieniadze na az dwie konsultacje... aha, bardzo wazne, czy moge gdzies tutaj poogladac zdjecia przed i PO?
witaj, gigo

ja jestem od dr Skwiercz, co widać w podpisie
na temat Muraszko za wiele nie wiem, ale słyszałam,że to b.dobry dr
moim zdaniem, jeśli nie jesteś zdecydowana,
to na jedną kons.więcej na pewno pieniążków nie ma co żałować, bo to niewielka tak naprawdę kwota,
biorąc pod uwagę, że to b.ważna decyzja w Twoim życiu
a wydatki i tak będą znacznie większe, więc ta sumka to jest nic,
a Twoja decyzja, przekonanie, zadowolenie..
no, chyba bezcenne

nie wiem, czego oczekujesz
czy to ma być zwykłe powiększanie, czy coś więcej,
piersi sprzed czy po ciążach, czy planujesz jeszcze dzieci, itp..
jakie cięcie Cię interesuje?

dr Skwiercz, pewnie już wiesz, robi metodą podmięśniową,
czyli nie pod jeden, a pod oba mięśnie piersiowe.
żelek jest zaszyty od dołu, i ma w tym miejscu pozostać już na całe życie.
takie jest założenie
tzn może być wymieniony z innych powodów, ale nie powinien zmienić swego położenia, ani opaść
jest jakby przyspawany od spodu.
nawet w przypadku ciąży, to skóra może się rozciągnąć
(co można kiedyś poprawić lifcikiem wokół otoczki,
choć ta dr nie jest zwolenniczką kombinowania przy otoczkach )
ale żelek pozostanie tam, gdzie był
kiedyś były wstawiane rysunki takiego umiejscowienia, które lepiej to obrazują,
ale nie wiem, czy je jeszcze gdzieś wypatrzę..

o dr Muraszko niewiele wiem, bo mnie interesowała właśnie wyżej opisana metoda,
ale jest to prawdopodobnie b.db dr,
sądząc po tym, co sobie zrobiła Aga -robi on też chyba cięcie okołotoczkowe,
więc jeśli Cię ono interesuje, to może być to ważny argument.
pozostałych info musisz już sama poszukać,
ale myślę,że nawet to, co napisałam, daje trochę do myślenia.
zastanów się, co Cię interesuje, jaki efekt chcesz osiągnąć,
może nawet idź na obie kons., jeśli nie czujesz się zdecydowana

b.ważne, by dr Cię do siebie przekonał,
byś czuła się bezpiecznie w jego rękach

ja ze współpracy z dr Skwiercz jestem b.zadowolona,
dziewczyny też raczej entuzjastycznie wypowiadały się o współpracy z dr, przynajmniej na tym forum
na wizażu o Skwiercz chyba najwięcej jest w cz.I"powiększania"
("Powiększanie piersi! Ważne pytania!")
od dr wyszły: Smileofangel, Masza, Tigi, Listopadowa(cz.1.),
później dołączyły Czekoladowa_Sowa, MyaDiva, ja , niedawno 2sweet..
nie wiem, czy kogoś nie pominęłam, ale jeśli interesuje Cię ta dr,
to lektura 1.cz.,przynajmniej pobieżna, po nickach, może być pomocna

Aga właśnie przetestowała Muraszko, i też bardzo sobie chwali
zresztą już nawet napisała, więc pewnie jeśli masz jakieś pytania,
też Ci chętnie odpowie

tyle ode mnie,mam nadzieję, że jakoś pomogłam

edit.:
nie chcę kopiować, bo nie wolno,
ale w załącznikach, czy to wspomnianej cz.1-ej, czy w pozostałych częściach pewnie też
(przy tytule wątku masz spinacz z załącznikami)
są te rysunki z umiejscowieniem impl.
dość łatwo je znaleźć,
bo jadąc wzdłuż listy załączników w pewnym momencie pojawia się "podmięśniowo",
i tam wszystko jest ;-)

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-04-13 o 15:36
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 19:32   #289
mirra7730
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Tak dawno mnie juz tu nie bylo... zaganiana , zabiegana jak to zwykle u mnie zreszta...
Mam pytanie jestem prawie 3 m-ce po operacji i nadal mam twarde piersi w dolnej czesci. gora jest mieciutka. czy to normalne?
pozdrowionka

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Ojejku!!! wlasnie weszlam na watek 5 i poczytalam kilka postow.
W zupelnosci zgadzam sie z decyzja zamkniecia watku 5-go i przytarcia noskow niektorym Paniom
Odstraszaly ludzi z forum w momencie gdy sie okazywalo ze operacje przeprowadzal Dr. nielubiany. A bylo ich chyba kilku niestety.
Sama nie wchodzilam tutaj tak dlugo bo poczulam sie zaszczuta i zaatakowana. Za to ze chwalilam Dr. Lembasa. Od razu nie chce sie pisac na forum gdy ludzie psy wieszaja i nie daja sie wypowiedziec.
I powiem to raz jeszcze- Dr. Lembas ....DZIEKUJE!

wzrost 172, waga 58
biust 93, pod biustem 76
talia 75, biodra 92

Edytowane przez mirra7730
Czas edycji: 2010-04-13 o 19:46
mirra7730 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 20:08   #290
magda28304
Przyczajenie

Tia gratuluję szybkiej konsultacji u Bromy ja jutro idę do niego już się nie mogę doczekać
magda28304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 20:17   #291
seela
Rozeznanie

Thumbs down Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez mirra7730 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Tak dawno mnie juz tu nie bylo... zaganiana , zabiegana jak to zwykle u mnie zreszta...
Mam pytanie jestem prawie 3 m-ce po operacji i nadal mam twarde piersi w dolnej czesci. gora jest mieciutka. czy to normalne?
pozdrowionka

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Ojejku!!! wlasnie weszlam na watek 5 i poczytalam kilka postow.
W zupelnosci zgadzam sie z decyzja zamkniecia watku 5-go i przytarcia noskow niektorym Paniom
Odstraszaly ludzi z forum w momencie gdy sie okazywalo ze operacje przeprowadzal Dr. nielubiany. A bylo ich chyba kilku niestety.
Sama nie wchodzilam tutaj tak dlugo bo poczulam sie zaszczuta i zaatakowana. Za to ze chwalilam Dr. Lembasa. Od razu nie chce sie pisac na forum gdy ludzie psy wieszaja i nie daja sie wypowiedziec.
I powiem to raz jeszcze- Dr. Lembas ....DZIEKUJE!
no wiesz...
brak mi słów...
w pierwszym zdaniu piszesz ze nie wchodziłaś bo jesteś zaganiana, a w ostatnim że dlatego że byłaś zaszczuta
zaszczuta przez kogo Mirra?
Może poczytaj dokładniej co tam było pisane!
Wszystkie serdecznie Ci gratulowałyśmy że Ciebie spotkało szczęśliwe zakończenie (choć widzę ze chyba nie do końca), a prosiłyśmy jedynie żebyś nie wysławiała pod Niebiosa lekarza przez którego nasza serdeczna Koleżanka bardzo wiele wycierpiała (fizycznie i psychicznie)!
Nikt nigdy Cię nie zaszczuwał!
Ja pisałam wówczas do Ciebie prosząc Cię o uszanowanie uczuć innych osób!
To jest zaszczuwanie???
No to wiedzę że Paniusia jest raczej egocentrycznie do świata nastawiona!
No teraz to mnie wkurzyłaś na maksa!
Żałuję że poświęciłam Ci kiedykolwiek choć trochę mojej uwagi.
... i nie myśl że ktoś tu komuś nosa ucierał!
My tu ciągle jesteśmy! RAZEM!

Stary 2010-04-13, 20:35   #292
mirra7730
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
no wiesz...
brak mi słów...
w pierwszym zdaniu piszesz ze nie wchodziłaś bo jesteś zaganiana, a w ostatnim że dlatego że byłaś zaszczuta
zaszczuta przez kogo Mirra?
Może poczytaj dokładniej co tam było pisane!
Wszystkie serdecznie Ci gratulowałyśmy że Ciebie spotkało szczęśliwe zakończenie (choć widzę ze chyba nie do końca), a prosiłyśmy jedynie żebyś nie wysławiała pod Niebiosa lekarza przez którego nasza serdeczna Koleżanka bardzo wiele wycierpiała (fizycznie i psychicznie)!
Nikt nigdy Cię nie zaszczuwał!
Ja pisałam wówczas do Ciebie prosząc Cię o uszanowanie uczuć innych osób!
To jest zaszczuwanie???
No to wiedzę że Paniusia jest raczej egocentrycznie do świata nastawiona!
No teraz to mnie wkurzyłaś na maksa!
Żałuję że poświęciłam Ci kiedykolwiek choć trochę mojej uwagi.
... i nie myśl że ktoś tu komuś nosa ucierał!
My tu ciągle jesteśmy! RAZEM!
...widzisz....pomimo zaganiania i zabiegania gdy sie ma checi to zawsze mozna znalezc czas by wejsc na forum choc na 5 minutek. A mi checi odeszly by sie tam wypowiadac bo od razu gdy cos wspomnialam i jak wystawilam fotki cycuszkow dziela Dr. Lembasa to od razu dostalam KOPA!
Ale WY oczywiscie w gescie solidarnosci grzecznie prosilycie bym nie wyslawiala mego Dr. A to czemu mam nie wyslawiac? Ze ktos inny jest niezadowolony? Mysle ze kazdy inny lekarz zawsze spotka i spotkal pacjentke ktora bedzie miala jakis problem. Cudow nie ma.
Pisze co czuje i jak mysle i nie bede zastanawiac sie co mam napisac by nie urazic innych.

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Zreszta to forum jest dla kobiet ktore sa przed lub po operacji i kazda ma prawo zachwalac kogo chce i jak chce. Widze to troszke inaczej od ciebie bo nie wchodzilam w przyjaznie wirtualne z zadnymi dziewczynami.
A ze zalujesz ze mi poswiecilas swoj czas- trudno ..widac jestes taka jak ONE

wzrost 172, waga 58
biust 93, pod biustem 76
talia 75, biodra 92

Edytowane przez mirra7730
Czas edycji: 2010-04-13 o 20:31
Stary 2010-04-13, 20:47   #293
seela
Rozeznanie

Cytat:
...widzisz....pomimo zaganiania i zabiegania gdy sie ma checi to zawsze mozna znalezc czas by wejsc na forum choc na 5 minutek. A mi checi odeszly by sie tam wypowiadac bo od razu gdy cos wspomnialam i jak wystawilam fotki cycuszkow dziela Dr. Lembasa to od razu dostalam KOPA!
Ale WY oczywiscie w gescie solidarnosci grzecznie prosilycie bym nie wyslawiala mego Dr. A to czemu mam nie wyslawiac? Ze ktos inny jest niezadowolony? Mysle ze kazdy inny lekarz zawsze spotka i spotkal pacjentke ktora bedzie miala jakis problem. Cudow nie ma.
Pisze co czuje i jak mysle i nie bede zastanawiac sie co mam napisac by nie urazic innych.
NIEZADOWOLONY????????? Ty chyba nie wiesz o czym piszesz! wejdź na cz 4 na str 26 to może coś dotrze do Ciebie!
Twój super dr zafundował Jej() niezły koszmar!
A potem się wypiął!
To są FAKTY!
Każdy ma prawo do błędów! Każdy lekarz jest tylko człowiekiem! Ale trzeba mieć cywilną odwagę przyjąć na klatę odpowiedzialność za te błędy!
Uwierz mi że gdyby Twój fantastyczny lekarz wówczas podjął sie przynajmniej próby naprawienia swoich błedów to do dziś byłby tu uważany za faceta z klasą! Bo lekarz z klasą to taki co nie chowa głowy w piasek kiedy pojawiają się kłopoty!
Błędy się zdarzają! Oczywiście! Ale dobry lekarz to taki co nie zabiera nóg za pas i nie zostawia pacjentki samej z problemem!
Obyś nigdy nie musiała prosić swojego super lekarza o pomoc i o naprawianie Jego błędów!

...a chodziło nam tylko żebyś nie waliła po oczach czerwonym napisem! myślałby kto że taka wrażliwa jesteś i że tak Cię to dotknęło! A jakoś krzywdy naszej Koleżanki uszanować nie potrafisz...

Stary 2010-04-13, 20:59   #294
Duita
Raczkowanie

i znowu sie zaczyna....
Stary 2010-04-13, 20:59   #295
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Chodzisz na konsultacje pooperacyjne? Co lekarz na to?
Jestem właśnie 2 miesiące po operacji i moje piersi są miękkie, plastyczne, ruchome, mogę je ładnie zbliżać do siebie w stanikach, a jak chodzę ładnie i delikatnie się kołyszą.

Cytat:
Uwierz mi że gdyby Twój fantastyczny lekarz wówczas podjął sie przynajmniej próby naprawienia swoich błedów to do dziś byłby tu uważany za faceta z klasą!

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 21:16   #296
mirra7730
Raczkowanie

Cytat:
NIEZADOWOLONY????????? Ty chyba nie wiesz o czym piszesz! wejdź na cz 4 na str 26 to może coś dotrze do Ciebie!
Twój super dr zafundował Jej() niezły koszmar!
A potem się wypiął!
To są FAKTY!
Każdy ma prawo do błędów! Każdy lekarz jest tylko człowiekiem! Ale trzeba mieć cywilną odwagę przyjąć na klatę odpowiedzialność za te błędy!
Uwierz mi że gdyby Twój fantastyczny lekarz wówczas podjął sie przynajmniej próby naprawienia swoich błedów to do dziś byłby tu uważany za faceta z klasą! Bo lekarz z klasą to taki co nie chowa głowy w piasek kiedy pojawiają się kłopoty!
Błędy się zdarzają! Oczywiście! Ale dobry lekarz to taki co nie zabiera nóg za pas i nie zostawia pacjentki samej z problemem!
Obyś nigdy nie musiała prosić swojego super lekarza o pomoc i o naprawianie Jego błędów!

...a chodziło nam tylko żebyś nie waliła po oczach czerwonym napisem! myślałby kto że taka wrażliwa jesteś i że tak Cię to dotknęło! A jakoś krzywdy naszej Koleżanki uszanować nie potrafisz...
Owszem czytalam historie kolezanki i jej przejsc z Dr. ale pomimo tego nie bede siedziec z zamknietymi ustami. Bo kazdy medal ma dwie strony. Nie bede tworzyc teorii na ten temat bo mnie to w zupelnosci nie interesuje. Jej cycki nie wyszly - trudno. Ale wyszly mi i setkom innych dziewczyn. I z tego tez sie trzeba cieszyc .
Zreszta...wiesz co ...jestescie monotematyczne. Upierdliwe na maxa z tym tematem i szczuciem Dr.
A wrazliwa jestem ...ale na brak wychowania i oglady towarzyskiej .

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

[QUOTE=trelek_;18555209]Chodzisz na konsultacje pooperacyjne? Co lekarz na to?
Jestem właśnie 2 miesiące po operacji i moje piersi są miękkie, plastyczne, ruchome, mogę je ładnie zbliżać do siebie w stanikach, a jak chodzę ładnie i delikatnie się kołyszą.

Hej Trelek
Moje cycusie tez tak fajnie sie kolysza, zblizaja sie do siebie ze az nie moge sie napatrzec. Spie na boku i nic mnie nie ciagnie.
Tylko z dolu samego tak troszke twarde sa...po bokach i na gorze mieciutkie.
A na konsultacje nie chodze od dnia zdjecia szwow bo nie mieszkam w PL.
pozdrowionka

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Mam pytanko do dziewczyn ktore sa juz po operacji ...po jakim czasie zaczelyscie nosic staniczki z fiszbinami?

wzrost 172, waga 58
biust 93, pod biustem 76
talia 75, biodra 92
Stary 2010-04-13, 21:23   #297
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Zreszta...wiesz co ...jestescie monotematyczne.
Mirra, sorry ale Ty jesteś monotematyczna. Można tu rozmawiać o wielu innych rzeczach i to dużo przyjemniejszych. Wróciłaś po długiej nieobecności i w pierwszym swoim poście znów zaczynasz tamten temat. Po co? Mącisz na forum z tylko sobie wiadomych przyczyn. Każdy zna Twoje zdanie, Ty znasz zdanie innych. Wszystko jest kwestią wrażliwości i empatii. Nie musisz współczuć innym. Nie musi Ci być szkoda ani sierot, ani chorych, ani bezdomnych... ani ofiar wypadków... ani osób po nieudanych operacjach i poprawkach...

moje 360cc

Edytowane przez trelek_
Czas edycji: 2010-04-13 o 21:26
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 21:29   #298
mirra7730
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Mirra, sorry ale Ty jesteś monotematyczna. Można tu rozmawiać o wielu innych rzeczach i to dużo przyjemniejszych. Wróciłaś po długiej nieobecności i znów zaczynasz tamten temat. Po co? Mącisz na forum z tylko sobie wiadomych przyczyn. Każdy zna Twoje zdanie, Ty znasz zdanie innych. Wszystko jest kwestią wrażliwości i empatii. Nie musisz współczuć innym.
Trelek po prostu chcialam sie ostatecznie wypowiedziec na ten temat. Dla mnie od teraz jest juz on zamkniety.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Wiec...porozmawiajmy o rzeczach przyjemniejszych
To jak z tymi staniczkami z fiszbinami? Bo powiem szczerze ze nadal mam opory by je nosic.

wzrost 172, waga 58
biust 93, pod biustem 76
talia 75, biodra 92
Stary 2010-04-13, 21:36   #299
seela
Rozeznanie

Cytat:
Owszem czytalam historie kolezanki i jej przejsc z Dr. ale pomimo tego nie bede siedziec z zamknietymi ustami. Bo kazdy medal ma dwie strony. Nie bede tworzyc teorii na ten temat bo mnie to w zupelnosci nie interesuje. Jej cycki nie wyszly - trudno. Ale wyszly mi i setkom innych dziewczyn. I z tego tez sie trzeba cieszyc .
Zreszta...wiesz co ...jestescie monotematyczne. Upierdliwe na maxa z tym tematem i szczuciem Dr.
A wrazliwa jestem ...ale na brak wychowania i oglady towarzyskiej .
Wychowania? A Ty w ogóle wiesz co to znaczy?
Jakbyś była wychowana to byś sie zastanowiła nad uczuciami innych!
Mnie tak wychowano! Zwracam uwagę na ludzi wokół siebie!
Na ich uczucia! I w dodatku jestem empatyczką i zawsze stawiam sie w sytuacji tej drugiej osoby.
Tak też postawiłam się w Twojej sytuacji kiedy pisałaś o tym że kiedyś coś Ci sie działo i ze straciłaś przez to kawałek piersi - bardzo mi było przykro z Twojego powodu i cieszyłam sie razem z Toba tym, ze żyjemy w tak świetnych czasach ze możemy niwelować skutki tego typu schorzeń, dzieki m.in. chirurgii plastycznej.

Gratulowałyśmy Ci wszystkie ze tak pięknie wyszłaś z tego i teraz jesteś jeszcze dodatkowo posiadaczką fajnych piersi...
... a Ty... Tak nam odpłacasz... brakiem zrozumienia wobec krzywdy innych i brakiem skrupułów w pisaniu tych bzdur...
...to jest Twoim zdaniem dobre wychowanie??????????
...ogłada towarzyska:hahaha :????
...cóż za kurtuazja

Stary 2010-04-13, 21:43   #300
pink star
Rozeznanie

witajcie kobitki....
tak fajnie tu bylo i co???

prosze sie nie denerwowac i spokojnie... buziam na zgode...
bez zbednych sprzeczek...po co sie wpieniac na wzajem... prosze was...mua

Jejku a ja tyle jeszcze musze czekac....no oszalejeeee do OP

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

kura - slicznie te Twoje cycuszki... a ciecia jak swietnie wygladaja... zazdroszcze...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości